182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
De azért legbelül
-
G_ArchAngel #24370 szívből örülök, hogy a MotoGP-t néztem...
azért német RTL-en érdekes volt, amit Ron Dennis mondott: "mindent meg kell tennünk, hogy a csapatnál tartsuk Kimit..."
vegyetek neki vodkát, máshoz úgysem értetek... -
Várj csak, míg netközelbe jutnak, majd megmondják a frankót, az biztossssss!!!! -
Montoya megpróbálta sumákkal és Buttonnal, bejött.
... -
majdnem elé került az első kerékcseréket követően,,, megróbálta , nem jött be...
na igen ez a baj az F-1-el. Pályán nem is előznek, tisztelet a kivételnek.
De hagyjuk ezt már biztos kiveséztétek. -
o nyirta ki a merci motort vagy valtot ez is igy igaz:) rohadt egy kocsofg szemet. -
Alonso lehet gyors, ha a Renault lassabb, mint a merci.
Lassabb, de mégis jobb. -
dav1d #24364 majdnem elé került az első kerékcseréket követően,,, megróbálta , nem jött be... -
Ezen a versenyen semmit, mert Raikonnen egyértelmüen gyorsabb volt.
De pl előző futamon úgy rémlik, hogy meg se próbálta utól érni Montoyát. Ugyebár mindenki azt mondja, hogy Alonso milyen gyors. Én nem láttam. Vagyis Montoyához képest. -
dav1d #24362 Alonsonak az most a feldata hogy ne hibázzon az utolsó versenyeken ezért nyilatkozik ilyet...
Ha kockáztat mint ahogy a Mclaren idén , soha nem lessz világbajnok...
-
De szerinted ezen a versenyen mit kellett volna csinálnia?
Ha egyszer gyorsabb a Mclaren mi többet tehetett volna annál, hogy jól teljesített az időmérőn és nem érte őtt utol senki a versenyen. -
Egy kérdés: Raikonnennek meddig van szerződése a McLarennnel. Csak azért, mert így lehet nem sokáig fog ott maradni. Ugyebár a Ferrari is kacsingat felé.
Alonso meg lehet, hogy megérdemli a vb címet, dehogy az utóbbi versenyeken nem tesz sok mindent érte az biztos. Legalábbis ezt veszem le a nyilatkozataiból. Neki jó 2.,3. hely. Nem látok benne igazán küzdeni vágyást. Azért szerintem egy leendő bajnoktól - mert ugye mostmár több mint biztos hogy övé a cím - elvárható hogy az első helyért küzdjön, vagy legalább mondja azt, hogy ő nyerni akar.
Én ezért nem tudom tisztelni őt.
[személyes vélemény, még mielőtt valaki belém köt] -
Ez az: szemét Alonso! -
Bizony. Kicsit sok ez már ettől az embertől. Ő azért felel, ami ált. nem működik. Ha a munkahelyeden Te hibát követsz el, kivágnak. Hacsak nem vagy csókos. Mást is. Ő hibát-hibára halmoz. Valaki nagyon nyomhajta hátulról, mert máskülönben már rég reült volna. Ahogy ált. minden csapatnál eddig.
Ez a McLaren bakikról a véleményem. Nem ettől a versenytől, 2000 óta. A fontos szitukban hibáznak. Nem Dennis, nem a csapat, hanem az, aki felel a technikáért. -
dav1d #24357 jah... -
Na jah ezzel 100%-ig egyet értek csak kíváncsi lennék már egy olyan évadra amikor mindkét versenyző és mindkét autó 100%-os... -
Persze hogy megérdemli, küzd ő ahogy csak tud, de nem elhanyagolható tény hogy nem ez az első alkalom hogy az ölébe hull a győzelem. -
dav1d #24354 100%ig megérdemli a vbt a Meki hibáiról nem ő tehet... -
Alonso olyan, mint Schumi. Hibátlanul vezet, de a győzelméhez szükséges az, hogy ne kelljen küzdeni (mert nincs ellenség és technikai gondok). Ettől függetlenül szó sincs róla, hogy ne lenne jó pilóta és nem érdemelné meg a győzelmet, csak egyszerű nézőként szeretném versenyben látni győzni. -
Montoya elképesztő amit művelt, de ez a tegnapi balfaszság után a minimum...

-
dav1d #24351 én láttam előzni idén Ausztráliában a 13dik helyről lett a harmadik... -
Igen, kb én is így látom. -
Alonsonak letöröm az újjait!!! Beképzelt seggfej... 

-
Viola90s #24348 Az Alonso idény azt csinálja amit az elmúlt években Schumacher, és ennek a szenvedő alanya Kimi Raikkönen. De inkább Alonso mint Raikkönen. -
Nyiri #24347 Azert szep sumitol hogy a fel versenyen szar gumival behozta
Mar a 29. korben a jobb hatso fosszar volt. :(
Grat Alonsonak... Megint az olebe hullott 1 gyozelem. Iden meg nem lattam elozni a sracot. Csak akkor gyors ha elotte nincs senki. Ha elozesre kerul a sor, akkor szia dobozos. Ez az ev az ove... Kivancsi vagyok mi lesz jovore. -
Sajnálom szegény Raikonnent, remélem jövőre összeraknak neki egy rendes autót és végre elveri mindenkinek a száját :\ -
dav1d #24345 ott a hatos! -
Mind1 ,,Palik egy állat" eddig egyetértünk... -
Te komolyan képes vagy egy embert hibáztatni az egész McLarenből? -
MI?? -
Viola90s #24341 Hát nekem nem úgy tűnik, pedig régebben én is ezt hallottam. Ha én Ferrari fan vagyok akkor enm ordítok a mclarennél, csak akkor ha kiesik. -
Már nem azért de Palik akkor a ferrari fan mint egy ház!!!:D -
Viola90s #24339 A Palik egy állat. Ha nincs akkor az idegesít hogy miért nem ő közvetít ha van akkor meg az idegesít hogy hogyan drukkol a mclarennek. De azért ahogy előadta Raikkönen kiesését, hát nagyon röhögtem. Na meg az előbb Montoya előzését, vagy lekörözés volt azt hiszem. -
Nyiri #24338 Sumi defektet fog kapni... -
Nyiri #24337 SUMI JOBB HATSO KEREKET NEZZETEK MEG...
Szarra van kopva.. GRatulalok Bridgestone... KURVA ELETBE :(
Bar lehet azert mert lagyabb gumit valasztott. -
Aszonta a gép, hogy 1 új üzenet :)
Mondjuk nincs sokkal több :S -
-
Köcsög Haug!
Mondjuk 2000 óta tény, hogy nem végzi jól a munkáját. Ilyet BÁRKI TUD a mercin belül.
Van rá egy millám, hogy ha az a dagadt eltakarodna a F1 részlegtől, abban a pillanatban nem lennének ilyen hibák ...
Ennyit a világbajnokságról, ha a spanyol ezt ma megnyeri.
[Meg fogja ...] -
Könyörgöm rugjanak már ki néhány mérnököt a mekinél!!!!!!!!!!!!! -
Nyiri #24332 Rajko... ILYEN NINCS!!! A meki eltakarodhatna mar.