182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
vót má
-
áh csak gondoltam feldobok 1-2 témát de alszik mindenki:D -
G_ArchAngel #28595 -
G_ArchAngel #28594 egyszerűbb, ha belinkeled a www.formula.hu-t:) -
Egy kis reggeli csemege:
Servia: Bourdais gyorsabb, mint Alonso és Räikkönen
A Red Bull rossz fényt vethet a BMW-re?
Montoya: nem szabadott volna elengedni Genét -
Veszélyben az Olasz Nagydíj omg ilyen embereket lekéne csukatni... nembirnak ki pár napot órát? ( ha monacoban kibirja a nép akkor ezek meg kussoljanak.. ) -
Magyar sikerek :) -
Discovery-n F1-ről van szó Kocka a 93-as cuccokat teszteli kicsit még fiatalabb :) -
Trulli: elegem van a szabálymódosításokból
[URL=http://formula.hu/?lap=cikk&id=4555]Montoya: a látszat csal "Nem is olyan merev a McLaren csapata..."[/URL] -
Sam Michael: Button nem tartozik az élversenyzők közé végre valaki nem isteniti -
Teljesen igaza van, én örülnék ha 2007ben 1 tök olasz Trulli-Fisichell páros indulna a Ferrarival, maximális hátérel tuti hoznák az egyénit meg a csapa VB-t 1 jó kocsival. -
Én örülnék Fisichonak ha a Ferrariba átigazolna, több lehetősége lenne, mint abban a trágya Rönóban elnyomva... És akkor most jöttök a de barichello is..........
De nem, mer ha jobb lene Fisi akkor az úgysi látszana, és több lehetősége lenne 2. pilótaként is a Ferrariban, na meg 2007ben ha jól menne lehetne első, na mind1... -
Nyiri #28585 Szegeny fisco... Nem kap ferrarit. -
Fisichella: Jobban megérdemelném a Ferrarit, mint Rossi -
-
Jó kis mecs volt az öregek közt!Mensell és Fittipaldi szép harcot vívott! -
már tapasztaltam én is. Főleg azt utálom, amikor bemegyek egy problémával, és hülyének néznek első körben. -
mer nemértenek hozzá... bemegyek egy boltba és sokszor elcsodálkozok hogy mi minden badarásgot összehord a kedves eladó... -
pedig jó kis gép :)))) -
emlékeim szerint én mondtam hogy oda a 400W a minimum!
Ralf szerintem a Jordan-nél volt a legjobb aztán a BMW-nél kicsinálták agyilag, szal nekem olyan unottnak tűnik néha nem 100%-on megy. -
toyotából nemlehet megitélni hogy mennyire jók a pilótái ( trulli már bizonyitott, ralf is ) mer amit lehetett a toyota szépen eltaktikázta és dobogos helyeket dobott el..
Ralfról meg annyit hgy nyert versenyt és a nemjó, átlagos pilóták nemnyernek ( ütőképes autoval sem! )lásd: az isten megérintett Buttont :D:D:D:D:D:D -
G_ArchAngel #28576 kész, csak nem tudom, hogy a tisztelt számítástechnikusok, hogy gondolták, hogy egy 3.2-es P4 + 2 GByte ram + X800 + 2 DVD/RW + 2 HDD konfignak elég egy nyamvadt 300W-os táp... -
jó nincs a bátyja szintén, de amikor jól kijött neki akkor azért ment nagyokat, volt amikor csak ő tudta tartani a bátyjával az iramot, Montoya meg sehol sem volt, és Toyotából egész sokat hozott ki idén.
-
Az a sok most is szídja, de mivel most nem csak azért jönnek ide, nincs baj.
És Ralf "meg is sérülhettünk volna" Schumacher nem túl nagy ász. -
B kategóriás pilóta.....
Te vagy a megtestesült "demokrácia" ugyebár aki eddig védte Alonsot mert a sok "rohatt" szidta szegényt az érdemtelen VB-jéért.
Akkor Ralfot se ócsárold... -
Vegyél UPS-t!!!
Persze tőlem :DDD -
G_ArchAngel #28571 5-kor keltem, három "blackout" volt a tápomnak, ideigileg kivagyok...
ilyenkor még az ironizálás sem megy...:( -
Tőled ez gyenge volt.
(mástól sziporkának venném)
:) -
G_ArchAngel #28569 most is egy olyan menedszere, hátha Ralf szerencséjét is meghozná...:P -
Furcsáltam is, hogy hozod össze briatorét egy b-kategóriás pilótával. -
G_ArchAngel #28567 

HÜLYE VAGYOK, HÜLYE VAGYOK, HÜLYE VAGYOK....

Michaelnek olvastam...:PPP -
G_ArchAngel #28566 ebből még lehet vmi...:)
lehet, hogy Vili jó pénzt kapott volna, ha MS elmegy a McLarenhez, viszont neki a Ferrarihoz húz a szíve, vagy lehet, hogy Biatore lesz a menedzsere?:) -
Button biztos az csak jól titkolja... 
-
Hoppá, hoppá! -
:)
Rossz emberismerő vagy ám! -
-
G_ArchAngel #28561 hetek óta az első őszinte mondatod, gratulálok! 

-
az! -
Maradjon csak a Ferrari a McLaren és a Williams, mert a többieknek nincs múltjuk, nem érdemlik meg hogy az F1 ben legyenek :DDD -
Ferran szerint Button őstehetség, a BAR pedig győzelemre született