182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kimi érzi hogy a mclaren nem érdemli meg hogy nyerjen nekik :) -
Még ráér nyerni,nem lenne muszáj neki most:) -
G_ArchAngel #34771 Ez már legyen a finn kisgyereké, szétissza a máját, ha nem nyer már egy futamot:) -
Ennyi erővel Massa is:) -
Sajnos, de Schumi nyerhet! -
kicsi az esélye -
Most hétvégén egy kettős ferrari győzelemnek örülnek:) -
Alonso inkább a McLarentől tart, nem a Ferraritól -
szerintem qrvajó verseny volt és az lesz a mostani is (már gyakorlom az esőtáncot:) tavaly is uncsinak indult aztán Kimi csak megoldotta hogy izgi legyen azzal a kockás fékezéssel
-
G_ArchAngel #34764 Te meg menjél aludni:)))
arra gondolt, hogy VERSENY mikor lesz, nem futam/rendezvény...
gondolom a ritkaszar imolai futamra célzott... -
ember bazzee tényleg vak vagy ott van a 2 dátum, vagy gondban vagy a számokkal? most hétvégét jelöli, tudod az első 2 szám az év, második 2 a hónap, az uccsó 2 a nap, mivel ma negyedike van és csütörtök ezért elég egyértelmű hogy hetedike vasárnap....... -
ugy értem VERSENY
(nem rendezvény)
-
jaguár pitbabe? -
ki a csaj a banneren? :DD -
szerintem nem túl bonyolult megtalálni a banneren :) -
mikor lessz legközelebb verseny? -
jó lenne ha valami tisztességes csapathoz kerülne hogy lehessen normálisan szurkolni -
Sajna ez beis fog következni... nemlátok rá semmi reális esélyt hogy a rönót vagyis Alonsot idén bárki megfogja, mivel a szerencse velevan, nameg a skill és a rötyó:))
Nincs itt vita... részemről leglábbis eddig sem volt. -
vitázzatok csak tovább, addig Alonso szép csendben majd megnyeri a VB-t és győzelmi vigyorral jön el a tetves franciáktól
-
De nem vádolják... most a pirosak vannak terítéken...
És nem a versenyzőkről van szó, mer baricsellónak kimondottan drukkoltam a ferkánál, ( persze most is a hondánál ) hanem a csapatokról, ne keverjük a 2 dolgot... -
:DDDD -
nem volt okod pattogni, mert nem állítok olyan dolgokat, ami nem sportszerű, meg mások becsületességének a megkérdőjelezése... Nem kedvelem Alonsot, mégis elismerem mint sportolót és a csapatát is, meg amikor igazat mond. De a Ferrari bármit csinál, mindenhol beléjük kötsz, meg összeesküvéseket keresel. És amikor valakitől folyton ezt látom, jóhogy nem hagyom szó nélkül. Érdekes, ha valaki csak annyit mond Montoyára, hogy agresszív egyből pattogsz, és nem ,,pattogHATnál"... Nem tartom magam fanatikusnak, nem tudom te mit szólnál ha folyton csalással vádolnák a Mekit... -
G_ArchAngel #34751 Kimi Räikkönen: "Monacóban borzalmas lett volna vele egy pályán autózni. Rendes fickó, de nagyon lassú. Ha éppen valaki előtt volt, soha nem lehetett tudni, hogy nem vét-e hibát."
Christian Klien: "Ő valahogy mindig más ideális íveket talált mint mi. Talán ez annak tudható be, hogy ahol ő él, ott a másik oldalon közlekednek az autósok."
Nick Heidfeld: "Minden tiszteletem az övé, de nem hiszem, hogy néhány teszt segíthet neki." -
Yuji Ide nem indulhat az Európa Nagydíjon
Idet elküldték – a versenyzők fellélegeztek -
G_ArchAngel #34749 Vedd észre, ez az igazi énjük...
Eddig a McLaren-esek mellé álltak, együtt fikáztuk a Renault-t, most nyert MS egy futamot, egyből köpködnek mindenkire...
Az SG-n annyira még nem, de más fórumokon már sűrű a vörös köd...
Én továbbra is tartom magamat ahhoz, hogy mind Kiminek, mind MS-nek szurkolok, de csapatként a McLaren-nek...
Persze a hispán kutya vesszen továbbra is! -
Lelehet rólam szállni... nemvagyok ferraris más a véleményem mint a fanatikus piros drukkereknek.., ezvan nemkell rá reagálni, ha nemtetszik... ennyi erővel énis itt pattoghatnák hogy nemtetszik amit te állítasz... -
Egyébként tökéletesen 1et értek a pilótákkal a tökfelesleges üzemanyag pazarlásról. Bár azt hozzáteszem, hogy nekem tetszik, hogy az időmérőn is már egy fajta "versenyt" lehet látni. Viszont Alonso felvetése hülyeség. Egyáltalán nem tükrözi az egy körös időmérő (mégha nem is egészében csak az döntene) az autók és pilóták erő sorrendjét. -
A világbajnok Fernando Alonso egy közelmúltbeli nyilatkozatában konkrét javaslatot is megfogalmazott: szerinte a tavalyi és az idei időmérő szisztémák lenne az ideális megoldás, a tíz legjobb rajtpozíció sorsáról egykörös rendszerben hozna döntést.
Most igaza van. Ez lenne a legjobb megoldás -
A képen Rosbergre mindíg azt hiszem, hogy egy nő.
-
a verseny megóvásának kísérletére gondoltam... Mellesleg ebben a fórumban te már nehezen magyarázod ki az elvakultságod :DDDDDDD -
Az időmérő megváltoztatásáért lobbiznak a pilóták
Coulthard és Schumacher Barcelonában ... -
Nemvagy képben... a szárnyügy nem most robbant ki...
Nézd a Ferrari nyilatkozatait és vond le a következtetést, ha neked máshogy jön le akkor örülök... -
mellesleg egyszer nyer a Ferrari, egyből csak támadják? Nem túl sportszerű -
ez nem igaz. Amikor a Ferrarit gyanúsítják: szemét Ferrari biztos megússza. Amikor Ferrari gyanusít másokat: szemét Ferrari védekezés, elterelés fújjj. Kicsit unalmas. Ennyire szelektíven gondolkozni. Inkább csak szurkolnál és élveznéd a versenyt... -
"Montoyának azonban Räikkönennél is rosszabb a nürburgringi mérlege: az utóbbi négy Európa Nagydíj mindegyikén összeütközött valamelyik riválisával (David Coultharddal, Michael, majd Ralf Schumacherrel, végül tavaly Mark Webberrel)."
bízok benne hogy Monty hozza a formáját idén is :) -
G_ArchAngel #34738 most állt el, ki is küldtem az asszonyt füvet várni az elektromos fűnyíróval...:P -
remélem lesz eső :) -
-
tudom, anno 2000-ben nyertem pár ezrest schumin :) -
csak akkor változnak a tippmix szorók is
nem lehet akkorát kaszálni