182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Btw sztem hagyjuk abba, már csak a másik baszogatása megy részemről, részedről is, nem hiszem hogy a többiek kíváncsi rá. Szal peace ; ) -
Elásta magát előttem emberileg. Attól még elolvasom a nyilatkozatait, hogy tájékozott legyek..... Nem tudom a 2 hogy következik egymásból :( -
dav1d #23621 ok...
Te ugye azt írtad:
"Nem érdekel mit mondanak Alonsoék hanem az érdekel hogy hogyan"
Erre egy nappal késöbb írod hogy:
Pontossan.. Nálam akkor ásta el végleg magát.. (ebből nem az derül ki egyértelműen hogy nem törödsz a nyilatkozataival)
Dehát mégis törödsz vele hogy mit nyiltkozik nem?Idáig világos?
Erre jön a Kamu szöveg hogy azóta van csak miután ezt nyilatkozta amit ugy lejebb sehol sem írtál le (megpróbálod mégis ki magyarázni)...
-
A gond btw ott kezdődik hogy súlyos fogalomzavarok léptek fel nálad (#23614). Ezeket a kommenteket vagy el sem olvasod, vagy az agyad nem fogja fel, pedig ezekben van a lényeg.
Nos ugye 2 dolog van, olvasni hogy mit nyilatkozott Briatore, meg olvasni hogy HOGYAN. Értelemszerűen te kiforgattad a szavaimat (mert ugye kell egy kapaszkodó), miközben jól tudod hogy csak arra utaltam hogy Briatore egyszerűen nagyképű annak ellenére hogy igaza van! És ez tudod miért van? Olvasd el a (#23614) -t és megérted! Mondjuk úgyse fogod
Összegezve nem lehet úgy vitázni hogy a másiknak a mondatait szó szerint figyeled, és kiforgatod, próbáld meg inkább az értelmét keresni, célravezetőbb
-
Miért is nem jött be?
Vezesd már le az egészet mert én már nem értek semmit :) Plz mester
!!
-
dav1d #23618 Az első mondatra értettem , tudtam hogy megpróbálod , de nem jött be... -
"Kimagyarázza, csak várd meg.
És igaza van."
Thx, elismerted hogy igazam van.
Fejlődőképes.
-
dav1d #23616 Igazad volt :) -
dav1d #23615 Ezt !!NEM!! írtad akkor még oda! -
És nem és nem és nem. Te tisztában vagy azzal hogy mi az hogy beképzeltnek lenni? Kimondani azt hogy én milyen jó vagyok, egy bizonyos szint után beképzeltségnek számít.. -
Te meg egy bunkó vagy
-
Én már rég befejeztem volna hogyha david meg ltibi nem erőltetnék ennyire.
Engem emberileg zavar az hogy beképzelt, ettől függetlenül tudom azt hogy jo pilota, és hogy az eredményei határozzák meg. -
Sityi #23611 Miért estek ki a Minardik?
Azt hiszem, nem csak én néztem nagyot (pláne a gumiőrület utóhatásai alatt), amikor a Minardik hátsó kerekei defektesek lettek... -
ne má..
húzzátok már itt egymást tényleg, pedig kéne egy nagyot fújni és kész. :)
Azzal sincs nagy baj, ha vki beképzelten nyilatkozik szvsz, teheti, vagy tehetik, hisz nagy előnnyel vezeti, ill vezetik a bajnokságot.
Olyan nagy előnnyel, hogy az eddigieket figyelembe véve Alonso már csak elveszíthati a VB-t.
mindez persze nem jelenti azt hogy Raikkonen nem tudta volna szintén megnyerni, ő egszerűen nem volt elég szerencsés.
Ahogy azt sem, hogy MS ne tudta volna megnyerni, csak nem volt/van hozzá nyerő autója...szerencséje még csak-csak.
...és még persze a VB sincs megnyerve.
De nyilatkozhat Alonso nagyképűen, úgyis az eredményei mérik meg elsősorban a pilótát, az meg rendben van.
De ha nektek jó hogy szorongatjátok egymás torkát, az is ok, nekem mindegy. :))
abban az esetben nem szóltam. :) -
NEEEEEEEEEE EKKORA HÜJÉT !!!!!! MENTSETEK MEG!
Azóta nem érdekel Alonso és Briatore amióta azt a nyilatkozatot tette Briatore.
ÁŰŰÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE BAROM VAGY TE EMBERÁLLAT EZ FÁJ -
Van különbség a szokimondás és a totális bunkóság között... te nem tudsz különbséget tenni vagy mi? -
Ki vesz jegyet az F1-es pilóták vs. magyar All-Star válogatott meccsre?
Én simán, megyek szerdán a Sugárba, és veszek 1600-ért egyet, hogy fasza helyem legyen :) -
Igyekeztem hozni a szintet! -
Még a végén megéljük, hogy a ferrari lesz itt a mintacsapat és az úriemberek társasága.
Bezzeg tavaly... -
"Briatore egyik legundoritobb nyilatkozata az volt, hogy a Ferka csak akkor tud nyerni ha 6 auto van a palyan. Elfelejti hogy 9 futam van hatra."
Hehh, érdekes, az utóbbi években nem hat autó volt a pályán, Schumi mégis lealázta a mezőnyt
Amúgy a Ferraritól senkitől soha nem láttam még ilyen nyilatkozatokat, Jean Todt, Ross Brawn, Schumi, Bari, soha nem nyilatkoznak/nyilatkoztak így. -
tehen_m #23603 Nem csak amerikában ütött vissza.
Verseny elején: nem előznek mert végére a gumi elfogy. (inkább "beragadnak" a lassabb autó mögé )
verseny közepe: inkább nem kockáztatnak (legtöbbnek szarrá megy a gumija a vége felé, ha előzni próbálnak)
verseny vége: ha még maradadt valami a gumiból akkor nem kell LASSULni. (kimi nem lassult->kiesett) -
dav1d #23602 Nincs ott a szmájli? 
-
"Én csak elmondtam a merci-nyali-fali srácok helyett."
Ez kb felfedező szintű beszólás volt. Gartula. -
dav1d #23600 Kiélezetebb lett a küzdelem de akkor már inkább nézek olyan verseny sorozatot ahol minden kocsi egyforma :) -
Pontosíts, kérlek!
Hol az egyik michelines, hol a másik michelines gumija... -
-
Viszont idén több csapatnak van esélye, mint tavaly. -
dav1d #23596 Nem igazán. Annyi az izgalom hogy össze vissza csuszkálnak és hol az egyik hol a másik gumija kopik el futamról futamra .... 
-
Nekem van egy eredeti Michael Schumacher Collection-ből való Baseball sapka , nagyon riktán veszem fel, kinn van a polcomon egy Michael Schumacheres könyv társaságában :) -
dav1d #23594 A gumi szabályokkal is azt próbálták elérni hogy izgalmassab versenyeket láthassunk :) (Amerikában ez vissza ütött) A biztonságossabá tétel szimplán mellé duma... -
Nyiri #23593 Szerinted jobb az F1? A pilotak annyira kimelik a kocsit es a gumit hogy semmi nem tortenik. Nagyon izgalmas :( -
Alonso szemétségein kívül, persze. -
Jaja szerintem is unalmas verseny volt. Szinte semmi emlitésre méltó nem történt. -
dav1d #23590 A szabályok egyértelműen a Ferrari versenyképessége ellen fordulatak hogy nagyobb legyen az F1 nézetsége... -
Én csak elmondtam a merci-nyali-fali srácok helyett.
Meg ugye felfedező sem ír most egy ideig:DDDD -
Nyiri #23588 Hagyd mar ez a Mozli ugyet. Amikor Prost is versenyzett akkor a FIA vezetoseg francia volt es olyan mocsoksagok mentek a kis francia kedvenc miatt, hogy csak ugy lapatolni lehetett a szart. Meg Senna is megemlitette tobbszor es nagyon kiveteleznek Prost-tal. Nyugodtan be lehet fejezni a Mozli + Sumi dumat, mert ha kedvenc lenne, akkor nem szopatnak a Ferrarit az uj szabalyokkal.
Nem kellene elfelejteni mi volt a multban, mielott kritizaljatok a jelent. -
És kinek köszönhető a pontrendszer?
Akinek ki a kis kedvence? -
Nyiri #23586 Amugy ez a pontrendszer ugy szar ahogy van. -
dav1d #23585 jobban előtérbe került mert a pontverseny élén van és ez az ami zavar mindenkit annyira nagyon... -
dav1d #23584 "nem az érdekel hogy mit dumálnak, hanem hogy HOGY pofázik Alonso. Beképzelten. Pöcsül. "
Pl:Hogy shumi nem nyehet idén abban én nem látom a beképzeltséget ez csak a véleménye Briatorénak...
Dehát értelműen azzal tőrödik hogy mit 'dumál' Briatore avagy Alonso...