182273
  • Istencsászár
    champcart nézted vasárnap este ? T. Glock szerintem Satotol leste el azt a manővert ( gyerek már fordult rá a kanyarra és Glock be mellé mint buldózer olyan szük helyre ahol kocsi nemfér el, és kiütötte a srácot azt ő meg ment tovább ) nagyon vadállat volt amit csinál:))
  • Punker
    mint mondtam én különbséget teszek a technikai és a pszihés hiba között, Kimi vezetési hibát nem nagyon csinál ilyet én nem is mondtam.
  • Punker
    amúgy mielött belezavarodtok, nincs nekem semmi bajom Kimi-vel, mint az elmúlt 3 évben már párszor elmondtam én az F1-et a balesetek miatt nézem a legszivesebben és azt Sato mellett ő is hozza rendesen szal én szeretem
  • AnuluWork #28393
    Khm. Mika sem a megbízhatóságáról volt híres a McLaren korai szakaszában, és - Haki drukkerként mondom - azért két VB is összejött neki. Pedig ő alatta is nyíródott ki Merci motor, Peugeot és Judd erőforrás is, mégis volt dobogós szar Peugeot-val, Juddal, Mercivel is. Állt már meg boxban - 1000 alkalommal -, szkadt már leg felfüggestése 340-nél, esett már ki vezető helyről, 1000 motor szállt el alatta, biztos mind-mind miatta, mert ő nem képes spórolni. Legalábbis ha az urak véleményét továbbvetítem Kimire. De vetíthetném Schumacherre is, hisz ő is béna ezek szerint, hisz ő sem tudott spórolni az autóval, sokszor esett ki vezető helyről, cseszte el az időmérőt, robbant fel alatta a motor, stb., stb.

Megbízható autóval a segge alatt az ember tud spórolni, ahol viszont szar a motor, az elektronika, egyebek, ott nem feltétlenül a pilótában kell keresni a hibát ...

Az, hogy Majomzoo idén viszonylag ocsítottan megúszta az évet, az nem jelenti azt, hogy hú de királyul megtanult spórolni az autójával. Ugyanis előtte erre nem volt képes, és vsz utána sem lesz sétagalopp az élete.

Ott van az Újfalusi. 97-ben király volt, spórolt, taktikus volt, méltó a címére, stb. stb., erre jön 98, és mint egy idióta úgy vezeti azt az autót, ami tul képp a tavalyi volt, csak nem volt kiírva, hogy Renault, és még futamot sem nyer.

Szóval, ha vki teszem azt megbízhatatlan, attól még nem feltétlenül béna, és nem megfelelő az idén fostalicskaként viselkedő Ferrariba.

Kimtől egy igazán nagy hibára emlékszem, és ez egy francia nagydíjon volt.
  • Istencsászár
    igyvan
  • Punker
  • Punker
    jogos legjobb volt nem a leggyorsabb :)
  • kiserik
    Hát erre már csak egyet tudok mondani: 24 együléses autós versenyt futva (ez nem magyaros, de remélem érthető) mire kapott F1-es superlicencet? Igaz először csak ideiglenest, de azóta is ott van.
    Tessék elismerni/elfogadni, hogy a legjobb pilóta a mezőnyben. Egyedül aki feltudja vele venni a versenyt az Sumák, mert ős is jó pilóta, de sokkal tapasztaltabb, mint a többiek, s ez kiemeli közülük
  • Istencsászár
    pont ez az ami nem igaz... de nemcsak f1re bármilyen sportra
  • dav1d
    ha vb címet nyersz az azt jelenti hogy az adott szezonban te voltál a leggyorsabb (összesítve)...
  • Punker
    Kimi-ben volt plusz a kocsiban nem, ennyi :)
  • Punker
    soha nem mondtam hogy nem tud vezetni, elismerem hogy az egyik leggyorsabb pilóta, mint mondtam emberileg agyban nem érett még meg arra hogy belássa mit is jelent az hogy taktika.
  • Istencsászár
    ez hülyeség SZERINTEM ! :p , ha látták meghal az a motor és nembirja ki a megprobáltatásokat akkor visszavettek volna mer sokkal több tartaláék volt a kocsiba és Kimibe mint ez a fránya motor... egyszerűen csak szar a merci, de ellendrukkereknek kell hozzá egy elméletet csinálni hogy még hülyének is állitsák be a csapatot..
  • kiserik
    Ezzel sajnos egyet kell értsek. De gondolj bele, hogy mondhatod magad a világon a legjobbnak, ha 1 futamot se tudsz megnyerni, csak mindig 2. vagy és úgy nyersz VB címet?
  • Istencsászár
    remélem jövőre a bamba, piás, állandóan hibázó , észnélkül rohanó, másokat veszélybe sodró, autót széthajtó Kimi megneyeri a vbt... és akkor mitmondtok rá? szerencséje volt? bemákolta :D::D:DD:D ennyire nemkell utálni ezt az embert mer őt tud vezetni nemugy mint a többi tényleg BAMBA ( nem alonsora gondoltam ő is tud )
    [ezcsak egy feltevés volt, ami persze lehet besem következik]
  • dav1d
    mert a többi az hova tartozik szerinted?
  • Punker
    ez így azért túlzás, sumi egyszer anno azt mondta h aaz első 3-at megnyeri VB lesz (be is jött neki) a dolog egyszerű ha az évad elején szerez 20+x pont előnyt akkor neki már nem kell annyit kockáztatnia mint az őt üldözőnek, szerintem idén is ez volt a mercinek 110%-os motor kellett a renault azt mondta neki elég a 95% is de az legyen biztos a végén meg a kevesebb lett a több.
  • G_ArchAngel #28379
    akkor most ezek a kategóriák 18 pilótára nem illenek...
    ezzel leírtad Luckyboyt és Kamikazee-t...
  • Punker
    hát van az F1-ben egy bamba piás finn akinek nem nagyon vannak emberi megnyilvánulásai :)
  • Istencsászár
    és sato :D:D:D::D
  • dav1d
    Két fajat pilóta van az egyik megvárja taktikussan míg olyan pozicióba kerül hogy előzhet a másik pedig hajt ész élkü letolva a másikat vagy a saját maga testi épségét kockáztata próbál az élre kerülni... Az elöbbő vb az utóbiból egy benem váltott ígéret lessz...
  • kiserik
    PLZ mondj egy idegbeteg, bekattant, északi autóversenyzőt!

Lehet versenyzőket szidni, csak ne a saját hülyeségünket terjesszük róluk! Én pölö, nem nagyon szeressem Sumákot, de elismerem, hogy tapasztalt, technikás és nagyon gyors, csak a forgalomban lehal.
  • dav1d
    "a közbenső dolgokat is kell nézni"

ez tény de akkor is az összesíts az ami számít...
  • Istencsászár
    Rossi tesztelni fog a Ferrarinál
  • Istencsászár
    de amugy nemértem az embereket, jó nem drukkol kiminek, de akkor miért nézi le fikázza, mondja hogy nem lessz világbajnok stb.. stb.. ha nem a kocsin múlt volna már vb lett volna idén is, hibákat meg mindeki követett el még Alonsoka is ugyan ugy...
  • Punker
    na de az utóbbi években ezt a technika ia elősegítette, de pl mikor Mika-val versenyeztek akkor se csináltak ekkora hülyeségeket.
  • Istencsászár
    akkor jó énmeg az adott verseny(eket)t nézem, hiába nemvagyunk egyformák :D
    ( az összesités nembiztos hogy mindig a legjobbat hozza ki a legjobbnak ) a közbenső dolgokat is kell nézni
  • Punker
    nos akkor röviden mindne északon élő ember bekattan a napfény hiánya miatt (hónapokról van szó) nem véletlenül vedelnek annyit :)
  • dav1d
    Nem. pont rosszul tudod :DDD Shumi éppen azért a legnagyobb mert tudja mikor kell hajtani és pontossan tudja mikor ér többet egy második hely az elsőnél.Ebben ő a legjobb...
  • kiserik
    Nem. De hogy jön ez ide? nem hinném, hogy csak északi mivolta miatt kapta az Iceman nevet Vagy olyan forrófejű, mint a jég?
  • DJ Bee18
    még mindig ilyen forgalmas a fórum??? nincs is verseny :DDDD és látom a szokásos értelmetlen vita megy, hogy ki a jó bajnok
  • Punker
    tévedsz egy több futamos versenyen én az összesítés nézem, ha ilyen tipiusú ember menjen el box-olni vagy valami hasonló akkor majd drukkolok neki :)
  • Istencsászár
    nalátod ez amit te szeretsz nem verseny!! verseny az amelyen a legjobb AKAR nyerni.. ezér lett sumi 7szeres vb mer AKART nyerni és nyert mindig!!! és ezér lessz kimi is az ha a kocsi birja
  • Punker
    számomra az a nagy bajnok aki tudja hogy 2 második hely többet ér mint 1 első, amíg ezt nem fogja fel addig Kimi csak 1 gyors pilóta lesz és semmi több.
  • Istencsászár
    ezvan lehet szánni lehet utálni mer nyerni akar és kockáztat a sport nemerről szó? persze mondhatod nem, de szerintem igen, azér megy oda hogy nyerjen és ha szétesik alatta a tragacs akkor is nyer és ezért nemlehet lenézni hanem példát kell venni róla...
  • Punker
    "északi emberek, nyugodt, higgadt emberek." láttál te már finn-t a 4 hónapos sötétség után?
  • kiserik
    Elképzelem, amint te ülsz egy ilyen járgányban, végig vezeted a versenyt, mejd az utolsó 5 körben benyögik a fülesbe, hogy figyuzz, egy kicsit sérült a kereked. Gyere ki, kicseréljük, reméljük nem büntetnek meg minket, és talán a 8. helyre beérsz, vagy megtartod az előnyöd, amíg bírod, hisz már alig van valami hátra.
    Higgadtságát pedig nem nagyon lehet kérdőre vonni. Általánosan is igaz, hogy az északi emberek, nyugodt, higgadt emberek. Én ég nme láttam Kimitől pofozkodást, magyarázást, pályán elmebeteg megmozdulást, stb.
    Azt nem nevezném vakmerőségnek, hogy ha lehetősége akad, akkor simán belemegy egy jó kis csatába, amit általában sikeresen teljsít, nenm pedig magabiztos autókázásra utazik, hogy majd a boxban, vagy hátha kiesik...
  • Istencsászár
    dehogy béna:) pont nekem nem mivel neki drukkolok, de amennyi kis hibát csinált ő annyit csinált másik pilóta is, szal ilyen apro hibákat mindenki neve mellé fellehet sorolni...
  • Punker
    iszonyatos naív fanatista duma, egyetlen nagy bajnok se volt ilyen kamikázé vag yha igen akkor ki is nyírta magát, a végén itt is mint az életben az összesítés számít :)
  • G_ArchAngel #28357
    ha az életben elégedett lennék a második hellyel, azokon a területeken, amelyeken első akarok lenni, akkor már kinyírtam volna magam...

van aki győztesnek/ragadozónak született, van aki hiénának, aki megél a maradékon is...