182273
  • dav1d
    tudom , de azért kiváncsi leszek hogy ezt mivel...
  • Lteebee
    Kimagyarázza, csak várd meg.
    És igaza van.
  • dav1d
    de

"De értsd már meg hogy engem baszottul nem az érdekel hogy mit dumálnak, hanem hogy HOGY pofázik Alonso. Beképzelten. Pöcsül. Énvagyokazisten[feltartja 5 ujját]ül. slaz"
  • Lteebee
    Jó, de akkor még utoljára érdekelte.
    Azóta viszont már biztosan tényleg nem, ha mondja.
    Bár nem mondta. Vagy igen?
  • dav1d
    Azt mondtad tegnap hogy nem érdekel mit nyilatkozik Biatore vagy Alonso...

Még saját magadat is megcáfolod :DDDDDDDDDD
  • dav1d
    Miért nincs igazságalapja a nyilattkozatának? vagy csak ennyire fáj ha valaki kimondja az igazságot?
  • Lteebee
    Ebben is igazad van.
  • Nyiri
    Briatore meg elfelejti hogy Sumi nyerte meg nekik a VB-t annakidejen a Benettonnal. Meg az akkori legnagyobb ellenfel Williams technikai igazgatoja (Patrick Head) is azt mondta, hogy kozel sem volt jo auto a Benetton csak is Sumi miatt nyertek meg a futamot.
  • Lteebee
    Igazad van és rezsofiznek is.
  • rezsofiz
    Hát igen mondjuk igaz, hogy az indys nap az gyászosabb volt sokkal..
    De ki tudja ha Alonso ült volna Michael helyében, lehet hogy még akkor is verte volna magát... De ezt már sosem tudjuk meg :)
  • Nyiri
    Ha mar itt tartunk. Alonso fulig ero vigyorral vette at a kupat mikor Kimi kereke kitort, indyben meg Sumi egyaltalan nem unnepelt hanem gyaszosnak tartotta a futamot, pedig olebe pottyant a gyozelem ugyanugy mint Alonsonak, nem? Alonso lehetne egy picit realistabb szvsz.
  • Lteebee
    Kemény cikk jó sok csúsztatással.

Tuldképp, hamár nem a versenyekkel, legalább ezekkel szórakoztatnak.
  • Punkerwork
    francia fürdős qrvák mit vársz tőlük.
  • Nyiri
    Veled nem lehet beszelni bazz. Utolag a tobb versenyzo is azt mondta hogy eletveszelyes lett volna az a rohadt sikan. A Micslen hozzaallasa meg tipikus volt. A vegen mar martiroknak allitottak be magukat. A vezetoje meg olyat is nyilatkozott, hogy 15 percig sirt az indy futam rajtja utan. Nah ezt mar nem kellene. Meg vannak sertodve, mert a FIA bejelentette hogy bunteteseket helyez kilatasba, sot meg fenyegetoznek. Mit kepzelnek, mond mar meg?
  • rezsofiz
    Pontosan.. Nálam akkor ásta el végleg magát..
  • Nyiri
    Amugy en nem vagyok fanatikus Sumi drukker. Persze nagyon orulok, ha O nyer es mar kb. 10 eve neki szurkolok, de mellette nagyon szoritok Jack Villeneuve-rt, birom Kimi-t, sot Mika Hakkinent is birtam es nem azert utalom a Renaultot mert most Ok a jok. Briatore egyik legundoritobb nyilatkozata az volt, hogy a Ferka csak akkor tud nyerni ha 6 auto van a palyan. Elfelejti hogy 9 futam van hatra.
  • Lteebee
    Eddig csak geci ferrari, mert nem akartak 13. kanyarba sikánt.
    Mostmár szemét briatore, mert kezdeményezte.

lol
  • Punkerwork
    figy én olvasom a cikkeket, de nekem nem jött le az hogy Alonso paraszt.
  • rezsofiz
    A GPDA megvonja a bizalmat Schumachertől?
  • báttyó02
  • rezsofiz
    A csapat alatt természetesen a 2 szarházit briatoret meg alonsot értjük..
    Jézusom.
  • rezsofiz
    Istenem nem kell ehhez semmi más csak 2 szem meg olvasni tudás hogy az ember észrevegye mekkora egoista faszparaszt Briatora ALonsoval együtt.. a fanatisták meg probálják ezt tagadni de megmondom neked te egy DB konkrétumot nem mondtál csak jöttél ezzel az ovis "mutassatok cikkeket" dumával. Hát olvassál baze cikkeket akkor. Nem tehetünk rola hogy nem figyeled őket.
  • rezsofiz
    Nekem tökmind1 :) Ugyanolyan nyilatkozatokat szokott tenni Briatore meg Alonso is stílusban.
  • Nyiri
    Tudod miert antipatikus a Renault? Mert mikor szarban voltak egybol szabalymodositast orditottak. Bizonyitott teny, hogy Briatora kezdte az alairasgyujtest a sikan miatt. A ferka egesz evben szarban van es megsem ordit szabalymodositasert, pedig az uj szopatos szabalyokat miattuk hoztak hogy befogjak oket...

A masik mocskosul undorito dolog, hogy a GPDA elnoke tobb mint 10 eve Sumi es a legnagyobb ellenfelei is beismertek, hogy nagyon sokat tett a binzonsagert es nagyon jol vegzi a munkat. Hirtelen a Indy futam utan mar megfurtak es le akarjak valtani. A nyakamat teszem ra hogy a szarkevero Briatore csinalja a hatterben. Gratulalok nekik. Bizom benne hogy nem sikerul nekik, mert undorito amit muvelnek. Pedig Sumi azt nyilatkozta, hogy nem akarja a GPDA-t bevinni az F1 politikaba inkabb maradnanak fuggetlenek es ez csipi a csoruket...
  • Lteebee
    Egyesek meg egoista csapatról.
    Abban a csapatban miondenki egoista?
    Vagfy a csapatnak van ego-ja?
    Tán extrovertált vagy introvertált ego?

lol
  • Lteebee
    em mindenki, csak ti páran, akik állandóan csak egymást helyeslitek.
    A tegnapi vitádban sem volt semmi konkrétum, csak annyi értelme volt, hogy nézhettem át 83 hsz-t.
  • Punkerwork
    Alonso-ról beszélünk nem a csapatról
  • rezsofiz
    jeeee
  • rezsofiz
    Adj nekem egy cikkadatbázist ahol van archívum. Formula.hun nincs, csak ezért nem raktam be.
    Btw ha figyelemmel kísérnéd a nyilatkozatokat akkor nem kéne most neked linkelgetni, hanem tudnád azt amiről mindenki beszél, és amiért mindenkinek unszimpatikus a tisztelt "Renault".
  • Nyiri
    Mint korabban mondtam Alonso talan akkor mondhatna flegman azt hogy lenyomom sumit, miutan 6x zsinorban megszerezte a VB-t a csapatanak. Nagyon kivancsi vagyok, hogy mi lesz jovore, mert a Ferka tuti nem hagyja annyiban es meg fog meglepetest okozni es bizom benne lehervad a vigyor a papirforman viselkedo francia egoista csapat arcarol.
  • Lteebee
    Akkor én is általánosan kijelentem, hogy ron a nyilatkozatai nagy részében mindenkit fikáz.
    Kimi pedig szinte mindig nagyképű interjúkat ad.

Mondani tényleg könnyű ugyanis, de cikkeket sorakoztatni...
  • Nyiri
    Nem mostanra gondoltam. Most mar kezdi visszafogni magat, mert a Meki a seggeben van es meg pofara eshet. Az ev elejen, de meg az elmult hetekben is gyoker volt.
  • rezsofiz
    Nem is a cikkre reagált, csak általánosan kijelentette. Legalábbis én nem látom ott az alján hogy "válasz rezsofiz üzenetére".
  • Lteebee
    Szerintem nem fikázta most sem a ferrarit, sem sumit.
    Simán azt mondta, hogy nincs már esélye vb-i címre.

Mi ebben a fikázás?
  • Zsoltika 007
    Pontosan! Nekem is ezért ellenszenvesek. Pl Jean Todt is mindíg kínosan ügyelt hogy ne legyen nagyképű nyilatkozata. Ezért volt amire nem is reagált inkább.
  • rezsofiz
  • JGTC
    A Williams több éve nemmúlta magát alúl ennyire!!4
    Sajnálom azért őket, különösen a pilótákat!!!
  • Nyiri
    En Briatore-t utalom, mert minden alkalmat megragad arra hogy Sumi + Ferrari-t fikazza. De nem erte miert. Todt es Sumi soha nem szolta le a masik csapatot. Nem ertem mit elvezkedik. Ezert is varom mar hogy minel hamarabb alazzak szarra a kek tragacsukat. Nem erdekel melyik csapat teszi csak tortenne mar meg. Bizom bennem nem az ovek lesz a VB.
  • Zsoltika 007
    "Per pillanat ugyanolyan erősek vagyunk, mint a McLaren" - fogalmazott Briatore a RAI-nak.
    Ez a5 stílusban szólva: MUHAHAHAHAHAHA
  • rezsofiz
    F1: Briatore a fellegekben, nyomoz a Williams