182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #23462 Akkor minek nézed
-
Ez mellébeszélés. A reklámdumának mi köze van ahhoz hogy ugy adja elő magát mintha ő szarta volna a spanyol viaszt? Érdekes máshol is vannak reklámdumák mégsem ilyen rohadt nagyképűen vannak nyilatkozva. -
nekem az a jó,hogy hakkinen ota nincs kedvencem a forma1-be,csak akit utálok olyan van
-
dav1d #23459 #23374
"A Forma1 nem csak Sport , bizonyos fokon cirkusz is az embereknek.Ezek az emberek akik ott vannak a Forma1-ben sztárok . Egyes nyilatkozatok meg pusztán csak reklám jellegűek..." -
dav1d #23458 én ilyet nem kivánok senkinek
[még ha ott is van a szmájli] -
dav1d #23457 Nem hinném...
Shumira is minden ellendrukker ugyan ezt mondta de legbelül csak egy dolog fájt nekik... -
temontad tavid :D -
Ok ok kicsit túlfütött hangulatban vagyok elnézést minden renault és Alonso drukkertől. Alonso idei teljesítménye tényleg jó. De visszatérve Ralf balesetére ha meghal akkor minden másképp alakul. A michelinnek pedig ez a tipikus francia mentalitása hibázunk, de megpróbáljuk az ellenlábast fikázni na persze ne saját magunk által, és a végén mi vagyunk az istenek. (tényleg jobb gumit csinálnak mint a bridgestone de azért indianapolis után egy kis önkritikát gyakorolhatnának ahelyett, hogy isteníttetik magukat. oké tényleg nem jó ez az új gumiszabály, de vegyük már észre, hogy ezzel legtöbbet a michelin nyert. -
dav1d #23454 
-
remélem a következő futamig letöri a másik kezén lévő ujjakat valaki,és akkor max a lábával mutatja a másik egyet .
-
Loál. Alonso az idei év során jobban előtérbe került.. Sokkal jobban fény derült arra hogy egy beképzelt f@sz. Ezért utálja mindenki. -
jaja ezzel egyetértek!
Mika 'z isten (H) -
kb. -
dav1d #23449 És a p..cs Alonso és S...fej Rönosok rámertek mutatni!
Egyáltalán hogy a francba mernek francia csapat lenni mert a Michelin is az. Ja és hogy a Renult annak idején ő hozta be a Michelint? Hát le a Renaultal ők tehetnek mindenről!!!!!!!
-
dav1d #23448 És mekkora szemetek! Az autón és gumikon is kint van még a Michelines logó és a felírat!
BOTRÁNY!!!!!
-
dav1d #23447 :) -
Szerk: csak 1 L betű. Lehet vip-nek kéne lennem.
-
"az a pöcs Alonso meg a se..fej rönósok"
Dav1d most már kezdem érteni miről beszélsz.
De ne álltalánosíts ebből.
-
Ez kőkemény marketing. Nincs ezzel semmi baj. Vissza kell állítani a jó hírnevét a Michelin-nek. -
És ahoz mit szóltok, hogy az a pöcs Alonso meg a se..fej rönósok mutogattak a sapkájukon meg ruhájukon lévő michelin logóra. Most már az a király aki nem tud elsőre megfelelő gumit gyártani egy futamra. ha ilyen balf...ok akkor minek szállítanak ide gumit. Ez a autóversenyzés első osztálya. Mi van akkor ha Ralf meghal Indianapolisban akkor a michelin sem ismerte volna el, hogy szar gumit csinált. Birósági per aztán meg ugyanz mint szegény Senna-nál. -
Most a sebességről volt szó. A megbízhatóság egy másik dolog. (De egyetértek) -
b@szhatod a sebességet ha megdöglik a járgány, a mercinek ez a baja mióta Mika lelépett..... -
3 kiállással (Ami lett volna eredeileg ha nem füstöl a moci) Kimi sz@rrá verte volna a Renault-t. Egy sebességen már régen nincs senki a Mclaren-el. -
dav1d #23439 jav: "De azt nem mondják..." -
dav1d #23438 ugyan az.. -
Nyert már a ferrari is vb-t úgy, hogy nem a leggyorsabb autót szállították.
Merthát a legjobb autók elfüstöltek.
És a bridgestone is nyert már pontokat a nem legjobban tapadó, ugyanakkor biztonságos gumijaival.
szal -
dav1d #23436 Ja mondjuk az a vicces hogy sokkal gyorsabb kocsival elvileg már rég Kiminek kellene vezetni a vbt de többségben hol a Mclaren hol Kimi hibázik...
dehát összeségében elomondhatjuk Alonso+Renault páros ugyan lassabb mint a Kimi+Mclaren koktél mégis megbízhatóbb és év végén kiderül melyik a jobb taktika...
Innen jön az amit Alonsora mondanak mostanság hogy mennyire szerencsés...
De! Azt nem mondjál hogy ez azért van mert az elenfelük nem tudja össze szedni magát hiába rendelkeznek a leggyorsabb autóval a Forma1-ben.
-
naja. -
A szar kocsi az a kockásra fékezett jobb első?
lol -
igen, a verseny egeszere nezve. Szoval hiaba indult volna Kimi a 3ikrol kapott volna rendesen hatranyt eleinte. S Alonso sem vett volna vissza az elso box utan. Ezert szep Alonso gyozelme hogy mindenkivel szemben kitaposta a+boxutcai elonyt. -
azt azért ne hagyjuk figyelmen kívül hogy kimi 2 míg alonso 3 kiálláson volt.
és épp most állítottad te is hogy azonos volt a sebességük. -
aha persze. pf -
http://f1hirek.hu/?t=article&id=11465
nesztek, nem csak en lattam igy mig Kiminek nem jott a motorbaj.
-
igen? hát ilyen alapon szerintem meg megnyerte volna kimi. pf -
dav1d #23428 #23314 
"És a legjobb amikor olyan dolgokba kötnek bele hogy Alonso az ujjait mutogatja amikor nyer , vagy Briatore mit nyilatkozik..."
-
dav1d #23427 JA!!!!! Hogy egy a5.hu-s fórumozó vagy így már mindent értek
-
dav1d #23426 Mind kettő vezetői hiba volt... -
Nyiri #23425 Mint mondtam. Ha majd 5x zsinorban bezsebelik a VB-t majd utana mutogasson :P -
Nyiri #23424 Talan azert, mert Kiminek kiesett a kereke Aloso meg nekicsapta a falnak. Szar kocsi es benazas kozott van azert kulonbseg.
Amikor a Kanadai futam utan Britore azt mondta, hogy ajandek volt a 2. 3. hely a Ferrarinak picit begozoltem. A Ferrari egy szoval sem mondta tavaly az Alonso futamgyozelme utan, hogy ajandek volt... -
hagyd rajuk. Az igazsagos kieses volt tudod:) de ez az Alonso gyozelem is csak mak, meg csak orujjunk hogy egyaltalan ilyen tortenik:D