182273
  • CHEAPBOY
    mert koookemény fánn:) Sumika egyebkent tul nemes volt. FikaMIka szerintem sohasem volt az aminek beallitottak. Kimi mar inkabb...
  • Zsoltika 007
    Schumacher régebben elmonta hogy pályafutása során Mika volt az egyetlen pilóta aki igazán meg tudta szorongatni. Őt tartotta legkeményebb ellenfelének és nagyon tiszteli. Te miért nem tudod?
  • CHEAPBOY
    En is, de nem 98, es 99 miatt, az is biztos.
  • CHEAPBOY
    nem az o hibaja volt, bar teny, nyomta neki rendesen, amikor nem kellett volna annyira. A gyozelem igy is biztos volt. S Alonso sem torekedett tobbre a 2. helynel.
  • báttyó02
    johogy
  • Bandee1987
    Häkkinen volt azon kevés pilóták egyike, aki - bár Schumi nagy ellenfele volt - tiszteltem azért a teljesítményért, amit nyújtott.
  • Magic Boy
    Szerintem ez(se)nem az ő hibája volt!
  • dodgecharger
    Kimi Ma széthajtotta a...Váltót..MEGINT
  • báttyó02
  • Magic Boy
    Az első potya volt a másodikhoz meg szerencse(Schumacher kihagyott egy csomó futamot)+ az kellett,hogy Shumacher ne akarja Irwinwt bajnokkánt látni!
  • Zsoltika 007
    Egy vb-t még lehet potyán nyerni. 2 már nem véletlen. Ahhoz tehetség is kell, és nem csak technika.
  • Magic Boy
    "A Renault az aki viszont 100%ig megérdemli mert jelenleg ővüké az egyszezonban való legtökéletessebb autó."

Ebben tökéletesen egyetértünk!
  • dav1d
    hagyuk ezt az XY nem érdemli meg dolgot mert akkor most sok évre viszamenőleg lehetne sorolni hogy ki miért nem érdemelte meg a vbcímet...

A Renault az aki viszont 100%ig megérdemli mert jelenleg ővüké az egyszezonban való legtökéletessebb autó.
  • Magic Boy
    Én se vagyok elvakult fanatikus!
    Az elsőt is légüres térben nyerte a másodikat pedig Schumacher nyerette vele!
  • CHEAPBOY
    hakki az elsot szerintem megerdemelte a masodikat nem, megha akkoriban, a pokolba is kivantam ot. De en nem vagyok elvakult kocsot buzi. O is ember, raadasul nem is akarmilyen, szeretem, s tisztelem. Szoval tolem nem lattok olyat mind a magyar nagydijon anno, egy felakasztott Hakkinen babat, 22es rajtszammal:)
  • Magic Boy
    Ebben egyetértünk!
    Akárki nyer az oyan lessz ahogy anno Hakinen nyert(ő se érdemelte meg csak az ölébepottyant)2 VB-t!
  • CHEAPBOY
    de Kimi sem.... igazabol ez a VB potya VB akarkinek a szemszogebol nezzuk. S szerintem Alonso eddig is mutatott olyat (noha nem egy mclarenben ul) ami elismeresre melto.
  • CHEAPBOY
    jah, s termeszetesen, bolond az ki ezek utan azt mondja...: nem Fernando Alonso a 05os ev F1es vilagbajnoka, az uj bajnok, aki megtorte MSC es a Ferrari sorozatat, s mindemellett a legfiatalabb emberke aki valaha VBt nyert:).

En orulok neki, habar nem IGY akartam ezt a diadalt, de igy alakult, s lelkem rajta nem en okoztam Kimi 2ik helyet....:) S en nem Renaultos vagyok, hanem Alonsos, A ferrari (olaszok a szenteim, imadom oket) a kedvenc csapatom.
  • Magic Boy
    Nem a mostani verseny miatt mondtam!
    Egyszerüen még nem elég érett ahoz,hogy megérdemelje!
  • CHEAPBOY
    magiboy: mar hogyne erdemelne meg? Nem mas volt mindig Kimi vagy az el kozeleben amikor helyzet volt, hanem Alonso. Nekik a 2. hely is jo lett volna itt, Kimi szerintem tul kemenyen nyomta, nem volt ertelme padlig taposni...

Alonso a gyozelmeinek (amiket nem masok karan nyert meg) es az eddig nyujtott egyenletes, mindig a dobogo s elso hely kozeleben levo nyujtott teljesitmenyenek koszonheti. Nem lenne ekkora elonye, de szerintem ev vegeig ha nincs ennyi meki para is nyerte volna. Ez egy technikai sport, az nyer akinek a pilotaja s autoja is megbizhato. NEm tudom mit alkotott Alonso hogy neki eddig technikai problemaja nem volt, de szerintem akkor is fantasztikus az o teljesitmenye iden, csakugy mint Kimie. Alonso sorra gyalazza a foldbe fisicot, akit nem tart a mezony sem gyenge predanak (egy ket eve o lett az ev versenyzoje is).

Sokaknak fajhat meg szerencsenek tunhet (ez az elony ami most van az is) de Alonso ha nem lett volna mindig a szeren, nem lenne ennyire kenyelmes pozicioban. S ne a pilotat szidjuk azert amirol nem tehet (Kimit se szidja senki mert elszallt a motorja en szeretem ot is mert alkesz, meg meg aranylag jol is keni neki:P) . S egy kezemen megszamolom hanyszor hangzott el Nandotol a kihivokat lenezo, fikazo nyilatkozat az iden.
  • Magic Boy
    Ez igaz,de ez nagyrészt a csapat és a Renault érdeme!
    Alonso még nemérdemli meg a VB címet!
  • CHEAPBOY
    7 futam s 36 pont, amikor az a Ronyó Alonso alatt atomstabil.... almokat kergetni, maximum, de remenykedni a vb cimben felesleges most mar (hozzateszem szerintem eddig is az volt, a merga ilyen tempon még nem megbizhato)
  • CHEAPBOY
    azzz.... mintha tehetne arrol hogy a merci olyan amilyennek en kiskorom ota vallom. megbizhatatlan, vacak es silany.
  • CHEAPBOY
    s miert? mert tisztessegel vegighajt a versenyeken, legyozve a nem gyenge csapattars fisicot, es nem all ki a fure ha az ellen felmondja ismet a szolgalatot? (a merga jo, de inkabb legyen kicsit lassabb s megbizhatobb, a vb is szorosabb lenne). S hidd el Fernando sem igy akar gyozni, hogy a "szerencse" es a technikai malorok kiaknazasa altal.
  • Jhon Balu
    nembaj azért még reménykedek hátha összejön....
  • dav1d
    pff...tipikus
  • Falconer
    Hát sajna igy van :( Nagyon nem bírom azt az Alonso gyereket.
  • Jhon Balu
    hátha az alonso mondjuk 3-szor kiesne akkor még lenne eséje decsak ha elsőnek érne be..
  • Falconer
    De a dobogós hely az semmi, elsönek kell lennie! Ha mindig második vagy harmadik nem lesz belőle világbajnok -mondjuk igy sem biztos-, az sem lenne megoldás. Meg kéne már ezt a kocsit csinálni normálisan.
    Különben is: másodiknak lenni mindig kudarc!
  • Jhon Balu
    szerintem minden verseny elött motort kéne cserélnie,ugyis feltudja magát küzdeni dobogos helyre.
  • Falconer
    Szerintem max más a vezetési stílusa azért van ez. Nyílván tisztában van veke Kimi is, hogy ha szétpörgeti, az nem jó, de szerintem ez nem rajta múlik. Meg kéne csinálni már rendesen azt a Mercit...
  • guardian hero
    Montoya alatt miért nem rohad le a merci? Nem lehet, hogy Raikönnen gyilkolja szét a kocsit? Én kedvelem a srácot, és az egyik legjobb pilótának tartom, de az F1 nem arról szól, hogy ész nélkül nyomni kell a gázt 70 körön át, hanem be is kell tudni osztani a technikát.
  • Zsoltika 007
    Elméletileg így kéne lennie. Szerintem igen így van.
  • rezsofiz
    Hát igen a technikai vezetőn sok minden áll, viszont ott van mögötte egy csapat, ezért nem hiszem hogy teljesen egyedül ő felelne a McLaren "gyengesége" miatt. Nyilván övé a döntő szó, de a döntéseket egyeztetve hozza meg szakemberekkel. Vagy ez nem így van?
  • dav1d
    wow :D
  • Taylor
    Azt nem hinném. Jó helye van neki Renaultba.
    Mondjuk egy Alonso+Raikonnen párosítás elég durva lenne, de nem a Ferrariban.
  • dav1d
    Akkor meg Alonso megy a Ferrariba...
  • Taylor
    Hát neked legyen igazad. Én nem szeretném ha a Ferrarihoz menne. Lassan 10 éve nézem az F-1-et és a vörösöket sosem szerettem.
    Bár amit ma Schumi művelt a kopott gumiaival...

Mondjuk jövőre semmi sem biztos, már csak a V8-as motorok miatt.
  • NuCLEARScoRp
    A McLaren problémája nem újkeletű!! Emlékezz csak vissza 1998,99-re akkor is nagyon gyors volt a Meki de megbízhatatlan... igaz leglább VB-t nyertek mindkét évben ha az utolsó futmon dőlt is el....

Ennek ellenére szerintem Kimi-nek semmiképpen nem kellene otthagyni a McLarent..
    mert a Ferrari elég pocsék teljesítményt nyújt és semmi biztosíték arra, hogy ez
    jövőre másképp lesz... a McLaren meg csak összeszedi magát egyszer...

• G_ArchAngel #24372
    a legutóbbi 3 futam óta, már úgy viszonyulok a F1-hez. mint a Britney videóklippekhez - megnézem, de nem érdekel...
    így is sok az ősz hajszálam, nem hiányzik egy újabb dolog, ami miatt gyarapodhatana...

igaz, ami igaz, belegondoltam, hogy Renault-fan leszek, mert eddig mindig az esett ki, akiért szorítottam, hátha így megnő a McLaren esélye:DDD