182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ééén?? sosenem iszom ;)) -
elég ritkán nézel F1-et úgy látom ;) -
kivéve mikor iszol mi? :) -
Webber
Kimi
Sumi
Alonso
wáááááá
gyökér pizzonát remélem kirugják onnan nem forma1be való.... -
ja és nem azért, de a raikonennek az volt az első hogy meghúzta a pezsgőt.
gaz az a hír hogy alkoholista? -
csak akkor nem én kezdem. vagyis úgyértem hogy akkor én nem vagyok benne. :)
akkor lett volna már innen is büntetőpontom mint sokaknak, de én tudok viselkedni :PP -
dav1d #27305 Igen... ÚGY hogy a motorja\váltója kétszer döglött be a futam alatt... -
Eredményeket ne rakjatok ki valaki még nem látta! -
múltkor ezt olvastam egy újságban, hogy azért lett ilyen jó a mclaren, mert a ferraritól átmentek a mérnökök a mclarenhez, mert keveselték a fizetést :)
és igaz leeht :) -
dav1d #27301 Akkor biztos hogy nem rám célzol mert 2003-óta szukolok nekik... -
drukkerekkel nincs baj csak a fanatistákkal..... -
Nyiri #27299 Jo hogy nem vagyok moderator. Az osszes Renault divatdrukker repulne :))))))) -
mindig így kezdődik! -
mondjuk azt hogy az új szabályok ámokfutása elötti időket hozta vissza, jövőre már nem nagyon lesz ilyen a trabi motorokkal :( -
te Punk miről beszélsz? :) nem is flémelünk!
csak szurkáltam egy picit kíváncsi voltam hogy kora reggel hogy lesz lereagálva :)
meg a smájli is lemaradt a végéről :) -
ezt meg kell nézni még egyszer:)) most az egyszer egyetértek Palikkal. az utóbbi évek (évtizedek) legjobb futamát láttuk!! -
kezdem unni a folyamatos flémelésetek, lassan repültök..... -
dav1d #27293 az embereknek... -
naja.kinek? -
MrTressy #27291 asszem meg volt az év elözése... -
dav1d #27290 Alonso ma bebizonyította mitől is lett vb! -
nem kommentálnám az eseményeket.
kimi amit művel az már emberfeletti! nem igazán emlékszem pontosan mikor is láttam utoljára ilyen jó versenyt. -
engem ez a futam kárpótolt most mindenért ami eddig hiányzott, kis baleset, kis tűz, és egy csomó igazi előzés
-
dehogy lesz, szétesik úgyis :) -
Nyiri #27286 Nagyon dominal a meki jovore is igy lesz akkor ujra unalmas lesz :( -
azta qrvaaaaaaaaaaaaaaaa -
mert? ennyi előzés egész évben nem volt mint amit ezek művelnek, ez most tényleg verseny. -
Nyiri #27283 Szamomra nem :(( -
bakker az év legjobb futama :) -
hatalmas futam, megérte felkelni :) -
Nyiri #27280 MEKKORA TRE EZ A FERRARI!!! 

-
Nyiri #27279 Juj de almos arca van Webernek :D -
Nyiri #27278 Briatore... Nem erdekli a konstruktori. Megkerdeznem a Renault kepviseloit is. -
Sohasem emlegetjük a balszerencsét, egyszerűen nem vagyunk elég jók" - idézi a Mercedes-Benz sportigazgatóját az Autosport-Atlas szakportál. A német szakember korábban már elárulta, hogy egy dugattyúrúd okozta a mostani meghibásodást.
"Bocsánatot kell kérnem a fiúktól" - mondta.
"Senki sem cseréli olyan gyakran a motort, mint mi. Persze az is igaz, hogy mi vagyunk reflektorfényben, és mindig Kimi autóját sújtja a hiba. Sokszor nyújtunk domináns teljesítményt, de sok mindenben kell fejlődnünk" - fogalmazott.
-
Hi!
Nem tudom Ti hogy gondolkodtok erről, de szerintem holnap tiszteljük meg azokat akik esetleg reggel nem kelnek fel, hogy nem írja be senki a végeredményt, egészen a holnap délutáni ismétlés végéig. Nem a magam nevében beszélek, mert Én melóban egyébként is felkelek:))
Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy nagy meglepetések várnak ránk, már csak az eső miatt is. A rajt sem lesz egyszerű, hiszen nem kevés "félbolond" rajtol a végéről:))) -
-
Nyiri #27274 FEL KELL KELNEM HOLNAP KORAN, FEL KELL KELNEM HOLNAP KORAN...
Remelem sikerul.
-
Háááát, hmmmmmm, akkor most jól összezavartál :-)
akkor aszfalttarzan ;-) -
igenjó versenynek nézünk elébe...:P -
A paneltarzan az nem a Szőke Bandi? :)