182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Annak ellenére, hogy elsősorban a Ferrarinak szurkolok, nem tudom megérteni a hozzáállásod.
A Ferrari évek óta ajándék vb-címeket gyűjtött be ugyanis ha az érvelésed stimmel. -
„Szomorú vagyok.” – mondta Montoya, akinek kiesése hatalmas veszteség a McLaren számára, akik a konstruktőri címért küzdenek meg az évad utolsó megmérettetésén. „Megérkeztem a kerékvetőre, és ahogy ráhajtottam, azonnal kiszakadt valami belőle, és keményen hozzávágódott az autómhoz.”
„Nem láttam semmit. Ott vannak ezek a kerékvetők, te meg nyugodtan ráhajtasz, így ez nagyon, de nagyon bosszantó.”
Mikor az ITV egyik riportere megkérdezte, mennyire gyorsan tudatosult benne az, hogy nem folytathatja a küzdelmet autója komoly sérülése miatt, Montoya a következőket válaszolta: „Azonnal. Mikor a boxba hajtottam, már mondták, hogy túlságosan nagy a sérülés.”
A rázókő vélhetően egy lukat ütött a McLaren fenéklemezén, illetve a radiátor egy kisebb szakaszán. -
Nyiri #27712 Igen az vagyok :) Meg mindig nem tartom jo csapatnaka Renaultot. Nem nagy szam VB-t nyerni egy gyenge ferrari es mar evek ota szar meki (nem igaz hogy 1998ban is a motor/kuplung hibaval szarakodtak) ellen. Nagyon varom a jovo evet. Ha akkor is ennyire "jo" lesz a Renault akkor beismerem hogy jok, de addig nem. Ez az ideny egy ajandek ev volt. Ferrarit megoltek a gumiszaballyal. Az autos is szar volt ez teny, de tobb fejes is megmondta (nem a Ferrarinal) hogy ha a gumi szar nem tudjak fejleszteni az autot sem, mivel a gumi altal okozott lassulas, instabilitas elfedi az auto valodi problemait. Ez teny.
Nembaj jovore visszaterunk. -
Ez az Albers dolog is.
Pedig lehet, hogy itt Schumacher volt a sáros... -
nem is lenne baj ha régi csapatok kicsit eltünnének, jó lenne jövőre toyota-t BMW-t honda-t látni a dobogón. -
Ferkáról nemis beszélve -
Beszopták a sc-t sajnos.
De volt, amikor meg éppen, hogy jól jött nekik.
Szar év volt ez a mercinek, a renaultnak meg majd minden bejött. -
és ezeknél ahol 0 pont és ez nagyon sok + dq... -
G_ArchAngel #27706 jó, de azt sem kérték, hogy Tiago, Antonio, Jacques és a rázókő hazavágja... -
a merci akarta hogy a tenisz sztár ott legyen szal :) -
kitszidtam??? megállapítottam hogy rohadt nagy mákjuk volt mais és monty által amikről nemtehet ottuszott el senkit nemszidtam... -
G_ArchAngel #27703 a kissé erős "black flag"-ről ne is beszéljek... -
G_ArchAngel #27702 hoppá, kicsit elfejted koma, hogy nem a motorral volt a legnagyobb gond, mivel kevesebbszer döglött be, mint tavaly - egyéb konstrukciós hibák voltak...
arról meg egyik tervező sem tehet, hogy JPM teniszezezett, majd 3× leküldték a pályáról...
-
ja és ezért kell a másikat szidni? persze igazatok van tuti briatore szerelte meg éjjel a követ hogy kiüsse a mercit igaz? :) -
nem az a lényeg mitcserélnek ugyis nyertek akkormivan ő dolguk de ez a sorozatos nem a kocsi hibája és nem a versenyző hibája miatt elszált dobog helyek és pont nélkjüli futamok az idegesítőek . -
mi köze a szerencsének ahoz hogy a motor nem bír anynit ki amennyit a többi csapaté? -
G_ArchAngel #27697 lassabb volt, ha nézted a neten, csak a SC miatt a Renault tudott váltani 3-ról 2 kiállásra, a teletankolt merdzsó pedig ígyis, űgy is 2× jött volna ki...
Tehát a baleseteket is a McLaren (Button, DC) szívta meg...
Azt meg végképp nem hinném, hogy az ilmoriak intézték el a zárókövet... -
jóvan akkor nincs legyél boldog.. -
az a csapat ahol hobbi szinten cserélgetnek motorokat az nem érdemel VB-t, annak semmi köze a szerencséhez.... -
Ja és Schumacher 3. helye is ezen az egy futamon dőlt el természetesen... -
mipancser simán nyertek volna ha montyt nemlökik ki 2szer nemszoritják le 1szer a kurva pálya nemszakad ki most ez a poén nem a merciszar hanem 0a szerencséjük -
Én pedig gratulálok az FIA-nak, mert megbüntették fisicot.
És sajnálom a merci szurkolókat, akik a pechre fogják, hogy a szar konstrukcióval nem tudott Kimi vb lenni.
Érdemes megnézni, mennyivel gyorsabb egy "1 futamra gyártott Renault" az általában 1-1,5 futamot kibíró, de nagyon gyors mercinél. -
Toyota azért hogy beosont 3.-nak Ralfi gyerek íg yállt bosszút az egész éves fikázásért :) -
ezmár nevetséges.... -
az egész tetves mercinél Kimi az egyetlen csóka akit sajnálok mert ő tényleg gyors volt nem ilyen pancser csapatot érdemelne..... -
G_ArchAngel #27688 Gratulálok a Renaultnak, a szerencse ezen a Nagydíjon is melletük maradt...
Gratuláluk a kínai pálya építőinek, remélem minimum Vel Satis-t kapnak Biatore-tól, köszönöm az indiai madárnak, hogy sikerült végleg tönkretenni a McLaren taktikáját...
Szép volt!
Hál'sten vége ennek a ritka rossz évnek...
Kimi ellenben beállította MS rekordját, az egy évadban futott leggyorsabb körök tekintetében.
Mégegyer gratulálok Fernando-nak, mert megérdemelte az egyénit, a Renault "Lucky" F1 Team-nek, mert megérdemelte, MS-nek a harmadik helyhez, mert megérdemelte, Kiminek a vodkához, amit megihat este, mert minden este megissza... -
jobb ez így merci nem érdemelte meg a VB-t szerintem..... -
MrTressy #27686 hát azta leszakadt rázókö darabot nem lehet fogni a gyuszira amire ráment a mon toya és szétverte a felfüggesztést
-
gusztustalanul elvakult vagy...... -
Fogd rá a gyuszira!
:DDD -
MrTressy #27683 fakk a pályán ment el a merci vb gyözelme 

-
Nyiri #27682 Mar megint kezdi a musort Alonso. Nembaj. Jovore ugy is sehol se lesz. :P
Nem is nezem tovabb mert rosszul leszek. -
ShaiHulud #27681 Grat a csapatnak es a drukkereknek. -
vazzeegg még a végére 1 büntetés :) -
remélem uccsó 20 körben nem sz@roznak hanem nyomnak 1 jó kis versenyt :) -
ShaiHulud #27678 nah remek az uj eroforras:D -
szerintem jó :) -
Nyiri #27676 Detto. -
ShaiHulud #27675 gyula mi a tokomet aggodik ennyit
-
Hát ezért a futamért kár volt felkelni reggel...