182273
  • Punker
    ha egy pilóta nem fogja fel hogy alkalmatlan a felszerelése arra hogy első helyen vezessen akkor megelégszik a 2. hellyel ő ezt nem látta be magát és másokat is veszélyeztetett + értékes pontoktól fosztotta meg magát ergó felelőtlenül vakmerően döntött.....
  • G_ArchAngel #28355
    most ugye Te sem gondoltad komolyan, amit írtál?
    Kimi arról híres, hogy messze e legkíméletesebb pilóta a mezőnyben...
    Ha egy tömítés elmegy a hidraulikában, akkor az akkor is tönkremehet, mikor tolják be a boxba, ha egy tengely megszorul, azt megtörténhet a próbapadon is.
    Ha egy pilóta szétfékezi a gumit/felfüggesztést vagy odacsapja a palánknak az autót, akkor az az Ő hibája, de gyártási hibát nem kellene rájuk kenni...
  • Punker
    végülis jogos.
  • Lteebee
    A taktikusan haladni képesség hiányát hibázásnak tekintem.
    És ha fentiből indulok ki, nem elég jó a Ferrarinak.
  • Punker
    na pont a higgadtság az ami nincs meg benne, és az aki ok nélkül kockáztat az nem bátor hanem vakmerő.....
  • Punker
    ezek nem techikai hibák, egyszerűen nem tud taktikusan menni (még) de lassan csak észhez tér és belátja hogy ha bajnok akar lenni nem nyírhatja ki a járgányt, ha meg nem még mindig lehet a Finlandia reklám arca :)
  • kiserik
    Emléxem. Már nem is tudom, hogy melyiken, csak arra emléxem, hogy már minden mindegy alapon ment azt hiszem megint valami gumiprobléma miatt, és alapból vert mindenkire 1-2 mp-et körönként, csak túl sok volt.
    Amúgy minden pilóta hibázik, mert emberekről van szó. Van aki többet, van aki kevesebbet, de sztem Kimi az utóbbiba tartozik. Megbízható, higgadt, gyors és van benne akarás, bátorság.
  • Lteebee
    Valamelyik futamon meg is pördült.
    (többször is? nem emlékez)
  • kiserik
    Bocsáss meg, de szerintem ez marhaság. Mutass csak 1 olyan pilótát, aki gyors és még nem baszott el időmérőt. Van olyan pilóta, akit szeret az ember, van olyan akit nem, de azért nem kéne mindenféle balgaságokat állítani. Méghogy túl sokat hibázik. ehh... hát csak nem esitt ki SC után 60-as tempóba...
  • Lteebee
    Ez valóban nagy hiba a részéről.
  • Lteebee
    Emlékszem elcseszett időmérőre, emlékszem szarrá fékezett gumira...

Több nem jut most eszembe.
  • G_ArchAngel #28345
    a legnagyobb hibája, hogy nem dobta agyon Norbert Haug-ot egy vodkásüveggel...
  • kiserik
    Ezt a túl sokat hibázikot kifejtenéd? Nem követem nyomon az F1-et annyira mint ti, csak a futamokat nézem, de ezt nem értem túlságosan.
  • Lteebee
    Szerinted Kimi béna?
  • Istencsászár
    szeretném ha mindeki olyan béna lenne mint kimi tuti nemlenne uncsi az f1::D::D és lennének előzések
  • Lteebee
    És ha utána a verseny alatt ismét kimi lesz, akkor a mezőny könnyebb lesz két közveszélyes faszlámával.
  • G_ArchAngel #28340
    aham...
    lehet, hogy jövőre pl. felveszi a Sato nevet és neki megy a warm up alatt Albers-nek...:PPP
  • Lteebee
    Mondjuk szerintem nem elég jó a Ferrarinak.
    Túl sokat hibázik.
  • Lteebee
    Mert egy igazi, hagyományokkal rendelkező csapatnál lesz?
  • Punker
    lol
  • lac coo
    Hát ....A Ferrari erősen szemet vetett rá...Márpedig valszeg meg is szerzi magának...
  • Max7
    ha kimi átmegy a ferrarihoz akkor nálam leirta magát!
  • lac coo
    Én nem ugatok senkit...
    egyszerűena Mecédes túl messzire ment a megbízhatóüság - teljesítmény terén .
    Kimi meg erősen a Ferrari felé tart ...

A legtöbb leggyorsabb kört a Ferrari fztotta idén..Bár ez inkább a Kifliképű hihetetlen tudása sem mint a Ferrari érdeme...

Jövöre meg ,mindenki tiszta lappal indul , és Shumi még mindig a legjobb pilóta....Szal ott még bármi lehet...
  • Kit--Kat
    Épp ez az, amíg csak kasznit készít addig a szurkolói 1 rosszót nem szólhatnak a Ferrarira:)
  • Istencsászár
    motrot nemis a mclaren épiti :D
  • Kit--Kat
    Tévedés ne essék a MCLaren nem tud motort csak kasznit építeni, szal ennyi...:P
  • Istencsászár
    jövöre lehet megint mélypontban lessz a ferrari és akkor majd énis itt fogom ugatni "ennél a geci csapatnál van a sumi amikor egy kocsit nemtudnak összerakni"...
  • Istencsászár
    mp420 jóra sikerült:D:D:D a merci nem ezvan lehet örülni aki utálja fikázni, kárörvendei rajtuk stb.stb.
    Ferrarit ki verte volna meg a 3. helyen? Bmw ugyanmár :))), Bar lol, többi meg kis csapat..
  • lac coo
    Szvsz a Mercedest nem lehet elviselni hosszú távon ..
    Hogy milyen zoknit húzz még azt is kikötik :DDD

Kimi sem lesz hosszú életű ott ha van egy kis esze...Amúgy sem illik a steril Mercedes -klánba :DDDD
  • Kit--Kat
    Már mióta csak muszályból volt a McLraennél.
  • lac coo
    Ferrari meg a közepesnek sem mondható autóval 3.-ra volt jó :DDD

A leggyorsabb autó csodálokat szerez , a legjobb VB címet .
  • Punker
    2. helyre jók voltak :)
  • Lteebee
    Az év második felére már nem voltak olyan rosszak.
  • lac coo
    Az MP420 miben sikerült jóra ???

A McLaren-Mercedes amióta létezik a versenyek több mint 10 %-át feladta motorhibával:DDDD

Még a Minardi -Cosworth is megbízhatóbb !!!!

Gyors de megbízhatatlan autót mindenki tud csinálni :DDD
    A Mercedes rendszeresen bevállalja nem tom miért :D

• Istencsászár
    A csapatvezető arra a kérdésre is választ adott, hogy a 8 éve a McLarent erősítő szakember miért is igazolt át hozzájuk.

„Adriannal már az évad korábbi szakaszában is tartottuk a kapcsolatot, de az utolsó verseny alkalmával nagyon felgyorsultak az események. Már egy ideje szeretett volna új kihívást találni, és én boldog vagyok, hogy nálunk folytatja pályafutását.”

érdekes kihivás.. minden évben egy uj tökéletes kocsti épiteni nem kihivás? hamár itt tartunk mp4 18at elbaszta, mp4 19et elbaszta lassu szarok voltak, mp419b-vel sikerült kicsit javulni, mp420 pedig nagyon jóra sikerült, szal ezt nemértem még mostse sztem csak kamu duma, mint mindehol ittis a pénz beszél tuti..
  • AnuluWork #28321
    Hmm. Az oké, hogy elmegy, már korábban is ment volna a Jaguarhoz, ha még emlékeztek, de ki jön a helyére? Rajk László a Lehelről? :)
  • Istencsászár
    :))) de nemértem miért ment át, talán majd elmondja, több pénzt kap? akkormer a redbull 2. csapata miért akar v10esekkel indulni? mer nincs pénz lol. Érdekes dolgok, de leaglább neked sem azvolt az 1. reakciód hogy vége a Mekinek :) mindenesetre redbull jóljár vele és talán láthatjuk majd dct dobogón 2006ban, de szép is lenne!
  • G_ArchAngel #28319
    DC után Newey? Lassan RBR-fan leszek...
  • Istencsászár
    Hivatalos: Adrian Newey a Red Bull F1-nél
  • Andora
    Grati minden versenyzőnek!