182273
  • Amse
    Utolsó 5 kör jó volt :)
  • Punker
    Mansell még mindig jól nyomja, nem véletlenül volt a kedvencem :)
  • Istencsászár
    Az Audi is beszáll az F1-be?
  • G_ArchAngel #28514
    nem azért, mert most vagy ennyi, hanem azért mert Te Őket nem láttad fénykorukban - ez miatt az idősebb rajongóknek ezek a pilóták többet jelentenek, mint Neked...
  • Lteebee
    Korábban nem tűnt fel?
  • Kit--Kat
    Hajrááá Stefan Johanson!!!!
  • Istencsászár
    miért volt unalmas? csodás volt ahogy határon autózva kűzdtek a kocsikkal mer nem magától állt egyenesbe és szépen megfogták amikot kiakart törni a hátulja..
  • rezsofiz
    tehát azt hogy számomra unalmas volt e az időmérő azt elsősorban az életkorom befolyásolja

az értelem nem az erősséged úgylátom
  • Punker
    én is szeretem :)
  • Lteebee
    Curling tökvicces!
  • G_ArchAngel #28507
    az F1-nél pedig csak jobb lehet, annál rosszabb már csak a curling lehet Véres Alexandrával
  • Roolcsy
    Szerintem a verseny se lesz jobb!
  • G_ArchAngel #28505
    Életkor: 14-18 között - no comment...
  • rezsofiz
    dögunalmas volt
  • ÁjjLe BoBBi
    ja htx. megyek nézem.
    [megy és nézi]
    ;)
  • Amse
    RTL Klub - GP Masters
  • ÁjjLe BoBBi
    mit?
  • Amse
    yep
  • Punker
    edzést nézitek?
  • Andora
    Ha hakkinnen lenne!
  • Kit--Kat
    Áhh nem büszek mert pont te vagy rá irigy:((
    Lehet abbahygaja miattad....
  • Nyiri
    Nem nagyon tud erdekelni a srac. Mondogassa csak ha igy jobban erzi magat. Ha ilyen stilusban nyilatkozik mindenrol, akkor sok baratja lehet es elgondokodhat azon hogy ki a bunko :O)
  • Lteebee
    Osztja az észt a best of büntipontokban is.
    Az a vicces, hogy még a gumiban is kinézik.
  • Nyiri
    Valszeg :)
  • Lteebee
    Mondjuk Bari eredményei mutatják, hogy a Ferrari elég atom volt akkoriban.
  • G_ArchAngel #28492
    jaj, én Kimi-fan vagyok, de MS-t tartom a legnagyobbnak, de ettől az elvakult szövegtől kitudok készülni...
    Ez annyira áll meg, mint a "jövőre megbízható lesz a Mercedes motor"...
  • Magic Boy
    Ez így nemigaz!
    2001,2002,2004... mindhárom évben olyan erős volt a Ferrari,mer náluk volt Schumacher!
  • Magic Boy
    A Schumacher korszaknak nincs vége,ha jövőre a Ferrari újra öszereak egy versenyképes kocsit akkor újra versenyben lessz a bajnoki címért!
  • Lteebee
    Akkor most azt mondod, hogy Nyiri bunkó?
  • NuCLEARScoRp
    2001,2002,2004... mindhárom évben olyan erős volt a Ferrari hogy a többieknek esélyük sem volt.... büszke lehet magára Schumi...
  • Amse
    mi?
  • Andora
    jó is lenne!
  • Istencsászár
    ez a kocka :D
  • G_ArchAngel #28484
    ja, az igaz, simán kell neki egy csomag Winterfresh, hogy visszaállítsa a pH értéket...
    ellenben MS és LuckyBoy állkapcsa simán bírná Nagy "Diótörő" Janika balegyeneseit...
  • Kit--Kat
    Nem nem, ugyani 1más után 4címet nyerni, úgyse lesz megdöntve soha, szal szerintem senki se gizdul rajtad kívül:DD
  • Punker
    nana kocka teljesen más kategória :)
  • G_ArchAngel #28481
    Mr. Állkapocs? Ez lehet a MázlisFiú is, sőt DC is, mindháromnak olyan feje van, hogy szorulna rájuk Darth Vader sisakja...:P
  • NuCLEARScoRp
    Newey egy álszent majom... nem lennék meglepődve ha 1-2 év mulva a ferrarinál kötne ki...
  • NuCLEARScoRp
    Ne is figyelj oda a sok Schumacher fanatikusra... össze vissza köpködnek kínjukban ... nem bírják felfogni hogy a Mr Állkapocs korszaknak vége van.. a legrosszabb hogy az Lteebee-hez hasonló moderátorok még adják is a bunkók alá a lovat,,,gondolok itt nyiri-re.. van egy olyan érzésem hogy a repülés az agyára ment,,,
  • Kit--Kat
    Toyota visszaesett?!?! Szerintem jövőre még a forma1et is nézhetnéd, egész jó szórakozás