182273
  • gabber_saviola
    ja és .......

• Nyiri
    Amugy a poloval a Renault megint jo melyre asta magat :) Nem sikerul nekik tisztessegesen orulni valaminek.
  • Brankley
    a kis paripa
  • Amse
    Neked aki elvakultan véded Schumi-t.nagyon jól tudják a Renault-nál is, hogy milyen eredményei vannak Schuminak és pont azért merik bevállalni ezt.
    Najó inkább nem vitatkozom.Én nem venném zokon akkorse ha 10x nyertem volna vb-t.
  • gabber_saviola
    nem sajna bocs, szar nálam az ertéel :(
  • NuCLEARScoRp
    Ez tényleg szánalmas, bár az én szememben eddig is azok voltak...
  • Max7
    kicsit rosz a kep minosege! nem tudnal alitani a tvtunereden?
  • Max7
    miért szemét? vagy a reklám zavarja az sg-t felül? húúú rtl klub vááááá mindenki tudja hogy ő a hivatalos közvetítője és több embernek is tetsenek a képek én speciel le is mentem őket!
  • Nyiri
    Majd ha Ferraritol aki 5 evig lealazott mindenkit lattunk volna ilyet akkor talan nem fognak megsertodni a szurkolok. Mert azert van egy hatar es egy undorito "vicc" volt :)
  • Kit--Kat
    Mi a szart képzel magáról ez a köcsög rönó??!!! Remélem leég télen a gyáruk....
  • Brankley
    Igen, kiscit erős volt a póló, nemtudta megzsámolni, hogy Schumi hányszor lett világbajnok? szánalmas
  • gabber_saviola
  • desigo
    Nekem is...
  • Amse
    Poénról hallottál már?
    Szerinted mennyire veszik zokon ezt a Ferrarinál?Szerintem semennyire, nem úgy mint a szurkolók.
  • NuCLEARScoRp
    Hajrá McLaren!!! Végre megvan a kettős győzelem, na és persze a konstruktőri vezetés... Kimi a legjobb és ezt jövőre be is bizonyítja!! Montoya-nak is gratu!

Alonso?! Kicsoda?
  • Nyiri
    Nem kellene szemetelni a topicot :D
  • Max7
    nekem tetszenek a képek!
  • ÁjjLe BoBBi
    ...és még néhányan csodálkoznak hogy itt jópáran fújnak a rönó alakulatára...
  • Max7
    mi a baj a képekkel?
  • Magnumrolcsi
    Mi baja van itt mindenkinek?
  • Joker Hun
    [IMG][img]http://iaro.srv.hu/kep/RTL KLUB -2005-09-25_20-38-51h 1.jpg[/img][/IMG]
  • gabber_saviola
    de mé?
  • Amse
    Királyak voltak a McLarenek.
    Grat Alonso!
  • Max7
    nem tudom valami igazsag van benne amikor nem voltak szigorú szabályok akkor sumi első volt és most hogy szabályok vannak nem tudtak öszeálítani egy normális autót! köszönje meg zsán tóthnak :D:D:D:D:D
  • Nyiri
    Leallhatnal...
  • a.carkey
    Briatore ezért ment be szólni a boxba?
  • gabber_saviola
  • Sheva
    Schumacher who? ---> attől több tiszteletet érdemel, hiszen 7szeres világbajnok
  • a.carkey
    Mit vársz? Kopasz és a világpolgár. Ezeké a Világ ...
  • Sheva
    hát jah kijárna neki egy verés most vigyorog de jövőre sírni fog
  • Alien
    Schumacher who?? Pfff...... Mit gondolnak? Áh..

Na majd jövőre örüljetek így , undorító egy banda....

Hajrá Schumi, jövőre elkened a szájukat

Én mást nem is mondok :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ez azért elég durva. srácot nem csodálnám ha páran ott a helyszínen agyonvernék.
  • sumi
    ............... = szal ide csak szépeket akartam irni,de ollan nem jutott eszembe...a többit meg nem illene...
  • ÁjjLe BoBBi
    lehetett volna szorosabb is, de nem gáz. ez a majd jövőre duma nem álja meg a helyét szerintem. inkább majd ha lesz normális autója és nem lesz balszerencsés :)
    remélem a csapat vb meglesz, és az utolsó 2 futamon legalább kemény csata lesz
  • sumi
    SUMAHER KICSODA ??

EZT AZÉRT NEM KELLETT VOLNA..!!!

illent még sumiéktól se láttam....

alonszo:......................................................
    briatore:.....................................................
    fiszkó:ugyanolyan remek csávó mint volt.

go sumi go !!

jövőre 8. is meglesz...

rai + köszönje meg a mekinek.....
  • Max7
    bar ha most első lett volna akkor ha alonso nem, szerez pontot akkor döntetlen és mivel kiminek több első helyezése van mint alonsonak ezért övé lett volna a vb. de ennek kicsi az eselye szinte 0
  • a.carkey
    Ezzel nincs is gondom.
  • gabber_saviola
    mé kéne már ezért büntipont? :)
  • Nyiri
    Majd talan ha sikerul a cimvedes... Meg kerdes miert utalom a Renaultot? :D
  • Max7
    mostmar ha alonso részt se vesz és kimi az első akkor sincs esélye kiminek akkor is lemarad két pontal!