182273
  • Lteebee
    Szar lehet, ha a kommentátor imádja, akit valaki gyűlöl.
  • Ramore
    paliknál minden idegesítő!
  • Istencsászár
    csak figylejétek meg mennyi baromságot mond az a 2 majom, komolyan néha az az érzésem ők nemis az f1et nézik mer más amiről ugatnak mint ami a képernyőn van:D
    na azmeg a másik hogy alonso a kedvence ( mindekinek van kedvence ) de akkor ne a tvbe kapjon szívrohamot pl canada amikor alonso falhozcsapta a kocsit... stb.stb..

Ez Paliknál is megesik néha de vagy korrigál és kijön belőle vagy elpoénkodja igy nemidegesítő..
  • Ibron
    ....Ferarri szurkoló vagy?Én igen...csak gondoltam,hogy attól még nem kéne rögtön ki paterolni a muksót...idővel bele tanul akkor is szerintem.
  • Nyiri
    Szol hulyesegeket az oke. DE!!! Amikor alonso megvakarja a bukosisakot maris onanizalva frocsogve ordit hogy mekkora ember ez az aloso...

Barki mas barmit csinal, foleg ha sumi akkor meg lekezeloen mondja a vakokat.

Annyira szanalmas volt mikor imolaban es a hungaroringen vegig arrol pofazott hogy nem hiszi el hogy a ferrari ilyen olyan amolyan egesz ido alatt csak az indokokat sorolta. En is reszrehajlo vagyok de nem kozvetitek. Amit ez a gyula muvel mar szanalmas.
  • Ibron
    ....dilettáns fasz...Jó,tény,hogy néha szól hülyeségeket,de szerintem yo csávó azért...jó kommenzátor..majd beletanul az állásba...ha meg nem,akkor legfeljebb Dávid Sándor jön a helyére,mint régen...én szívesen látnám Palik mellett.
  • Nyiri
    Iden nem volt bajom palikkal. Sokszor leszerelte gyulat mert fikazta ferrarit. Neha mikor Weber gabi volt a kommentator az is odaszolt gyulanak mikor faszsagokat mondott. Nem is ertem miert nem takaritjak ki onnan azt a dilettans faszt, aki meg a clio kupaban is otvar, de a szaja az nagy.
  • Ibron
    .
  • Lteebee
    És Palik megint vinnyog majd...
  • Ibron
    De jövőre jobb lesz.
  • Lteebee
    Nem jutott a 3. hely, hanem jelenleg ott áll.
    Ha huán összeszedi magát, átveszi Kínában.
  • Istencsászár
    A Kínai Nagydíj eredménytől függetlenül az idei évad lesz az egyik legsikertelenebb szezon Michael Schumacher számára a Ferrarinál töltött évei közül. Schumacher és a csapat számára is harmadik hely 'jutott' a világbajnoki tabellákon. De mi az oka annak, hogy így lecsúszott a Ferrari? A német RTL munkatársai megpróbáltak utánajárni a kudarcok okának.

1. Öt-hat konstruktőri címet követően már el kellett érkeznie a mélypontnak. A csapat telített volt, a motiváció csökkent. A csapat teljesítménye csak öt százalékkal volt rosszabb a korábbi évekhez képest, de ez a mai viszonylatokban már elegendő ahhoz, hogy lekerüljenek az élről.

2. A Ferrari nem reagált megfelelően az új szabályokra.

3. Az F2005 túlságosan későn készült el. Csak a harmadik futamon került bevetésre. Késő is volt – és nem is volt megfelelő az az autó. A Scuderia Ferrari rosszul tervezett.
  • Nyiri
    Erdekes. Most olvastam egy masik cikket amibe azt mondta a menedzser hogy TALAN 2008 de lehet tovabb nyomja... Most akkor mivan? Miert kell ilyen cikk cimekkel etetni a nepet? Kurva media.
  • Punker
    Schumacher 2008-ban vonul vissza
  • Lteebee
    Már várom a riportot 20 év múlva.

Meg a csalódott ex-alkalmazott könyvét: Eladtuk a szezont!

lol
  • Nyiri
    Persze hogz belemenne. Es nem a penzert. A sport nepszerusiteseert. :)
  • Lteebee
    Szerintem belemenne.
    Ő már nem az a balhés, forróvérű, mindent egyszerre akaró újonc.
    Már régen egy fegyelmezett, fegyelmezhető profi autóversenyző ő.
    Pénzért csinálja és tudja, ahogy ott mindenki tudja, hogy ő a legjobb.
  • Athletic  Bilbo
    Idegbeteg. :))))))
  • Istencsászár
    olyan nehéz azt kijelenteni ( amit a ferrari megtett már ) többiek jobbak nálunk!! ennyi semmi érdekes nincs ebbe. Ferrarinak volt egy időszaka amig kimagaslóan őkvoltak a legjobbak idén nem és már egyből jönnek az ilyen idiótaságok... ezalatt a pár év alatt a többiek sem ültek tétlenül dolgoztak és idén sikerült nekik igen, legyőzték a ferrarit..
  • Istencsászár
    ja persze persze, szerinted sumaher belemenne ekkora megalázkodásba? és a tibbiek is? ez ugyan olyan teóriagyártás minthogy kimi aláirt a ferrarihoz meg megy a toyotához meg a barhoz kamu kamu hátán.. sajnálattal látom hogy ezt ti el is hiszitek...
  • Nyiri
    Ez is igazolni latszik hogy eladtak az evet. Miert van az hogy mindenki atom nyugodt. Se Todt, se Brawm, de meg a bridge is csak mellebeszel. Olyan nincs hogy egy gumigyarto 1 ev alatt nem bir normalis gumit csinalni foleg hogy elotte 6 evig levert mindenkit. Sumi sorozatban 5 VB cim utan alig birja betolti az autot erre mikor kerdezik atom nyugalommmal nyilatkozik. :)

Elertek a celjukat. Tobben nezik az F1-t. Jovore johet a cim visszaszerzes.
  • Istencsászár
    de lényegtelen 1-2 verseny volt ahol sumi jolment de szerintem az az ő tudása miatt nem a gumik miatt.. persze találnak egy jó gumit pl: sanmarino azt köv versenyre meg nemhozzá el mer nincs több? nemkülönös?
    a tavalyi módosított csodagumi lehet jobbvolt valamivel de igyse képes a dobogra amit bekell látni nem csak a gumi a hátrány hanem a kocsi se ütőképes..
  • Lteebee
    Szerintem közepes pilóta, aki egy időben hihetetlen jó technikát kapott.
  • Lteebee
    Az év első felében nem akartam ezt elhinni, de kezdem elfogadni a gondolatot.
  • Lteebee
    Nos, ha nem így lenne, lett volna már aki cáfolja a nyilatkozatot.
  • Kit--Kat
    Villeneuev max kicsit meg vadul néha, amatőr semmiképp sem, kicsit többet ért el a Forma1ben mint Monty. 1 Vb és kb 12 győzlem. Monty hogy is áll ehhez képest??
  • Istencsászár
    Montya vs kamerás ember :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Nyiri
    Ezt az evet a nezettseg miatt eladta a Ferrari :)
  • Istencsászár
    4. lett, te elhiszed hogy utolso futamokon jönnek rá hogy jééé tavalyi gumi egy része milyen jóóó, merha tényleg igyvan akkor a bridstone elég amatőr...
  • Lteebee
    És hányadik lett sumák a tavalyi bridgestone-nal idén Braziliában?
  • Istencsászár
    "bridgestone agyonveri a michelint" nefelejtsd el ahhoz az agyonverő gumihoz kellett egy agyonveró kocsi is ami idén nemvoltmeg...
  • Lteebee
    Szerintem van félnivalójuk.
    Ha ugyanis egy guminak nem kell egy futamot kibírni, a bridgestone agyonveri a michelint.
  • Istencsászár
    mér fosna? nekik jó ez a szabály idén összes versenyt őknyerték..

persze kerékcsere jöjjön vissza mer hozzátartozik f1hez és biztosnásogsabb is
  • Amse
    jah, durva volt...nagyon igi volt
  • Nyiri
    Fosik a micslen???
  • Nyiri
    Idei ev legszebb pillanata szamomra Imola
    Mikor sumi imolaban rakapcsol :D
    Aztan a magyar nagydij idomero. Nah az kira volt.
  • Punker
    A Renault érzékenyen búcsúzik a V10-esektől

még mindig nem értem miért kell lebutítani :(
  • Istencsászár
    A McLaren-Mercedes versenyzője, Kimi Räikkönen az elmúlt hetek során gyakran a Ferrarival kötött előszerződésével került a híradások középpontjába. Habár a finn pilóta, és a csapatok is cáfolták a megállapodást, többen úgy vélik, hogy Räikkönen napjai meg vannak számlálva az Ezüstnyilaknál.

Az egykori Formula-1-es versenyző, Hans-Joachim Stuck saját megfigyelései alapján különös következtetésre jutott. "Láttam, hogy a menedzsere hosszasan tárgyal Ron Dennis-szel Suzukában, és úgy gondolom, hogy útjaik lassan különválnak. Véleményen szerint Räikkönen nem fogja meghosszabbítani szerződését, amely a 2006-os esztendő végén lejár."

"Räikkönen sokkal dühösebb az elszalasztott lehetőségek miatt, mint azt mutatja." – folytatja Stuck Räikkönen sokat vitatott kihágásainak okára utalva. "Kimi tisztában van vele, hogy megérdemelte volna a címet. Az autó keresztülhúzta a számításait. A gyors, de megbízhatatlan Ezüstnyíl elrabolta tőle a címet. Most elgondolkozik. Egy vagy két millió nem számít Kiminek. Egy olyan csapatot akar, amely garantálni tudja számára a sikert. A menedzsere keresésébe kezdett."

"Hogy a Ferrari megfelelő lenne erre? Jean Todt azonnal alkalmazná őt. De a piros autó sem a régi már. Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy hamarosan a Toyota vagy a Honda színeiben indul majd. Ott sok pénz van – és így a sikeres jövő is biztosítva van." – tette hozzá Stuck.
  • Lteebee
    Bárki(ezt úgy kell érteni, hogy esetleg zsófi is...), csak ne sato!
  • Istencsászár
    Habár a hír hivatalosan még nem kerül megerősítésre, a brit sajtó értesülései szerint Takuma Sato nem vehet részt az évadzáró Kínai Nagydíjon. A hírek szerint a BAR-Honda nagyot csalódott Takuma Satoban, aki az idei esztendőben több ütközéses összetűzésnek is a részese volt.

A brit napilapok Anthony Davidson részvételéről számolnak be. "Soha nem álltam annyira készen, mint most. A legnagyobb problémám az, hogy az emberek kételkednek abban, hogy versenyezni fogok. Nagyon éget a vágy, hogy még az idei esztendőben lehetőséget kapjak." – nyilatkozta Davidson a 'The Times' munkatársának.

"Tisztában vannak vele, hogy elég gyors vagyok, hiszen a tesztek során láthatták, de most be kell bizonyítanom, hogy a versenyen is képes vagyok erre. Mindenesetre motiváltabb és fittebb vagyok mint valaha. Azt hiszem megérdemlem ezt az esélyt. Meg akarom mutatni mire vagyok képes." - tette hozzá a tesztpilóta.