182273
  • Lteebee
    Micsoda beképzelt pöcs!
  • G_ArchAngel #24239
    de igazából ez hiányzik nekem az F1-ből...:)
  • Laffite
    ...de arra már rájöttek, hogy Montoyával nem érdemes kezdeni, mert gyors és tulajdonképpen nincs semmi vesztenivalója, hisz ha 1-2 versenyről el is tiltják, akkor sincs semmi veszve a szempontjából (más kérdés, hogy csapatérdekből legutóbb is fűre rakhatta volna a spanyolt, de nem tette, hanem inkább megnyerte a versenyt)
  • Laffite
    hogy ez mennyire gáz... nem trulli tehet róla, hogy beragadnak mögé, hanem azok akik beragadnak... elvégre ez egy autóverseny vagy mi, és ha télleg olyan lassú, akkor miért nem előzik meg...??? hogy mennyire szánalmas nyilatkozatokat tudnak tenni egyesek...
  • G_ArchAngel #24236
    meglepően szerény nyilatkozat, ha évvégén nyer Alonso, akkor mondhatja, hogy a szerinte legjobbat győzte le, ha veszít, akkor meg jöhet a "ugye, én megmondtam..." szöveggel:)))
  • G_ArchAngel #24235
    Alonso: Kimi talán a legjobb versenyző

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.07.22. 06:58]

A spanyol pilóta azonban a csapattól tart jobban

A világbajnoki tabella éllovasa, Fernando Alonso bizakodóan vág neki a Német Nagydíjnak, ahol legnagyobb ellenfelének a McLaren-Mercedes alakulatát tekinti. "Egyszerűen csak a munkánkat kell végezni. A McLaren Imola óta gyorsabb mint mi, de alig nyertek többször. A Formula-1-ben a legjobb csomagra van szükség és egy kis szerencsére, jól be kell osztani a futamot is, profin menni és jó időmérőt futni. Mi sem vagyunk lassúak. Budapest még jobb lesz, de itt Hockenheimban is jó eredményt érhetünk el."

"Juan-Pablo a párharcok során mindig agresszív. Vele jobb nem kezdeni, mert a mezőn végezheti az ember. A McLaren jelenleg a gyorsabb autó, így előfordulhat, hogy Juan-Pablo fontos pontokat vesz el, ha köztem és Kimi között dől el a bajnokság. Nem félek Kimitől, de tartok a McLarentől."

"Nagyon sok rejlik az autójukban, meg tudják nyerni az összes hátralévő futamot. Láthattuk Silverstoneban. De nekünk is vannak új elemeink, és a nyári szünet alatt is folytatjuk a fejlesztéseket. Kimi nagyszerű versenyző, büszke vagyok rá, hogy vele kell megküzdenem. Ő talán a legjobb pilóta a mezőnyben. Már a gokartos időkből ismerem, de soha nem volt gondunk egymással."

• Random work
    Pontosan. Mi a faszt sírnak? Ez egy verseny ha annyira jó akkor előzze le. A Bar nem tudom mit pampog különben is idén még nem sokat mutattak.
  • b-type
    Szvsz igaza van a Toyo-nak, meg kell előzni Trulli-t..vagy jobbat kell menni időmérőn.
  • Punker
    Trulli, a közellenség
  • Punker
    Több michelines csapat Bridgestone-ra válthat
  • Zsoltika 007
    Nem. Hanem elhagyta őket néhány komoly szponzor.
  • Lteebee
    Akkoriban ha jól emlékszem, a jordan fejlődni látszott és pontokat is hozogattak néh pár évvel ezelőtt.

Nem a motorszállító váltása pecsételte meg a sorsukat?
  • oneal1
    amúgy most ha jön az új jordan akkor azért lenyomják a minardit 1 vagy 1.5 s el!!
  • Marki
    Állítása szerint a Jordanbe akart ülni, mert a Minardi fényévekkel le lesz maradva a mezőnytől.

1. A Jordan nincs lemaradva?
    2. Mintha azt látnám, hogy a Minardi "felfejlődött" a Jordan szintjére.
    3. Egy év Minardis sz*rakodás után McLarenes szerződést remélt?
    4. Még a BAR sem alkalmazná tesztpilótának - anno voltak ilyen hírek-, ha komolyan megkeresték több csapatból, más szériákból, akkor miért nincs róla szó? Legalább egy GP"-es autóba feltűnne...
  • Lteebee
    Láttam mostanában máshol is ezt a gyereket.
    Asszem, átnéznem rajta, vagy ilyesmi.
  • Zsoltika 007
    És mennyire élvezik!
  • rezsofiz
  • Punker
    lol, gyere vissza futam után, a renault, merci drukkerek szidják egymást a ferrarisok meg csak rohognek :)
  • NuCLEARScoRp
    Ez nem F1 Fórum, hanem 5-6 elvakult Ferrari fan nyálfröcsögése...ez a véleményem...
  • Nyiri
    Miert is erdekelne? Mert Raikonnen savallo csavo es ha szarra tori a verdat akkor semmi baja,hala a GPDA tobb eves munkajanak. Picit lehetne nyitottab Rajko. Ezen kivul semmi bajom vele.
  • Lteebee
    Eszembe jutnak az osztály nagy szervező, szervezkedőemberei általánosból, meg gimiből.
    Tökre leszartam, hogy mit akarnak csinálni iskolanapon és ők ezt tökre nem értették.
  • G_ArchAngel #24219
    Räikkönen: engem nem érdekel

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.07.20. 19:15]

A McLaren pilótái nem vesznek részt a GPDA ülésén

A McLaren-Mercedes alakulatának versenyzői, Kimi Räikkönen és Juan-Pablo Montoya jelezték, hogy nem vesznek részt a GPDA augusztus 1-i ülésén, ahol a pilóták érdekeit képviselő szervezet az FIA elnökével, Max Mosleyval találkozik.

Montoya az 'Autosport-Atlas' munkatársának elmondta, hogy támogatja kollegái terveit, ám "akkor éppen kolumbiai nyaralásomat töltöm, így nem tudok odautazni."

A világbajnoki tabella második helyezettje, Kimi Räikkönen más hozzáállást tanúsított. "Engem nem érdekel. Inkább pihenni megyek."

Hát igen, Kimi már egyszer megmondta, hogy a versenyzésen kívül nem érdekli más - végül is igaza van, mindenki csinálja azt amihez ért: Ő iszik és vezet :DDD

• Punker
  • Benő
    Hi all! Ha érdekel valakit General Admission ticket péntekre a Hungaroringre, 7000-ben tudok. 8500 HUF (35 euro) jegyirodában.
    Tel.:priviben
  • rezsofiz
    A cikkben igaz dolgok vannak, de a cikkíró Ferrari-ellenes eléggé :)
    " Amit lehet, pénzzé tesznek". Ezen viszont röhögnöm kellett :) Szal itt bontakozott ki hogy megpróbál belekötni mindenbe.
  • Taylor
    idézet az A5 fórumáról: A szánalmas nempirosak megréműlvén a Ferrari iszonyatos fölényétől,külön sorozatot indítanak....szánalmas....

Szerintem inkább ez a srác szánalmas, mert azt se tudja mit beszél. Kár, hogy még tavaly a Ferrari volt az egyik legnagyobb támogatója ezen új sorozatnak.
  • csabawarchief
    :D
  • Viola90s
    Az azért tényleg igaz, hogy elég érdekesen tárgyaltak az év elején. Nem nagyon lehehett követni, hogy akkor most mi. De szerintem ők sme tudták ezt követni ezért nem is szerepel idén egy csapatnál sem.
  • Punkerwork
    tudom
  • G_ArchAngel #24211
    nem rosszindulatból, de a Lamborghini is traktorral kezdte...:)
  • Punkerwork
    legalább a motorjuk nem sz@r......
  • G_ArchAngel #24209
    át kellene állniuk mezőgazdasági gépek gyártására...:P
  • Punkerwork
    'A Ferrari nagy szarban van'
  • G_ArchAngel #24207
    Eladó a Williams?

Írta: Papp István [2005.07.20. 11:41]

Újabb híresztelések a grove-i csapatról

Egyelőre még nincs megerősítve az a hír, miszerint a Williams F1-es alakulata valóban eladósorra jutott volna.

A Forma 1-es mezőny egyik legsikeresebb alakulatával, a Williams-szel kapcsolatban ugyanis felröppent az a hír, hogy esetlegesen az egykori BAR-Honda vezetője, David Richards, vagy a Hyundai és a Samsung cég megvenné a csapatot.

A nem kis meglepetést kiváltó információ ellenére Richards a következőt nyilatkozta: “Még nem beszéltem ezzel kapcsolatban sem Frank Williams-szel, sem pedig Patrick Headdel, de figyelemmel kísérem az eseményeket.”

És mi a helyzet a Hyundai-jal? – hangzott el a kérdés, amelyre az angol úriember a következőt válaszolta: “Talán. Erről nem tudok semmit.”
  • csabawarchief
    :DDD
  • Ramore
    ebben tényleg nincsen semmi meglepő, amikor Doornbosnak előszerződése volt. bzs csak hülyíteni próbálta az országot újfent.
  • Marki
    A legnagyobb baklövés az volt, hogy idén nem ült be Minardiba. Ha folytatta volna, jövőre talán jobb csapatnál köt ki.

Apropó, tud vki vmit a Team Dubai-ról? Már jövőre megalakul?
  • Viola90s
    Ebben egyetértek, ha lehet ne ott öregedjen meg. Dehát amúgy sem ül be a Minardiba.
  • Bandee1987
    Baumgartner helyett Doornbos a Minardinál

Mily meglepő :D
  • Marki
    Én most szólok, hogy pártatlan vagyok BZS ügyben. Tőlem lehet magyar pilóta az F1-ben, de ne a Minardinál, legfeljebb csak kezdésnek legyen ott...