182273
  • ÁjjLe BoBBi
    ja...de ez egy technikai sport...:\
  • Nyiri
    Nem a lelatora gondolok, hanem itthon. A legtobb forum tele van frocsogo Renault drukkerrel (A5.hu, Formula.hu, stb...) Tavaly sehol sem voltak.
  • ÁjjLe BoBBi
    NEM AZÉRT TE SZERENCSÉTLEN HÁNYSZOR ÉS HÁNYAN MONDJÁK MÉG EL?!?!?!??!?!
  • dav1d
    Bocs ,csak , 2003-óta szurkolok Alonsonak és nagyon zavar hogy most mindenki ellene fordul csak azért mert vezeti azt a rohadt pontversenyt...
  • Zsoltika 007
    Csak az a rohadt motor ne pukkant volna el.
  • Lteebee
    Hát akkor nézd meg a képeket a tavalyi lelátóról és meglátod!

(a válasz: ugyanott)
  • Lteebee
    NOOB!!!!!!!!
  • Nyiri
    Kivancsi lennek, hogy tavaly hol volt az a rohadt sok Renault drukker? Es meg a Ferkasokat nevezik divatdrukkernek :) LOL!!!
  • Gabesz amd64
    nekem aztán mindegy kiér célba elsőnek de ne az a német aki most 3. lett!

De inkább hajrá Kimi!
  • dav1d
    Ezt én kérdezhetném tőletek is...
  • ÁjjLe BoBBi
    13. helyről nagyon szép eredmény a 2. hajrá kimi!
    suminak is örülök végre kezd zárkózni!
  • Gabesz amd64
    ez a mániád?
  • dav1d
  • dav1d
  • Gabesz amd64
    csigazabálok!
  • Nyiri
    Talan azert mert Franciak...
  • Gabesz amd64
    csöppet!

jó a szervezés!
  • Amse
    jah azt akartam én is mondani.elég gáz....
  • Gabesz amd64
    Fordítva van a német meg a finn zászló
  • Gabesz amd64
    de a másik kötsög az meg csak 3. lett
  • nyeksek
    Na nyert a kis köcsög...
  • Gabesz amd64
    jó is lett a végeredmény!
  • Gabesz amd64
    végre vége van!
  • Kaplan
    Pff...
  • Nyiri
    Amennyire rosszindulatu vagyok azzal siman elbujhatok Alonso es Britore tobbi csapattal szembeni nyilatkozatai mogott.
  • Kaplan
    Hogy mondhatsz ilyet ? Ilyen rosszindulatú vagy?
    Nem kívánta senki Kimi keréktörését bevállalta , kockáztatott, nem jött be. Ennyi!
  • Nyiri
    Most kellene kitorni Alonso kerekenek es akkor egalba lennenek a Mekivel...
  • Nyiri
    Gyulat miert nem takaritjak el onnnan? Mindjart elcsoppen Alonso-tol. Hogy lehet ilyen szubjektiv kommentatort odarakni. Gabor legalabb objektiven nyomja... Utalom egy a mocskos Gyula-t.

Mindig azt varja ha valaki a boxban van, hogy hatha valami gond lesz csak Alonsonal ne legyen gaz.
  • dav1d
    Nagyon kezd unalmas lenni ha Alonso van az élen rögtön mindenki elkezdi fikázni...És a legjobb amikor olyan dolgokba kötnek bele hogy Alonso az ujjait mutogatja amikor nyer , vagy Briatore mit nyilatkozik...

Szerintem ez a szánalmas...
  • Lteebee
    Mit vársz tízmillió szövetségi kapitánytól?
  • salazar
    Háát igen most is mivolt még majdnem Schumi volt a hibás azért, mert a michlein rossz gumit hozzott.
  • Gabor_(HSF)
    És még milyen sokan tudják ill. látják igy,,no persze kis hazánkban a sok "szakértő" már nem igy vélekedik,mert aki látja az tudja,aki meg nem tudja az nem akarja látni...................
  • Nyiri
    Ma olvastam:
    „Nem akarom bántani a Benettont és Damont sem, mert igazán kiváló pilóta és a Benetton is egy nagyon jó csapat, de az az igazság, hogy nem a Benetton tette világbajnokká Schumachert, hanem Schumacher tette világbajnokká őket. Nem a Benetton a legjobb autó jelenleg. De Schumacher egy olyan pilóta, aki minden oldalról kiváló és a nemcsak azzal segíti sikerhez a csapatát, hogy nagyon gyors a pályán, hanem azzal is, hogy sokszor szinte irányítja a csapatot és segít nekik jó döntéseket hozni."
    (Patrick Head, a Williams csapat technikai igazgatója 1995, "Autosport" magazin)

Tony Purnell: "... úgy vélem, Michael különleges tehetsége abban rejlik, ahogy képes összetartani a csapatát, ahogy állandóan együttműködik a mérnökökkel az autó fejlesztésében. Tiszteletre méltó, hogy mennyire törődik az emberekkel ... mindent megtesz, hogy a munkatársai érezzék, milyen sokra tartja őket...." (Autosport.com, 2004.12.30.)
  • báttyó02
    mindt
  • rezsofiz
    :DDDD
    egyszerre veri:DDd
  • báttyó02
    hüa :0
    de ladaba marad 1500-ös motor v. zsigulit tesznak be 1200-es v. 1300-as mocival5
    mer nemindegy,mer 1500-ös man rönot meg ferarit egyszere veri
  • rezsofiz
    : O
    minardi az hardcoreba keni az ipart : O
    ladak berobbannak, azt mennek a polért : C dd
  • báttyó02
    na akor meglesz vegre a minardi fö vetejtarsa
  • rezsofiz
    lada samara lesz, sry.
    .d
  • báttyó02
    *lada (H)