182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Daddy1 #27026 Az is tény hogy az évad elején gyengélkedettt a merci de hála istennek ugy néz ki meg nyerik a konstrutöri vb-t amit én is szeretnék nagyon.És már kellet ez a kettös gyözelem is hisz még annak idején 5éve volt ilyen akkor is dc nyer mika elött
-
Daddy1 #27025 Én mindenkit megértek de azt nem tom meg érteni hogy a forumon mért nem, lehet egyes berkeken belül maradni?mért kell szitkozodni?én is ki9mi drukker vok de akkor se szidom alonsot
-
Elhamarkodott dontes volt ez toled. Amugy nem banom hogy Alonso nyerte meg a vilagbajnoksagot, de jobban orultem volt Kiminek... Tud Alonso valamit tehat nincs ertelme ilyenek mondani/irni rola... -
és ezért "dögöljön meg"???
ha megnyerte, hát megnyerte, jövőre ha meg is védi, akkor azt mondom ez a gyerek tud.
de sztem nem fogja tudni mégegyszer megcsinálni... -
ha olyan hulladák lett volna a csapat ahogy mondod akkor most nemők vezetnék a vbt maradjunk inkább abba hogy sok pech, és a évek óta szokásos merci hanyagság... -
az első "nem" szó felesleges (ennyi idő volt rájönnöm, sry:)) -
nem Kimi simán megnyerte a VB-t csak a hulladék csapata miatt gyakorlatilag más kapta meg :) -
Ezt nem a VB-t nem Alonso nyerte, hanem Raikönnen vesztette...
-
és ezektől lassabbak lesznek?
Meg kb miben változik még? -
na miújság a csatatéren? -
Nyiri #27015
Csak poen... nem kell zokon venni. En is kihevertem a Sumisat :D -
Jövőre az eddigi V10/3literes motorok helyett V8/2,4literes erőforrások hajtják majd a masinákat. -
már jó pár éve V10-es motorok vannak. pontosan nemtom mióta, de nem két éve:)) -
Valaki elmondaná hog yis van ez a V8 -as motor? Idén a V10-es volt ha jól tudom, de akor tavaly, meg előtte meg előtte ... hogy voltak? 

-
látom a 2 kevés volt :DDDD -
ez szép válasz 

-
Bár Alonso-ról nekem az a véleményem, hogy bár nagy tehetség, ez a VB cím akárhogy is de az ölébe hullott...Bármennyire is ajnározták ezt a szezont, nem volt az igazi...évek óta ugyanaz a 3 csapat van az élen, csak olykor-olykor "cserélnek".Nem azért mondom mert a ferka nem volt most sehol..Amikor ők voltak a top-on akkor is **ar volt az egész.Sajnos össze-vissza kapkodnak ezekkel a "minden évben új szabályrendszer" kell dologgal.Nekem olyan toldozott-foltozott idénynek tűnt ez az év.Talán jövőre jobban letisztulnak a szabályok és kiegyenlítettebb lesz a mezőny.A Forma-1-nek reform kell és nem az elrontott szabályrendszer kozmetikázása.
-
egyezzünk ki abban jövőre mindeki uj mocit csinál, azthogy melyik a jobb majd teszteken derül ki addig tök felesleges hogy ki mennyi tapasztalattal rendelkezeik lsd: ferrari hiába volt gyors az elmult években idén ez teljesen eltünt... -
Elmult években Ferka uralom volt de attól függetlenül Meki és a Williams nagyokat vívott... ( bár Williamsot Monty vitte a hátán, Ralfnak is azér voltak megmozdulási ) annyira namvoltak rossz kocsik pl 2003ban... -
Nyiri #27006 A ferka mellett szol hogy jovore V8 van es a cosworth mellett a ferkanak van a legnagyobb tapasztalata a v8as mocik teren. Merci hiaba pakolt ossze ev vegere egy mukodokepes mocit ha jovore dobhatjak ki. Ha ujra ilyen utemben talalnak magukra akkor ott nem lesz vb cim. Jovore mar ha joltom 5-5 lesz a micslen/bridzs csapatszam ugyhogy remelem nem gumihaboru lesz. 2006 a ferrari eve. Remelem...
A renaulttal nem tom mi lesz. Nagyon visszestek az ev eleji hajtas utan. Mar braziliaban a ferka is rajukmaszott. -
Lehet, hogy épp ezért szimpatikusak.
Ha egy csapat a semmiből jó, elvonalbeli csapat tud lenni, az mindig szimpatikus a számomra.
Az utóbbi két világbajnok szvsz ilyen csapatoknál van. -
Azért ne felejtsük el hogy Frank bácsinak van némi szakértelme a dolgokhoz.....hányszor is vitte VB címre a korábbi csapatát?Most volt neki egy rossz szériája...Hidd el, hogy a 2006-os szezon egyik legnagyobb esélyese a cosworth.Amúgy énis a Ferrariknak szurkolok eztán is...remélem jövőre jobban összehangolják majd a fejlesztéseket és ismét egy ütőképes csapatot láthatunk majd. -
a bukott konstrukciókkal évek óta? -
mibaj? jönnek vagy mennek?:) -
Te kis tékelős... -
azér a tapasztalat és a kocsiépítés az ő oldalukon van... -
Nyiri #26999 Huzos... Nagyon rajar a rud a williamsre... elmegy a hp, bmw... egesz evben sehol sincsenek. Szponzor nemigen van. Gomb Jozsit is elengedte (pedig nagyon harcolt erte), mivel kell neki a zseton. Nagy csoda kell ahhoz hogy jol szerepeljenek jovore. -
jövő év nagyon érdekes lesz.. Én mindenesetre a redbull Ferrarira és juniorra leszek kiváncsi talán ezzel el is tünik a kiscsapat fogalom az f1ből ( midland is összekapja magát remélhetőleg ) Sauber ugyebár BMW. Jókis csaták lehetnek az erős középmezőnybe.. -
Ment válasz a privire?
Nálam mintha nem küldte volna el. -
Szvsz Frank jól járt. -
Nyiri #26995 Ha jol emlekszem elsosorban hondarol volt szo, de egy ido utan a Honda azt mondta hogy nem. Aztan jott a Cosworth. -
Nyiri #26994 Ha ha ha :)
A Williams azert "csapott" le rajuk, mert rohadtul nincs mas aki motort adna nekik. -
Szerintem is. -
A Cosworth-nak vannak a legnagyobb tapasztalataik ezen a téren ismereteim szerint.Nem is véletlenül csapott le rájuk Frank Williams ha jól tudom. -
De most akkor kijaza csávó? a főszerelő? mert schumi nyilatkozatában (ami korábban be van linkelve) mondta, hogy mennyire "örül" a győzelmüknek, hiszen 10 évet kellett várniuk rá. Az aki akkor az Ő szerelője volt, most főszerelő a Renault-nál (lehet, hogy éppen Alonso-é). Szóval lehet, hogy Ő az és egy kis fricskát nyomot Schumi orra alá? :)) -
Nyiri #26990 Kaptam ket buntipontot hejj... 5 ev ota eloszol. Meghato, mindjart elsirom magam.
Ltb remelem ennyi oromod lesz az egesz eletedben. Remelem azok is kapnak akik egymas utan tobbszor belinkeltek a Sumi who kepet, mert az is fika... Elore is koszi a nevukben.
Opok nem kaphatnak buntipontot?
Mivel 5 ev alatt alig 3700 uzit kuldtem ugyhogy ez a 2 percenkenti valami nem vag foldhoz. -
Sferrari: te még új vagy itt, kicsit vegyél vissza amíg nem tudod, mi a kommunikáció normális módja! -
Szerintem meg egyik vicces volt egy adott helyzetben.
Mondjuk ott nem pnt ez a felirat volt...
A másik meg felesleges vita szítására is alkalmas lehet itt az sg-n. -
Alonso max jelen de jövő azt nem hiszem -
ha én veszem észre ban-t kapsz, meg lett mondva tegnap hogy aki csak fikázni jön az repülni fog.