182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Annak a renaultos szerelőnek baromi nagy arca volt ("Schumacher who?")
Csak azt nem tudom, hogy mire fel...1 vb cím az még semmi, majd akkor legyen ekkora arca, ha egymás után ötször nyerik meg a vb-t. (Ja, és a konstruktőrit még meg se nyerték, és remélem a Mclaren nyeri meg) -
alonsoi higgadságról inkább nembeszéljünk vat varáj hev tu du ?:)))))))))
amugymeg sanmarinot levéve idegeskedésre nemvolt oka mer mer közelébe se volt senki 1-2 meki néha elment melette de nagyon nemtudott vitatkouni ahogy masem... szóval ennyi jó megnyerte mer peches volt a meki, alonso satbilvolt ezisigaz de semmi több.. -
"Továbbra is Hajrá Button"
Jahh alárakhatnának már valami normális verdát!!!!!!! -
hát kb ahogy én is leírtam már. -
Na elmondom a véleményemet akkor az év eddigi történéseiről.
Most, hogy Alonso világbajnok lett, érdemes visszatekinteni, hogy hogy is alakult az évad számára , és persze KImi számára is. Év elején a Renault látványosan gyorsabb volt mindenkinél, és ezt a pár futamig tartó időszakot sikeresen ki is használta a Renault, nagyrészt ezért maradt meg ez az állandósult különbség a pontversenyben kettejük között. Én úgy gondolom, hogy ez semmiképpen sem lebecsülendő a Renault részéről, sőt.. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a Mclaren már tulajdonképpen San Marinotol kezdve jelentősen gyorsabb volt, mint a Renault, elég nagy fegyvertényt hajtottak végre.. (persze ott Raikkonen kiesett, de a Mclaren vitathatatlanul gyorsabb volt).
Én azt érzem, hogy a Mclarennél idénre kifejlesztettek egy nagyon pöpec, minden körülmények között gyors technikát, csakhogy ennyire a határon járatva valahogy törvényszerü is volt, hogy ne tudjanak befejezni minden futamot. Nem az első eset már ez az utóbbi időkben, hogy nagyon sok technikai hibát produkált az autójuk.
Talán ha egy kicsit odafigyeltek volna erre..na talán jövőre. Egyébként úgy néz ki, hogy a csapat igy év végére teljesen rendeződött, és Montoya is hozza az elvárható teljesitményt.
Még Alonsoról ejtenék pár szót. Mint versenyző, nagyra értékelem, mert higgadt, jól gondolkodik a pályán, emellett a technikából kitudja hozni azt, amennyi benne van. Viszont mint ember , nem szimpatikus Briatoréval együtt, mert mondott sok olyan dolgot , amit persze lehet hogy csak Briatore adot a szájába, hogy a hajam égnek állt.
Továbbra is Hajrá Button
-
ki az aki sír? egy fórumot olvasunk? -
Ibron #26938 Bár jahh...azért Briatorenak is számítania kellett volna egy ilyen Ferrari ellenes transzparensre,mr csomó ideig ők nyertek és ezt gondolom már sokan utnák...mondjuk én nem
.
-
Ibron #26937 Én csak azt az egy embert,de őt szét verném szívesen...meg hívnék pár ferrari drukkert és ők is biztos benne lennének a buliba
....Alonsonak meg grat
.
-
Briatore a főnöke vagyis ő is felel az embere(i) által tanúsított magatartásért
gratulálok az egész bagázsnak a VB győzelemhez és a kultúrált viselkedéshez is -
Nyiri #26935 Akkor huzz el hanyni es hagyd beken minket :D -
Nem értem mi van veletek egyszerüen hányingert kapok töletek...elhiszem, hogy sirtok, mert nem a Kimi nyert dehát ez van ez kell szeretni.Ja, és ne a Renaultot+Briatorét szidjatok hanem max csak azt az 1 embert.Alonso poWER!
-
Ibron #26933 Jaaaaaa 
...már elfelejtettem,bocs
.De jól festhettek benne
...hmm....eszembe jutott,emlékszem...LOOOL..van is az egyik Sztár Sportban kép róla
.
-
Amikor Schumi világbajnok lett annó... -
Ibron #26931 Azt nem is láttam
.....mikor vették fel?
-
hát nem lennél jó csapatfőnök. -
Ibron #26929 Köcsögöt akartam írni,csak elírtam,meg hát azé felbaszta idegeimet ezzel a hülye parasztja...szívesen elkaptam volna ott és szarrá vertem volna
.Mer lássuk is röviden,ki is ő?Hétszeres világbajnok,a legtapasztaltabb a mezőnyben és a legjobb is....röviden ennyi.
-
Briatore nézze meg mindenkinek a pólóját vagy mi?
Egyébként szerintem is durva volt fikázni Schumit.
Lezárhatjuk a vitát.
Az viszont poén volt amikor a ferrárisok piros parókát vettek fel. -
Ibron #26927 Szét kéne taposni a kcösögöt...mármint a csávót 

.
-
többi meg csak úgy a semmiért vigyorgott mellette. nem mondom hogy briatore intézte mert egy szemét alak leszek aki mindig csak a rosszat veszi észre a csapat iránti utálata miatt. ezért csak azt mondom hogy az a baromarcú nem tudja kézben tartani a csapatát hogy azért az ilyen dolgok ne történhessenek meg ? -
Nem mondta senki,hogy nem rönós! -
Ibron #26924 Én Michael Schumachernek szorítok,ergo nem nagyon érdekelt,hogy kinyeri az diei világbajnokságot,bár annak örülök,hogy sikerült megdönteni a legfiatalabban nyert világbajnokságot pilóta címet,vagy mit...ám!Ez azért tényleg erős volt:"Schumacher who?" Nem tehetett róla vazze,hogy szar volt idén a ferrari és,ha jól ment volna,akkor szerintem még izgalmasabb lett volna a vb,sőt talán megvédi címét... -
meg olelgete is oket de mind1 :) -
Attól még,hogy ott állt nem a csapat véleménye hanem az övé! -
az ilyen ember ássa el magát. -
ha nem vetted volna észre rönós ruhát dobott le magáról... -
Nyiri #26919 Jah persze... kulonallo :D Azert allt ott a renaultosok kozott. -
Akkor is csak egy ember!
Nem volt mindenkin olyan póló! -
Nemvenném zokon.Áhh inkább el sem magyarázom, mert...(inkább indoklást sem írok) -
grat alonsonak..
végre 2ős győzelem
/rönós szerelők megmutatták hogy őkis tudnak tapló nyomorékok lenni, sumira kiváncsi leszek hogy kommentálja majd de van ő akkora hogy szóvá sem teszi.../ -
különállóan renós szal... -
El kell viselni a vereséget és nem kell szídni a másikat kiminek meg a mekinek drukolok de örülök alonsonak! És annak hogy idén nem az az unalmas verseny volt hogy mindig egy versenyzo volt az elso! eloszor utaltam ezekat a hulye uj szabalyokat de mostmar latom hogy klaro! -
A pólót meg nem a Renault lengette hanem egy különálló ember! -
és ha azt írták volna: Kimi? Who? na azt se vennéd zokon? -
Ha jövőre is világbajnok lesz akkor is ugyanúgy fikázni fogjátok az tuti!!! -
Azért sajnálom Kimit :(
De grat a legfiatalabb világbajnoknak -
ezzel nálam végleg...alonso az utóbbi időben meg is tanult úgy ahogy viselkedni, normálisabb lett, de mint alakulatot, briatore-val az élen a szarba nem nézem -
Jövőreazlesz, jah -
én poénosnak tartom bár talán nem sumit kellet volna hanem a ferarit irni a polora :D és a kérdőszón is alakítottam volna! -
viszlát -
Nyiri #26905 Tudod mit? Majd ha jovore Alonso cimvedest megcsinalja, akkor talan megtehetnek... Bar szerintem tudjak hogy egyszer volt budan kutyavasar es viszontlatasra.