182273
  • Lteebee
    Én nem tudom, mit tett zsák alonsoért.
    Nekem ez új dolog.
  • G_ArchAngel #27432
    ha valótlant írok, pl.: Alesi a 2012-es világbajnok, akkor abba is belefognak kötni...
    ha Te írsz valótlant, akkor Te se számíts másra, mint korrigálásra...
  • dav1d
    Az a baj hogy a mondani valómba mindig csak azt veszed észre amibe bele lehet kötni...
    Kár hogy a lényeg sosem megy át
  • Nyiri
    Buntetesem lejart jipiii :)
  • Lteebee
    Elvettek egy évet a Ferraritól, azt csá.
  • Istencsászár
    Itt a videó meglehet nézni...
  • Lteebee
    Na ez így már ok.

Kár, hogy eddig mindenki másról beszélt.
  • Istencsászár
    na álj Alonso és Klien.. Alonso elkúrta a kanyart ok és visszaengedte de ugy hogy maradt Klien szélárnyékába igy pár mp mulva már az egyenes feléban klien mellett volt és elment mellette.. szóval azér büntették meg mer ugyengede vissza Klient hogy utánna kapásból szélárnyékba maradt és egyből visszaelőzte és ez szabálytalan... de Alonsojéknak a legnagyobb a szájuk ilyen esetkeben amikor Monacoba felkellett volna pofozni a kis spanyolt mer amit művelt az pofátlanság volt...
  • DJ Bee18
    Ezzel összefüggésben változnának a Parc-Fermére vonatkozó előírások is: az első két körben kiesett autókba a versenyig szabadon lehetne tankolni, az utolsó körösöknek viszont a tízperces pauza alatt kellene eldöntenie, milyen benzinmennyiséggel vágnak neki a versenynek. A húszperces "döntőben" elhasznált üzemanyagot a verseny napján vissza lehetne tölteni, a visszaélések ellen az FIA súlyellenőrzéssel védekezne.

Ezt a túlbonyolítást, ez már kabaré. Lassan külön F1 végzettség kell, hogy értelmezni tudd :DDD
  • M@TriX
    nekem egytől egyik tetszenek, szóval valszeg nem lépnek életbe :)
  • Lteebee
    Jó ötlet.
  • ÁjjLe BoBBi
    hét jó lenne ha visszatérne a kerékcsere is. nem tudom dennis miért kötekszik
    mikor a csapata jópárszor megszívta már emiatt.
  • Lteebee
    Nem, nem így van.

De ha valami nem volt korrekt, akkor sokak reakciója az, hogy "és amikor a...".
  • Ramore
    amennyiben hasolóan eseménydús futamokat szeretne az F1, akkor a legjobb autókat az utolsó pozícióból kellene indítani a továbbiakban :)
  • Punker
    új szabályok?
  • DJ Bee18
    és mi a túrót tudunk csináljunk hogy nem mindegy???? Nekünk tökmindegy. Nem értem mindig te beszélsz előítéletről, és amikor valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, máris megy a kioktatás. Neked mindig igazad van serinted?
  • Lteebee
    Napersze.
  • G_ArchAngel #27416
    nekem azokkal szemben vannak előítéleteim, akik megakarják magyarázni a megmagyarázhatatlant...
    én sem elmélkedem arról, hogy milyen gyereket szülne nekem Angelina Jolie...

amúgy érdekes, hogy Biatore nyilatkozatai mennyivel normálisabb hangvételt vettek, mióta Ron Dennis beszólt neki - jó, ha tudja, hogy hol a helye az öreg hamiskártyásnak...:PPP
  • Lteebee
    Kétszer is megelőzte, mert megtudta.
    Viszont hibázott első próbálkozásra.

Persze előítéletek nélkül könnyebben megértenéd te is.
  • G_ArchAngel #27414
    hülyeság vitatkozni ezen, előbb előzte volna meg Webber-t, ennyi...
    Kimi a verseny végére teljesen más kategóriát képviselt, Alonso örülhetett neki, hogy Webber elbambult...
    Sportban pedig, nincs "ha"...
  • Gregorius
    Miért kevered bele a fiát? Ehhez a családnak semmi köze.
  • ÁjjLe BoBBi
    viszont nem az első húzása a FIA-nak ez szóval még meglepődnünk sem kéne :)
  • Lteebee
    Szerintem egyáltalán nem mindegy.

Korábban írtam magam is, hogy ott járt volna, most meg nem.

És egyáltalán nem kérdés, hogy hol lett volna a végén, ha nem kap büntetést indokolatlanul.
  • ÁjjLe BoBBi
    végülis mind1 mert ahol járt volna nem kapta meg.
  • Istencsászár
    még visszatérve a racéra Coulthard mitrajtolt az nemvolt gyenge....
  • Istencsászár
    Senna visszautasítaná a Williams tesztet
  • G_ArchAngel #27407
    halkan megjegyzem: Alonso Jacques Villeneuve felfedezettje...
  • dav1d
    Gondolom te is bejutattál f1 -be legalább két olyan pilótát aki késöbb vb lett hogy az ilyen kérdéseket sokkal jobban tudod...
    Én nem mondom hogy akkor is győzőtt volna Alonso de az tény hogy ezzel elég sokat vesztett...

Mondjuk felesleges fecsérelni szót mert F1ben "milett volna ha" nem létezik...
  • Ibron
    Vagy lekéne szednem azt az exe izét,ha nincs fent?de nem akarok a gépemre újabb adag vírust...tényleg..majd holnap elindítom a vírus írtót,mer már rég volt.
  • Gregorius
    Nekem 21dikre sem jött le, de most megy. Köszi!
  • Ibron
    Nekem egyik se....pedig USA-t ismét megnézném.
  • Amse
    másodszorra lejött nekem
  • Gregorius
    Nekem 4 videó nem jön le.
  • Lteebee
    Nem az a lényeg, hogy mi lett volna ha, hanem az, hogy az FIA nem volt korrekt.
  • rezsofiz
    na erről van szó.. sportban nehogy már feltételes módban beszéljünk...
  • kircso13
    kimi a király
  • DJ Bee18
    Épp ezt mondom, hogy nincs olyan, hogy ha, nem kell mindig problémákat utólag keresni, megtörtént.
  • Lteebee
    Úgy érted mi lett volna, ha nem hibázik és nem méri el a féktávot?

Mi lett volna, ha Kimi nem fékezi kockásra, mi lett volna, ha a merci szerelő meghúzza azt a kiegyenlítő szelepet.

A lényeg, hogy nem járt a büntetés.
  • DJ Bee18
    De Raikkonen ugyanúgy megelőzte volna Fiscot is, Alonso pedig ugye amikor Button Webber trióját utolérte, kiment tankolni, és mikor Button és Webber is tankolt, Alonso ugyanúgy mögéjük került, magyarul ugyanolyan tempót autózott mint Button és Webber, és Raikkonen pedig 3-4 kör alatt (igaz üres tankkal) úgy otthagyta Webberéket, hogy egy célegyenesnyi előnye biztos volt (több is volt), úgyhogy szerintem Alonso ugyanúgy harmadik lett volna, csak 7-8 másodperccel közelebb. De szerintem hagyjuk, mert nincs olyan hogy ha. Amikor bezzeg Schumachert kilökte Sato (nem csak 7-8 mp-cel tartotta fel), minden Schumacher ellenes még inkább őt mondta ki hibásnak, hogy túl nagyot fékezett. Egyébként mi lett volna ha Alonso nem vágja le a sikánt, erre nem is gondol senki?? :DDD
  • Ibron
    LOL...okolja a vereségért?..nevetséges....a rajt előtt volt pár interjú és akkor még Briatore úgy állt a dologhoz,hogy nem annnyira érdekli a konstruktőri vb...merhát a főbb,az egyéni már megvan...szóval ne pattogjon itt.