182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
sato pizzonia szeblenne Sato szétöri magát Pizza meg 1-2 kanyar után bukótér összeillenek ebből a mezőnyből 2 bénaság -
Sato - Zonta párosítás tizedelné a futamokat garantáltan! -
semmi csak viccelt :) -
az az ember egy isten volt! rommátörte a kocsit kiszállt és elkezdett autógrammot osztogatni :) egész évben talán 1-2 futamot fejezett be :) -
Mi volt alonso kocsijával, amikor lemaradt? -
takagi a gépromboló!! ááá
épp tegnap este beszéltünk róla haverokkal hogy nagyon bírtuk :) -
"a 11. csapat neve: Honda BlackOut Banzai - egyelőre keresik a 2. pilótát, akik közül egy 78 éves vak yakuza harcosnak van a legnagyobb esélye..."
te beteg vagy bazeeee

Takagi visszajöhetne ő nagy kedvencem volt :) -
inkább örökre -
atyaég FIA-nak kéne eltitani őt 1 évre :) lehet ilyet? -
G_ArchAngel #27343 Trulli: állítsák meg Satot
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.10.09. 09:16]
Az olasz büntetést követel
A Toyota versenyzője, Jarno Trulli meglehetősen dühös Takuma Satora, aki egy előzési kísérlet során összeütközött az olasz pilótával. Trulli arra kérte a versenybíróságot, hogy büntessék meg Satot. Az FIA megkezdte a vizsgálatokat.
"Azt hiszem egy veszélyes alak közlekedik a pályán. Már évek óta világos, hogy számos problémát okoz, és ezt meg kell állítani. A szövetségnek lépnie kell. Egy lehetetlen manőverbe kezdett, nem tudom mire gondol vezetés közben." – mérgelődött Trulli, aki nem hajlandó szóba állni a BAR-Honda pilótájával.
"Ezt semmi nem indokolja, mert ugyanúgy folytatja tovább. Soha nem tanul, és nem is képes felfogni a helyzetet." – folytatta a bosszús Trulli. Satonak az év végén távoznia kell a BAR-től, de amennyiben a Honda elindítja a tizenegyedik csapatot, Sato ismét versenyezni fog.
a 11. csapat neve: Honda BlackOut Banzai - egyelőre keresik a 2. pilótát, akik közül egy 78 éves vak yakuza harcosnak van a legnagyobb esélye... -
Sato veszélyes, állítja Trulli -
nem is volt. kakukktojás a srác -
És Satoval mi lesz? Szerintem ezek után végképp semmi keresnivalója nincs az F1-ben. -
komolytalan baromság ;) -
ja amig kinemjött a boxba meg a lekörözöttek felnem tartották mittudom én 17 mpig?:D -
ilyen temponál amit ő művel és ahogy a kerékvetőkre dobálta azt a szerencsétlen igyse annyira stabil kocsit:) .. -
miért? egy idejig tényleg gyorsabb volt :) -
G_ArchAngel #27336 A Nap Vicce, a nyilatkozatokban hangzott el:
Alonso: "ma úgy éreztem, hogy gyorsabb voltam, mint Kimi" -
Punker dolgozik és dolgozik ;)) -
hát a ferraris manővereivel meg a többi ma világbajnokhoz méltóan ment.. -
;)))
tudatmódosult állapotban én is gyártok elméleteket, de azokat most inkább nem teszem közzé. ;))
egyébként mostanában nem olyan sűrűn döglik ki alóla a technika. pl volt olyan az utóbbi versenyek valamelyikén hogy új motorral tönkretette a mezőnyt, és a köv versenyen is elvert mindenkit. szal mindkettőn kihajtotta a gépet.
szerntem teljesen zsákbamacska mikor megy szét alatta a gép :) -
Kimi nem elmebeteg, csak a megbízhatatlan csapata frusztrálja :) -
ja taktikus, deha kimi nemlenne ilyen elmebeteg, akkor nemlenne az f1 ilyen izgi mint most, mer őis sokat tesz/tett hozzá.... -
sejtettem hogy ez volt. a villeneuve meg a sato gyereknek nincs helye az F1-ben. -
ha nagyon csúnyán elveri a mezőnyt akkor az uccsó futamon döglik meg a motorja (lehet így is az lesz) a kis spanyol ebben jobb, jobb taktikus, értelmes ember belátja hogy qrvára mindegy hogy 3 vagy 30 másodperccel nyer, a lényeg hogy a motort bírja a köv futamot is szerintem ezért bukta a VB-t Kimi, mondjuk a merci sara hogy képtelen strapabíró motort adni alá. persze ez csak az én teóriám, amit x+1 abszint után állítottunk fel :) -
:) lol
„Nagyon szomorú.” – mondta Montoya. „Előttem hárman is hibáztak a lassítóban, köztük Jacques is. A külső íven próbáltam meg elmenni mellette, és ő egyszerűen erről nem volt hajlandó tudomást venni, és leszorított a pályáról.”
-
nem volt megint semmi de akkor inkább stfu-zok és megyek enni ;)
sry :) -
attól függ, az egész mezőnyből egyetlen embert utálok na az monty :) -
nekem is tetszett! :)
montit sajnálom mert elsiette.
viszont úgy látszik jót tett hogy kiminek ismét motort cseréltek, meg az időjárás is beadta.
így legalább azt mondhatjuk hogy az év legjobb futamát láthattuk(legalábbis én mindenképp)
mert ha pole-ból indul akkor megint egy kimi féle nagyoncsúnyánmegveremamezőnyt láthatunk amit szerintem már unnak így az évad végére sokan :)
így legalább test-test ellenben osztotta le a lapokat ;) -
szeretném megkérdezni hogy egy monty 2 soros nyilakozatot beirhatok hogy nemkapok büntit? -
ez hülyeség, egyszerűen csak túl sokan vagyunk, és rakás ember oda megy lakni ahova nem kéne. -
G_ArchAngel #27321 Punker dolgozik:))) -
Flém OFF! -
G_ArchAngel #27319 amúgy kicsit megrázó volt az F1 után a CNN-re kapcsolni...
azt hiszem a bolygónknak elege lett az emberekből és most minden fronton visszavág a Természet - már csak a módosított madárinfluenza kell... -
Webber
ma bizonyítootta, hogy nem vele van a gond!!!!!!
-
inkább nemaz lenne az 1szerűbb hogy aki nemlátta az ne olvassa a fórumot :)))))))))))) -
:))))) -
nem igazán tudom miről beszélsz, mert én nem emlékszem. azzal tisztában vagyok hogy nem tudod mi is a flém, az ok.
ugyanakkor szerintem azzal meg te is tisztában vagy hogy kb hányszor kaptál itt büntetőpontot, és 1x ki is lettél dobálva...;))
de semmi probléma!
hogy tetszett a mai futam dávid??^^ -
G_ArchAngel #27313 sík részegen hazaesek, képes vagyok megnézni a "hajnali" futamot, és még csak nem is flémelhetek pár kényelmes ember miatt?
aki fanatikus az felkelt és megnézte, mert nem hajnalban volt, hanem reggel 7-től...
Tehát az eredmények:
...nincs ötös a lottón -
dav1d #27312 de te folytatod és onnantól kezdve számít flémnek mint ahogy most ez is az
bocs...