182273
  • dav1d
    Akkor minek nézed

• rezsofiz
    Ez mellébeszélés. A reklámdumának mi köze van ahhoz hogy ugy adja elő magát mintha ő szarta volna a spanyol viaszt? Érdekes máshol is vannak reklámdumák mégsem ilyen rohadt nagyképűen vannak nyilatkozva.
  • báttyó02
    nekem az a jó,hogy hakkinen ota nincs kedvencem a forma1-be,csak akit utálok olyan van
  • dav1d

"A Forma1 nem csak Sport , bizonyos fokon cirkusz is az embereknek.Ezek az emberek akik ott vannak a Forma1-ben sztárok . Egyes nyilatkozatok meg pusztán csak reklám jellegűek..."
  • dav1d
    én ilyet nem kivánok senkinek

[még ha ott is van a szmájli]
  • dav1d
    Nem hinném...
    Shumira is minden ellendrukker ugyan ezt mondta de legbelül csak egy dolog fájt nekik...
  • báttyó02
    temontad tavid :D
  • salazar
    Ok ok kicsit túlfütött hangulatban vagyok elnézést minden renault és Alonso drukkertől. Alonso idei teljesítménye tényleg jó. De visszatérve Ralf balesetére ha meghal akkor minden másképp alakul. A michelinnek pedig ez a tipikus francia mentalitása hibázunk, de megpróbáljuk az ellenlábast fikázni na persze ne saját magunk által, és a végén mi vagyunk az istenek. (tényleg jobb gumit csinálnak mint a bridgestone de azért indianapolis után egy kis önkritikát gyakorolhatnának ahelyett, hogy isteníttetik magukat. oké tényleg nem jó ez az új gumiszabály, de vegyük már észre, hogy ezzel legtöbbet a michelin nyert.
  • dav1d
  • báttyó02
    remélem a következő futamig letöri a másik kezén lévő ujjakat valaki,és akkor max a lábával mutatja a másik egyet .
  • rezsofiz
    Loál. Alonso az idei év során jobban előtérbe került.. Sokkal jobban fény derült arra hogy egy beképzelt f@sz. Ezért utálja mindenki.
  • báttyó02
    jaja ezzel egyetértek!
    Mika 'z isten (H)
  • báttyó02
    kb.
  • dav1d
    És a p..cs Alonso és S...fej Rönosok rámertek mutatni!
    Egyáltalán hogy a francba mernek francia csapat lenni mert a Michelin is az. Ja és hogy a Renult annak idején ő hozta be a Michelint? Hát le a Renaultal ők tehetnek mindenről!!!!!!!
  • dav1d
    És mekkora szemetek! Az autón és gumikon is kint van még a Michelines logó és a felírat!

BOTRÁNY!!!!!
  • dav1d
    :)
  • Zsoltika 007
    Szerk: csak 1 L betű. Lehet vip-nek kéne lennem.
  • Zsoltika 007
    "az a pöcs Alonso meg a se..fej rönósok"
    Dav1d most már kezdem érteni miről beszélsz. De ne álltalánosíts ebből.
  • Zsoltika 007
    Ez kőkemény marketing. Nincs ezzel semmi baj. Vissza kell állítani a jó hírnevét a Michelin-nek.
  • salazar
    És ahoz mit szóltok, hogy az a pöcs Alonso meg a se..fej rönósok mutogattak a sapkájukon meg ruhájukon lévő michelin logóra. Most már az a király aki nem tud elsőre megfelelő gumit gyártani egy futamra. ha ilyen balf...ok akkor minek szállítanak ide gumit. Ez a autóversenyzés első osztálya. Mi van akkor ha Ralf meghal Indianapolisban akkor a michelin sem ismerte volna el, hogy szar gumit csinált. Birósági per aztán meg ugyanz mint szegény Senna-nál.
  • Zsoltika 007
    Most a sebességről volt szó. A megbízhatóság egy másik dolog. (De egyetértek)
  • Punker
    b@szhatod a sebességet ha megdöglik a járgány, a mercinek ez a baja mióta Mika lelépett.....
  • Zsoltika 007
    3 kiállással (Ami lett volna eredeileg ha nem füstöl a moci) Kimi sz@rrá verte volna a Renault-t. Egy sebességen már régen nincs senki a Mclaren-el.
  • dav1d
    jav: "De azt nem mondják..."
  • dav1d
    ugyan az..
  • Lteebee
    Nyert már a ferrari is vb-t úgy, hogy nem a leggyorsabb autót szállították.
    Merthát a legjobb autók elfüstöltek.

És a bridgestone is nyert már pontokat a nem legjobban tapadó, ugyanakkor biztonságos gumijaival.

szal
  • dav1d
    Ja mondjuk az a vicces hogy sokkal gyorsabb kocsival elvileg már rég Kiminek kellene vezetni a vbt de többségben hol a Mclaren hol Kimi hibázik...

dehát összeségében elomondhatjuk Alonso+Renault páros ugyan lassabb mint a Kimi+Mclaren koktél mégis megbízhatóbb és év végén kiderül melyik a jobb taktika...

Innen jön az amit Alonsora mondanak mostanság hogy mennyire szerencsés...
    De! Azt nem mondjál hogy ez azért van mert az elenfelük nem tudja össze szedni magát hiába rendelkeznek a leggyorsabb autóval a Forma1-ben.

• ÁjjLe BoBBi
    naja.
  • Lteebee
    A szar kocsi az a kockásra fékezett jobb első?

lol
  • CHEAPBOY
    igen, a verseny egeszere nezve. Szoval hiaba indult volna Kimi a 3ikrol kapott volna rendesen hatranyt eleinte. S Alonso sem vett volna vissza az elso box utan. Ezert szep Alonso gyozelme hogy mindenkivel szemben kitaposta a+boxutcai elonyt.
  • ÁjjLe BoBBi
    azt azért ne hagyjuk figyelmen kívül hogy kimi 2 míg alonso 3 kiálláson volt.
    és épp most állítottad te is hogy azonos volt a sebességük.
  • CHEAPBOY
    aha persze. pf
  • CHEAPBOY
    http://f1hirek.hu/?t=article&id=11465

nesztek, nem csak en lattam igy mig Kiminek nem jott a motorbaj.

• ÁjjLe BoBBi
    igen? hát ilyen alapon szerintem meg megnyerte volna kimi. pf
  • dav1d
    "És a legjobb amikor olyan dolgokba kötnek bele hogy Alonso az ujjait mutogatja amikor nyer , vagy Briatore mit nyilatkozik..."

• dav1d
    JA!!!!! Hogy egy a5.hu-s fórumozó vagy így már mindent értek
  • dav1d
    Mind kettő vezetői hiba volt...
  • Nyiri
    Mint mondtam. Ha majd 5x zsinorban bezsebelik a VB-t majd utana mutogasson :P
  • Nyiri
    Talan azert, mert Kiminek kiesett a kereke Aloso meg nekicsapta a falnak. Szar kocsi es benazas kozott van azert kulonbseg.

Amikor a Kanadai futam utan Britore azt mondta, hogy ajandek volt a 2. 3. hely a Ferrarinak picit begozoltem. A Ferrari egy szoval sem mondta tavaly az Alonso futamgyozelme utan, hogy ajandek volt...
  • CHEAPBOY
    hagyd rajuk. Az igazsagos kieses volt tudod:) de ez az Alonso gyozelem is csak mak, meg csak orujjunk hogy egyaltalan ilyen tortenik:D