182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A hangsúly az "állandóan" szón kéne, hogy legyen.
És az, hogy szvsz juan lol, az nem rosszabb és nem jobb, mint mákernek nevezni egy megbízható pilótát, aki hozza az elvárt eredményeket és nyomja neki, ha van racionálisan elérhető cél előtte.
kimit motorfüstölősnek nem nevezném, illetve nem tudom, hogy az-e -
nemértem mitkell Montoyát itt szidni meg kinevetni ( jó tényleg poén hogy mindig vele van a gond, de alonso máker, kimi meg motorfüstölős , sato meg rombol... )
Az a béna Montya nem 1 futamot nyert idén nem 1szer állt a dobogon nem 1szer alázta be az 1. kanyarba a világbajnokot... Kimit is lehetne anyázni mi a faszér előzőtt meg annyi embert az első kanyarokba mer igen őis ottvolt monty mellett ugyanugy.. Az hogy Villnöv és pár elvetemült nemismeri a tükröt meg nemfigyel az nembiztos hogy állandóan a béna Montoya hibája.. -
Hát a hendikep szabállyal együtt tiltanám ki satot. -
de ha Satot előzöd, akkor ez mind nem ér semmit :DDDD -
ne foglalkozz már az ilyen elmekárosult majmokkal. nyilatkozzon amit akar. amit láttál az a lényeg. -
"jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat" -
de a 9-10. helytől kezdve azért sokkal komolyabb ellenállásba ütköznek -
de nagyobb az ütközés esélye :D -
Sato új motor és autó:)) -
hát egen. mikor Suzukában elrajtoltak és mentek 1(!) kört Alonso 8 helyet, Raikönnen-Montoya 7 helyet ugrott előre:)) a többit nemtom, asszem Schumachernek volt még 4 "előzése". javítsatok ki, ha nemjó. Volna is értelme a handicap-nek, meg nem is. mindegy, ez autó és csapatsport. mindig a tecnika fog dominálni, és ott az erősebb-jobb-megbízhatóbb elv uralkodik. -
Szerintem nem veszélyes, csak juan esetében, aki nem bír várni egy kört. -
Sato új motor?
LOL
Mikor nem? -
Be kéne vezetni a handicap szabályt ide is, csak nem súly-, hanem rajthelybüntetés kellene, mindjárt érdekesebb lenne :D. Csak hát ugye nem túl biztonságos, amikor egy Minardira ráesik 2 Renault és 2 McLaren :DDD. Meg mondjuk sztem ez handicap nem sportszerű, hát miért kell valakit azért megbüntetni, mert pl. nyert? -
M. Schumacher - Ferrari - új motor
R. Barrichello - Ferrari - új motor
J. Button - BAR-Honda - Suzukában használt motor
T. Sato – BAR-Honda - új motor
F. Alonso - Renault - új motor
G. Fisichella - Renault - új motor
M. Webber – BMW-WilliamsF1 - új motor
A. Pizzonia - BMW-Williams - új motor
K. Räikkönen – McLaren-Mercedes - Suzukában használt motor
J.-P. Montoya – McLaren-Mercedes - új motor
J. Villeneuve Sauber-Petronas - Suzukában használt motor
F. Massa – Sauber-Petronas - új motor
D. Coulthard – Red Bull Racing - új motor
C. Klien – Red Bull Racing - új motor
J. Trulli - Toyota - Suzukában használt motor
R. Schumacher - Toyota - Suzukában használt motor
T. Monteiro – Jordan-Toyota - új motor
N. Karthikeyan – Jordan-Toyota - Suzukában használt motor
R. Doornbos - Minardi-Cosworth - Suzukában használt motor
C. Albers – Minardi-Cosworth - Suzukában használt motor
-
nem azért de ennek a ...... mindennel kell foglalkoznia???? -
milyen duma már ez is?? :)))) Ez már beszarás amiket a csapatfőnökök nyilatkoznak :DD (Briattore, Dennis, Stewartra is ugye még emlékszünk :D) A hülye médiát hagyni kéne a francba és versenyezni kellene :) -
Hát jah.
Iszonyat széles volt az autója most is.
Hihetetlen a csávó még mindig.
Szerintem mai napig nincs jobb nála a mezőnyben.
Bármikor alátesznek egy rendes autót, nyerni tud. -
Nyiri #27496 Nem kell olyan messzire menni. Csak az idei Imolat kell meglesni :P -
Kár, hogy azok a merci szurkolók, akik persze már nincsenek itt, akik szerint Schumacher "NEM TUD ELŐZNI" ezt nem látták.
:)) -
Napersze.
A baj csak az, hogy ha érvelek, mellébeszélnek, ha megjegyzést merek tenni szemét állat vagyok, hogy én is.
És ha idézek és ugyanazt a fszságot ráhúzom a másik oldalra, elfelejtik, hogy ki is használta először ugyanazt a fordulatot.
Persze lehet lázadni, meg belekeverni, hogy mod vagyok, meg ilyenek.
De ha független embereket kérdezel(én szoktam), nem annyira fekete-fehér a dolog, mint állítod. -
Talán ilyen drámai előzés a vége felé utoljára 1996-ban volt Spanyolországban, mikor MS megelőzte a vezető Alesit a Ferrarival és ezzel megnyerte a versenyt. -
Ti is abbahagyhatnátok!
Ha valaki valamit ír Alonsoról, és akkor jp egyedül irogat, ti rákontráztok, aztán ha többen beszállnak, és ezek közül "kevesen védik" azt az ... "világbajnok bácsit", kiírjátok, hogy STOP, OFF FLAME, ill. elkezdtek szankcionálni, majd néha bannoljátok a jónépet. Aztán ha egy kör lecsengett, ismét beszálltok a vitába.
Észre kéne már vennetek vére, hogy talán Nektek is le kéne állnotok, így talán a többi sem basztatná azt az ... "világbajnok bácsit" ... -
meg rinyálni :) -
Van egy mondás, ami szerint a kurvák szoktak magyarázkodni. -
Eddig az volt, hogy alonso gyenge pilóta, csak mázlija van és megbízható kocsija.
Most akkor szar a csapat és alonso hozza fel őket?
Szerintem a csapat jó, mert nem hibáznak(vagy legalábbis keveset), alonso jó(mert ő is keveset hibázik).
A gyenge láncszem egyértelműen fisico. -
"van egy mondás ami szerint aki nem tud veszteni az a győzelmet se érdemli meg!!! " -
Nem kilökték csak leszorították...de végeredmény ugyanaz és már nem először... az ilyen amatőrök miatt veszti el a Meki a konstruktőri vb címet...
Villeneuve büntetése meg nevetségesen enyhe...
Az ilyen szabálytalanságokért én kapásból kizárnám a következő versenyről az illetőt!! -
Briatore: A FIA segítette a győzelemhez Kimit
Ilyen undorítóan szánalmas embert mint Briatore még nem láttam.... van egy mondás ami szerint aki nem tud veszteni az a győzelmet se érdemli meg!!!

Alonso is azt nyilatkozta gyorsabb volt mint Kimi... jaja gyorsabban hagyta el a
pályát miutál csúnyán le lett alázva!!! heheheh

Azért alonso arcát öröm volt nézni a díjkiosztón, ugy festett mint akit kupán vágtak.... na és az a kényszeredett mosoly... lol
-
oksa akkor remélem nem kúrja el... -
Most ez szerintem tiszta mese Montoyától, hogy kilökték, 1szerűen elkúrta mert ő is hajlamos többet képzelni magáról mint ami. -
Szerintem nem egészen. -
Sőt, ha jól emlékszem Schumi, Barrichello, Alonso volt a befutó 3-as. De én is majdnem bedőltem. -
ahha én buktam volna minden esetre -
Jó lenne,ha az uccsó futamra,nem romlana el a Merci motor,s ki se lökné senki őket. Örülnék egy kostruktőri VB-nek... -
az 2003.én is azt mondtam először, de aztán beugrott amikor az piros zászló őlelésről beszélt, hogy láttam Schumi nyerőugrását tavaly amikor befutottunk az aszfaltra. -
A 2004-es Magyar nagydíjat nem Alonso nyerte??Én úgy emlékszem.
-
Gascoyne bízik a V8-as erőforrásokban hajrá -
Ausztráliában ment el a szezon, véli Dennis -
lehet énlátom rosszul de, Rönó ugyállítja be ezt az egyéni Vb cimet mintha ők nyerték volna nem,nem azt Alonso nyerte x,y,z körülmények miatt és Alonso vezetési tudása miatt. A Rönó akkorlesz Világbajnok ha a csapatvbt is megnyeri szerintem..
Nemhiába a McLaran a csapatvbt tartja elsőrangúnak mer az a Monty Kimi és minden tag munkájának az elsimerése
Legalábbis nekem igyjöttle a nyilatkozatok és megnyilvánulások után, de lehet rosszul látom -
A konstruktőrit fisico-nak köszönhetik.