182273
  • G_ArchAngel #29037
    gyászom, fájdalmam határtalan, a Menny lángba borult - a kedvenc csapatom halott:(((
  • Snecie Smicie

Tudom hogy sokaknak nem szimpatikus Alonso, de szvsz ésszerüen döntött a mclaren, ugyanis nem fognak rosszul járni Alonsoval.

De emellett megkellene tartani Raikkonent is..
  • Istencsászár
    2007től 2 világbajnokot akarunk ha tényleg eztmondták akkor Kimi nemmegy soha hanem 2006ban megnyeri a vbt és akkor 2007től 2 vbs lesz a mekinél, Monty megy..
  • bigapó
    én nem egészen értem ezt a korai döntést. már ha megbízható a forrás (nem olvastam utánna). hol van még 2007? azt se tudjuk, hogy a V8 kinél hogy fog beválni. általában minden idény végén van a nagy népvándorlás, itt meg még el sem kezdődött. pénz beszél, kutya ugat?
    és mi lesz Kimi-vel és Monti-val? egyébként szerintem Kimi menni fog, nem "kirúgják", hanem önszántából elmegy. ha nem hamarabb Monti:))
  • G_ArchAngel #29033
    Lewis Hamilton, a feka-villám, majd elkeni a szájukat:)
  • Istencsászár
    hát ha tényleg igyvan akkor nagyot nőt a szememben..
  • Punker
    Alonso gyerek valszeg megértette hogy briatorre kicsinálja mint minden védencét 1 idő után + több csapattal is VB-t nyerni az igazán szép lehet ez a cél.
  • Istencsászár
    "Azt szeretnénk, ha 2007-ben két világbajnok lenne a McLaren-Mercedes versenyzője" akkor sztem monty megy Kimit és Alonsot akarja akkormeg mekié lesz a ténylegesen legerősebb versenyzői álompár..
  • Istencsászár
    ez most tényleg érdekes akkor briatorre csapata ennyire nem 1 álomcsapat? hmm
  • robotnyk
    a francba, ha nem hezitálok, én rakom be először :D
  • Istencsászár
    KÖPNI NYELNI NEMTUDOK
  • robotnyk
    ezen egy kicsit meglepődtem
  • Istencsászár
    HIVATALOS: A McLaren-Mercedes leszerződtette Alonsót looooooooooooooooool
  • Istencsászár
  • Punker
    Sato nagy kedvenc, legjobb mecseket neki is köszönhetjük :)
  • Lteebee
    Satot szóra sem méltatjákk.
  • Istencsászár
    de őt egyik nagyokos sem fikázza ( biztos nagy pro ez a sato csak jól titkolja ) pl richards vagy akárki:D de a többi őstehetséget igen
  • Lteebee
    Vagy nem derül ki soka, mint néhányaknál.
    Bezzeg Sato kapott lehetőséget:D
  • Istencsászár
    sajnos őt nemláttam még versenyezni.. jövőre gp2ben kiderül mit tud..
    Pedro jó lenne ha tudott volna bizonyítani, de Montoya jobb nála.. majd 1szer Pedro is bizonyithat mer az hogy pénteken 1. volt mindig az nemjelent semmit meg versenyen ment 1 jót és hogy hosszú távon mitcsinálna esetleg tudna e nyerni majd 1szer kiderül..
  • Lteebee
    Vagy esetleg Pedro.
  • Lteebee
    Például?
  • G_ArchAngel #29016
    Lewis Hamilton?
  • Istencsászár
    miért? kit ültetnél oda aki "jobb" mint ő?
  • Istencsászár
    ha:) várjuk meg az első versenyeket és utánna temessük a mekit
  • Punker
    küszködő csapat
  • Lteebee
    Vesztes csapat.
  • Lteebee
    Inkább huánnak kéne menni.
    Kimi szimpatikus, jó versenyző.
  • Punker
    már rég el kellett volna jönnie onnan......
  • G_ArchAngel #29009
    az a baj, hogy nem tűnik olyan viccesnek...
    Kimiből kinézem, hogy ha jövőre a Ferrari jobb lesz és a McLaren gyenge, akkor átigazol...
  • Istencsászár
    sumaher meg megy a redbullhoz :D:D:D haggyák már békén kimit valaki szóbajön a mclaren körül már kirakják onnan az ujságírok a fint röhej
  • G_ArchAngel #29007
    Hamilton már 2007-ben a McLarennél?

Írta: Kiss Lili [2005.12.19. 08:53]

Raikkönen valóban távozik a wokingiaktól?

Az idei világbajnokság második helyezettjéről már sokan sokfélét beszéltek, de a 2006-os évad minden bizonnyal valóban döntő idény lesz a finn versenyző karrierje szempontjából. Kimi nem sokáig éri be a második helyekkel, és amennyiben a McLarennel nem lát esélyt a bajnokág megnyerésére, távozik jelenlegi munkaadójától. Erre enged következtetni az is, hogy az angol The Mirror című lap szerint a húsz esztendős Lewis Hamilton már 2007-ben versenyzői állást kaphat örökös pártfogóitól, Ron Dennistől és a Mercedestől.

Hamilton, miután idén bajnoki címet szerzett az Európai F3 sorozatban, jövőre a GP2-ben szerezhet még több tapasztalatot, amely bajnokságnak újonc létére máris ő a favoritja. Ezenkívül a McLaren számos tesztlehetőséget is biztosít majd csapatában a tehetséges fiatalembernek.

Eddig az a hír járta, hogy az angolok kiválósága a McLaren B alakulatánál kap majd helyet, de Raikkönen távozása esetén megnyílik az út Hamilton előtt.

• Marki
    SZerintem igaza van. Bár Fisit, Buttont, és Heidfeldet mondom kedvenceimnek, DR állításai igazak. Bár Fisi - ha nem esett volna ki a versenyei 1/3-áról műszaki hiba miatt - versenyképesebb lehetett volna.
    Hedifeld valóban elég "szürke", de többre értékelem, mint Webbert, aki állandóan hangot ad magáról, mégis Heidfeld volt a jobb. Button nagy tehetség, de kezd olyan lenni, mint Villeneuve, sokkal inkább a partyknak él, mint a versenyzésnek. De ha jövőre - elképzeléseim szerint:) - a Honda ismét az élcsapatok között lesz, nagy esélye van arra, hogy vb legyen.
  • dav1d
    az azt jelenti hogy még mindig készítik nem kapkodják el...
    a másik meg az hogy ők a próbapadon tesztelik többet a motort mint a pályán...
    megjegyezném hogy az r25-ösnél is full ugyan ez volt a tervezési taktika ugyhogy így igyál előre a medve bőrére
  • Istencsászár
    Richards nemcsak Villeneuve-öt kritizálja - Megkapta Fisichella, Montoya, Heidfeld, Pizzonia - sőt, Button is! kész ez a fószer :))))
  • Kit--Kat
    hehhe:)
  • Marki
    Bezzeg a "mesteri" Baumgartner - képregényemről nem számoltak be
  • Snecie Smicie
    Már létezik Alonso képregény is!

• Istencsászár
    Richards: A BMW hatalmas hibát követett el na a nagyokos ha a bar anno normális kocsit adott volna neki és nem füstölt volna szét minden versenyen + nemlett volna csiga akkor most ugathatna de igy.....
  • Istencsászár
    végülis kivülről "sokat" nemváltozott eleje maradt naggyából ugyan az, oldaldoboz lett lekrekítve szépen és igy kecsesebb valamint aerodinamikailag jobblesz, nagyobb változások belül történek...

szerintem ez a kocsi jövőre elég ütőképes lesz főleg ha ferrari igy feltámadt a v8al akkor rbvel is kell számolni a dobogó közelébe
  • Snecie Smicie
    RB1 vs RB2..... Forrás : F1Hírek Fórum