182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Méghogy alábecsüli lol... inkább túl van lihegve a tehetsége.... -
hát Alonso tényleg nem mondható jóképűnek, kicsit olyan paneltarzan feje van azzal a fene nagy hajával ;-) -
Dodo55 #27268 Ez nagyon durva!
El kéne küldeni az Rtl Klubnak, hogy holnap olvassák fel. -
G_ArchAngel #27267 Nem nyitnátok egy gumitopicot magatoknak, annyira sötétek tudtok néha lenni, hogy az már fájdalmas...
Kimi alkoholista, munkakerülő, beszédképtelen zombi, Fernando meg egy beképzelt, rusnyafejű mellébeszélő mázlista - ennyi, nem kell ezen veszekedni...
vezetni meg mind a kettő tud... -
dav1d #27266 Mclaren + Kimi egy csapat vagy nem? -
dav1d #27265 igen , és azzal több adathoz jut a csapat , nem a semmiért körözgetnek a 3.dik pilóták... -
...nem a versenyző, a pilóta névszerint Kimi a béna hanem a technika -
dav1d #27262 a technikát az elenfél építi... -
nem az ellenfél béna hanem a technika 2 kül. dolog -
loller méghogynincs ilyen hülyeséget mondani te amire gondolsz az pénteki 3. számú pilóta -
A 3. autós szabály szerintem sem igazságos.
De legalább a merci-n segített egy az ideinél is szánalmasabb évad után. -
dav1d #27258 Mondjuk azzal a szabállyal hogy a -tavaly konstruktörök között végzett első négy csapat nem indíthat harmadik autót- nem értek egyet...
Szvsz nem értem miért kell hogy a tavalyi eredmény befolyásolja az ideit.
Az hogy egy csapat indíthat 3.dik autót a teszteken , óriási előny... -
Nem a közvélemény becsüli alá, hanem az emberek egy része. -
Lásd Irvine és kocka korábbi nyilatkozatait, illetve Bari nem is olyan régi szöszeneteit. -
Aha, különösen amikor a szupertehetségű tesztpilóta kivételesen minőségi munkája miatt a végéről indul és feljön a dobogóra, meg amikor az utolsó körökben veszít el egy-egy versenyt - többek között - de la Rosa csodálatos motor és keréktesztjei, bámulatos hátsószárny és kerékfelfüggesztés strapabírósági tesztjei következtében. Ráadásul általában Kimi a végére kvalifikálja magát időmérőn, ebből is mutatva milyen lassú és mennyire képtelen strapálni magát egy azon körön belül.
Mondom én, nem véletlen ez a sok baki a McLarennél. Ahol ennyire szupertehetségek vannak autófejlesztés (Pedro), valamint motormegbízhatóság (Norbi) terén, ott már csak be kell ülni egy szar versenyzőnek, és minden megy mint a karikacsapás. Szóval erre akár Pedro is képes. Különösen amikor egy szinte üzemanyag nélküli autóval "alázza" a teletankolt Kimit és Juan-Pablot az első és második időmérőkön.
Hiába no, jövőre a Mekinél csak két autó lesz hétvégente a pályán. Ezért ha egy emberke elmegy egy csapattól, akkor legalább "szépen" menjen el ... -
dav1d #27254 A Renault-nál , Bar-nál , Ferrari-nál , és a Bmw-nél NINCS tesztpilóta ha eddig nem tünt volna fel...
-
dav1d #27253 Az ha az elenfeled béna miért mázli? -
minden pilóták helyett a tesztpilítóták dolgoznak ugymond mer ez a munkájuk... ők tesztelnek fejlesztenek a 2 pilóta meg versenyez
Akkor Alonso miért nyilatkozza állandóan azt hogy biztonsági kocsikázást csinál?...
Alonsot nem azér becsüli alá a közvélemény mer nemlenne gyors és megbizható hanem mer mázlista és nagyképű... -
dav1d #27251 Räikkönen helyett dolgozik de la Rosa
Pedro de la Rosa azt mondja, a közvélemény alulbecsüli honfitársa, Fernando Alonso teljesítményét, aki pedig nem a mezőny legjobb autójával lett világbajnok, mert a McLaren MP4-20 sokkal gyorsabb a Renault R25-nél. "Valójában azt gondolom, az emberek alulértékelik a két autó közötti különbséget" - nyilatkozta de la Rosa az As című spanyol lapnak. - "Fernando adta azt a pluszt, amivel a Renault közelebb került a McLaren teljesítményéhez. Ez a véleményem. Csak azért nem szerepelt ennél is jobban, mert az autója nem tette lehetővé." Óriási elismerés ez valakitől, aki Alonsóhoz hasonlóan spanyol, tehát joggal lehetne irigy honfitársa sikereire, ráadásul éppen a rivális McLarennek dolgozik. Mégpedig szerinte azért, hogy Kimi Räikkönen ne terhelje le magát túlságosan. "Nekem az a feladatom, hogy Kiminek minél kevesebbet kelljen dolgoznia, mert nézzünk szembe a tényekkel, ő nem szereti túl sokat strapálnia magát" - mondta de la Rosa.
-
gecc nagyon jók :)))))))))))))))))))))))))))))) -
G_ArchAngel #27249 ennél már csak Alfonzocska szövege jobb: "engem nem támogatott senki a pályám elején, mindent magamnak köszönhetek..."
aha, én is magamnak köszönhetem, hogy nem lettem F1 pilóta, meg annak a pár millió dollárnak, ami nincs a számlámon...
lassan az F1 pilóták is kiadhatnának könyveket:
Fernando Alonso: Az igazmondó hispán
Fernando Alonso: Las Vegas-ból kitiltottak...
Kimi Räikkönen: Finnlandia alapú alkoholmentes longdrinkek varázskönyve
Kimi Räikkönen: Kiélezve - motortuning haladóknak
Giancarlo Fisichella: Álmaimban Ferrarit vezetek, avagy a taljánok örök reménye
Juan Pablo Montoya: Kolumbiai botanikai nagylexikon
Juan Pablo Montoya: A bogotai ladás
Juan Pablo Montoya: Tenisz két keréken (Norbi előszavával)
Michael Schumaher: Az utolsó gumi
Michael Schumaher: Én és a szeretett kisöcsém kalandjai a kerpeni aszfalton
Rubens Barichello: 2.
Takuma Sato: Szemembe sütött a Felkelő Nap...
Jenson Button: Több vagyok, mint egy Beckham!
Jacques Villeneuve: Jacques Villeneuve
Felipe Massa: Egyről a kettőre - tanácsok, hogyan szerezzünk jó menedzsert
David Coulthard: Öreg harcos nem adja fel - XXI. századi Wallace kalandjai
Christian Kilen: Szárnyakat kaptam...
Mark Webber: Szép, gyors, okos - kézikönyv ausztrál tehenészfiúknak
Nick Heidfeld: Parkolópályán
Jarno Trulli: Egylövetű pilóta
Ralf Schumacher: Töréstesztek házilagosan
Narain Karthikeyan: Arash is lehettem volna!
Tiago Monteiro: "Kiütlek, latin gyerek!"
Christijan Albers: Beszívva
Robert Doornbos: Cserepadról felállva...
Bocs... -
Trullit ne! -
mindenestere holnap izgalmas futamlesz Alonso,Kimi,Monty,Sumi,Trulli? előrevergődnek lesznek jócsaták ( legalábbis remélem ) -
tudod a ko...kávé ültetvényesek élete kalandos :) -
G_ArchAngel #27245 a mai napig nem értem, hogy sérült meg tenisz közben, mikor egy motoros protektor is volt rajta - abban azért kilehet bírni, ha az ember salakos teniszpályán elesik...:P -
persze mert teniszezés közben nem hajtja annyira meg :) -
korrigálok, montynak kibirja :D -
Ez mind megoldható:)) -
Kivéve, amikor szó és +10 nélkül motort cseréltek. -
csak ezzel az a baj hogy montynak ált. kibirja előző pár futamon szó nélkül kibirtiák.. -
G_ArchAngel #27239 ... azt is tudják, hogy csak Kimi-ének kell meghalnia, JPM-nak jó a stabil motor is...
Sőt, az sem baj ha beragad egy tengely, vagy elmegy egy tomítés a hidraulikában...
ezt is jól kiszámollják futamról futamra...
esetleg idén még bedobhatnának egy kormánycserét is, mert az még nem volt - hiába, nagy taktikusok ezek a McLarenes fiúk...:P -
mondasz valamit :( -
Én meg azt gondolom, hogy tudják, hogy nem bír ki két futamot, ezért szétcseszik időmérőn, vagy szabadedzésen, mert így csak a pole-t bukják, úgy meg a futam is elmenne. -
lehet nemjólvan tartósítva :)) azt nembirja az 1-2 hét pihit:P -
Hogy csinálják, hogy mindig futam + néhány kört bír a motor? -
és én nem láttam 
rohadt mocskos tetves qrva UPC
-
első 10 pilotánál fogjuk rá hogynem de full fizes volt a pálya.. azt elkezdett cseperegni de nemvolt vészes azt a végén leszakadt az ég Fisco tól számítva de nagyon keményen.. -
Esett? -
RedBull nagyot ment 
-
Japán Nagydíj – Időmérő edzés:
01. (13) R.Schumacher - Toyota (M) 1:46.106
02. (14) Button - BAR-Honda (M) 1:46.141 + 0.035
03. (16) Fisichella - Renault (M) 1:46.276 + 0.170
04. (12) Klien - Red Bull-Cosworth (M) 1:46.464 + 0.358
05. (11) Sato - BAR-Honda (M) 1:46.841 + 0.735
06. (01) Coulthard - Red Bull-Cosworth (M) 1:46.892 + 0.786
07. (04) Webber - Williams-BMW (M) 1:47.233 + 1.127
08. (09) Villeneuve - Sauber-Petronas (M) 1:47.440 + 1.334