182273
  • Istencsászár
    [URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/12359.shtml]Alonso agresszívabb versenyzést ígér "Suzukában teljesen más lesz a helyzet. A motort, a gumikat, az autó valamennyi elemét agresszívebben fogom használni, mint eddig."[/URL]
  • Nyiri
    Miert pont O ne vagna viszza? :)
  • Istencsászár
    Briatore visszavágott Dennisnek + Suminak
  • dav1d
    de akkor még hol volt a Meki?
  • Istencsászár
    Tavalyi gumival futott a Ferrari Brazíliában
  • Istencsászár
    lesz
    Pályarajz
  • akyyy
    Lesz olyan hogy Kínai Nagydíj? és ha igen, nincs valakinek pályarajza?
  • Andora
    ja!
  • Lteebee
    Szerintem Fisicho jó pilóta, amikor éppen jó időszaka van.
    Mint Huán.
  • Istencsászár
    igaz ott gyorsvolt
    Dávid: Pole megszerzése 1 dolog utánna nyert is lsd. uccsó futam Alonso pole de nem ő nyert..
  • Lteebee
    Belgiumban gyors volt, mint a villám.
    Meg is lett az eredménye.
  • dav1d
    Az első verseny ídőmérőjén esett az eső.Fisicella lett az első(pole) mert ő mehetett végig akkor amik a pálya a legszárazabb volt... -ennyi

• Istencsászár
    csak aztenmértem mitől ennyire lassú 1. versenyen nagyon gyorsvolt azóta meg ............ ennyire azér nembéna ahogy mostfest..
  • dav1d
    azt is tegyük hozzá hogy bár volt elég sok müszaki hibája Fisiconak egyedül Bahrain-ben és San Marino-ban esett ki müszaki hiba miatt. utána lehet nézni...
  • DJ Bee18
    Ugyanmár, és ezt a nagy Renault főnöksége hagyná, hogy egyik autójukat úgymond tönkrevágják?? Vagy az egész Renault Alonso mellett áll, és ezt FIsco mind hagyná? Szerintem hagyjuk már ezeket az összeesküvés elméleteket. Kezdem azt hinni, hogy mivel már jóideje nincsenek a régi izgalmak a futamokon, unják az emberek, de mégis szeretik az F1-et, csak hogy izgalmasabbá tegyék az egészet kitalálnak nem létező szálakat.
  • Istencsászár
    figyu énmár aztsem hiszem el amit tavaly trullival csináltak leszögezem előtte Trullinak és Fisicellának is drukkolok.. szóval tavaly amint Trulli joblett mint Alonso utánna egyből jöttek a rossz kocsik műszaki gondok stb.. és csak Trullinál azt ki is rugták gyorsan onnan... Idén ugyenezvan Fiscoval lehet véletlen egybeesés de elég fura..
  • Lteebee
    Az sem mindegy, amit Symmonds mond.
  • DJ Bee18
    középszerű, mi? az év első fele már kiesett a tudatból?, amikor rengetegszer nyert, a nagyon tehetségesnek nevezett Fisco meg sehol sem volt, még akkor is, amikor nem volt műszaki hibája
    Félre ne értsen valaki, Schumi és Ferrari fan vagyok, de elismerem a többiek képességét
  • DJ Bee18
    na mostmár korrekt a szememben , és gratulálok neki a VB címhez
  • DJ Bee18
    kocka menedszerének sok köze van hozzá :DDDD
  • Döglött Kacsa
    Schuminak szurkolok nem Kiminek, ne értsd félre! Nekem ugy tünik Kimi jobban tud koncentrálni mint alonso, ezért vagyok ezen a véleményen.
  • ÁjjLe BoBBi
    akkor tovább megyek kellett egy monteiro is ahhoz hogy támadó helyzetbe kerüljön. ennyi.
  • ÁjjLe BoBBi
    neked csak ez ment át?
    ha mindig ők nyertek volna akkor vagy kimi vagy monty lenne a vb nem gondolod ?
  • Shaman
    én ugyan McLaren,s azon belül Montoya fan vagyok (itt elég ritka),de azt el kell ismrenem,hogy igaz sokszor volt Alonsónak szerencséje,de ahhoz azért ott is kellett lennie a 2.-3. helyen folyamatosan....monnyuk hiába bénázza el Montoya a kanyart,ha nincs ott közvetlen mögötte Alonso,hogy megelőzhesse.
    Ennyi.
    Kár vitázni az idei F1 az év elején eldőlt...
  • Lteebee
    A lényeget a 27041-ben olvashatod.

:DD

A legfontosabb, hogy kerek egész mondatokban kifejezésre juthasson valakiről, hogy nem tud előzni, taktikázik, nem kockáztat, csak mázlija van, csapatsorrend van, nem tud vezetni, idegbeteg...

Tényleg kifejezetten kiváncsi vagyok, jövőre kit kell majd itt nagyon utálni.
  • Nyiri
    Ha Alonso fasza gyerek akkor most megmutatja hogy tud nyerni is... Eddig mindig azzal magyaraztatok, hogy azert nem elozget, mert nem mer kockaztatni. Valszeg ugyanugy nem fog semmit se csinalni csak megvarja mig kiesnek elole.
  • CHEAPBOY
    "A Brazil Nagydíjon pályafutása második bajnoki ezüstérmét is elkönyvelhette Kimi Räikkönen, aki ezentúl a szezon közbeni nehézségekkel nem, csak a hátralévő futamok és a csapat-világbajnokság elhódításával kíván foglalkozni.
    "Meg akarjuk nyerni az évad utolsó két versenyét, és szeretnénk elhódítani a konstruktőrök bajnoki címét. A problémákon viszont nincs értelme rágódni, mert már úgysem lehet semmit megváltoztatni" - nyilatkozta a versenyen is második helyezést elérő finn.

"Sem nekem, sem a csapatnak nem volt tökéletes éve, de sajnos ezek a dolgok megtörténnek az autóversenyzésben" - utalta azokra a műszaki hibákra, melyek megfosztották a világbajnoki cím lehetőségétől. - "Természetesen a jövőben megpróbáljuk minimalizálni a számukat."

Fernando Alonso bajnoki címének bebiztosítása után Räikkönen kijelentette: "Természetesen nem kellemes érzés, hogy már nem vagyok harcban a bajnoki címért, de lényegében már versenyekkel ezelőtt rájöttünk, hogy a hátralévő kevés futamon csak óriási szerencsével nyerhettünk volna. Így nem olyan frusztráló a dolog."

"Ettől függetlenül gratulálok Fernandónak a győzelemhez, mert egyértelműen megérdemelte. Elvégre bárki, akinek a szezon végén a legtöbb pontja van, megérdemli, és nincs is ezzel semmi bajom. Az idén elvesztettük, jövőre megpróbáljuk megnyerni."

A McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis mindenben egyetért versenyzőjével. "Természetes, hogy az emberek azon csámcsognak, mi minden történhetett volna, magukban lejátsszák a lehetséges forgatókönyveket, és felhánytorgatják a hibáinkat."

"De elvégre ez egy versenyistálló, aminek az a célja, hogy futamokat nyerjen, és mi épp ezt tettük. Nem mondhatom, hogy bármit is másképp csináltunk volna. Az egyértelmű, hogy ha a szezon elején is ilyen jók vagyunk, teljesen másként alakul az év. Ilyen az autóversenyzés."

Dennis hozzátette: "Hátrányban voltunk, és nekünk kellett kockáztatnunk. És igen, előfordult, hogy kudarcot vallottunk. És amikor azt mondom, hogy kudarcot vallottunk, akkor úgy értem, hogy a csapat minden tagja, a versenyzők és mi magunk is kudarcot vallottunk."

"A hátralévő versenyeken megpróbálunk újabb kettős győzelmeket aratni, és továbbra is engedjük majd versenyezni a pilótáinkat. Vannak még fejlesztések a tarsolyunkban, nagyon meglepődnék, ha bárki meg tudná közelíteni a dominanciánkat."

"

tessek, a Meki szamara is egyertelmu hogy ok most a dominans csapat. Persze hogy mindig az o versenyzoik nyernek.
  • CHEAPBOY
    sztem azert Kimit emelni a mennybe mert o alatta van a elggyorsabb auto... butasag. Rengeteg gyors emberke van az F1ben akkor mar Schumi sem olyan jo, hiszen egyszer sem tud a dobogora erni... sokat szamit az auto is. Mas is menne gyorsabban ha az autoja engedne, Alonso is. Jovore meg mittomen Button/barichello lesz a Zisten a leggyorsabb ha netana Bar kapna hasonlo erore meg tempora....
  • CHEAPBOY
    latom sokaknak fájt ez a pojjen, meg schuminak sem fajt (lévén a banda nagy részét ismeri pl.), nem baj nektek helyette is meg kell sertodni... okos dolog ám....
  • FrezeR
    "Räikkönennel kapcsolatos hír, hogy Martin Brundle, David Coulthard menedzsere és az ITV televíziós csatorna szakkomentátora azt nyilatkozta a Sunday Timesnak, hogy értesülése szerint a Ferrari 190 millió dollárt kínált fel a finnek, hogy 2007-2011-ig Maranellóban versenyezzen. "Én sosem szerződtetnék senkit fix öt évre, még Kimit sem, hiszen fél évtized alatt sok minden változhat. Mindenki annyit ér, amennyit fizetnek neki, ha a Ferrarinak így jó, a magam részéről sok sikert kívánok nekik."

[origo]
  • Istencsászár
    A McLaren-Mercedes vezetői össztüzet zúdítottak a kavarodást okozó lekörözöttekre, mivel attól félnek, hogy a további incidensek miatt kicsúszik a kezükből a csapat vb. Norbert Haug még mindig Antonio Pizzoniát szidja a spái eseményekért.
  • Istencsászár
    Alonso elismeri, a szerencse is segítette
  • Sheva
    akkor meg főleg nem csinálja meg jövőre is ha Kimi alá tesznek egy ennél is gyorsabb de sokkal megbízhatóbb kocsit
  • Döglött Kacsa
    Szerintem Kimi jó pilóta, Alonso pedig középszerű, csak összejött neki a VB!
  • Nyiri
    Keke Rosberg 83 cimvedese akarna lenni. Miert is mondjak Keke-rol hogy a legszerencsesebb vilagbajnok? Talan ezert. Feher Williams 1-s rajtszam...

Koszi Gergo a videot.
  • Tomo15
    Ügyes vagy
  • Tomo15
    Szerintem Kimi és Alonso egytudású versenyző, csak a szezon második felétöl jobb volt a Merci mint a Renault.
  • ÁjjLe BoBBi
  • Daddy1
    DE az a baj hogy a jövőévet nem lehet majd ehez hasonlitani.Sokkal kisseb motor.ebből jön a karosszéria változtatás akkor aerodinamika változtatés stb.merci az a baj hogy nem figyeltek eléggé mint sűrűn.Mindig is jellemző volt rájuk az apro hbázás
  • fifi
    ebben az évben több erős versenyző alulteljesített/tudásban/ és a kocsik is eléggé kiforratlanok/?/ voltak
    jövőre gyanítom, hogy a ferrari biztos, de sztem a mercedes is beerősít, de nagyon
    ezért mondom, hogy ha jövőre is megcsinálja, akkor le a kalappal!