182273
  • Zsoltika 007
    "Amugy meg te vagy az aki igyekszik megcáfolni minden egyes hsz-emet"
    Te meg az övét. Ez így végtelen ciklus.
  • dav1d
    Ő is ki alkitott egy egyedi stilust magának mint ahogy Schumacher...
    Amugy meg te vagy az aki igyekszik megcáfolni minden egyes hsz-emet ha igaz ha nem.
    "elvakult drukker vagy": Különben meg nem csak Alonsonak szurkolok hogy hogy hagyjuk :)
  • Zsoltika 007
    Szerintem nincs abban semmi a ha valaki mutogatja hányat nyert. Meg azzal sem ha más ugrál a dobogón.
    De tényleg volt 1-2 nagyon csúnya nyilatkozata Briatore-nak és Alonsonak is.
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    Hogy jön most ide a sport? Én Alonso személyiségét kritizáltam végig is... Istenem. Attól hogy vki sportszerűen kezet fog a másikkal, lehet beképzelt. bláh-.
  • rezsofiz
    Te értsd már meg hogy egyszerűen nem arra reagálsz amit irok.

"Az ujjfeltartásrol meg annyit, hogy van benne egy kis nagyképűség sztem, ok, hogy örül, de azért Schumacher felugrása mégis valahogy szerényebb....."

Válasz: "Ja persze... Mert rajta piros overál van..."

Amint irtam ilyen elvakult emberekkel nem éri meg vitázni, mert nem akarják tényül felfogni a valóságot, ti valamilyen álomvilágban éltek.
    Pl arra még mindig nem reagáltál hogy Alonso beképzelt. Mondtál mindent amit csak tudtál meg jöttél a "nem tud veszítenis" kommenttel aminek semmi köze nem volt hozzá, de még mindig nem reagáltál rá, mert tudod hogy igaz. Engem ne sajnálgass, a te értelmi képességeiddel van a gond.
  • dav1d
    az ilyeneket vennéd észre...

• Zsoltika 007
    Legalább Felfedező mindíg ugyanazt a színvonalat hozza nem úgy mint a merci. Komolyan már hiányozna ha nem lenne itt.
  • dav1d
    Hülye érveket dobsz be ,válaszoltam is rájuk , ha nem érteted meg őket ,sajnálak ennyi...
  • rezsofiz
    Nem. Én mindig arra reagálok amit irsz, viszont te mindig megprobálsz vmi ujat bedobni. Semmi értelme nincs ennek. Én érveket mondok te meg jössz az elvakult fan dumákkal. Asszem mára ennyi nekem elég. py.
  • dav1d
    Nem megy mert minden hsz-emre azt írod hogy melléduma holott tudod hogy igazam van...
  • rezsofiz
    Figy nekem elég mára a mellébeszélésekből, arra reagálj amit irok.
  • dav1d
    egyedül az a baj hogy nem látsz át a szitán...

Tisztán látszik aból is hogy amikor azt mondtam a forma1 tulajdon képpen cirkusz te azt mondtad rá mellé duma...
  • rezsofiz
    :DDDDD
    kb vmi ilyesmit vártam :DD
  • rezsofiz
    Ezzel annyi a gond, hogyha én azt mondom rád hogy csaló, az nem beképzeltség, hanem "nem tudok veszíteni"-ség, szal ez megint nem ide tartozik.
  • Felfedező
    Eszem faxom kivan, lemaradtam a futamról...

A végeredmény azért bíztató... Kimi szarrá fogja alázni Alosot a következő futamokon!!!
  • dav1d
    Azta

Olvassad már el amit lejebb írtam ember!
  • rezsofiz
    Látod, én megprobálok észszerű érveket felsorakoztatni, te meg bevágod ezt a baromságot. Innen asszem le van zárva, nem vagy vitaképes.
  • rezsofiz
    Ezt probáltam eddig elmagyarázni.. A nyilatkozataiból lerí hogy milyen beképzelt, csak az elvakult Alonso-fanatikusok nem veszik észre, érdekes.
  • dav1d
    Ja persze... Mert rajta piros overál van...
  • dav1d
    De amúgy honnan a rákból veszed hogy tényleg ilyen?
    Amugy meg van mire... (ezt már írtam)

• rezsofiz
    Az ujjfeltartásrol meg annyit, hogy van benne egy kis nagyképűség sztem, ok, hogy örül, de azért Schumacher felugrása mégis valahogy szerényebb.....
  • rezsofiz
    Mellébeszélés, mellébeszélés, mellébeszélés. Engem az ujjfeltartások abszolut nem zavarnak, poénnak irtam be. A lényeg még mindig az hogy azért utálja mindenki mert egy beképzelt állatember, de erre még sose irtál vissza semmit, mindig találtál valami mellékkapaszkodot.

• dav1d
    Schumacher sokszor felugrik a levegőbe amikor győz. AZ NEM ZAVAR ,MI????

Ki a ló...szt érdekli hogy hány ujját mutogatja? Komolyan az baj hogy már nem tudtok mibe belekötni
  • báttyó02
    [de azer köpi le sumakert].dddd nm
  • báttyó02
    [nm]
  • rezsofiz
    [hötöxvéem2u2]
  • báttyó02
    [egyetért]
  • rezsofiz
    De értsd már meg hogy engem baszottul nem az érdekel hogy mit dumálnak, hanem hogy HOGY pofázik Alonso. Beképzelten. Pöcsül. Énvagyokazisten[feltartja 5 ujját]ül. slaz
  • dav1d
    Az a baj hogy a nyiltkozatokból elhiszel mindent közben a fele PR duma!
    Volt olyan hogy Alonso lecsalózta Schumachert (San Marino) rá két versenyre pedig egymás mellett sétáltak (Európa) miközben egymással dumáltak nevetgélve...
  • báttyó02
    nem veszo pont.
    .
  • báttyó02
    ota ponty,
  • rezsofiz
    Hja de a Renault általában ezt megoldja olyan kommentekkel amiket mindenki ismer :) Ezért tartja mindenki őket nagypofájuaknak ^^
  • báttyó02
    nem.
  • dav1d
    Halottál már olyan nyilatkozatot hogy sz@rok vagyunk esélyünk sincs a futamon majd?

Én nem
  • rezsofiz
    Bocs de ezt nem vágom hogy jött ide. Arrol volt szo, hogy Alonso egy beképzelt majom, de mondtad hogy reklámdumák miatt, én meg mondtam hogy eredetileg ilyen.
  • Zsoltika 007
    Remélem Villenuve beülhet a Bmw-be 1 évig. Akkor aztán tényleg kiderülne hogy tud-e még.
  • dav1d
    Nézzél inkább focit ott össze is verekednek, netalántán sétálj ki egy mérközésre talán akkkor majd nem spamelsz itt többet
  • báttyó02
    hogy akit utálok fikázhassam
  • dav1d
    pedig így van ha hiszed hanem...

Miért is esett vissza a Ferrari nem néhány 'Furcsa' szabály miatt.De! azért hogy nőveljék a nézetséget

Még Bernie mondta Villeneuve volt a kedvence.Indoka: nem unalmas embereket akar látni a Forma1ben

nem melléduma!