182273
  • dav1d
    ezt most benézted mert az esetről videó is van amiből kiderül egyértelműen hogy Ralf hibázott:
    itt
  • Kit--Kat
    Mint az köztudott.
  • bigapó
    ott a pont. utánnanéztem:) ha valakit érdekel, nézze meg az 1995 és 1996-os évadot. 1995: Schumacher megnyerte az egyéni VB-t. A Benetton megnyerte a konstruktőri VB-t. Ergo: Benetton-é lenne az 1-es, 2-es rajtszám. DE!!
    1996: Schumi a Ferrari-hoz szerződött, vitte magával az 1-es rajtszámot és a 2-est is, mert Irvine ezzel a számmal indult a versenyeken. Berger és Alesi (Benetton, előző VB győztes) "csak" a 3-as, 4-es rajtszámot kapta!
  • Nyiri
    Vagyis Alonso jovore az 1. majd Fisco a 2. Mostani allas szerint Raiko a 3. Monty a 4. Vagyis hiaba nyerik meg a csapat vb-t ovek max mar csak a 3-4 lehet. Sumi 5. Massa 6. (Ha a ferka marad a 3. helyen) Toyota lesz elvileg a 4. a konstruktoriben ezert Kis sumi a 7. Trulli 8 (vagy forditva).

Az 5s elvileg szerencses szam mivel sok VB igy lett bajnok ezzel a rajtszammal :D Sumi rulz.
  • Istencsászár
    nézzük meg kimit 2003ba 2. lett egyénibe tavaly a 6-os rajtszámot kapta + ugytudom
  • Nyiri
    Ugy van hogy qki elso aze lesz az 1s rajtszam. Aztan a kovetkezo evi csapattarsa kapja a 2t. Utana sorba az a csapat pilotaja kapja a 3. aki a Construktoriben a 2. lett es igy tovabb...
  • Punker
    ok akkor nézzük olyan évet mikor nem volt a 2. mert szerintem a rajtszám az egyéni pontoktól függ
  • bigapó
    szerintem abban kell lennie, mert a csapat első lett, egyéniben pedig 2. :)) szóval Ő mindenképpen a kettes-ben van. látom megfogtalak titeket:))
  • Punker
    persze Bari se a 2-esben ül igaz?
  • bigapó
    a boxokkal nincs is gond, mert azt tudjuk. Előfordulhat az, hogy Alonso-é lesz az 1-es, Fisicó(ha Ő lesz jövőre is), pedig "csak" 4-es? mivel a Mclaren-é lenne a 2-es és a 3-as.
  • Lteebee
    Szerintem a csapat vb dönti el a boxok elhelyezkedését, az egyéni meg a rajtszámot.
  • Istencsászár
    játék:P
  • bigapó
    Felmerült egy igen fogas kérdés: Most ugye Alonso megnyerte a VB-t. Tegyük fel, hogy a csapat-vb-t a McLaren nyeri. Jövőre kié lesz az 1-es rajtszám?
    Vagyis mi alapján osztják a rajtszámokat?
  • bigapó
    azt mingyá gondoltam:) de ez most játék vagy rally(valós)?
  • ÁjjLe BoBBi
    ja sry kicsit OFF volt ;)
  • bigapó
    ez most milyen versenyen történt?
  • ÁjjLe BoBBi
    :)) én a multkor nem a "beférek oda" mentalitásom miatt szívtam meg hanem a "fékúton túl közel engedtem az előttem lévőhöz" (prezsi:)) miatt szal inkább elrántottam a szalagkorlátnak :D:D
    alonso nem tette volna...;))
  • Nyiri
    Nekem mondod? :) Hanyszor szoptam mar a "BEFEREK ODA" mentalitassal... Aztan folytathattam a mezony vegen :D

Mostmar inkabb kivaros vagyok. Persze nem arra hogy kiessenek elolem.
  • ÁjjLe BoBBi
    ez mondjuk télleg így van.
    ...párszor óvtunk/szívtunk hasonló miatt mi is...;)))
  • Nyiri
    A ralfos baleset nem vitathato. Be akart bujni oda ahova lehetetlen. Kesz. Nincs min vitazni.
  • Lteebee
    Nem értek egyet.

A ralfis baleset szvsz vitatható.

Az meg, hogy versenyen nem tudta megelőzni...
    Amíg gyorsabb volt a Renault, nem tudta előzni, hiszen előtte volt.
    Amikor meg már a merci volt gyorsabb, hogy előzte volna meg?
  • Lteebee
    Mondjuk attól, hogy f1-re nem kész még lehet, bringázni tud.
  • Istencsászár
    Mivan Heifeldel??

Hivatalos sajtóközleményében Nick Heidfeld sajnálkozását fejezte ki afelett, hogy nem vehet részt a szezon utolsó két futamán: „A szimulációs teszteken észrevettem, hogy csak 50 százalékosan vagyok terhelhető, ezért idén már sajnos nem tudok rajthoz állni.”

Mint ismert Heidfeld nemrég kerékpárbalesetet szenvedett és megsérült a válla - ezért kellett kihagynia a legutóbbi versenyeket. Legalábbis ez a hivatalos álláspont.

A svájci ’si’ hírügynökség jelentése szerint azonban a német pilóta a hétvégén 2000 amatőr kerékpárossal együtt rajthoz állt egy 71 kilométeres bicikliversenyen és látszólag semmi baja sem volt. Ez a hír alátámasztani látszik azt a vélekedést mely szerint Heidfeld valójában nem sérült, hanem sportpolitikai okokból kellett idő előtt távoznia.

A Williams és a BMW útja a szezon végén külön válnak és míg Heidfeld a bajorokkal tart, addig a Williams még mindig keresi Mark Webber lehetséges csapattársát. Ezek után nagyon elképzelhető, hogy már megtalálták Antonio Pizzonia személyében.

Mega LOL amit vele művelnek..
  • Kit--Kat
    Na az olaszoknak ehhez semmi közük...
  • Istencsászár
    A Renault a VB címre hajt
  • Max7
    szívemből szoltál
  • NuCLEARScoRp
    Briatore Alonsoról:

Fernando sokkal érettebb, mint legnagyobb riválisa, Kimi Raikkönen. Fernando az idei évben mindössze csak egyszer hibázott, méghozzá Montrealban.”

Egyszer? számolni is tudni kéne ám... a kis Schumis affér is az ő hibája volt...és az időmérőn is hibázott nem is egyszer...

Arra a kérdésre, hogy miből gondolja, hogy Alonso jobb lenne, mint Raikkönen, Briatore a következőket mondta: a versenyeken sokkal meggyőzőbben teljesít.
    „Sokkal jobban irányítása alatt tudja tartani a versenyeket, mint Kimi, és tudja, miként fordítsa javára a helyzeteket.”

Hát ja... persze azt kifelejti hogy Kimit egyszer sem tudta megverni versenyben...csak akkor amikor Kimi kiesett... vagy eleve hátrányból indult LOL
    A Motorhibáról nem a versenyző tehet, komolyan mondom Briatore a nem is a földön él annyi baromságot hord itt össze tele csúsztatással, hazugsággal... tipikus olasz mentalitás

• Döglött Kacsa
    Ez ebben a formában nem igaz! :)
  • Lteebee
    Nem attól lesz jó pilóta, hogy megnyeri, hanem azért nyeri meg, mert jó pilóta.
  • Nyiri
    Keke Rosberg... linkeltem is videot. Ra a bena szo nem jo.
  • Döglött Kacsa
    Igazad van, de nem mondtam hogy béna!
  • Shaman
    azé béna pilóták ritkán nyernek VB-t...
  • Döglött Kacsa
    Úgy gondolom talán igaz lehet az hogy Alonso vezetési stílusának jobban fekszik az autó, Fisiconak meg egyáltalán nem. Az autó nagyon jó volt, erröl nem is lehet vitázni. Sztem attól hogy vki nyer egy VB címet még nem lesz jó pilóta.
  • Istencsászár
    tavaly is ilyen szarvolt a megbizhatóság + még csigák is voltak..
  • Istencsászár
    szerintem meg ez a legnagyobb hülyeség.. ők olyan megbizhatóra/gyorsra csinálták mint a rönó vagy akárki más másnak sikerült nekik meg nem..
  • Lteebee
    Most szólok, mielőtt megint eldurvul a helyzet!
  • DJ Bee18
    Nem nagyon szeretem Briattorét, de most Dennis a paraszt, a tények nem ezt bizonyítják, idén már eldőlt a VB, most mit kell magyarázni?? Komolyan mondom, már azt hinnénk, hogy a csapatfőnökök okos figurák, de erre sűrűn rácáfolnak. :D A jó autó fogalmába beletartozik a megbízhatóság is. Lehet, hogy picivel gyengébbek lettek volna a McLarenek, akkor nem füstöltek volna el. Most nem lett volna jobb mondjuk 10 mp-cel nyerniük a futamokat 20-30 helyett, és akkor talán megbízhatóbbak lettek volna.
  • Shaman
    ez elég értelmetlen mondat...ha teljesen más lesz a helyzet,mitől,ha ugyanúgy fogja használni,mint eddig?
  • dav1d
    de akkor mg nem volt gyorsabb a Meclaren , Fisico könnyű szerrel nyert...

egyébként ezen az oldalon van elég adat ahoz hogy kevesebb hülyeséget állíts:

itt
  • Istencsászár
    ott a hátul:D de lényegtelen hogy akkor holvoltak nemróluk irtam