182273
  • Punker
    az is igaz :)
  • Lteebee
    Meg amíg nem a mercit alázták, addig nem haragudott senki.
  • Shiwo
    az nem munka, az már megszokott..sajnos :( inkább lenne időmérő+futamgyőztes is :)
  • Nyiri
    Kivancsi vagyok hogy a Renault megdicseri e ha elvesztik a konstruktorit. Mert lehet hogy nagy pofaja van britorenak de a zsetont es a technikat a gyar adta.
  • Punker
    a f@szt, mindig nagy pofája volt csak amíg nem ment a csapatnak senki nem volt kiváncsi rá.
  • Nyiri
    Csak tudod az a gaz hogy mostanaban lett otvar nagy pofaja.
  • Punker
    hát tudod hogy van, kell a botrány a címlaphoz, Minardis csóka is milyen csöndben van mióta eladta a boltot :)
  • Lteebee
    A sokat képzelős kijelentés ettől független:)
  • Punker
    szívroham, tudod az öreg csókák nem kis pénzekben fogadnak 1-1 ütésre :)
  • G_ArchAngel #27464
    akkor valami békésebbet nézek neki: jégkorong vagy rugby...:)
  • Punker
    most igaza van az hogy valaki 1 sportban VB nem feltétlenül jelenti azt hogy minden hasonlóban is ő lenne az ász
  • Lteebee
    Megtámadja őket egy nyúl?
  • Punker
  • Nyiri
    Britora nagyon sokat kepzel magarol
  • Lteebee
    Your news is old news.
  • Punker
    az a legveszélyesebb sport, volt valami stat hogy ott halnak meg legtöbben játék közben :)
  • Istencsászár
    A Renault csapatvezetője, Flavio Briatore néhány héttel ezelőtt honfitársát bírálta, a hétszeres MotoGP bajnokot, Valentino Rossit. Az olasz üzletember úgy vélte, hogy Rossi gyerekesen viselkedik, és csak akkor jöjjön a Formula-1-be, ha profi módon tud viselkedni.

A 'Gazzetta dello Sport' munkatársának adott interjúban Briatore leszögezte, hogy semmi problémája nincsen a fiatal versenyzővel. "A Formula-1 egy komoly üzlet, ő pedig azonnal azt mondta, hogy itt minden olyan egyszerű. Számomra ez tiszteletlenségnek tűnt azokkal szemben, akik a Formula-1-ben dolgoznak."

Briatore még azt is el tudja képzelni, hogy Rossi egy napon a Renault csapat színeiben vegyen részt a Formula-1-es világbajnokságban. Feltéve, ha megfelelő köridőket tud autózni. "Maradona világ legjobb focistája volt, de nem vagyok benne biztos, hogy röplabdában is olyan jó lett volna."

OMG
  • Lteebee
    Miért nem koldulni?

Az én gyerekem remélem kőműves, víz-gáz-, vagy villany-, esetleg autó-szerelő lesz.
  • G_ArchAngel #27455
    viszont ha olyan szülő leszek, aki a gyereket befektetésnek tartja, akkor elküldöm golfozni:)
  • Lteebee
    Versenyszerűen a tenisz és a lovaglás sem átlagos pénztárcához való.

Ha meg nem versenyszerű, akkor szinte mindegy, csak sport legyen.
  • G_ArchAngel #27453
    ha eljutok odáig, hogy porontyot neveljek, akkor a focitól eltiltom: tenisz, úszás, vívás, lovaglás...
  • Lteebee
    Beszéltük itt kollégákkal, hogy egy átlag családnak mennyire álom marad focizni járatni a gyereket.
    Hihetetlen összegek röpködnek.
  • G_ArchAngel #27451
    hát jah, Gera sem egy isten de elférne belőle 10 a válogatottban - úgy legalább a Top 50-be visszajutnánk...
  • Lteebee
    Én alapvető korlátnak nem a tehetséget látom, hanem a kapcsolatokat.

Szal óriási csillagegyüttállás kell, hogy egy kellően pénzes emberke tehetséges is legyen.
    Lásd magyar foci!
  • G_ArchAngel #27449
    Itt az olasz sajtó, Alonso-ról egy szó sem esik...

'Gazzetta dello Sport': "Räikkönent Suzukában nem lehetett megállítani. A futama mestermű volt. Schumacher lenyűgözte a rajongókat, a Ferrari nem. A Ferrari két héttel ezelőtt Brazíliában abban bízott, hogy meg tudja erősíteni a harmadik helyét a konstruktőrök világbajnokságában. Tegnap a WilliamsF1, a Red Bull és BAR mögött végeztek. Az autó és abroncsok sem esőben, sem száraz időben nem üzemelnek jól. Schumacher nélkül a helyzet kétségbeejtő lenne. " – írja a lap. A csapat autója az idei esztendőben a hétszeres világbajnok elmondása szerint "egyszerűen nem versenyképes."

'Tuttosport': "Räikkönen nagyszerű győzelmet aratott, ami történelmet írt. Ez volt az egyik legszebb futama. A Ferrari a harmadik hellyel vigasztalódik. Schumacher bizonyára bosszús. A tehetsége ellenére sem tud mit kezdeni azokkal az autókkal, amelyek jelentősen gyorsabbak a Ferrarinál."

'Corriere della Sera': "Schumi 30 körön keresztül küzdött mint egy oroszlán, majd fel kellett adnia. A hetedik hely csalódást jelent, de Ferrari néhány körön keresztül lépést tudott tartani a világbajnokság élcsapataival."

'La Repubblica': "Räikkönen, hogyan veszíthetted el a világbajnoki címet? A finn mesteri küzdelemben diadalmaskodott. Az autója tökéletes, senki nem állíthatta meg. Rejtély, hogy az idei esztendőben miért nem tudta megszerezni a bajnoki címet. Schumacher úgy harcolt mint egy oroszlán, de az autója egyszerűen nem volt versenyképes. Japán már nem a Ferrari vadászterülete, ahogyan az a korábbi években volt."
  • Lteebee
    2 spanyol szalagcímet idéztél.
    Egyrészt nem reprezentatív, másrészt nem német és nem is finn lapok.

Ha magyar bulvár lenne, azt írnák, hogy hasonló körülmények között zsófi si megelőzött volna vagy 10-et:DD
  • dav1d
    szegény mclareneseket Spanyolország sem sajnálja...
    hát mik vannak! :)
  • Nyiri
    Mit varsz? :)
  • G_ArchAngel #27445
    Ennyivel is jobb, mint én...
    Hibá ugráltam tavaly a McLaren, majd a Ferrari box előtt, hogy "Én is! Én is!..." nem sikerült bejutattnom magam - bár ugye tönkre is vágnám az autókra ható aerodinamikai törvényeket a közel 100 kilómmal...
    Lehet inkább a KTM 125ccm-es csapatához megyek próbálkozni:)
  • Istencsászár
    Spanyolország

'AS': "Alonso és Räikkönen nagyszerű futama. Mesteri futam volt. Alonso tizennégy pilótát előzött meg."

'Marca': "Alonso, egy nagyszerű volt. Mesés volt, hogyan Michael Schumachert megelőzte. Alonso megmutatta, hogy nem ereszt le a bajnoki cím megszerzését követően sem."

eh:) kimi meg 17-et jött előre nabumm azmár nem is munka
  • dav1d
    Briatore úr kérésére ...
  • Nyiri
    Hagyjatok mar...
    Alonso senkitol nem kapott semmit. Hanem maga jutatta oda onmagat. Ezt szova is tette.
  • G_ArchAngel #27441
    jah kérem, kicsit nehéz bejuttatni, azt akit nem vettek észre - így vagyok vele magam is...:P
  • Nyiri
    Alonso Minardinal kezdett.
  • Lteebee
    A tárgyilagossághoz tartozik a felfedezés és a bejuttatás közti különbség.
  • dav1d
    szóval akkor mégis csak Briatore hozta Alonsot az f1-be és nem JV
  • Kit--Kat
    nékem is
  • G_ArchAngel #27436
    Komolyan JV talált rá fiatal korában, és Ő ajánlotta be Biatore-nak, hogy ha Ő is lát benne fantáziát, akkor menedzselje...
    Biatore-nak pedig, ha a nőkhöz nincs is szeme, de a világbajnok aspiránsokhoz van...
  • Lteebee
    :DDD

De most komolyan!
    Hogy volt?
  • G_ArchAngel #27434
    Jacques és Biatore haverok voltak, mikor a kicsi Fernando a homokozóban tologatta a dömpert, s akkor a kanadai gyerek felkiáltott:
    - Nézd má' átizzadt ingű barátom, az a kis hispán sokkal gyorsabban tologatja a műanyag KAMA3-t, mint a többi kölök!
    - Ne mond má', hol ez a Misihez, az kölyökgólya korában sokkal gyorsabban lapátolta a homokot, mint ez a kis sűrűszemoldokű!
    - Azé' jó lesz ám figyelni erre a porontyra, mert érzem belőle, hogy árad az Erő!
    - Jó van, na, francia nyelven vartyogó barátom, ha Te mondod, akkor padavanommá teszem ezt a kis kócost - vagy lesz ebből is világbajnok, vagy Naomit váltja konyhámban...