182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem lehetetlen, csak nehéz. Tudod a 2 más. -
Mégis többeknek már sikerült. -
Erről van szó. -
Nem akarok beleszólni, de a LEGO szerintem meghaladja a képességeit.
Persze nem biztos, hogy ez így van, csakhát a múltbéli hsz-ai alapján... -
Akkor valszeg nehéz olyat találni, ami nem olyan... -
Gabor_(HSF) #23538 Te aztán tényleg egy ritka tudatlan egy bunkó vagy..maradj inkább a LEGO-nál, az a neked
való
-
bláh majdnem mindegyik nyilatkozata olyan.. -
Azt hiszem, kicsit kezdem megint unni a modorodat. -
és a mi hibánk hogy "sz@r" a kocsija? -
Schumacher 2001,2002,2004-ben is egy olyan autóval versenyzett, mintha egy Mercivel állt volna ki egy zsigulik ellen, toronymagasan jobb volt az összes autónál a Ferrari... ugyhogy be lehet fogni a pofátokat.... Mindig is a kocsi a döntő, a pilóta csak másodlagos...
Kimi tehetséges és ha nem lenne ilyen szerencsétlen és megbízhatatlan a McLaren
már magasan vezetné a VB-t... -
De hogy ijedt volna meg kicsit?
Mire kiszállt az autóból valszeg már tudta jól, hogy nem lett semmi baja. -
Ha nem lenne rá más lehetőségem persze hogy örülnék. Nem ez a baj! De ha nyerek akkor nem nyilatkoznék ilyeneket. Ez nagyon csúnya volt. Lehetett volna abból komolyabb baj is. Pl ha Kimi-nek eltöri a kerék a kezét vége ennek az évnek. Erre ő meg itt élvezkedik hogy de édes volt a győzelem. Legalább mondana valmi olyat hogy egy picit megijedtünk mikor leszakadt a kerék de szerencsére nem történt semmi baj. És utánna már csoroghatna a nyála hogy ilyen jók meg olyan de az ilyen győzelem SOHA se lenne számomra édes. -
Nem attól volt édesebb a győzelem, hogy "csak a biztonsági kötél mentette meg attól hogy porrá zúzza a kezét amelyet reflexből az arca elé emelt", hanem hogy kiesett előle a nagy rivális és mindjárt 10 ponttal nőtt az előnye. -
én mindig azt mondta hogy a legszebb öröm a káröröm, mert az mindig őszinte 
de úgy tűnik itt mindenki más grál lovag csak én nem
-
nézőpont kérdése, ha megnyersz valamit azért mert a másik elb@sza és tudod hogy máshogy nem lenne rá esélyed te nem örülnél? -
Hát én azóta nagyon nem csípem mióta leszakadt Kimi kereke, és csak a biztonsági kötél mentette meg attól hogy porrá zúzza a kezét amelyet reflexből az arca elé emelt.(Emlékezzünk rá hogy nem is 1x már elszakadt ez a kötél!) Erre ven pofája lenyilatkozni hogy így még édesebb a győzelem. Más ilyet soha sem tenne. Ez igen is nagypofájúság! -
Azzal az autóval egy majom is...
Ahogy Mansell mondaná. -
Kimi-nek csak kellett előzgetnie ha feljött 13. helyről nem? -
Ja.
Taktikázott az összes csapat.
És ha valaki jól taktikázik és jó a technikája(jó=gyors és megbízható), az nyerhet, de mindenképpen ott lehet elöl.
Ja, és kell egy jó pilóta is.
Talán a 3 legjobb volt a dobogón, talán nem. -
tulajdonképpen engem ez az egész Alonso-vita nem nagyon érdekel, mert sajnos a legnagyobb baj, hogy a versenyek még mindíg nem előzésekben, hanem taktikákban dőlnek el :(
ezt a mostani futamot is felvettem, mert sajnos/szerencsére nem láttam élőben, de 25 perc alatt végig is pörgettem, mert kb annyit is ért... :( -
Látnod kellett volna, ahogy azt mondta: "néhány apróbb"!
Annyira durván beképzelt volt ennél a résznél...
És az öt ujja!
Szörnyű.
Persze ez nem is tűnne fel, ha elvakult alonso fan lennék, de így kívülálló kimi rajongóként...
:DD
Eddig az ment, hogy sumi nem tud előzni, de mostantól alonso a beképzelt fasz.
Gratulálok. -
"Nagyon büszke vagyok arra, hogy győzni tudtam itt, a csapat, a Renault, a nehéz heteket megélő Michelin és az ide kilátogató szurkolók miatt is. A verseny elég könnyű volt. Az első tankolásokig keményen nyomtam, azután pedig tartottam az előnyömet, mindössze néhány apróbb módosítást eszközöltünk a kocsin. Nagyon örülök az újabb győzelemnek, ugyanakkor a bajnokságban nem sok minden változott. Jelentős előnyöm van Kimivel szemben, de még mindig sok verseny van hátra. Minden megtörténhet, tudjuk, hogy ellenfeleink nagyon gyorsak lesznek Silverstone-ban a jövő héten. Egyelőre azonban inkább élvezem azt, amit ma véghez vittünk."
itt is nagypofájú mi? -
Ja, arra én is kiváncsi lennék. -
mutassatok már 1 cikket ahol nagypofájú f@sz volt. -
dav1d #23519 Azon kivül viszont Montoya elismerést érdemel mert szegény volt és Kolumiából küzködte be magát oda ahol most van.. -
dav1d #23518 Montoyán viszont régen a durva vezetési stilusán is látszott hogy én vagy az Isten viszont szerencsére Alonso csak a pályán kivül nyilatkozgat egyest mást :) -
Persze, hát ő sem mindig olyan nagy arcu, most egész norm, de amikor előveszi a nagyarcot akkor begurulok .@ -
dav1d #23516 ja , okay
mondjuk szerintem aki az f1 be bekerül egy normális csapathoz king-kongként verhetné a melleit de ez csak az én véleményem :)
Olvasd el Alonso nyilatkozatát a mai versenyről nem mindig tűnik olyanak mint ha... -
Hát nem tudom nekem a beképzelt versenyzők közül egyik se szimpatikus.. nemcsak Alonsot, Montoyát se szeretem :/ -
dav1d #23514 Amugy meg még egy kérdés aztán hagyjuk a Flémet :D
Ha valóban ezt hiszed miért zavar ennyire? , van még nem egy pár nagy arcúnak tűnő F1 es versenyzőnk
-
.DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
te beteg vagy:Ddd -
De övék a legjobban :DD -
dav1d #23511 pl:Webber -
dav1d #23510 Nem csak Alonso és Briatore nyilatkozatai beképzeltek... -
dav1d #23509 Olyan ez mintha egy szinész tulajdonságait a Filmjéből probálnád meg levonni :O -
dav1d #23508 Na mindegy élj szépen a beképzelt mese világodban ahol a Forma 100% Sport
De figyusz inkább ne nézd vagy nem tudom de nagyon nem értesz hozzá és csak azt hiszed el amit látsz Pedig bizony levegő is van de mindjárt ezt is megcáfolod mert nekem semmibe nem lehet igazam :D -
Aha jo nagy baromságot. -
:DD
Sry de ez fáj. Csak a renault és Alonso szokott lenéző , beképzelt nyilatkozatokat tenni. Ja, hogy neki ezt mondják hogy ilyen legyen? Érdekes más pilota nem nagyszáju.
Olvas, értelmez. NEM IR HÜLYESÉGET! -
dav1d #23505 reagáltam rá...
-
dav1d #23504 Arról hogy ha valóban olyanank látod az valószinű azért van mert ezt is megszabják neki hogyan viselkedjen , mit nyilatkozzon...
Amikor Baumgartner bekerült elöször a Jordanhez külön elmagyarázták neki hogy hogyan is kell viselkedni egy Forma1-es hétvégén.
Mert gyakorlatilag ez egy szappanopera (más hasonlattal élve)
És te ezekből indulsz ki magyarul hülyeségel érvelsz...