182273
  • Lteebee
    Többen nyerik a vb-t?
    Mákkirályok?

Te gyűlölködsz szerintem.
  • Lteebee
    Szerintem nem arról szól a cikk, hogy Alonso mekkora király, hanem arról, hogy nem szar, mint ahogy azt rengetegen láttatni szeretnék.
    Ha más már nincs, a szemöldökére, vagy a modorára hivatkozva.
  • Nyiri
    Azt vartam hogy jovore eltorlik a gumiszabalyt... :(
    De nem. Jovore is vonatozas lesz a makkiralyok nyerik a VB-t.
  • Punker
    FIA-t és társait nyugodtan lehet fikázni :)
  • Nyiri
    Mivel fikazni nem szabad ezert inkabb hallgatok :D
  • Punker
    ha bele gondolsz az egész el van b@szva, Kimi volt az idei évben a leggyorsabb nem lett VB, a merci motor qrvasokszor beszart mégis vezeti a csapat versenyt, szal vicc az egész :)
  • Shaman
    konsturktőri azokant érdekli akik Kimmi-Montoya rajongók,s ha már nem lett meg a VB legalább az meglegyen.

Nem gúnyosan mondom,hisz én is Montoya-Kimmi fan vagyok!
  • Nyiri
    Meg engem.
  • Punker
    hát szerintem a konstruktőri csak a szponzorokat érdekli
  • Nyiri
    De kozben ajnarozza Alonsot. Elegge reszlehajlo. Meg az hogy a konstruktori senkit sem erdekel eleg szanlamas felfogas.
  • Punker
    szerintem jó, jól leírja az agyatlan fikázást ami a csapatok között megy.
  • Nyiri
    Atomszar cikk.
  • Punker
    Interlagosi Görbe Tükör
  • a.carkey
    Volt egy Adam Sandler vagy Rob Schneider film (már nem emlékszen melyik, talán a Tök Alsó), ahol megmagyarázták Naomi kilétét. :)

(De lehet, hogy keverem ...)
  • G_ArchAngel #27135
    Naomi mellett még Ő is sápadt:)
    (nem rosszból, én szeretem az afro csajokat, de Naomit nem...)
  • ÁjjLe BoBBi
    lehet hogy az is :ooo
  • Istencsászár
    bria denis melett mintha egy néger lenne:D
  • Kit--Kat
    a mekláren is nagy pokróc, de azért a renósok viszik a pálmát a beszólásaikkal
  • Istencsászár
    Nemidevló de:

( Rosbergé a GP2-es bajnoki cím )
  • a.carkey
    Nem tudom elképzelni, hogy ezt Briatore mondta. Utálom, mint a szart, de erre még ő sem képes. Mellesleg Dennis volt az első, aki gratulált Briatorenak.
    Dennis sem arról híres, hogy beszólogat.

Úgyhogy ez a cikk - szvsz - egy kitaláció.

Ráadásul ez a két "phasz" jóbarát ...

• Punker
    végülis őkis csak emberek, mennyivel egyszerűbb fikázni mint azt mondani hogy ja az ő kocsijuk megbízhatóbb volt idén vagy azt hogy a másik gyorsabb ezért vezeti a csapat VB-t, gondolj bele h aezt mondanák a kutya nem figyelne sportrovat leg eldugodtabb részén lenne, íg ymegint jó kis botrány a szponzoroknak címlap kell.
  • G_ArchAngel #27128
    az a kár, hogy angol nyelvterületen bármilyen nevet lehet adni a gyereknek, nemtől függetlenül - akár város, akár autómárka, akár természeti jelenség...
    Symonds finn nyelvterületen köcsögöt jelent, mégsem érdekel senkit...:PPP
  • Istencsászár
    A Renault beszólt Räikkönennek
    Csak aztnemértem hogyha Briatorrénak és Denisnek bajavan egymással akkor mér kiminek kell beszolni amikor 1 mukkot nemnyilatkozik soha:P

( mielőtt kapom a büntit hogy rönót fikázom csak 1 cikket szortam be.. )
  • Punker
    győzelmek száma a döntő
  • Shaman
    Azon az oldalon kissé el van rontva az állás.

ha jól tudom,és szerintem jól tudom ,akkor pontegyenlőség esetén,az kerül előrébb akinek több futamgyőzelme van. Ez az oldal lennt bal oldalon azt írja,hogy harmadik Schumacher és negyedik Montoya,holott ez pont fordítva van...
  • ÁjjLe BoBBi
    télleg nem akarok beleszólni de lerí hogy annyira fanatikus vagy hogy nem veszed észre hogy valóban ő volt a ludas. nem akarok flémbe kezdeni csak elmondom hogy szerintem hogy is van ez.
    szóval:
    kanyarodik a mezőny, ralf védi a pozicíóját és figyel arra hogy az előtte és mellette lévőket ne kaszálja le. alonsonak kihagy az agya és azt hiszi hogy ahova még egy gokarttal sem férne be majd a picit nagyobb járgányát betolja.
    ha gondolod felfoghatod ralf viselkedését agresszív pozicíóvédésnek is de végülis nem igazán volt még az sem.
    majd el felejtettem! aki hátul jön mindig (ilyen esetekben) az a hibás. nem szeretném kiemelni a lényeges részeket szerintem úgyis megérted. na szal csak ennyit akartam.
  • Punker
    Flém OFF!
  • dav1d
    ha nem tetszik valami menjél máshova...
  • Nyiri
    Te kezdel kurva lol lenni es befejezhetned mar.
  • Istencsászár
    deha egy kocsi előttedvan 1 teljes kocsihosszal és jön a kanyar engedje el a hát mögöttlévőt? vagy hogygondolod
    a hátsónak kell felmérni a helyezetet ha mellette lettvolna teljesen aszondom mind2en hibáztak de nemigyvolt
    Alonso nemfékezett le és póruljárt...
  • dav1d
    Szerinted mi lett volna ott ha befékez? lol
  • Nyiri
    Es hibas volt a fek Alonso autojan.
  • dav1d
    nem nem értitek: Alonso nem önszántából húzodik ott félre hanem Ralfi miatt megy a pálya szélére...
  • Istencsászár
    ja mer jön a kanyar egyértelmű... tipikus hiba ezis tapasztalat F1 cgallengéből énis jártam márigy olyan helyen akartam előzni ahol nemlehet őmeg csak elfordul mer muszályneki és belementem ennyi...
  • bigapó
    köszönjük értékes hozzászólásod...
  • dav1d
    már az első mozdulat sorból is látszik Ralf nem használja a tükröket utána meg szépen "ráhúzza" az autót Alonsora...
  • Nyiri
    Azert hogy Alonso be tudjon belul jonni es "elozni" (bar nem hiszem hogy ismeri ezt a fogalmat) Ralfnak ki kellett volna tolnia az elotte levoket... Nalad ez a realitas?
  • Istencsászár
    muszály megint kezdeni? ez egy olyan esetvolt ahol semmi kérdés sincs ( alonsonak 1 dolgot kell megtanulnia ahol nincs hely oda nemkell beerőszakolnia magát... )
  • Kit--Kat
    Rosszul írtad, kiderül, hogy egyértelműen Alonos tehet róla..
  • Nyiri
    Jaj... Szerinted. Te ezt allitod masik 20 ember meg azt hogy a dragalatos kedvenced.