182273
  • Zsoltika 007
    Akkor már inkább Mercis bőrkabát.
  • ÁjjLe BoBBi
    rönós kabát 8k :) nem drága :))
  • Zsoltika 007
    Fisichella viszont már nagyon gyanús nekem ennyire nem rossz ő sem. Nekem nagyon a tavalyi Trulli ugrik be róla. Valami gáz van ott. És nem ő tehet róla.
  • Lteebee
    Én vennék renault cuccokat, mert királyak, meg renault-m is van, de még ha dolgozói áron szerzem is iszonyat drágák!
  • dav1d
    és csak kék sárga ruhában járt az utcán
  • Zsoltika 007
    Áá most 64 bites van. Sokan azt se merik feltenni. (Persze csak kinek van 64 bites gépe)
  • Lteebee
    Jó.
    És?
    Ez még nem hangzott el?
  • ÁjjLe BoBBi
    hát ja elég nagy unalom volt...saton néha felkaptam a fejem amúgy semmi :)
  • dav1d
    A Forma1 nem csak Sport , bizonyos fokon cirkusz is az embereknek.Ezek az emberek pedig sztárok . Egyes nyilatkozatok meg pusztán csak reklám jellegűek...
  • ÁjjLe BoBBi
    ...és azóta feltelepített rendeszered van még...:))
  • Nyiri
    Amugy szerintetek jo volt a futam? EGY LOSZART. Halal unalom, Le-Mans ba valo auto sporolasok. Gratulok. Legalabb olyan unalmas mint tavaly vagy tavalyelott vagy azelott.
  • Lteebee
    Mondjuk azt hozzátehetjük, hogy valszeg Alonso is jobban nyomja, ha ott liheg az ifjabbik tésztaképű a nyomában.
  • Zsoltika 007
    Én meg azóta használok xp-t amikor még csak bétás volt és senki se merte feltenni.
  • ÁjjLe BoBBi
  • Nyiri
    Igy van. Tobb eve ismerem Bobbi-t es nagy Renault, Alonso drukker volt :)
  • Kaplan
    Nah most méh egy kicsit Guild Warsozni.
  • ÁjjLe BoBBi
    najó a szinted nem éri el hogy érdemes legyen akár egy szóval is vitába keveredni az állításom mellett.
  • Lteebee
    Én meg már akkor is hallgattam tankcsapdát, amikor még csak a demójuk jelent meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Kaplan
    Én azóta mióta a Renault benne van a forma 1-ben.
  • dav1d
    én 2003óta
  • ÁjjLe BoBBi
    a mostani állapot az utóbbi évekhez képest a tökéletestől is jobbnak mondható...sajnos :\
    igazán lehetne megbízhatóbb
  • dav1d
    hát persze...
  • Kaplan
    Hát ja... :(
    De miért is divatdrukkerek azok akik szeretik Alonsot?
    Én pl. régóta imádom magát a Renaultot is mert a kedvenc kocsim gyártója , és a két versenyző közül Alonsot jobban kedvelem.
  • Lteebee
    Jó a merci, ez kétségtelen.
    Év elején még a renault volt a legjobb, de most már a merci.
    Csakhát nem túl tartós.
    De ha jól emlékszem az utóbbi években mindig ez volt a bibi náluk.
  • ÁjjLe BoBBi
    ne akard már bemutatni nekem milyenek voltak! nekem aki annak idején kimi és a merci mellett alonso és a rönónak is szurkoltam!
  • Zsoltika 007
    "Az csak egy verseny "
    Ez csak 1 példa volt (Oda is írtam hogy Pl direkt neked nagy betűvel bakker), látom nem érted. Nem csak 1 ilyen eset volt. De inkább hagyjuk...
  • dav1d
    2003-as kép... Ugyan az hogy az újjával mutogat , senkit nem zavart...
  • dav1d
  • ÁjjLe BoBBi
    mondjuk az nem volt semmi hogy jóval nehezebb kocsival(!!!!) és az utolsó sikán elrontásával alig maradt le a pole-ról
  • dav1d
    Dehogy nem , ugyanilyen volt mindkettő
    Csak akkor 'fura' módon senkit nem zavart...
  • dav1d
    nincs 'ha' a Forma1 ben...
  • ÁjjLe BoBBi
    jó majd még mondd meg azt hogy ki miért nem szereti vagy nem szurkol neki!
    persze akkor még pofája sem volt egyiknek sem. a rönó láz (GONDOLOM OKA VAN!!!!) idén ért be.
    és mindkét szempontból. mind divatszurkolók mind pedig ellendrukkerek szempotjából
  • dav1d
    Az csak egy verseny (másnak is volt már rossz húzása)...
    Ez a fajta b@sztatás az idény kezedte óta megy...
  • Nyiri
    Kiminek meg kellett volna nyernie!!! :(( Szomoru vagyok. Ferka es Sumi drukker vagyok es szomoruan neztem, hogy sajnos most ennyit tudnak, de ha nincs a motor problema, akkor Kimi lenyomja ezt a FA(sz)-t mint a huzat.
  • Zsoltika 007
    Hát pedig volt. Pl mikor DC-t kitette a fűre.
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
    tavaly azt sem tudták az ilyenek hogy mi az F1...rengeteg olyan rönó drukkert ismerek akik divatból szurkolnak :)) mekkora szánalom már megveszik a rönós kabátokat és kivannak az alonsojukkal holott azt sem tudják kicsoda micsoda mit csinál :))

(TISZTELET A KIVÉTELNEK! mielőtt még lefejeznének!)
  • dav1d
    EGY NAGSY BÖDÖS LÓ ....T NEM !!!

Elötte 2003ban vagy 2004 ben hol volt ilyen te @?>>?&@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lteebee
    És a szabály az szabály.
    Lehet agumi, vagy a motor szar...
  • Lteebee
    Ja.
    Simán nyert volna.