182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
az is igaz :) -
Meg amíg nem a mercit alázták, addig nem haragudott senki. -
az nem munka, az már megszokott..sajnos :( inkább lenne időmérő+futamgyőztes is :) -
Nyiri #27470 Kivancsi vagyok hogy a Renault megdicseri e ha elvesztik a konstruktorit. Mert lehet hogy nagy pofaja van britorenak de a zsetont es a technikat a gyar adta. -
a f@szt, mindig nagy pofája volt csak amíg nem ment a csapatnak senki nem volt kiváncsi rá. -
Nyiri #27468 Csak tudod az a gaz hogy mostanaban lett otvar nagy pofaja. -
hát tudod hogy van, kell a botrány a címlaphoz, Minardis csóka is milyen csöndben van mióta eladta a boltot :) -
A sokat képzelős kijelentés ettől független:) -
szívroham, tudod az öreg csókák nem kis pénzekben fogadnak 1-1 ütésre :) -
G_ArchAngel #27464 akkor valami békésebbet nézek neki: jégkorong vagy rugby...:) -
most igaza van az hogy valaki 1 sportban VB nem feltétlenül jelenti azt hogy minden hasonlóban is ő lenne az ász -
Megtámadja őket egy nyúl? -
-
Nyiri #27460 Britora nagyon sokat kepzel magarol -
Your news is old news. -
az a legveszélyesebb sport, volt valami stat hogy ott halnak meg legtöbben játék közben :) -
A Renault csapatvezetője, Flavio Briatore néhány héttel ezelőtt honfitársát bírálta, a hétszeres MotoGP bajnokot, Valentino Rossit. Az olasz üzletember úgy vélte, hogy Rossi gyerekesen viselkedik, és csak akkor jöjjön a Formula-1-be, ha profi módon tud viselkedni.
A 'Gazzetta dello Sport' munkatársának adott interjúban Briatore leszögezte, hogy semmi problémája nincsen a fiatal versenyzővel. "A Formula-1 egy komoly üzlet, ő pedig azonnal azt mondta, hogy itt minden olyan egyszerű. Számomra ez tiszteletlenségnek tűnt azokkal szemben, akik a Formula-1-ben dolgoznak."
Briatore még azt is el tudja képzelni, hogy Rossi egy napon a Renault csapat színeiben vegyen részt a Formula-1-es világbajnokságban. Feltéve, ha megfelelő köridőket tud autózni. "Maradona világ legjobb focistája volt, de nem vagyok benne biztos, hogy röplabdában is olyan jó lett volna."
OMG -
Miért nem koldulni?
Az én gyerekem remélem kőműves, víz-gáz-, vagy villany-, esetleg autó-szerelő lesz. -
G_ArchAngel #27455 viszont ha olyan szülő leszek, aki a gyereket befektetésnek tartja, akkor elküldöm golfozni:) -
Versenyszerűen a tenisz és a lovaglás sem átlagos pénztárcához való.
Ha meg nem versenyszerű, akkor szinte mindegy, csak sport legyen. -
G_ArchAngel #27453 ha eljutok odáig, hogy porontyot neveljek, akkor a focitól eltiltom: tenisz, úszás, vívás, lovaglás... -
Beszéltük itt kollégákkal, hogy egy átlag családnak mennyire álom marad focizni járatni a gyereket.
Hihetetlen összegek röpködnek. -
G_ArchAngel #27451 hát jah, Gera sem egy isten de elférne belőle 10 a válogatottban - úgy legalább a Top 50-be visszajutnánk... -
Én alapvető korlátnak nem a tehetséget látom, hanem a kapcsolatokat.
Szal óriási csillagegyüttállás kell, hogy egy kellően pénzes emberke tehetséges is legyen.
Lásd magyar foci! -
G_ArchAngel #27449 Itt az olasz sajtó, Alonso-ról egy szó sem esik...
'Gazzetta dello Sport': "Räikkönent Suzukában nem lehetett megállítani. A futama mestermű volt. Schumacher lenyűgözte a rajongókat, a Ferrari nem. A Ferrari két héttel ezelőtt Brazíliában abban bízott, hogy meg tudja erősíteni a harmadik helyét a konstruktőrök világbajnokságában. Tegnap a WilliamsF1, a Red Bull és BAR mögött végeztek. Az autó és abroncsok sem esőben, sem száraz időben nem üzemelnek jól. Schumacher nélkül a helyzet kétségbeejtő lenne. " – írja a lap. A csapat autója az idei esztendőben a hétszeres világbajnok elmondása szerint "egyszerűen nem versenyképes."
'Tuttosport': "Räikkönen nagyszerű győzelmet aratott, ami történelmet írt. Ez volt az egyik legszebb futama. A Ferrari a harmadik hellyel vigasztalódik. Schumacher bizonyára bosszús. A tehetsége ellenére sem tud mit kezdeni azokkal az autókkal, amelyek jelentősen gyorsabbak a Ferrarinál."
'Corriere della Sera': "Schumi 30 körön keresztül küzdött mint egy oroszlán, majd fel kellett adnia. A hetedik hely csalódást jelent, de Ferrari néhány körön keresztül lépést tudott tartani a világbajnokság élcsapataival."
'La Repubblica': "Räikkönen, hogyan veszíthetted el a világbajnoki címet? A finn mesteri küzdelemben diadalmaskodott. Az autója tökéletes, senki nem állíthatta meg. Rejtély, hogy az idei esztendőben miért nem tudta megszerezni a bajnoki címet. Schumacher úgy harcolt mint egy oroszlán, de az autója egyszerűen nem volt versenyképes. Japán már nem a Ferrari vadászterülete, ahogyan az a korábbi években volt." -
2 spanyol szalagcímet idéztél.
Egyrészt nem reprezentatív, másrészt nem német és nem is finn lapok.
Ha magyar bulvár lenne, azt írnák, hogy hasonló körülmények között zsófi si megelőzött volna vagy 10-et:DD -
dav1d #27447 szegény mclareneseket Spanyolország sem sajnálja...
hát mik vannak! :) -
Nyiri #27446 Mit varsz? :) -
G_ArchAngel #27445 Ennyivel is jobb, mint én...
Hibá ugráltam tavaly a McLaren, majd a Ferrari box előtt, hogy "Én is! Én is!..." nem sikerült bejutattnom magam - bár ugye tönkre is vágnám az autókra ható aerodinamikai törvényeket a közel 100 kilómmal...
Lehet inkább a KTM 125ccm-es csapatához megyek próbálkozni:) -
Spanyolország
'AS': "Alonso és Räikkönen nagyszerű futama. Mesteri futam volt. Alonso tizennégy pilótát előzött meg."
'Marca': "Alonso, egy nagyszerű volt. Mesés volt, hogyan Michael Schumachert megelőzte. Alonso megmutatta, hogy nem ereszt le a bajnoki cím megszerzését követően sem."
eh:) kimi meg 17-et jött előre nabumm azmár nem is munka -
dav1d #27443 Briatore úr kérésére ... -
Nyiri #27442 Hagyjatok mar...
Alonso senkitol nem kapott semmit. Hanem maga jutatta oda onmagat. Ezt szova is tette. -
G_ArchAngel #27441 jah kérem, kicsit nehéz bejuttatni, azt akit nem vettek észre - így vagyok vele magam is...:P -
Nyiri #27440 Alonso Minardinal kezdett. -
A tárgyilagossághoz tartozik a felfedezés és a bejuttatás közti különbség. -
dav1d #27438 szóval akkor mégis csak Briatore hozta Alonsot az f1-be és nem JV -
nékem is
-
G_ArchAngel #27436 Komolyan JV talált rá fiatal korában, és Ő ajánlotta be Biatore-nak, hogy ha Ő is lát benne fantáziát, akkor menedzselje...
Biatore-nak pedig, ha a nőkhöz nincs is szeme, de a világbajnok aspiránsokhoz van... -
:DDD
De most komolyan!
Hogy volt? -
G_ArchAngel #27434 Jacques és Biatore haverok voltak, mikor a kicsi Fernando a homokozóban tologatta a dömpert, s akkor a kanadai gyerek felkiáltott:
- Nézd má' átizzadt ingű barátom, az a kis hispán sokkal gyorsabban tologatja a műanyag KAMA3-t, mint a többi kölök!
- Ne mond má', hol ez a Misihez, az kölyökgólya korában sokkal gyorsabban lapátolta a homokot, mint ez a kis sűrűszemoldokű!
- Azé' jó lesz ám figyelni erre a porontyra, mert érzem belőle, hogy árad az Erő!
- Jó van, na, francia nyelven vartyogó barátom, ha Te mondod, akkor padavanommá teszem ezt a kis kócost - vagy lesz ebből is világbajnok, vagy Naomit váltja konyhámban...