182273
  • Istencsászár
    pénz nemminden..
  • Punker
    rengeteg dolog fog változni, Toyota simán top3-top5-ben lehet, a pénzük megvan hozzá.
  • Istencsászár
    attól függ tavalyi évet nézve nem, de ha idén dobogós kocsit építenek akkor lehet, hamég kimi nemdöntött akkor majd évközben fog, de lehet nemis kell döntenie mer marad a mekinél idővel majd kiderül, nyerje meg a 2006os vbt azt utánna döntsön...
  • Roolcsy
    Akkor szerinted nem fogja elfogadni az ajánlatot akármilyen kedvező is?
  • Istencsászár
    toyota még nemkész arra hogy nyerjen nézzük a tényeket trulli időmérőn maxot kihozta belőle versenyen meg semmi túl lassú volt, pedig emlékezzünk vissza az akkoriban nemtul erős rönóval verte alonsot! amig el nem némították tehát trulli tehetséges és gyors. Másik hogy a toyota idén neme1szer puskázta el a taktikával a dobogós helyeket legszembetűnőbb és emlékezetes volt a spai futam ennyi a toyota!
  • Roolcsy
    Valami azt súgja hogy Räikkönen elfogja fogadni a Toyota ajánlatát! Véleményem szerint a Toyotát sem szabad leírni! Valószinű onnan csak egy tehetséges pilóta hiányzik. Ezzel nem akarom megsérteni sem Trulli sem R.Schumacher szurkolókat! Ugyan úgy mint a B.A.R. ők sem 10 év alatt értek el oda ahol tartanak!
  • Istencsászár
    alonso és kimi barátok legalábbis töbször nyilatkozták és szerintem a pilóták a pályán kívül azok, pályán ellenségek 1 kivétel van sato mer őt mindeki utálja:D az ujságírók állítják be igy a dolgokat aminek a fele sem igaz mondanak x dolgot érintettek a média hozzárak y,z stb dolgot és máris kész a cikk a bombahír
  • polya
    ilyen tán még soha nem volt a forma1-be eltudnék képzelni a mclaren-nél egy kimi-alonso párostszerintet összeverekednének a mclaren boxban
  • EvilDevil
    gondolj bele... ez finoman szólva elég nagy kicseszés...
  • Istencsászár
    ezek csak találgatások semmi konkrétumot nemrít le az író, hogy milyen viszonyban van kimi denissel? nemtujuk lehet minden heppy ők tudják mitcsinálnak
  • EvilDevil
    Ha Kimi a Toyotához igazol, 10 év mulva se lesz világbajnok.... akkor már inkább a
    Ferrari... szerintem Kimi jobban jár ha nem sieti el a döntést, Ron Dennis meg felfordulhat, Kimi dühét messzemenően megértem..
  • Istencsászár
    Ùjabb fejlemények Räikkönen-Toyota ügyben!
  • G_ArchAngel #29225
    Üdvözlet a Toyotától a rajongóknak!
  • Snecie Smicie
    ez igaz, de én arra gondolok, hogy maga Mózli panaszkodott valamelyik nap..
  • EvilDevil
    sajnos éppen hogy olyan szabályokat hoznak amivel szívenszurják a F1-et
  • EvilDevil
    A Renault megbízhatóbb volt... minden másban a Mclaren viszi a pálmát... téma lezárva
  • Snecie Smicie
    abszolút egyetértek
  • Istencsászár
    annyi jó szakember van az f1ben ezeket az öregeket lekéne már váltani és fiatalabbakat odarakni a vezetőségbe és csinálják dolgozzanak ki normális szabályokat ami által vonzó lehet az f1 mer az uj szabályok bevezetése által nemlesz az ha akarok nézni ilyet ott a gp2 vagy a champ car mer f1 az f1 elveszíti a varázsát én nem egyforma kasznis "lassú" kocsikat akarok látni hanem a technika csúcsát gyönyörű karosszériákat tele olyan megoldással mint a mekin a szarv és egyéb elmés 5letekkel..
  • Snecie Smicie
    de mér kezdik belátni az FIA_nál, hogyha nem tesznek valamit, amivel vonzóbb lehet az f1, akkor sok rajongót elvesztenek
  • Roolcsy
    Esküszöm én már kezdek belekavarodni ebbe at egész hülyeségbe ami a Formula1 világában folyik!
  • Snecie Smicie
    ez jo lenne, csak a dolog ott bukik meg, hogy akik meg cserélnek, 1x-2x, azok a friss gumikon körönként esetleg másodpercekkel is gyorsabbak lehetnek, mint akik nem mennek ki cserélni.
    Így viszont senkinek nem érné meg nem cserélni,,,
  • Roolcsy
    A jövő évre már kötelezve van? Azt tudtam hogy tavaj előtti években 1 kötelező tankolás az volt! De ezt nem tudtam!
  • Istencsászár
    de kötelező:)
  • Roolcsy
    Egyszerű a megoldás akinek nem tettszik a kerékcsere az ne cseréljen kereket! Nem kötelező!!!
  • Snecie Smicie
    ettől függetlenül ez kedvezni fog a Ferrarinak, persze, de a szably vonatkozik mindenkire;
  • Snecie Smicie
    én szerintem az, hogy van keékcsere, egy normális állapot
  • Roolcsy
    Az a baj hogy Azt fogják mondani már megint hogy azért hozták vissza a kerékcseréket is hogy a Ferrarinak kedvezzenek!
  • Snecie Smicie
    hát, mostmár lassan megkell látszania a nagy költségvetésnek, meg Gászkony keze munkájának..
    Persze ez még mindig nem kulcs a sikerhez.
  • Punker
    márciusban kiderül
  • Roolcsy
    Azt nyilatkozták hogy még az idei autónál sem találták meg a megoldást az aerodinamikai hiányosságaikra! Mi lesz ebből........?
  • Snecie Smicie
    Di Montezemolo a Ferrari éves karácsonyi partiján bevallotta, hogy a maranelloi bázisú istálló idei versenyautója igen csúnyán elbukott, melyről még a bemutatója napján a technikai igazgató, Ross Brawn illetve a főtervező, Rory Byrne is azt nyilatkozta, ez lett a Ferrari eddigi legjobb modellje.

„Tévedtek” – mondta Luca. „Azonban jót tett mindannyiunk számára az idei évad. Sokat tanultunk, de azt nem lehet mondani, hogy az F2005-ös egy rakás szar volt. Sajnos nem végeztünk olyan jó munkát, mint az elmúlt években, és nem tudtunk elég jól alkalmazkodni az új szabályokhoz.”
  • Snecie Smicie
    azt bizonyítja már kb 2003 óta, hogy milyen jó
  • Nyiri
    Kis sumi meg baleset miatt kihagyott versenyeket... Ugyhogy egyforma eselyuk volt. Ennyi. Kis sumi jobb.
  • Snecie Smicie
    Trullit nem szídni!
    Csak azért tudott RS az évad végén elé kerülni, mert az olasznak az utolsó néhány futama igencsak pechesre sikerdett.
  • dav1d
    Trulli a mezőny egyik legprecízebb pilótája sokkal jobb annál a balf@sznál aki inkább Sató stilusára hasonlít...
  • Istencsászár
    persze azmár a mult, de szar lehet nekik most hogy a nézők a mekit tartották jobbnak.. ebből tanulság a rönó számára hogy nemkell idiótaságokat nyilatkozni, normálisan kell versenyezni csakis a győzelemért ( ha olyan vas áll a rendelkezésre mint idén ) és máris más lesz a közvélemény megítélése..
  • G_ArchAngel #29201
    Végül is Övék lett a VB...
    Legfeljebb a közvéleménynek nem tetszett...:)

Ugye a római cirkuszban sem az érdekelte a népet, hogy melyik keresztény győz, hanem az, hogy miként...
  • Istencsászár
    Symonds: A Renault jobb volt, mint a McLaren
  • Roolcsy
    Én úgy emlékszem hogy Räikkönen 2 vagy 3 éve azt nyilatkozta hogy minden álma az hogy "Piros autóban versenyezhessen"! Jó tudom ez nem azt jelenti hogy a Toyota nem tud vonzóbb ajánlatot tenni Räikkönen megszerzéséért!
  • oneal1
    ez így van!!