182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #29999 legsokoldalúbb sportoló: Montoya -
na az má gyó! :D -
Persze vannak mercis legek is... -
jah ,tényleg :(
bár ha összeadjuk a két pilóta hajhosszát akkor a renault nyer :)) -
G_ArchAngel #29995 akkor a leghosszabb szemöldökű?:))) -
Szerintem Alonso is van még egy évig, aztán majd visszavesz nyugdíjas tempóra a zewával. -
áh Trulli odaver még nekik is:)))) -
leghosszabb hajú pilóták -
G_ArchAngel #29991 akkora ziccert nem hagyhattam ki:)
legbelül én is tisztában vagyok az igazsággal, de had ne nyugodjak már bele... -
Briatorre:
"Minden csak az embereken múlik. De nem egy személy az, aki sikert vagy kudarcot hoz. Minden csapatnak van egy szíve, és ha az emberek jól együtt tudnak dolgozni, illetve adottak a megfelelő körülmények is, akkor megy a dolog. Csak egy vezetőt kell nekik adni. A menedzserek elmagyarázzák, hogy bizonyos döntések miért születtek meg, míg a pilóták ennek a láncolatnak csak az utolsó elemét alkotják, mivel a többi munkát a csapat többi tagja végzi el."
Szív és a jó vezető lehet megvan csak már Alonso nincs:))
-
ne legyél gonosz
-
Az első kettőt nem értem. -
legsikeresebb? :) -
G_ArchAngel #29987 legsunyibb, legszámítóbb, legszerencsésebb?:))) -
Remélhetőleg megtartották a tavalyi legjeiket is. -
STF viccelni se lehet?!
1ként meg írni szoktam...
-
a rönósoknak sikerült a leg "aligváltozottvalamirajta" kocsit létrehozni:))) -
ez itt nem az autós topic szal pihentesd a pici szádat! -
Nem kellenek már nekem ezek a jobb első kerekek - gondolta Kimi... -
-
Biztos pici pézből gazdálkodnak. -
akkor álljon beléjük a bánat -
-
G_ArchAngel #29977 a McLarenben meg Zewa Softis - ha elhasználják, eldobják...:) -
A Toyotákban is Magnetti Marelli a kormány műszerei és az elektronikai rendszer. -
Hát pl. a Puma elég sok istállót kiszolgál. -
A Puma és a Magnetti Marelli nem a Ferrari szponzora? -
G_ArchAngel #29973 créateur d'automobiles? -
Szép lesz napfényben. -
-
Klien jó pilóta szerintem, tetszik ahogy megy ( nem szarakodik, ha tud előz ) és egyre jobban megy..
Dc-re meg érdemes építeni, ha olyan gépe lesz amivel nyerni futamot és hát RB első évében amennyi pontot és dicsőséget szerzett a csapatnak nála alkalmasabb pilótát nemtudnék ott eképzelni jelenleg. -
G_ArchAngel #29969 De la Rosa a Renault-ra fogadna
Írta: Kiss Lili [2006.01.31. 08:49]
A versenyzők bizonytalan sorsa jó motiváló tényező lehet
Pedro de la Rosa a spanyol AS napilapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy különösen a világbajnok Renault csapat esélyeit látja jónak, akik elsősorban a megbízhatóság terén igen versenyképes szinten állnak.
”Ha a Bahreini Nagydíj holnap lenne, a Renault-ra fogadnék, ezt tükrözik az adatok. Azok a legárulkodóbbak számomra. Fantasztikus a versenyritmusuk. Fernando Alonso nagyon meggyőzően vezetett.”
A McLaren spanyol tesztpilótája a Michelin gumiabroncsokról is beszélt.
„Bahreinben az eddigi kép radikálisan változik majd. Amikor ugyanis meleg van, a Michelinek nagyon jól viselkednek. Remélem, hogy a franciák közeli visszavonulása nem vezet visszaeséshez, feltételezem ugyanis, hogy a lehető legjobban akarnak búcsút inteni az F1-nek. Az ő segítségük nélkül lehetetlen megnyerni a világbajnokságot.”
Ami a McLaren jelenlegi helyzetét, a versenyzők bizonytalan sorsából adódó hangulatot illeti, Pedro elmesélte, hogy Raikkönent nagyon elhivatottnak látja: „Soha nem láttam még ilyen motiváltnak Kimit, úgy vélem, az a tény, hogy jelenleg minden bizonytalan, épp a ránehezedő nagy nyomás miatt kezdetben segíthet minket. Azonban nem kellene túl sokáig elhúzni a döntést.”
Az utolsó kérdés a már nagy visszhangot kiváltó Mercedes erőforrásra vonatkozott: „Még sokat kell dolgozni a javulás érdekében. Jelen helyzetben csak a munka tudna megnyugtatni.” – mondta nem túl meggyőzően a spanyol pilóta.
-
G_ArchAngel #29968 A Red Bull győz majd 2007-ben
Írta: Papp István [2006.01.31. 07:12]
Így gondolja Gerhard Berger
A Red Bull Racing alakulat képes lesz majd a győzelemre a 2007-es szezonban. Hangzott el a csapattulajdonos, Dietrich Mateschitz honfitársának, Gerhard Bergernek a nyilatkozatában.
A 46 esztendős egykori Forma 1-es versenyző elmondta, hogy véleménye szerint az osztrák csapatvezető mindent a lehető legjobban csinált az alakulat debütálásának első évében. Berger hozzátette továbbá, hogy az egykori mclarenes trió, David Coulthard, Adrian Newey és Peter Prodromou nagyszerű csapatot alkotnak majd, ami remek alapot fog teremteni ahhoz, hogy elinduljanak a győzelmek felé vezető úton.
„A 2007-es esztendő lesz az az év, amikor valóban nyerni tudnak majd.” – nyilatkozta az egykori pilóta.
Úgy tűnik DC-re 2007-ben is számít Berger - remélem Klien is marad és tovább fejlődik az "öregek" mellett... -
G_ArchAngel #29967 az
valamiért nekem mindig kell egy csapat, akit utálhatok és 9(10), amit kedvelhetek...
egyszerű vagyok, mint a fagolyó:) -
Nincs is párhuzam.
Ez egyéni preferencia. -
G_ArchAngel #29965 nem tudok párhuzamot vonni a csigazabálók és a macskaevők autója között... -
Egyetértünk! -
Ugyanaz, mint abban, ha a Ferrari.
(legalábbis nekem) -
és mi a rossz hogy merci,bmw sehol? legyen mind elől azt győzzön a pilóta ne a fostalicsa istenkocsi... -
vlgülis nem olyan nagy baj az.
Biztos megakarják védeni a címüket, mielőtt kivonulnak, és most jó esélyök is lehet rá, csak a tavalyi tapasztalatokra kell építkezniük.