182273
  • Lteebee
    Annak ellenére, hogy elsősorban a Ferrarinak szurkolok, nem tudom megérteni a hozzáállásod.
    A Ferrari évek óta ajándék vb-címeket gyűjtött be ugyanis ha az érvelésed stimmel.
  • Istencsászár
    „Szomorú vagyok.” – mondta Montoya, akinek kiesése hatalmas veszteség a McLaren számára, akik a konstruktőri címért küzdenek meg az évad utolsó megmérettetésén. „Megérkeztem a kerékvetőre, és ahogy ráhajtottam, azonnal kiszakadt valami belőle, és keményen hozzávágódott az autómhoz.”

„Nem láttam semmit. Ott vannak ezek a kerékvetők, te meg nyugodtan ráhajtasz, így ez nagyon, de nagyon bosszantó.”

Mikor az ITV egyik riportere megkérdezte, mennyire gyorsan tudatosult benne az, hogy nem folytathatja a küzdelmet autója komoly sérülése miatt, Montoya a következőket válaszolta: „Azonnal. Mikor a boxba hajtottam, már mondták, hogy túlságosan nagy a sérülés.”

A rázókő vélhetően egy lukat ütött a McLaren fenéklemezén, illetve a radiátor egy kisebb szakaszán.
  • Nyiri
    Igen az vagyok :) Meg mindig nem tartom jo csapatnaka Renaultot. Nem nagy szam VB-t nyerni egy gyenge ferrari es mar evek ota szar meki (nem igaz hogy 1998ban is a motor/kuplung hibaval szarakodtak) ellen. Nagyon varom a jovo evet. Ha akkor is ennyire "jo" lesz a Renault akkor beismerem hogy jok, de addig nem. Ez az ideny egy ajandek ev volt. Ferrarit megoltek a gumiszaballyal. Az autos is szar volt ez teny, de tobb fejes is megmondta (nem a Ferrarinal) hogy ha a gumi szar nem tudjak fejleszteni az autot sem, mivel a gumi altal okozott lassulas, instabilitas elfedi az auto valodi problemait. Ez teny.

Nembaj jovore visszaterunk.
  • Lteebee
    Ez az Albers dolog is.
    Pedig lehet, hogy itt Schumacher volt a sáros...
  • Punker
    nem is lenne baj ha régi csapatok kicsit eltünnének, jó lenne jövőre toyota-t BMW-t honda-t látni a dobogón.
  • Istencsászár
    Ferkáról nemis beszélve
  • Lteebee
    Beszopták a sc-t sajnos.
    De volt, amikor meg éppen, hogy jól jött nekik.

Szar év volt ez a mercinek, a renaultnak meg majd minden bejött.
  • Istencsászár
    és ezeknél ahol 0 pont és ez nagyon sok + dq...
  • G_ArchAngel #27706
    jó, de azt sem kérték, hogy Tiago, Antonio, Jacques és a rázókő hazavágja...
  • Punker
    a merci akarta hogy a tenisz sztár ott legyen szal :)
  • Istencsászár
    kitszidtam??? megállapítottam hogy rohadt nagy mákjuk volt mais és monty által amikről nemtehet ottuszott el senkit nemszidtam...
  • G_ArchAngel #27703
    a kissé erős "black flag"-ről ne is beszéljek...
  • G_ArchAngel #27702
    hoppá, kicsit elfejted koma, hogy nem a motorral volt a legnagyobb gond, mivel kevesebbszer döglött be, mint tavaly - egyéb konstrukciós hibák voltak...

arról meg egyik tervező sem tehet, hogy JPM teniszezezett, majd 3× leküldték a pályáról...
  • Punker
    ja és ezért kell a másikat szidni? persze igazatok van tuti briatore szerelte meg éjjel a követ hogy kiüsse a mercit igaz? :)
  • Istencsászár
    nem az a lényeg mitcserélnek ugyis nyertek akkormivan ő dolguk de ez a sorozatos nem a kocsi hibája és nem a versenyző hibája miatt elszált dobog helyek és pont nélkjüli futamok az idegesítőek .
  • Punker
    mi köze a szerencsének ahoz hogy a motor nem bír anynit ki amennyit a többi csapaté?
  • G_ArchAngel #27697
    lassabb volt, ha nézted a neten, csak a SC miatt a Renault tudott váltani 3-ról 2 kiállásra, a teletankolt merdzsó pedig ígyis, űgy is 2× jött volna ki...
    Tehát a baleseteket is a McLaren (Button, DC) szívta meg...
    Azt meg végképp nem hinném, hogy az ilmoriak intézték el a zárókövet...
  • Istencsászár
    jóvan akkor nincs legyél boldog..
  • Punker
    az a csapat ahol hobbi szinten cserélgetnek motorokat az nem érdemel VB-t, annak semmi köze a szerencséhez....
  • Lteebee
    Ja és Schumacher 3. helye is ezen az egy futamon dőlt el természetesen...
  • Istencsászár
    mipancser simán nyertek volna ha montyt nemlökik ki 2szer nemszoritják le 1szer a kurva pálya nemszakad ki most ez a poén nem a merciszar hanem 0a szerencséjük
  • Lteebee
    Én pedig gratulálok az FIA-nak, mert megbüntették fisicot.

És sajnálom a merci szurkolókat, akik a pechre fogják, hogy a szar konstrukcióval nem tudott Kimi vb lenni.

Érdemes megnézni, mennyivel gyorsabb egy "1 futamra gyártott Renault" az általában 1-1,5 futamot kibíró, de nagyon gyors mercinél.
  • Punker
    Toyota azért hogy beosont 3.-nak Ralfi gyerek íg yállt bosszút az egész éves fikázásért :)
  • Istencsászár
    ezmár nevetséges....
  • Punker
    az egész tetves mercinél Kimi az egyetlen csóka akit sajnálok mert ő tényleg gyors volt nem ilyen pancser csapatot érdemelne.....
  • G_ArchAngel #27688
    Gratulálok a Renaultnak, a szerencse ezen a Nagydíjon is melletük maradt...
    Gratuláluk a kínai pálya építőinek, remélem minimum Vel Satis-t kapnak Biatore-tól, köszönöm az indiai madárnak, hogy sikerült végleg tönkretenni a McLaren taktikáját...
    Szép volt!

Hál'sten vége ennek a ritka rossz évnek...

Kimi ellenben beállította MS rekordját, az egy évadban futott leggyorsabb körök tekintetében.

Mégegyer gratulálok Fernando-nak, mert megérdemelte az egyénit, a Renault "Lucky" F1 Team-nek, mert megérdemelte, MS-nek a harmadik helyhez, mert megérdemelte, Kiminek a vodkához, amit megihat este, mert minden este megissza...
  • Punker
    jobb ez így merci nem érdemelte meg a VB-t szerintem.....
  • MrTressy
    hát azta leszakadt rázókö darabot nem lehet fogni a gyuszira amire ráment a mon toya és szétverte a felfüggesztést
  • Punker
    gusztustalanul elvakult vagy......
  • Lteebee
    Fogd rá a gyuszira!
    :DDD
  • MrTressy
    fakk a pályán ment el a merci vb gyözelme
  • Nyiri
    Mar megint kezdi a musort Alonso. Nembaj. Jovore ugy is sehol se lesz. :P
    Nem is nezem tovabb mert rosszul leszek.
  • ShaiHulud
    Grat a csapatnak es a drukkereknek.
  • Punker
    vazzeegg még a végére 1 büntetés :)
  • Punker
    remélem uccsó 20 körben nem sz@roznak hanem nyomnak 1 jó kis versenyt :)
  • ShaiHulud
    nah remek az uj eroforras:D
  • Punker
    szerintem jó :)
  • Nyiri
    Detto.
  • ShaiHulud
    gyula mi a tokomet aggodik ennyit
  • nyeksek
    Hát ezért a futamért kár volt felkelni reggel...