182273
  • Lteebee
    Most arról volt szó, hogy te hogy viselkedsz, de te egyből mutogatni kezdesz.
  • Kit--Kat
    majd ha bölcsi után oviba mészXDDDD
  • Istencsászár
    bakker SZERINTEM, tudod egyén vagyok van SAJÁT véleményem a dolgokról ( tanulj egy kis viselkedéstant vagy pszihologiát...:)) )
  • Kit--Kat
    Az tiszta jó, hogy te mindenkinél okosabb tudsz lenni .....
  • G_ArchAngel #30115
    nem tudom mit kell sírni, mint egy fürdőskurva, ebbe a topicba belefér ez...
    vagyunk egy tucatnyian akik ide írogatunk, megszoktuk egymás lábszagát, akkor elviselhetnénk egymástól 4-5 hozzászólásként egy fikázást is - vagy ez a "szeressük Torres Danit" topic?
  • EvilDevil
    Érdekes ez a topik.. van egy két moderátor meg a spanjai.. aki meg vitatkozni mer
    velük,vagy nem osztja a nézeteiket az kussoljon... az ellenvéleményt is el kell fogadni.. elvégre szólásszabadság van, nem diktatúra...
  • Nyiri
    Hol szemelyeskedtem?
  • Istencsászár
    autót ugyan ugy kell beállítani minden csapatnál, csak 1iket nehezebb vezetni másikat könyebb, mivel különböző technika és kiforrott avagy kiforratlan... ő versenyző neki az a dolga, de 1 csapatnál ha benne van a munkálatokban akkor jó, van olyan pilóta aki igen, van aki nem... elég gyenge kifogás amugy tőle..
  • Istencsászár
    Durván? ide nem illő stílusban? mond meg és nemteszem, de sztem semmi olyat nemirtam ami okot adna rá hogy most itt ( bocs a szóért ) "pattogjatok" nekem. Már mondtam én máshogy látom a dolgokat mint pl te. Csak 1 példa Montya ti páran állandóan fikázzátok azon pár incidens miatt most az jobb? hát istenem ha neked ellenszenves akkor legyen én nemakarlak megtéríteni, de had irjam lá az én véleményemet is ugyan ugy ahogy a szent Ferrari esetében, ha nemtetszik nemkell rá viszont reagálni... szerintem ennek igykéne mennie és ezek a közbeszólós leállítós 2 hetente visszatérő spam hegy simán elkerülhető lenne csak hát valakinek nemtetszik valami ami másnak sem akkor már a 3. a rossz gonosz akit lekell csititani nanemár... én befejeztem ezzel nemkivánok többet ezen témával foglalkozni ha valami baja van valakinek ott a privi, inkább beszéljünk az f1ről amiről értelmesen mint a diskurálás eleddig de 1-2 embernek mindig eztkell csinálnia..
  • Kit--Kat
    Rossz idézet, na it a lényeg!!!:
    „Szerettem volna nekik vezetni, de már megszoktam, hogy érdekelnek a technikai dolgok, sőt kézzel is beállok dolgozni, emiatt az olyan kisebb és egyszerűbb csapatok voltak az én perspektíváim, mint a Brabham.”
  • G_ArchAngel #30109
    meg én is!

bár én mindenkit fikázok:)))
  • Lteebee
    Igen, de ha pl. Ron Dennis a téma, te akkor is laviot, meg Fernandot pocskondiázod.

Rendszeresen.
  • Istencsászár
    nekem is megvan minden emberkéről a negatív, pozitív véleményem mégsem vágom a pofájába...

#30106 : ez miez? egy jó nagy hülyeség vagy mi a lényege? Piquet nemakar versenyezni mer fél? többi öreg akar mer ez az életük és nem hinném hogy pénz hiányban szenvednének ez a legnagyobb hülyeség:)))

• Kit--Kat
    „A Grand Prix Masterset azoknak az embereknek találták ki, akiknek elfogyott a pénzük, és most azon vannak, hogy valamilyen módon visszaszerezzék. Más okot nem látok arra, hogy egy ehhez hasonló baromságban versenyezzenek.” - nyilatkozta Piquet.

---Itt a lényeg, látod?!
  • Lteebee
    Nem csak ő gondolja így.
  • Istencsászár
    idézz olyat ahol fikázom!! , max máshogy nézem a dolgokat mint te, fáj e?! , befejezhetnéd mer semmi kedvem miattad büntit kapni mer személyeskedsz ahogy te sem szeretnél...
  • Lteebee
    Pedig nemrég azt mondta, a pilóta a lényeg, nem a "fostalicska".
  • Nyiri
    En a multkor buntit kaptam mert fikaztam a Reanultot. Azota nem is vagy alig-alig mondtam roluk rosszat. Te meg napok ota Fikazod a Ferrarit. Be lehetne fejezni.
  • Lteebee
    Hagyd!
  • Istencsászár
    fáj valami?:) ( te istenitsd a ferkát én nemteszem énse kritizállak csak kifejtem a véleményemet tedd te is azt! )
  • Istencsászár
    nem nincs csak én igy gondolom..
  • Nyiri
    Leallhatnal mostmar.
  • Lteebee
    Ok, igazad van.
  • Istencsászár
    azlett volna égő számára ha még 3. sem lett volna, de persze nagyban szerencséja is volt hogy a mindekit kilökdöső magát lesebesítő agressziv kamikaze monty párszor kiesett pár kezdő miatt...
  • Lteebee
    Nem az egy futamgyőzelme miatt lenne év pilótája, hanem mert egy szutyokkal lett 3.
  • Lteebee
    Szerintem nagyjából jól beszél.

Bari nem tudom mit sírt állandóan.
    Utólag meg végképp ne pofázzon!
    Ha idén bizonyít, akkor ok.
    Kocka is mutatott már ezt-azt a Redbulánál.
  • Istencsászár
    na persze aki 1 futamot tudott nyerni akkor is szó szerint csak végigkocsikázta a másfél órát, ennyi erővel ha neked ő az év pilótája akkor lehetett volna Zsótikánk is az anno, mivel szerzett 1 pontot a Minardinak...
  • Istencsászár
    no comment... öreg fa**
  • G_ArchAngel #30091
    Piquet Barrichellót, Montoyát és GP Masters tagjait kritizálta

Írta: Kiss Lili [2006.02.02. 10:24]

"Barrichello második pilótának sem volt jó"

A háromszoros világbajnok Nelson Piquet versenyzőként azok közé a pilóták közé tartozott, aki mindenféle probléma nélkül mindig kimondták, amit gondoltak. A brazil esetéban azóta sem változott a helyzet, amint az Autosprint hetilap vele készített interjújának részleteiből is kiderül. Piquet mindenekelőtt azokat az egykori F1-es kollégákat kritizálta, akik részt vesznek a GP Masters sorozatban.

„A Grand Prix Masterset azoknak az embereknek találták ki, akiknek elfogyott a pénzük, és most azon vannak, hogy valamilyen módon visszaszerezzék. Más okot nem látok arra, hogy egy ehhez hasonló baromságban versenyezzenek.” - nyilatkozta Piquet.

Piquet azt is elárulta, hogy miért nem versenyzett soha a Ferrarinak:

„Szerettem volna nekik vezetni, de már megszoktam, hogy érdekelnek a technikai dolgok, sőt kézzel is beállok dolgozni, emiatt az olyan kisebb és egyszerűbb csapatok voltak az én perspektíváim, mint a Brabham.”

Nelson nem sok tiszteletet tanúsít Rubens Barrichellóval szemben sem:

„Amikor Michael Schumacherrel versenyzett, két lehetősége volt: vagy azt mondja, megverem őt vagy öngyilkos leszek – ami nem az ő stílusa, vagy elfogadja a szuper második számú pilóta szerepét. De ezt sem tudta megcsinálni, ha figyelembe vesszük az állandó bocsánatkéréseit, panaszkodásait és siránkozásait.”

Piquet ellenben elismeri Felipe Massa tehetségét:

„Elszántabb Barrichellónál. Néhány futamon fenomenális lelkesedéssel védte a pozícióját, tipikusan olyan, aki azt mondja: itt nem fogsz elmenni. Ez a helyes mentális hozzáállás annak, aki az F1-ben egy nagy csapatál versenyez.”

Végül Juan Pablo Montoya tavalyi cikis balesete sem maradhatott ki a sorból:

"Nem ugyanazzal a komolysággal éli meg az F1-et, ahogy Raikkönen. Amennyiben úgy tenné, nem motorozgatna. Akkoriban, amikor én versenyeztem, számos alkalommal ki kellett hagynom bizonyos veszélyes helyzeteket, mivel mindig a futamok voltak számomra az elsődlegesek.” – fejezte be nagyértékelését a nyolcvanas évek Irvine-ja.

hát nem teniszezett Montoya???...:DDD
  • G_ArchAngel #30090
    ahogy mi is emlékszünk a fekete Lotus-ra, Ők is fognak a füstölgő Ezüst Nyílra...

az, hogy Józsi bácsi, aki évente 3 futamot néz, az Alonsora fog emlékezni, de Józsi bácsi kit érdekel, ha F1-ről van szó?
  • Lteebee
    Porsche tetszene, annak tudnék örülni.

Ahogy a Ferrari nem Fiatként viselkedik, lehet, hogy a Porsche sem bogárhátú lenne.
  • Lteebee
    Valszeg a kalendáriumok is majd pár paparazzo véleményét említik néhány évtized múlva és nem azt, hogy ki lett a vb és melyik csapat...

Esetleg még megemlékeznek egy csapatról, amelyik hetente ~1 motort elfüstölt.
  • Roolcsy
    Az is biztos hogy Alonso-nak jobban fájt az hogy nem ő lett az év pilótája, mint nekünk hogy ő lett a világbajnok!
  • Nyiri
    Amugy biztos kis fricska Alonsonak hogy nem Ot valasztottak meg.
  • G_ArchAngel #30085
    Ez most nem a mi véleményünk: az Év Pilótájáról, mindig az újságírók szavazata dönt...
  • Nyiri
    Vagy Sumi. Azt a szart behozta 3. helyre. Nem sokan lennenek kepesek erre.
  • G_ArchAngel #30083
    "Kérdés: Megnyerted tavaly a világbajnokságot, de az emberek azt mondják, hogy a McLarennek jobb autóha volt és Kimi több díjat is nyert mint az év pilótája???. Bosszantott ez téged?

Alonso: Nem, nem, épp ellenkezőleg. Tetszik amikor az emberek ilyeneket mondanak, mert ez azt jelenti, hogy a győzelmeim vagy a világbajnoki címem még fájdalmasabb volt számukra..."

Kis szadista szemét...:)))
    Megjegyzem: a világbajnok Ő lett, ellenben az Év Pilótája Kimi...
  • G_ArchAngel #30082
    ALONSO INTERJÚ - TÖBB, MINT ÉRDEKES!
  • G_ArchAngel #30081
    Ron agya kezd szétesni, ha ez az idény is elmegy a motoron, akkor lehet, hogy megérjük a szakításukat...

sokan nem is bánnák, csak ki lenne helyettük? Audi/Bugatti/Porche?
  • Lteebee
    Napersze.