182273
  • Lteebee
    Bár úgy lenne!

Sumi, aki nem tud előzni és nagyképűen a levegőbe ugrik.
  • Nyiri
    Stoddart a legnagyobb szarkevero Briatore mellett. Nem fog hianyozni a szanalmas csapataval. Inkabb venne meg egy penzes ceg es legalabb lenne 2 uj igazi versenyauto a talicskak helyett.
  • G_ArchAngel #23661
    Max kilép, vagy eladom a Minardit!

Írta: SzNZsolty [2005.07.05. 11:33]

Stoddart folytatja a hadjáratot Max Mosley ellen

Paul Stoddart, és Max Mosley nem barátok. Sőt, ők még nyilván ennél is sokkal távolabb állnak egymástól, annak ellenére, hogy majdhogynem egy „csapatban” játszanak.

A Minardi főnöke talán soha nem volt őszinte híve a FIA elnökének, de mióta az évad kezdetekor Max Mosley hathatós közbenjárása miatt nem tudott elindulni a faenzai istálló a tavalyi kasztnival, minden alkalmat kihasznál arra, hogy fúrja az angol úriembert.

Mint ismeretes, a legutóbbi alkalom erre az indianapolisi hétvége volt, ahol Stoddart rendkívül mérges lett, miután csak hat autó állt rajthoz. Elmondása szerint ő nem indította volna el csapatát, de mivel a Jordanek felsorakoztak, így kénytelen volt nem távol maradni a versenytől.

A futam után Stoddart lemondásra szólította fel Mosleyt, amire kisvártatva válasz is érkezett. Azóta már majdnem futottak még egy „kört”, de most ismét az ausztrál csapattulajdonos fakadt ki. Ráadásul ezúttal már-már zsarolási szintre emelvén követelőzését.

„Max-ot már nem kedvelik a csapatok” –mondta Stoddart a News of the World-nek. „A sorozat szétválása biztossá vált. Úgy gondolom, Ő olyan rosszul végzi a munkáját, hogy erre bárki más alkalmasabb lenne. Ha Max nem mond le, én kilépek az F1-ből. Az élet túl rövid, hogy részt vegyek ebben a politikai s***ban. Ezt a szezont még végigviszem, utána majd meglátjuk mi lesz. Ha Max marad, eladásra fogom bocsátani a csapatom.”

Gondolom Max Mosley most összecsinálta magát...:P
  • Nyiri
    Az mindegy. Nem kell ok hogy Sumit baszogassak :)
  • Punkerwork
    mit? hogy kib@szott velük a gumival?
  • Nyiri
    Legjobb az lesz majd, ha megnyeri a VB-t Sumi (bar ugy lenne), akkor rafogjak Mozlira :P
  • Gabor_(HSF)
    Azé beszarás ,hogy leírtátok a ferrarit meg sumit..én még mindig azt látom,hogy az utolsó 2-3 futamon fog eldölni az idei vb sorsa,/sumi-kimi-alonso között/
    De még nem beszéltünk arról sem,hogy csak most jönnek a ferraris pályák no meg az esős versenyek..lásd 2003 akkor is hasonló volt a helyzet,azaz év sem volt sokkal reménytelibb a ferrarinak,még is tudtak vb-t nyerni..Nem azt mondom tuti vb lesz idén sumi,de,hogy nem olyan sima alonso idei győzelme,mint aminek most kinéz,az tuti
  • Zsoltika 007
    2003 Melbourn-re gondoltam
    És jár a lábam nem ját.
  • Zsoltika 007
    Nekem nincsenek akkora igényeim mert anno nem néztem. 2002 óta követem a dolgokat. Azóta Meki drikker vagyok. Én csak izgalmakat akarok semmmi mást. Pl mint 2002-ben Francia Gp micsoda izgalom volt mikor Kimi majdnem eltolta Sumák VB címét egy futammal odébb. És az uccsó körben az olaj folton bukta el. Az izgalom volt. Nem ez. Meg pl az idei San Marino Gp is. Ilyet akarok látni. Vagy pl 2003 mikor DC megnyerte a futamot a 14 (vagy 12?) helyről rajtolva. Ez az igazi Forma1. Mikor úgy izgulom végig a futamot hogy ját a lábam. És sajnos már egyre ritkább.
  • Lteebee
    Mindenesetre izgibb, mint tavaly.
  • Nyiri
    Pedig nem.
  • Lteebee
    Én komolyan azt hittem, viccelsz.
  • Nyiri
    En az iden mar nem varok normalis futamot. Mirol szol mostansag? Kimelik a gepet, hogy kibirja a gumi es a motor (az 2 futamot). Izgi nagyon :( Mint Le Mans
  • Punkerwork
    anno miket nyomtak az első helyért schumi meg mika
  • Nyiri
    Nem azert irtam le hogy elhidd. Hinni a templomban kell, de ott sem muszaj
  • Lteebee
    Hihető.

:DDD
  • Zsoltika 007
    Nekem mind1 csak versenyezzenek már mert az előző egy taktikai futam volt. Test test elleni küzdelmet akarok!! Ez a forma 1! Vagy ez volt.
  • Punkerwork
    "Pedig neki lehetne arca 7 VB-vel a hata mogott. Akar milyen jo Alonso meg fel kellene nonie, mielott pofazik."

ne várd egy huszonegynehány éves csókától hogy úgy nyilatkozzon mint 1 rutinos öreg róka + ne hasonlítsd aössze a német és a spanyol mentalitást, Alonso egy fiatal kölyök még akinek idén nagyon összejött, de inkább legyen 1-2 elszállt nyilatkozata mint hogy olyan legyne mint tavaly zsófika :)
  • Punkerwork
    végre legyen már 1 eső futam :)
  • Nyiri
    Ma olvastam az ujsagban. Idezem:
    Alonso: - Azt hiszem, minden várakozást felülmúltunk, olyan ez, mint egy álom. Adios, Schumi, én vagyok az új király.

Briatore: - Fantasztikus, amit a srácok nyújtanak. -Fernando Alonso és Giancarlo Fisichella mindenkit a régi szép időkre emlékeztetnek, amikor a nyolcvanas években Alain Prosttal arattuk a sikereket, s voltunk legyőzhetetlenek. Azt hiszem, nagyon elkenjük idén a ferrarisok száját.

Azt hiszem ezzel lezarhatjuk azt a vitat, hogy Alonso es Briatore nagypofaju e. Erdekes 5 evig Schumiek lenyomtak az egesz mezonyt es egyszer sem volt ilyen nyilatkozatuk. 5 futamgyozelem meg nem VB es meg lehetnek meglepetesek (nem mondom hogy a Ferkatol, de a Meki nagyon lenyomhatja a Renault-t). Vissza kellene venni az arcbol a Francia istallonal.

A cikk vegen Sumi is mondott par szot: - Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy szócsatákat vívjunk, egyetlen feladatunk van: dolgozni éjjel-nappal.

Pedig neki lehetne arca 7 VB-vel a hata mogott. Akar milyen jo Alonso meg fel kellene nonie, mielott pofazik.
  • Zsoltika 007
    Nah inkább erről beszéljünk. Kérem tegyék meg tétjeiket!
  • Punkerwork
    én várom a köv futamot.
  • Zsoltika 007
    Látom a Forma1 topicot sikerült a magyar foci szinvonalára levinni.
    Ehhez a témához inkább egy ideje már nem írok semmit és nem is szándékozok.
  • Lteebee
    Te meg lol vagy.
    Inkább rotfl.
  • rezsofiz
    Azért mert te bunkó vagy , ő meg tud normális hangnemben írni. A 2 hsz lényege ugyanaz.
  • Lteebee
    Rezsofiz téged szeret, mert nekem ezt írta:

"Istenem nem kell ehhez semmi más csak 2 szem meg olvasni tudás hogy az ember észrevegye mekkora egoista faszparaszt Briatora ALonsoval együtt.. a fanatisták meg probálják ezt tagadni de megmondom neked te egy DB konkrétumot nem mondtál csak jöttél ezzel az ovis "mutassatok cikkeket" dumával. Hát olvassál baze cikkeket akkor. Nem tehetünk rola hogy nem figyeled őket."
  • Lteebee
    dekemény
  • rezsofiz
    Valóban, Briatore sok ilyen dolgot mondott, de Alonsonak is volt pár, igaz, mostanában lenyugodott : )
    Szívesen linkelek de amint korábban is írtam nem találtam hírarchívumot, ahol meglenne sok régi nyilatkozat.
  • CHEAPBOY
    kerlek linkelj be Alonsotol, szanalmas, masokat lenezo, alazo, nagykepu nyilatkozatot, az ev ejelerol... mert Britatoretol tuti talalsz, de Fernando, soha egy percig sem mondta azt, hogy a VB az ove, mindenki mas szar... inkabb olyanra emlekszem, hogy meglepetes az eredmeny, de a VBrol almodni se mernek, a tobbieket kizart dolog leirni, lesz ami lesz (nem baj ha nem o lesz a VB),...

mondott eroseket a konkurrencianak neha, de ki nem? Kimi is kivant Alonsonak kieseseket.... Briattoret meg ne keverjuk Alonsoval.
  • Nyiri
    Igy kell nyilatkoznia egy csapatfonoknek!

Briatore tanulhatna tole.
  • rezsofiz
    :DDD
  • Nyiri
    Biztos megijedtek a Mekitol mert meg elkenhetik a szajukat :D
  • rezsofiz
    Ahogy már említette Nyiri is, mostanában egész normális Alonso.. viszont amit év elején csinált :) Na az viszont az volt.
  • Sityi
    Na jó, akkor lecsapom én a magas labdát: lhet, hogy Indianapolisban is csak a szelepsapkát kellett volna megigazítani?
  • CHEAPBOY
    Alonso hun egoista? Most is azt nyilatkozta mint, mindig. Az ellen eros, nem szabad leirni, kimi motorhibaja nelkul rohadt szoros lett volna a verseny... biztos ez is elszallos.....
  • dav1d
    De akkor neked a Briatore féle Shumi nem nyerhet idén című nyilatkozatával semmi bajod sincs mert ott nincs se Bunkó stilus és modor :DDDDD (csak konkrét dolgokat állít)
  • rezsofiz
    Nem azon van a hangsúly hogy nem érdekel, hanem hogy az érdekel hogy HOGYAN mondja. Ez azt jelenti hogy a stílusát nézem, nem a valóságtartalmát (és még szép hogy a stílusát nézem ha az illető modoráról beszélünk).. Nem pedig azt hogy nem érdekel.
  • dav1d
    ez lemaradt:

nem érdekel = nem foglalkozok vele = nem foglalkoztat
  • dav1d
    jó tudom rendben :) , nemjött be amit akartál dehát hagyjuk abba...
  • dav1d
    nálam ezt jelenti a nem érdekel szó nálad mit is?