182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Akkor már inkább Mercis bőrkabát.
-
rönós kabát 8k :) nem drága :)) -
Fisichella viszont már nagyon gyanús nekem ennyire nem rossz ő sem. Nekem nagyon a tavalyi Trulli ugrik be róla. Valami gáz van ott. És nem ő tehet róla.
-
Én vennék renault cuccokat, mert királyak, meg renault-m is van, de még ha dolgozói áron szerzem is iszonyat drágák! -
dav1d #23378 és csak kék sárga ruhában járt az utcán
-
Áá most 64 bites van. Sokan azt se merik feltenni. (Persze csak kinek van 64 bites gépe)
-
Jó.
És?
Ez még nem hangzott el? -
hát ja elég nagy unalom volt...saton néha felkaptam a fejem amúgy semmi :) -
dav1d #23374 A Forma1 nem csak Sport , bizonyos fokon cirkusz is az embereknek.Ezek az emberek pedig sztárok . Egyes nyilatkozatok meg pusztán csak reklám jellegűek... -
...és azóta feltelepített rendeszered van még...:)) -
Nyiri #23372 Amugy szerintetek jo volt a futam? EGY LOSZART. Halal unalom, Le-Mans ba valo auto sporolasok. Gratulok. Legalabb olyan unalmas mint tavaly vagy tavalyelott vagy azelott. -
Mondjuk azt hozzátehetjük, hogy valszeg Alonso is jobban nyomja, ha ott liheg az ifjabbik tésztaképű a nyomában. -
Én meg azóta használok xp-t amikor még csak bétás volt és senki se merte feltenni. 
-
-
Nyiri #23368 Igy van. Tobb eve ismerem Bobbi-t es nagy Renault, Alonso drukker volt :) -
Nah most méh egy kicsit Guild Warsozni. -
najó a szinted nem éri el hogy érdemes legyen akár egy szóval is vitába keveredni az állításom mellett. -
Én meg már akkor is hallgattam tankcsapdát, amikor még csak a demójuk jelent meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
Én azóta mióta a Renault benne van a forma 1-ben. -
dav1d #23363 én 2003óta -
a mostani állapot az utóbbi évekhez képest a tökéletestől is jobbnak mondható...sajnos :\
igazán lehetne megbízhatóbb -
dav1d #23361 hát persze...
-
Hát ja... :(
De miért is divatdrukkerek azok akik szeretik Alonsot?
Én pl. régóta imádom magát a Renaultot is mert a kedvenc kocsim gyártója , és a két versenyző közül Alonsot jobban kedvelem. -
Jó a merci, ez kétségtelen.
Év elején még a renault volt a legjobb, de most már a merci.
Csakhát nem túl tartós.
De ha jól emlékszem az utóbbi években mindig ez volt a bibi náluk. -
ne akard már bemutatni nekem milyenek voltak! nekem aki annak idején kimi és a merci mellett alonso és a rönónak is szurkoltam! -
"Az csak egy verseny "
Ez csak 1 példa volt (Oda is írtam hogy Pl direkt neked nagy betűvel bakker), látom nem érted. Nem csak 1 ilyen eset volt. De inkább hagyjuk...
-
dav1d #23356 2003-as kép... Ugyan az hogy az újjával mutogat , senkit nem zavart... -
dav1d #23355 -
mondjuk az nem volt semmi hogy jóval nehezebb kocsival(!!!!) és az utolsó sikán elrontásával alig maradt le a pole-ról -
dav1d #23353 Dehogy nem , ugyanilyen volt mindkettő 
Csak akkor 'fura' módon senkit nem zavart... -
dav1d #23352 nincs 'ha' a Forma1 ben... -
jó majd még mondd meg azt hogy ki miért nem szereti vagy nem szurkol neki!
persze akkor még pofája sem volt egyiknek sem. a rönó láz (GONDOLOM OKA VAN!!!!) idén ért be.
és mindkét szempontból. mind divatszurkolók mind pedig ellendrukkerek szempotjából -
dav1d #23350 Az csak egy verseny (másnak is volt már rossz húzása)...
Ez a fajta b@sztatás az idény kezedte óta megy... -
Nyiri #23349 Kiminek meg kellett volna nyernie!!! :(( Szomoru vagyok. Ferka es Sumi drukker vagyok es szomoruan neztem, hogy sajnos most ennyit tudnak, de ha nincs a motor problema, akkor Kimi lenyomja ezt a FA(sz)-t mint a huzat. -
Hát pedig volt. Pl mikor DC-t kitette a fűre. -
-
tavaly azt sem tudták az ilyenek hogy mi az F1...rengeteg olyan rönó drukkert ismerek akik divatból szurkolnak :)) mekkora szánalom már megveszik a rönós kabátokat és kivannak az alonsojukkal holott azt sem tudják kicsoda micsoda mit csinál :))
(TISZTELET A KIVÉTELNEK! mielőtt még lefejeznének!) -
dav1d #23345 EGY NAGSY BÖDÖS LÓ ....T NEM !!!
Elötte 2003ban vagy 2004 ben hol volt ilyen te @?>>?&@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
És a szabály az szabály.
Lehet agumi, vagy a motor szar... -
Ja.
Simán nyert volna.