182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
thx wörsip -
tessék -
nem tudjátok annak az oldalnak a címét ahol fentvannak mindíg a legutóbbi pár futam legszebb pillanatai?valamelyik fórumozó oldala asszem. -
pff persze.. feltételek.. nincs helyük a technikai sportban. -
Ez egy tök jó évad lenne. Alonso úgy nyeri meg a VB címet, hogy szerintem Kimi egy fokkal jobb pilóta. És a McLaren meg úgy lehet konstruktőr bajnok, hogy a Renault jobb kocsi volt idén. Szóval a Renaul berepít egy jó pilótát az élre, egy jó pilóta meg felrepítheti a McLaren-t az élre.
-
Az, hogy ők(Merciosok) kiestek, az a saját hibájuk.
Amint nem voltak hibásak, szájaltak ők is. -
Szvsz jobb ha örülnek annak, hogy Montoya ismét kiesett, és Kimi a szezonban vezető helyről jópár pontot elvesztegetett. Kimi ráadásul egy szót sem szólt ezért, max. dörmögött egyet magában. Like Mika anno. A VBt is lehet, hogy nem nyerik meg a Mekinél, az egyéni már elment, ezek (Renaultosok) meg egy szinte tökéletesen szerencsés szezon után azon keseregnek, hogy ESETLEGESEN Alonsonak többször kellett leelőznie ua versenyzőt.
-
Valószínűleg igen, de az FIA szvsz nem volt korrekt.
Másik versenyen meg(Monaco) meg kellett volna büntetni és mégsem, szal... -
hiába történt ez 7-8 mp mínusz akkoris 10 mp plussz kimi javára.. -
Nem csak őt izgatja, de ebben a topicban semmi értelme akár egy szót is a renault mellett emelni.
Ugyanaz van, mint régen a ferrarival. -
ne nézz F1-et. htx. -
Annyi mindent adtak már egyes emberek szájába, hogy nem lepődöm meg semmin.
Riporter: Kimi! Szüleid örülnek a sikereidnek?
Kimi: Igen.
Riporter: Kimi! Család, gyerekek? Szeretsz inni? Szereted a szexet?
Kimi: Tervezem. Néha, néha. Igen.
Másnapi sajtó:
Kimi, miközben szexel az anyjával, iszik, és még élvezi is.
Ennyit a médiáról ... -
-
Ez tényleg szuper verseny volt Kimi pedig hozta a formáját, szerencsére a kocsi nem. Ja és én beszüntetném azt a kurva boxkiállást, mert az rontja el az egész versenyt!!!Legyenek lassabbak a kocsik, de ne azon döljön el a verseny, hogy ki milyen gyorsan húz meg egy csavart! -
dav1d #27379 nehezen hiszem hogy az FIA simán hagyná hogy olyanért vádolják amit nem is követek el... -
Elváltott, pillanatnyi technikai probléma, mint menet közben Kiminél. Ennyi. -
dav1d #27377 akkor magyarázd el hogy miért lassított le és miért engdte el Alonso Klient amikor már Mst támadta? -
Tudomásom szerint élbolyban, pozíciót érintő kérdéseket ritkán szoktak úgy meghozni, hogy 1 db forrás sem említi menet közben ...
Egyszerűen elbaszta a boxkiállást a Renault és így van mire fogni.
Plusz győzni kellett volna a 3. helyről indulva. Ennyit tudnak. Jövőre talán még ennyit se ... -
dav1d #27375 de nem az f1-ből pedig abból kellene... -
Satot kizárták ... -
dav1d #27373 akkor magyarázd el hogy a lenti sorok között mi a hihetetlen :) -
G_ArchAngel #27372 aha, és ezt 3 ember szokta elhinni: Alonso, Biatore és Te...:PPP -
dav1d #27371 Briatore szavaiban mindig az a legroszabb hogy igazak... :) -
Nyiri #27370 De hogy ez csak teged izgat :) -
dav1d #27369 Briatore az FIA-t okolja a vereségért
Flavio Briatore szerint a Japán Nagydíjon nem annyira az fosztotta meg a Renault-t a győzelemtől, hogy Giancarlo Fisichella az utolsó körben nem tudta maga mögött tartani Kimi Räikkönent, hanem a versenyigazgató egy vitás döntése. Fernando Alonso a 9. körben úgy került Christian Klien elé, hogy levágta a sikánt, ezért rövid időre visszaengedte maga elé a Red Bullt, mielőtt újra megelőzte - a versenyigazgató 2 körrel később mégis arra utasította Alonsót, hogy újra soroljon be Klien mögé. Fernando ezzel több másodpercet vesztett, mert akkoriban már előrébb, Michael Schumacher sarkában loholt, ráadásul újabb két körébe telt, amíg ismét megelőzhette Klient.
"Persze, hogy nyerhettünk volna" - nyilatkozta Briatore a RAI olasz TV-nek. - "Alonso levágta a sikánt, visszaengedte (Klient), újra megelőzte, mégis megint mögé utasítottak minket - amivel elvesztettük azt a 7-8 másodpercet, amivel Michael Schumacher előrébb járt, és így a boxkiállás után Räikkönen mögé kerültünk. Pedig ha akkor előtte maradunk, nem tud megelőzni minket." A Renault Suzukában meglepően közel volt a McLarenhez, mert igaz ugyan, hogy a tankolásait korábbra időzítette (s egyébként valószínűleg ez a vereség legfőbb oka), de Alonso leggyorsabb köre mindössze 0.059 másodperccel maradt el Räikkönenétől.
A versenyigazgató döntése kétszeresen vitatható, mert következetlen is volt, Räikkönen ugyanis Monzában hasonló módon, lendületből előzte meg Alonsót, miután visszaengedte maga elé, mert levágta a sikánt - őt akkor mégsem büntették meg. -
Sato-nak adnék egy kapát és elküldeném a rizsföldekre...
az az ember egy kétlábon járó Katrina-hurrikán!! Ez nem látja, hogy előtte és utánna is mennek autók? vagy mivan? szerintem, ha meglát maga előtt egy másik (ellenséges) autót, akkor a kanyar előtt becsukja a szemét, hogy majd csak lesz valami...
a nagyapja tuti Kamikaze-pilóta volt. -
pedig zsák vilnőv rég óta van a f1-ben :) világbajnok is volt már a kicsávó :) -
Nyiri #27366 Iden volt eso. Es szar volt. Ossze vissza nagy fejetlenseg. Csapatok azt se tudtak mit csinaljanak. -
Bocsi nemláttam! -
Sato és Pizzonia nélkül! -
Kínába essőt végre!!!! -
gyerekek ez nagy futam volt, régen láttam ilyen jó versenyt, előzések, cm-ek, szóval nekem nagyon tetszett, én semmilyen drukker nem vagyok csak a jó futamokat szeretem és azt megkaptam és az összes jóravaló pilóta nyomta a gázt rendesen. BRUTI volt! ;) -
Nyiri #27361 Vegen Kimi megmozdulasa vilagbajnok volt :) Sumit nagyon sajnaltam. Ekkora tre ez a ferrari... Nagyon ketlem hogy jovore ujra talpraall. Ha igy folytatja a meki akkor jovore dominalni fog. Ami jo is meg nem is. Jo mert legalabb kiderul hogy a Renault megsem olyan jo es rossz is mert akkor Sumi nem lesz ujra VB :) -
-

-
Áhh Kimi nagyot ment, attól függetlenül, hogy Ferrari meg MS drukker vagyok nagyon tetszett a futam és így évvégére nagy kedvencem lett Kimi:) -
jah...
szvsz azt sem vette volna észre ha az utolsó hsz lett volna a #27304-es. -
áh csak gyors benézett ide beszurta a 2 kmeres végereményat, azt mára eddig tartott az f1 topic látogatása:D -
vagy olvasni nem szoktál? -
áhhh nagyember!!! :)
el bírnám viselni ha visszajönne :)