182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nyiri #29197 Kis sumi iden is jobb helyen all mint Trulli pedig versenyeket hagyott ki. :)
Trulli egy nagypofaju segg. -
de nemértem miért akarják szegény trullit kirakni... ralf egy szerencsétlenség évente szarrá töri magát usában + 1-2 jó eredménytől eltekintve nemvalami nagyszám -
A Toyota fantasztikus ajánlata Räikkönen-nek! :)) beszarás milyen harcok mennek az f1ben a pilótákért -
dav1d #29194 Akkor most azt mondom amit nekem mondtak akkor amikor ezt a cikket belinkeltem:
A saját csapatáról\embréről mit nyilatkozzon szerinted?Hogy egy béna ...? Ezt még te sem gondolod komolyan.
Én viszont azt gondolom:Az ilyen cikket csak azért linkeled be megint mint a többi anti alonso drukker évközben: Mert nem tudsz veszteni... -
Boldog Karácsonyt! -
Merry xmas mindenkinek! 

-
KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK!
-
G_ArchAngel #29190 Tévedés, ugyanis Kimi direkt kérte, hogy MS csapattársa lehessen, ha a szél az olaszok felé fújja...
Vagy bizonytani vagy tanulni akar az Öregtől... -
Amíg Schumacher a Ferrarinál van addig Kimi nem fog a oda menni, márpedig Schumi azt mondta, hogy legalább 2008-ig a Forma1-be akar maradni... -
emlithetett volna mást is, de azért a Pirellinek elég nagy múltja van az F1-ben.. -
Én meg azt nem értem, miért pont a Pirellit említi.
Miért nem másik x gyártót... -
Nyiri #29186 Persze hogy az... De nehogy megold magad ha veletlen Ferraris lesz. A meki tesz rola hogy elmenjen. -
ez fake ügye? monyátok hogy fake :( -
jáj :( -
ez de mókás:
-
-
Én is ezt mondom 2008,2009-es szabályok beveztése után nyugodtan nevezhetjük Forma 2-nek vagy 3-nak... majd ha drasztikusan csökken a nézettség...stb majd észbekapnak, csak akkor már késő lesz.... 

-
Ciao! Én azt nem értem hogy miért nem tudták vissza hozni a régi időmérő! Ha majd ezzel is befaragnak megint lesz egy évközi szabálymódosítás??? -
hopp!
Mosley azt is elmondta, egyáltalán nem biztos, hogy a Bridgestone lesz az a gumiszállító, mely egyedüliként szolgálhatja majd ki a Formula-1-es csapatokat a 2008-as idénytől, mikor a FIA bevezeti a szabályozott abroncsokat.
„Meg fogjuk vizsgálni az iparág fejlettségét, javaslatait, és költségeit. Ki fogunk küldeni egy ajánlatot a világ vezető gumigyártóinak, köztük a Pirellinek is, és csak azután döntünk arról, kit alkalmazunk a királykategóriában.” -
Mansellt meglepte az Alonso-ügy:1992 világbajnoka szerint Montoyával is jó párost alkotna a spanyol korrekt nyilatkozat.. -
én értem a kocsik beállítását elég jól, viselkedését elég jól persze csak játékon keresztül de van benne realítás bőven:
CDG Oka: A kutatások igazolták, hogy ezzel nem keletkezik komoly szélárnyék az autók mögött, így a követő autó sokkal jobban tud teljesíteni, mellyel az előzés könnyebben kivitelezhető.
Szélárnyékban "könnyű" előzni, ha nincs akkor nemtud hozzá olyan közel kerülni rövid idő alatt szvsz nemtud előzni szal hogyan tud jobban teljesíteni? és miért könyebb? -
ezekszerint f1 arról fog szólni hogy... "KEVESEBB PÉNZ" -
najó, remélem nagycsapatok megalakítják a gpwct ezek után.. -
Huhh.
Gáz.
Tehát ha van saját pályád, nekiállhatsz pókokat tenyészteni. -
G_ArchAngel #29173 az F1-nek a technika csúcsát kellene jelentenie, maximális fejlesztésekkel, maximális sebességgel a lehető legnagyobb biztonság megtartása mellett...
egy csapatnek saját határain belül kell megtanulni a pénzt kezelni, ne a FIA mondja meg...
aki ezt nem képes kezelni, menjen a GP2-be, vagy oda se...
10 év múlva a Clio kupán jobban fogok izgulni...:( -
hát majdnem, ez így már nem a legfullosabb fejlesztésről fog szólni :( -
G_ArchAngel #29171 A Forma 1 halott...:((( -
nembaj gooo redbull dc& klien legnormálisabb csapat.. -
G_ArchAngel #29169 Egy dolog kezd körvonalazódni: Alonso leigazolásával, Kimi és Montoya biztos helyének alásásával, Wurz elküldésével Dennis aláásta a McLaren imázsát...
Régóta szeretem a McLarent, de most hatalmas csalódottságot érzek, szerintem világszerte a rajongók 30-40%-a el fog pártolni a csapattól, ha Kimi elmegy... -
mivel a Super Aguri zöld utat kapott, ezért minden bizonnyal ott. -
pepe53 #29167 télleg hol lesz takuma jövőre???
-
pepe53 #29166 a balesetek jók, de a versenyzők mégjobbak!
-
pepe53 #29165 helló mindenkinek!!!
-
nekem nincs kedvenc versenyzőm, én a balesetek miatt nézem :) -
sztem te se fogsz örülni, ha a kedvenc versenyződet löki ki Takuma...én ilyenkor anyázom őt. -
legalább lesz egy kis izgalom :) -
1 rossz hír: Takuma "kámikáze" Sato jövőre ismét veszélyt jelent mindenkire... -
ha mekinél vbcimet szerez 2006ban, de a ferrarinak nemegy a szekere majd, akkor nemfog odamenni vagyis hülye lenne... sok a lehetőség majd kiderül -
De ha így beáll mögéjük a Honda, akkor minek kellett kinyírni a Mugent?
Csak mert verte a BARt? -
Kivéve, ha Sumák visszavonul 2006 után, mert akkor kell a finn gyerek a Ferrarinak.