182273
  • CHEAPBOY
    igen, igy gondolom, egy sebessegen voltak, rohadt szoros lett volna, de szerintem maradt volna ugyanez az allas.
  • dav1d
    De :)
  • dav1d
    Megnéztem volna ha mondjuk 20pont előnye lett volna mondjuk Shumival szemben...

Mondjuk azt sem értem hogy amikor Kimi kiesett mindenki azzal jött hogy mekkora egy mázlista Alonso , a következő versenyre pedig pont fordítva lett akkor persze senki se mondta hogy Kimi mákkal nyert , akkor most hogy is van ez?
  • Zsoltika 007
    "amikro" LOL már azt hittem csak én írom ezt néha véletlenül.
  • Zsoltika 007
    "Butasag azt mondani hogy Kimi nyert volna ha 3ik helyrol indul."
    Ezen azért picit gondolkodj el. Ha 10 perc múlva is így gondolod, akkor no comment.
  • CHEAPBOY
    sok mas miatt nem lehet... mert feltartja az ujjait vagy mi?:D
  • CHEAPBOY
    volt amikro vezetett, de ennyire sosem. S 03ban Kimi csak 1!!szer nyert.
  • Zsoltika 007
    Ok. De azért vezette. És nagyon esélyesnek tűnt akkor. Mégis alig volt valami fikázás felé. Sőt még anno néha a Ferrari drukkerek is nagyon örültek neki hogy valaki hajtja őket és verseny van. De nem volt ilyen mint ami most megy. Szóval szerintem nem azért utálják annyian Alonso-t mert most vezet...
  • CHEAPBOY
    s fernando csodas diadalt aratott. Butasag azt mondani hogy Kimi nyert volna ha 3ik helyrol indul. 1 tized volt a ket leggyorsabb kozotti kulonbseg max, s alonso mondta is hogy az elso boxkiallasok utan mar csak tartotta az elonyet, de nem nyomta neki kemenyen. szoval, izgalmas sokkal szorosabb verseny is lehetett volna, de szerintem Fernando nyerte volna meg. Az meg baromsag hogy trull tartotta fel az elmenoket, mert csak MSC volt beragadva moge, a tobbiek joval mogotte autokaztak.
  • Punker
    ha jól emlékszek csak esélye volt, de nem vezette a pontversenyt úgy mint most Alonso.
  • Zsoltika 007
    2003-ban Kiminek nagyon jól állt a szénája a vb címre és hihetetlen de alig volt aki fikázta őt. (Szinte senki)
  • Kaplan
    Üdv cheap barátom , megnyertem a fogadásom hála a kedvencemnek Alonsonak :)
    Jah és lehet lesz ds-m 11ért;)
  • CHEAPBOY
    nem megmondtam, hogy latni fogjuk azt az 5 ujjacskat?:)
  • ÁjjLe BoBBi
  • Punker
    Felfedező még nem jött anyázni?
  • Bandee1987
    Nos, a mai futamról:

Nemtom milyen volt, a második kör után elaludtam rajta, és az eredményhirdetésre ébredtem fel :), de ugy tűnik nem lehetett túl izgalmas...
  • Lteebee
    Mondjuk a horvátországbannyaralóátlagmagyar biztos vesz a gyereknek valami f1-es bézbólsapit:))
  • Lteebee
    Az utcán kevesen hordanak ilyen cuccokat.
    Legalábbis én nemigen láttam még.
  • dav1d
    ja ez igaz :)
  • dav1d
    Ez viszont nagyon bántó , már átérzem ezt én is...És ti sokkal többet kaptatok
  • Nyiri
    Lehet, de akkor sem tomegcucc :)
  • Nyiri
    Mindjart elsirom magam. Evekig azt hallottuk, hogy mindenki Sumit fikazza, ugyhogy amit most meg kaptatok az semmi. Sot, meg a legtobb Renault drukker nem a csapatat elteti, hanem a ferkat fikazza. Tisztelet a kivetelnek :( Inkabb orulnenek annak hogy elsok.
  • dav1d
    pedig ezek a cuccok az igazi bálványok :)
  • Nyiri
    Az oke csak amikor 20 ezer emberbol 19000 ezt viseli mar nem kotne le, de ha mondjuk Sumi bukoja itt lenne a polcomon, vagy az a kesztyu amit a Hungaroringen viselt, mikor VB lett, nah azt meg ejjel is hordanam :D
  • dav1d
    és jól esett , milyen érzés volt pl: Ferrari , Williams , ..... drukerek anyázása?
  • ÁjjLe BoBBi
    volt már párszor.
  • Lteebee
    Szerintem jól néznek ki a renault f1 team ruhái.
  • dav1d
    KÖSZI!Végre egy megértő ember...

Nehéz bizony olyan embernek szurkolni aki ártatlan és még is mindenki belerúg mert egyszer kétszer szerencséje volt és az élen van...

[bizonyos szinten még is akarom hogy Kimi legyen az első hogy saját bőrötökön is megtapasztaljátok milyen érzés amikor mindenki őt fikázza]
  • ÁjjLe BoBBi
    értem én a lényeget te attól sose félj. én téged sajnállak :)
  • dav1d
    a lényeget nem értetted meg , sajnálom
  • ÁjjLe BoBBi
    ja több mint valószínű.
  • dav1d
    de az érdekek ugyan azok,attól még lehet hogy a vak szerelők dolgoznak Fisicho autóján
  • dav1d
    Nekem mindegyik f1 es ing tetszik mert mindegyik igényes és szép...
  • Gabesz amd64
    belendült a topig
  • ÁjjLe BoBBi
    vagy fisiconak biztos valami vidéki selejt tímet hoztak össze
  • ÁjjLe BoBBi
    és az érdekeik nem ugyanazok b+ ?!
  • ÁjjLe BoBBi
    alap :)
  • Nyiri
    Valahogy soha nem kotottek le ezek a balvanyimado cuccok. Attol nem leszel nagyobb szurkolo hogy hulyet csinalsz magadbol a pagaj szinu cuccoktol es csak renault, meki, ferrari bogrebol iszol amivel beallhatsz a tobbi birka koze.
  • Zsoltika 007
    Nem ez nem lehet attól. Már tavaly sem volt kóser ott valami Trulli-val. Ha ilyen bajok lennének már rég repültek volna az illetők.
  • dav1d
    'csak' egy tipp:
    a két kocsinak két különböző szerelő gárdája van