• Nyiri
    Ma olvastam az ujsagban. Idezem:
    Alonso: - Azt hiszem, minden várakozást felülmúltunk, olyan ez, mint egy álom. Adios, Schumi, én vagyok az új király.

Briatore: - Fantasztikus, amit a srácok nyújtanak. -Fernando Alonso és Giancarlo Fisichella mindenkit a régi szép időkre emlékeztetnek, amikor a nyolcvanas években Alain Prosttal arattuk a sikereket, s voltunk legyőzhetetlenek. Azt hiszem, nagyon elkenjük idén a ferrarisok száját.

Azt hiszem ezzel lezarhatjuk azt a vitat, hogy Alonso es Briatore nagypofaju e. Erdekes 5 evig Schumiek lenyomtak az egesz mezonyt es egyszer sem volt ilyen nyilatkozatuk. 5 futamgyozelem meg nem VB es meg lehetnek meglepetesek (nem mondom hogy a Ferkatol, de a Meki nagyon lenyomhatja a Renault-t). Vissza kellene venni az arcbol a Francia istallonal.

A cikk vegen Sumi is mondott par szot: - Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy szócsatákat vívjunk, egyetlen feladatunk van: dolgozni éjjel-nappal.

Pedig neki lehetne arca 7 VB-vel a hata mogott. Akar milyen jo Alonso meg fel kellene nonie, mielott pofazik.