182273
  • Punker
    jáj :(
  • G_ArchAngel #28956
    emlékeztek a narancssárga McLaren-re? Hát akkor szokjatok hozzá, mert nagy esély van a hasonló design-ra 2007-től...

• ÁjjLe BoBBi
    a 3.-at mindenképpen alá tudom támasztani :)
  • Nyiri
    Korbenezhetnel mielott jar a szad.

"2005. november 25-én pénteken a CVC Capital Partners nevű angol befeketői csoport többségi tulajdonrészt szerzett a Forma-1-ben, miután megvásárolta a Bernie Ecclestone fémjelezte Bambino Holdings, valamint a Bayerische Landesbank részesedését a Slavica Ecclestone Corporationben (SLEC), az autósport elitkategóriájának kereskedelmi jogaival rendelkező cégben."
  • G_ArchAngel #28953
    Ecclestone-nak most van egy jó pontja:
    Belga Nagydíjat Ő rendezi
  • EvilDevil
    Ja! és még én vagyok elfogult.... A FIA vezetőket kéne kirugdosni mert az idióta szabályikkal megölik a F1-et!!!!! elég csak a jövő évi szabályváltoztatásokat nézni... Ecclestone mondjon le!!!!
  • Snecie Smicie
  • Snecie Smicie
    ha az a 2005-ös évet nézzük, akkor láthatjuk, hogy az idénnyitón csak 50%-ban derültek ki a dolgok. A Mclarenről még nem kaptunk képet..
  • G_ArchAngel #28949
    szerintem meg az első 19-en...:P
  • REALista
    Ezek a teszteredmények szart sem érnek!!!!!!!Az első futamon fog minden kiderűlni!
  • Snecie Smicie
    Eddig a Bridgestone erősebbnek tünik, de még megvárom a Januári-Feruári teszteket, majd mikor mindenki az új autóval lesz.
  • Punker
    remélem fizettek pár csókának hogy ezt a V8 ökörséget ne erőltessék.
  • Istencsászár
    rönó nagyon hallgat a v8asairól, mér v10est erőltetik? ven 5letem :D
  • Istencsászár
    ááááá indiai vitéz a leírt williamsal:D ezek a tesztek egyre jobbak multkor vili alázza be a népet motmeg ő:D:D:D:D
  • Istencsászár
    Tezsteredmények
    Jerez 2005 December 14
    Hely Versenyző Csapat Időeredmény Kör *V10

1. Montagny Renault (M) 1:18.804 97 *
    2. Karthikeyan Williams (B) 1:19.171 37
    3. Massa Ferrari (B) 1:19.264 68 *
    4. Zonta Toyota (B) 1:19.521 75
    5. Kovalainen Renault (M) 1:19.626 104 *
    6. Webber Williams (B) 1:20.105 46
    7. Davidson Honda (M) 1:20.133 93
    8. Montoya McLaren (M) 1:20.216 39
    9. Heidfeld BMW (M) 1:20.325 75
    10. de la Rosa McLaren (M) 1:20.885 84
    11. Carroll Honda (M) 1:21.555 85
    12. Perera Toyota (B) 1:21.556 18
    13. Panis Toyota (B) 1:23.000 32
  • Kit--Kat
    Bezony, olyan típus hibás német autók kerülnek ki az utcára, hogy sírva menekülnél haza előlük. ÉS msot ráadásul a Merci van gondban mert elég szartak a minőségre és tavayl jött vissza ez az eladásokban. Na mind1, ha érdekel a téma inkább nézz utána.
  • REALista
    A Japánok???EZ VICCNEK IS ROSSZ!
  • Istencsászár
    Michael Schumacher a Red Bull Ferrariban 2007-től? :)))))))))
  • Kit--Kat
    Megbízhatóság-minőségben már rég a Japánok az 1.
    Másban hol jelentik a csúcsot?!
    Vannak jó márkáik meg minden, meg jó kocsijaik, de sehol sem ők már a csúcsok.
  • REALista
    Hát azért az autógyártás csúcsát mégis a Németek jelenzik!!!Ez egyértelmű!
  • Istencsászár
    nagy név:D nekem nagynév az f1ben ugyan ugy a Meki, Ferka, Williams sőt a Minardi is... az f1 nem = ferrari.... hanem f1 = 10 csapat
  • Istencsászár
    1, tényleg:D:D:D nemugrott be:/
    2, énis:D only voda telóba pedig mekis vagyok mióta eszemet tudom
    3, nemcigizek igy nemtudok állást foglalni:D
  • G_ArchAngel #28935
    1, a West-et Ron Dennis-ék küldték el (azaz nem hosszabítottak szerződést), mert érvénybelép a dohányreklám tilalom
    2., Én Voda-s vagyok, pedig eddig is McLaren drukker voltam, és így is tudtam hívásokat fogadni:)
    3, a West ritka szar cigi, a Marlboro nemkülönben...
  • Kit--Kat
    Ez hülyeség már bocs, mert ha azt nézzük mennyi reklámot hozott a Ferrari 3év alatt a Vodának ez az év megse kottyan simán őklet mutatták a legtöbbet, 1év nem számít ennyi erővel a McLarennek meg a többi márkának már nem kéne lennie szponzoroknak. Másrészt a Ferrai a legsikeresebb márka és a legnagyobb név is az F1ben, szóval az etalon, ehhez képest pedig visszalépés , 1év semmit nem változtat meg.
  • G_ArchAngel #28933
    egyszerű példa: míg ment a McLaren-nek, addig ki volt a főszponzora?
    Marlboro!
    Mikor a Ferrarinak elkezdett szaladni a szekér, akkor a Marlboro melléjük állt, elhagyva a McLaren-t...

Most ez fordítva történik meg, és az sem mellékes, hogy a Marlboro Ferrari F1 Team-ben csak EGY szponzor volt a Vodafone, míg a McLaren felveszi a márkanevet...
  • Istencsászár
    Amugymeg nemértem fórumokat olvasgatva a sok ferka drukker most fikázza a vodát meg eladja a telot meg milyen szar milyen fos:D több mint szánalmas. Mekit is elhagyta a West mégse dőlt össze a világ sőt:D
  • Kit--Kat
    Mindíg is az olaszok gyártottáka legjobb sportkocsikat, csak még ezekszerint nem vetted észre: Ferrari, Lamborghini, Maserati
    Egy japán, német vagy francia márka sem tudja megközelíteni az 1. 2őt.
    Az más kérdés, hogy most már az Alfa, a Fiat és a Lancia is lazán gyárt olyan minőségű autókat mint a francik, németek vagy akárkik.
  • REALista
    A Ferrarihoz képest most bármeik csapat előrelépés lett volna!!!A Ferrari csak volt a forma1 csúcsa!!!
  • Istencsászár
    idei évről van szó nem az elmult 6ról
  • Kit--Kat
    Aha és ha az utóbbi 6 évet nézzük akkor ki is volt mindíg a képernyőn és ki csak amikor boxban volt és kiesett....
    Ez nem magyarázat.
  • G_ArchAngel #28927
    A FIAT döglödik, a Vodafone elhagyta őket, a Marlboro csökkentette a támogatást, MS, Todt, Brawn lassan "nyugdíjba megy"...

R.I.P. Ferrari...:(((
  • Istencsászár
    hát amennyit idén a ferka volt a tvben nemcsoda hogy elmegy és ammenyit a meki nemcsoda hogy odamegy, üzlet, pénz aki a legjobb oda kell menni és oda is mennek
  • G_ArchAngel #28925
    A 2005-ös évet nézve még a Red Bull is nagyobb előrelépés lenne, mint a Piros Pocakos Paci:)
  • G_ArchAngel #28924
    aham, neked komám, neked...
    nekünk meg a McLaren...

nekem így is gyanús, hogy a Ferrari olasz...
    szerintem inkább olaszul beszélő japánok és németek gyátják, túl jó ahhoz, hogy olasz legyen...
  • Punker
    már rég ki kellett volna vágniuk.
  • Istencsászár
    A Michelin 2006 végén búcsúzik az F1-től Grat az Fianak eme ujabb szédületesen jó döntéséhez....
  • Kit--Kat
    Ezt nemértem, akárhogyan is a Ferrari a Forma1 csúcsa, innen visszalépés 1 McLaren.
  • Nyiri
    Hm... Erdekes.
  • Istencsászár
    nemaztirja hogy a kocsi oldalán lesz mint fő vagyis azt olvastam:D, amugymeg most piás lehet a szponzora mer ellene voltak hogy alkoholizmust támogatja meg nem unio kompatibilis meg estébé
  • Punker
    a piások nem fizetnek eleget?