182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
edeleny #34092 En epp ezert gondolom,hogy üres lehet az a tank,mig mindenki lassabb volt az uccso husz percben,addig Sumi nem. -
Gabor_(HSF) #34091 Lehet az más keréknyomás is,ki tudja..az viszont tény ezen a pályán 1.22.6 alatt Sumin kivűl,csak Kimi ment és azt is tavaly,üres tankal...... -
edeleny #34090 Szamolok,Sumi 4 kört ment az elsö edzesen,15 a masodikon,es 14-et a harmadikon,meg az idömerö elejen is ment par kört,szerintem 3 szettet minimum teljesen elhasznalt,vagy kettöt teljesen,es kettöt megkezdett. DE ez tenyleg csak talalgatas,ennek semmi valosagbol kiindulo alapja nincs. Ja Alonso is kb. hasonlo gumifogyasztason van tul. -
edeleny #34089 Ez igaz,viszont,ha tenyleg több kiallast terveztek,ahoz több gumi is kell.Amit nem ertek a ket feltett gumi közti idökülömbseg,annyival nem volt könnyebb az auto,amennyivel jobb idöt ment,es en ugy lattam mindkettö uj volt. -
Amit először felraktak,azzal 2 kört ment,meg amit utánaraktak azzal is,úgyhogy sokat nem kophattak -
Gabor_(HSF) #34087 Nem konkrétan neked cimeztem csak,hanem azokra a fejtegetésekre,hogy esetleg más taktika néz ki,vagy a többieknek nehezebb az autójuk...
Mert ha már csak a köridőket nézem a tavalyihoz képest Sumi részéről szinte ugyan az, 2005-ben a legjobb köridő a szombati szabadedzésen 1.22.400 volt,azthiszem Kimi-é,ehez képest 1 tized a külömbség és ráadásul úgy,hogy a pálya kb 5 tizeddel még hosszabb is az átépités miatt..a versenyben pedig Sumi üres tankal,abban a nagy csatában 1.21.9-et ment a vége felé,ehez képes a V10-el szemben akkor ez V12,vagy útólérte aV8 a tavalyi V10-et?...
Ennek tudatában kiváncsi vagyok nagyon a holnapi futamra................ -
motor csak akkor hal meg ha majd dobogós lehetne :) -
Én ezt nem mondanám, ahhoz képest hogy az edzéseken milyen siralmas időket mentek a mekik meglepő volt amilyen köröket repesztettek az időmérőn szvsz sokkal gyorsabbakat... lehet már edzéseken a sok benyás felállást gyakorolták? lehet hogy nem de remélem... Annyira nincsenek távol dobogóra juthat kimi mindenképp és nefeldjük lassan meki is nagy fejlesztéssekkel rukkol elő az tuti... nemkell leírni, csak reménykedni. Nézd a jóoldalát moci most sem szart be:) -
edeleny #34084 A Ferrari tenyleg összekapta magat,kerdes,hogy mennyi ebböl a hazai palya ismerete.Mikor Sumit megkerdesztek,hogy lehet e elönye annak,hogy ök mar ismerik az ujj lassitot,csak mosolygott.Igen neki all a zaszlo,meg akkor is,ha valszeg tenyleg könnyebb a többieknel,de az elsö helyröl,ilyen elönnyel meg tudja csinalni.Szerintem a Honda is könnyü,nem is kicsit.Alonsonak sansza lehet a masodik helyre,a kerdes,hogy mennyire fogjak feltartani,vagy mennyit tud elözni a rajtnal.A Mc. egesz hetvegen gyenge volt,nem gondolom,hogy kevesebb kialassal probaljak majd,meg,de attol meg ök lehetnek a legnehezebbek,meg Webber,a 15. percben jött ki gumiert,mindenki utan,az meglehetösen ketseges szerintem,hogy ezen a palyan mire is jo a nehezebb auto.Az azert nagyon erös,hogy majd Sumi mindenkinek ad 1 mp-t körönkent,mivel a Ferrarik ketszer csereltek gumit,döntö lehet,hogy kinek hany uj szett maradt a vegere. -
edeleny #34083 Ezt elmagyarazhatnad!!!!! -
G_ArchAngel #34082 szerintem félreértetted, ha elolvasod a korábbi hozzászólásom, akkor rájössz: úgy gondoltam, hogy a Meki nem kap kört - esetleg... -
Gabor_(HSF) #34081 Ha a rajt jó! elég sima futamanak néz ki -
Gabor_(HSF) #34080 Már megint elvagytok tévedve,szinte ugyan az a boxtaktika,esetleg a mekinél lesz egyszer kevesebb,de az is csak esetleg...... -
Nyiri #34079 Osszesen 2 korrel ment kevesebbet a Ferka mint Kimi es Alonso. Nem hiszem hogy annyival kevesebb az uzemanyag. -
jah és számoljunk minden kőrben kap több mint 1 másodpercet, hát sztem simán benne lenne a +2 kiállás, mivel itt még rövid is a boxutca -
G_ArchAngel #34077 Számoljunk...
62 kör, MS 3×, Kimi 1× jön ki...
Kört talán nem kapna...:(
-
ezt én is tudom, de ha 1 kiállással próbálják meg végignyomni akkor.... -
Renault győzelem!
-
MrTressy #34074 kerékfelfüggesztés a kockásra fékezett gumi vibrációjától tört le nem magától -
jah hallottam már, de azt is hallottam h új az aszfalt egy része, és nagyon gyors a pálya, szal nem valószínű az egy kiállásos taktika, mert szétmennek a kerekek!! de végülis holnap úgyis minden kiderűl, max az uccsó körben megint eltörik a felfüggesztése és majdnem meghal mint tavaly!! jó taktika különben -
MrTressy #34072 biztos hallottál már 1 kiállásról és a meki hires az ilyen húzásairól -
8. a kimi :))) hát ebből tuti h győzelem lesz:D -
G_ArchAngel #34070 a McLaren-nek ezen a hétvégén nem volt köze az élbolyhoz, nem voltak pozitív nyilatkozatok - most jön ki Newey hiánya: mindenki erősödik, a McLaren egyelőre stagnál, innen vissza fog esni (a McLaren is új elemeket kapott, ezeket nem Adrian tervezte, lassabbak is lettek) -
A Ferrari tényleg jó , de szerintem a mekik eléggé meg vannak tankolva, na meg a Ferrarinak ez mégiscsak hazai pálya -
Méghogy McLaren?
cc
-
MrTressy #34067 én sztm rönó vagy meki gyözelem lesz ebböl.Túl könnyü volt ms kocsija sztm -
G_ArchAngel #34066 Gyula, naív vagy!
MS és a Ferrari nagyon jó!
A Renault taktikus...
A McLaren pedig szar... -
MrTressy #34065 hát ez erösen PR szagú de ne legyen igazam
-
Grat
1---Schumi 1:22:795
2---Button 1:22:988
3---Barrich 1:23:242
Honda rulez:) -
Cépp volt Heidfeld... -
höhö eddig sumi nagyon ott van!!! -
Valami mintha kifolyt volna.Olaj vagy hasonló és közömbösítő anyaggal bekenték.
Szerintem -
Mi az a fehér folt az egyik sikánban? -
Ezek nem valami erős idők... -
én nem sírok, mivel a ferrarinak drukkolok, szal inkább röhögök vazze:D -
edelény: másolgatunk, másolgatunk? :DDDD
nem tudjuk az interwiev többi reszet,lehet hogy valami szenzaciohajhasz firkasz emelte ki ezt a par mondatot a szövegkörnyezetbol.
Ha a Ferrari-Schumacher felallast szeretne,maris jobban utalom,mint Sumit
:DD -
Mit kell sírni? ez az első technikai probléma idén a verseny7végén! -
nah hát ennyit a merciről!! nagyon jó kocsi lenne, tavaly kimi simán megnyerte volna a vb-t csak szar volt az autó!! bár utálom őket, de elismerem h ha kicsit végre biztosabb autót építenének, akkor nagyok lehetnének... -
Passz, talán benzinpumpa, de hivatalosan még nemnyilatkoztak. -
Montoya miért csak egy kört ment???