182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nyiri #28436 Forma1 topic rohadt reg arrol a harcrol szol hogy ki tudja jobban leszolni a masik altal kedvelt pilotat. Ebbe a vitaba ertelmesen kozbeszolni nem nagyon lehet, ugyhogy ne vadolj flemelessel, mikor az egesz topic arrol szolt eddig es fog is :) -
dav1d #28435 Ne haragudj , de ha tudod magadról hogy nem tudsz értelmessen hozzá szólni azt itt folyó témához akkor minek jössz ide flémelni meg osztogatni másokra hogy elfogult vagy meg vedd észre magad stb?
#28422 ebben a hszben azt írják: "TE igazságtartalom nélkül lefaszlámáztad, lehibázóztad az egyik legjobb"
erre írtam azt lejebb hogy szerintem van igzságtartalma ha szerinted nincs rugj belém
...
-
Nyiri #28434 En tudom hogy elfugult vagyok. Ezert sem irok ide mar jo ideje veled ellentetben aki eszrevehetne magat. -
dav1d #28433 #28422
"TE igazságtartalom nélkül lefaszlámáztad, lehibázóztad az egyik legjobb"
Csak erre írtam neki össze az alábbi pár sort hogy tudja: Kimi is hibázik és amit mondott ltebee nem alaptalan vádaskodás.Aztán megint jön ez a Nyiri gyerek hogy elfogult vagy meg stb...pff szánalmas -
na nyugi mer Lteebee bepörög azt lessz itt minden:D
dav1d a többi 19 pilóta neve mögé is feltudunk sorolni sokkal több és súlyosabb hibákat, ennyi verseny alatt minden pilóta hibázik hiszen emberek, igen alonsoból is lehetne listát csinálni mint mindekiből ÉS PONT. -
dav1d #28431 Magyarázd meg kérlek:#28426 mi az elfogult?Ugyanis abban pusztán csak a tények vannak...
Amúgy meg ami az elfogultságot illeti:
Más szemében a szálkát... -
PLZ írd mellé az összes többi, de legalább az első 10 pilóta éves hibázásait, főleg Sumákét, és vonj le konzekvenciákat.
Nem szoktam ráerőltetni semmit, senkire, csak utálom, ha valótlan dolgokkal fikáznak embereket. -
Nem vagyok flémkirály, nme sértődöm meg és nem lépek le csak úgy, csak nem akarom szétoffolni a topikot. Igen, én néhány hetente szoktam benézni ide, mert érdekel egy kicsit a téma. Nem szoktam beleszólni a csevejbe, mert nem követem annyira nyomon az eseményeket, mint néhányan, de mikor ma írtam egy egyszerű kérdést tettem fel, amire nem kaptam kielégítő választ, csak a fikázást. Ha nem vagy képes megindokolni egy kijelentésedet, akkor az csak téged jellemez.
ui: nem tudom, ogy honnan/kitől idéztél, de én nem mondtam, hogy: "bele kell egyezzetek"... -
Nyiri #28428 Attol meg hogy logot cserelsz tudjuk ki vagy... Elfogult vagy. Neked Kimi akkor se lesz jo pilota ha otvarrszarra veri a imadott kedvencedet :) -
off:
Szerdán nov. 9-én 19:00-től Talmácsi Gábor MotoGP 125 ccm Világbajnoki 3. helyezett motorversenyzőnk, exluzívan a szezon zárása után először csak itt a Neteyes sztárchat-ben látható. Kérdezzen Ön is és Gábor élőben válaszol!
on
Legalább őrá büszkék lehetünk, amit elért csodás!! -
dav1d #28426 csak hogy tisztázunk mindent végre:
Kimi hibázott:
- A Spanyol Időmérőn
- A Bahreini időmérőn
- Az európai versenyen - kockásgumi -
- A francia időmérőn
- Az Olasz versenyen - megpördülés -
Csak ennyi amit most így fejből össze tudtam írni.lteebee pedig csak a saját véleményét mondta de nem próbálta ráderőltetni ahogy te teszed...
-
Zsófira ezekből esetleg a kocsiját kímélő stimmel.
(megjegyzem, azzal a szerződéssel kíméltem volna én is)
Egyébként az egész ellenkampány vele kapcsolatban akkor indult, amikor kiderült, hogy állami pénz is menne azért, hogy a magyar zászló megjelenjen a közvetítéseken.
Mennyi pénz ment el a pisikálni nemakaró doppingkirályokra?
Mennyi volt az utaztatásuk, a felszereléseik...? -
Néhány hetente idejön egy-egy ilyen kisgyerek, mint te és elkezd vagdalkozni.
Amikor nem tetszik neki valami, azt mondja "bele kell egyezzetek", és a többi...
Senki nem faszlámázott le senkit.
Azt mondtam, szerintem nem elég jó oda.
Egyetérthetsz, vagy nem.
De ez a stílus nem ide való.
Még az is jellemző a hozzád hasonló flamekirályokra, hogy megsértődnek és egyoldalúan lezárják a vitákat, de előtte még pár valótlan állítást bedobnak. -
Az biztos: nem Massa lesz az elkövetkezendő évek Ferraris húzóembere.
Ha tényleg taktikus, szar kocsival is pontszerző, nem ütköző, a kocsiját kímélő pilótát akarsz, akkor szólj Zsótinak! :D -
OFF:
Azt hiszem ezt a személyeskedést TE kezdted el, én max csak viccesen folytattam, jelenzvén azt hogy nálad egy beszélgetés úgy folyik, hogy te mondasz valamit, a többi meg vagy kussol vagy bólogat.
TE igazságtartalom nélkül lefaszlámáztad, lehibázóztad az egyik legjobb pilótát, én meg megvédtem. Jössz itt nekem az észosztással, amikor TE csinálod azt? Sokat hibázik, mert kicsúszott, sőt egyszer még a gumit is elfékezte. WOW!!! Ültess robotot a szaros Ferraridba az talán nem fog vele hibázni!
Én ezennel befejeztem. Erre nem kell válaszolnod, csak gondolkodj el egy kicsit magadon. PISZ!
ON: -
Nem az egész szólt neked. -
Szánalmas a személyeskedésed.
Ha írtál volna ide szezon alatt is és nem csak most jönnél osztani az észt, tudnád miről van szó és hogy mi miért hangzott itt el. -
Bocsi. Azt hiszem eltévesztettem a tipocot. Ez a Lteebee FORMA1-es topigja. Nem tudtam, mégegyszer bocsi
-
Nemond hogy én kezdtem megint mer lefejelem az asztalt vagy baj hogy beszélünk? , de erről szól a fórum nem? odairtam hogy szerintem nempedig tényként állítottam mint jópáran itt. Ezek olyan dolgok hogy nemtudjuk pontosan mi történt mit láttak belülről, de ne arról szóljon a vb hogy lekörözött üti ki a 2. helyen állót ezt tudom mer f1 ligába versenyzek és ottis sok gond van a lekörözötekkel lehet ő elakar engem engedni de rosszil jön ki és kitesz a kavicságyba stb... bonyolult dolgok ezek, de elsősorban neki kell figyelnie rá. -
Jöhetne már olyan is. -
Nem tudom, ki vitte el megint erre a témát.
Én csak azt mondtam, hogy szerintem Kimi nem elég jó a Ferrarinak.
És ez szerintem így is van.
Lehet dobálózni, hogy 8. lett volna kiesés helyett, meg hogy nem hibázott többet, mint mások.
Szerintem többet hibázott, mint egy Ferrari első számú pilóta megengedheti. -
remélem esős évad lesz :) -
A ti verziótokra is ugyanez vonatkozik, szal sztem mindeki tartsa meg magába és felejtsük már el a 2005s ha milett volna mer ugyse lett és koncentráljunk a 2006ra. -
Ezen is múlt 6-8 pnt, meg azon is, hogy mások nem ütköztek noobokkal és a kiegyenlítő szelepeket is meghúzták a szerelők. -
Te állandóan kiegyezésre, meg beleegyezésre próbálsz másokat sarkallni.
Ez nem így megy.
És mivel ez a téma itt már futott pár tucat kört, nem is nagyon érdemes ezen lihegned. -
Szerintem ki lehet egyezni abba, hogy idén mint a csapat, mint az egyéni világbajnokságot a szerencse döntötte el, és jó is ez így. -
G_ArchAngel #28410 az a drogbárón csúszott el, nem Kiminek kell húznia az egész csapatot - minek jár teniszezni motorral? -
az nemezen mult... mult a noob pilótákon akik szopatták montyt pl és ezer1 dolgon még. -
Ha kibirt xy kört akkor gondolták még azt az 1et is kibírja, de milyen meglepő lett volna ha igen. -
Fene tudja, mentálisan kit hogy befolyásolt volna.
Pláne utólag.
12 pont?
És a konstruktőri? -
G_ArchAngel #28406 egyéként annyiban lényegtelen, hogyha nyer, akkor 12 ponttal kevesebbel kap ki alegvégén, tehát lényegtelen... -
Ok. -
G_ArchAngel #28404 max 4.-re jöhetett volna vissza... -
Szerintem az f1-es csapatoknak elsődleges szempont az egyéni vb-cím.
Aki nem jön ki első helyről kereket cserélni, hogy rizikós 10 pont helyett biztos 8-at zsebeljen be, arra a pilótára nem számíthat a csapat.
Milyen 8. helyről beszélsz?
Vannak emlékeid mekkora előnye volt? -
az idei év egyik "legszebb" esése :) -
a leszakadó felfüggön kivül semmi nemvolt -
Lehet hogy kötekedőnek tűnök (de már csak azért is), én nem nagyon emléxem Kimitől olyan sok, sűrű baleset okozásra. Vagy tévedek? -
Pl. Mansell? Láttad Te őt versenyezni fénykorában, még 92 előtt? Mert ha vki, akkor ő nem volt normális, mégis bajnok lett mert végre 1992-re egy über technika került alá. De mondhattam volna Rosberget is, vagy Laudát, Fittipaldit, Brabhamet, de akár a fiatal Piquet-et is, mert ők is bajnokok, és élnek. -
pedig jó ( csomo előzés, szép csaták végig ) , elgondolkodtató egy olyan futam után, hogy f1 milyen rossz uton halad -
nem nézek ilyeneket :)