182273
  • G_ArchAngel #30079
    McLaren nem feküdt le jobban a Mercinek, mint a Williams másoknak - csak az előbbi házasság így-úgy, de működik, mígy a Willimast mindig elhagyják...
  • Lteebee
    Jönnek gyári csapatok, ilyen-olyan motorbeszállítók másoknál, de a Ferrari az Ferrari.
    A McLaren is lefeküdt a Mercinek, a nagy csapatok közül még a Williams, amiből maradt a régi mentalitásból.

A Renault tiszavirág-életű sikereiről meg annyit, hogy az egyik legfiatalabb csapat.
  • Istencsászár
    aha biztos:)
  • Kit--Kat
    Minden olasz sír és minden versenyző a Ferrari után, legalább 1x mind1ik kiakarja próbálni. Nem hiába tart Hakkinen is Ferrarikat a garázsában.
    A Ferreri az autóverseny jelképe, összeivódott ezzel a szóval 59 év alatt teljesen. Legyen a 20. vagy az 1. ,ennek a jelentés értéke, életérzés stb....
  • Istencsászár
    szerintem igen.. lehet naiv vagyok de igykéne neki működnie és bizom benne hogy valamilyen szinten igymegy..
  • Kit--Kat
    Pfff ez szerinted így működik???
  • Nyiri
    En ferraris vagyok de RED FORCE engem is idegesit :)
  • akyyy
    miért nem?
  • Snecie Smicie
    engem inkább majd az fog érdekelni, hogy idén mivel tudja majd a Ferrari kimagyarázni a verseéget :}

tavaly rá lehetett fogni a Bridgestone-ra, az új szabályokra stb, de idén már nem lehet.
  • Istencsászár
    abba nemvagyok olyan biztos...
  • Snecie Smicie
    Én bízok a Hondában!
    Szerintem idén jó pozicióban lehet a Ferrari, de nem lesz egyszerü dolguk MS-éknek.
  • oneal1
    idén el is mennek a trónfosztók!!!!:)
  • Istencsászár
    látod ferrariról ugy beszéltek mintha többi csapat 0 lenne, ez nekem bocs de nemtetszik többi régi gyökerekre visszanyulo csapat is alért nagy sikereket a ferka pont most érte el igy erre emléxik mindeki, de a királyság sem tart örökké jönnek a trónfosztók vagyis már meg is jöttek...
  • Istencsászár
    ha olvasnád max ferrari ellenes szövegem red power force nevő elmebeteg fannak szól meg ugy az ottani ferkás istenítőknek:)) jamer azmegy állandóan, hogy teszten sumi alázni fog erre verik előző nap aki mást mond az hüle azt mikor f2006ossal nem alázza a mezőnyt mióta beleült akkor kicsit had röhögjek rajtuk... nade te ferkás vagy mondhatom is neked...
  • Nyiri
    Olvasva a formula.hu hozzaszolasaid, toled semmilyen Ferraris megnyilvanulast nem lehet elhinni es egyaltalan elolvasni :)

En is elfogult vagyok, de ennyire nem.

Amugy meg rosszul tudod. Ferrarihoz barki szivesen menne. Egy tiszavirag eletu siker nem egyenlo 5 eves uralkodassal.
  • akyyy
    tudnátok adni képet ferrariról amin nincs semmi reklám? mármint az ujról:)
  • Istencsászár
    egy 2005ös szintű ferkához ki menne? nemsokan álomodoznának érte... Rötyó meg elég jól megy mostis jelenleg még az a legjobb csapat...
  • G_ArchAngel #30062
    szerintem minden digó álma a Ferrari - ezeknek a srácoknak már rég nem a pénz a legfontosabb...

amúgy MS-től 1 mp-t kapni..., jót ment ez a Rossi gyerek, és csak jobb lesz!
  • Istencsászár
    hát Fisichella akárhogy is nézzük egy világbajnok csapatnál van és valamilyen szinten ős vb mivel csapatvb is az övék:) nemhinném hogy nagyon sírna a ferka után
  • G_ArchAngel #30060
    Azért kicsit savanyú lehet a szőlő: Trulli és Fisichella mindig is szeretett volna Ferrarit vezetni, de ez egyelőre mindkét olasznak álom maradt - jött egy harmadik...:)
  • Istencsászár
    azér van különbség a motogp és f1 közt.. Trulli azér kicsit idősebb mint Rossi és habár Vale 7szeres világbajnok Trulli jobban ért a fomra1es kocsihoz min ő, igy joga van ilyeneket mondani neki és szerintem inkább tréfás mint lenéző... de hát poén az f1ben már nincs és ti is elfelejtitek amikor égen mennyit ökörködtek a pilóták, vannak szép felvételeim öröm őket nézni...

„Emelem kalapom a bátorságod előtt, és azt kívánom, hogy haladj tovább a megkezdett utadon.” a levél lényege pedig ez!
  • Roolcsy
    Úgy beszélt hozzá mintha a Motorosoknál nem mérnék a köröket nem lenne taktika és nem kellene a motor viselkedését érezni!
  • Nyiri
    Nekem is ugy tunik. Kicsit vissza kene fognia magat. Egy senki szol egy 7x motogp vilagbajnokhoz. Pedig nem adjak ingyen azt sem. Sot. Szerintem nehezebb is mint az F1.
  • MikX
    Érdekes...
    Nem negatív értelemben, de trulli mintha kicsit úgy beszélne Rossival, mint egy újoncal a pályaversenyzés világában, olyan dolgokat mond el, ami szerintem egy MotoGP világbajnoknak egyértelmű...
  • Istencsászár
    A szerdai nap különlegességét az is emelte, hogy a hivatásos Forma 1-es pilóták között pályára lépett a MotoGP sztárja, Valentino Rossi is. Az olasz fenegyerek a mai napon összesen 51 kört tett meg a tűzpiros Ferrari versenyautó volánja mögött. A V10-es erőforrással ellátott F2004-es autóval a 9-dik helyen zárta a mai napot, ami azt jelentette, hogy hozzávetőlegesen 1 másodperccel futott gyengébb köridőt a Ferrari német klasszisánál, Michael Schumachernél.

Miután a Renault alakulat a tegnapi napon hivatalos keretek között bemutatta az R26-os névre keresztelt versenyautóját, Alonso ma már pályára is vitte azt. A délelőtt folyamén akadt némi elektronikai probléma a kék-sárga gépcsodában, de végül sikerült 52 kört futnia a spanyol viadornak, és ez sem akadályozta meg őt abban, hogy ő legyen az edzés legjobbja.

A McLaren-Mercedes színeit képviselő Juan Pablo Montoya a tervezettnél egy kicsit korábban kezdte meg edzését Valenciában, miután Kimi Räikkönen betegséggel küszködött. A kolumbiai pilóta ezúttal a 4-dik helyre hozta be MP4-21-es autóját, míg a másik négykerekűvel körözgető teszterük, Gary Paffett a 12-dik lett a csapat hibrid autójával.
  • Istencsászár
    Trulli levele Rossinak ez aranyos:)
  • Istencsászár
    Sumi ma SEM alázott:) viszont meki csak 1 tizedre a ferkától:)))

Valencia (2006.02.01)
    2. tesztnap
    Hely Versenyző Csapat Gumi Időeredmény Kör

1. Alonso Renault (M) 1:11.291 52

2. Button Honda (M) 1:11.327 87

3. M. Schumacher Ferrari (B) 1:11.831 72

4. Montoya McLaren-Mercedes (M) 1:11.998 68

5. Barrichello Honda (M) 1:12.062 112

6. Kovalainen Renault (M) 1:12.113 27

7. Villeneuve BMW-Sauber (M) 1:12.619 77

8. Zonta Toyota (B) 1:12.660 87

9. Rossi Ferrari (B) 1:12.856 51

10. Coulthard Red Bull-Ferrari (M) 1:12.883 36

11. Wurz Williams-Cosworth (B) 1:12.925 82

12. Paffett McLaren-Mercedes (M) 1:12.937 116

13. Webber Williams-Cosworth (B) 1:13.050 68

14. Trulli Toyota (B) 1:13.078 105

15. Kubica BMW-Sauber (M) 1:13.332 65
  • oneal1
    azért mer a 2004 es és a 2006 os autó hasonlóképpen "használja" koptatja a gumikat!!Tehát gumiteszt van ha a 2004 essel mennek!!szerintem:)
  • G_ArchAngel #30051
    Tuti pár Paul Stodart kölyke:)))
  • Istencsászár
    Ausztrálok nyerték a Dassault Systèmes világméretű F1 autóépítő versenyét
  • Istencsászár
    hát állítóleg sumi 2 tizeddel ment jobbat a 2004es ferkával mint az ujjal, Rossi fölkötheti a gatyót :)))
  • Lteebee
    Szerintem Rossinak állítgatta a verdát, mivel ő ment tegnap f2004-gyel.
    Vagy hozzá akarták mérni Rossi idejét.
  • Istencsászár
    remélem nem:)
  • Nyiri
    Bocsi. Akkor helyesbitek.
    ALAZNI FOG!!!
  • JGTC
    így is hívhatjuk
  • Snecie Smicie
    a téli tesztek mindig is rejtélyesek maradnak :Ð
  • Istencsászár
    amugymeg a ferka miért lefojtott v10esl ment még ma is amikor itt az uj kocsi? mivel sumi egy f2004es v10es kocsival kocsikázott egy ideig...
  • Istencsászár
    olvasd el még1szer!! az pont a rossz eredmény a jó eredmény #30027 , sumi nem aláz...
  • Istencsászár
    megint? eddig csak annál volt, most egy felszabadult csapatnál van...
  • Nyiri
    Sumi alaz :P