182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
donpedro #36698 Bazz, még 5 kör és MS dobogón lett volna... -
Büszkén felvállalom, hogy a helyesírásom pocsék, de igazad van VB mjad megpróbálok oda figyelni... nem fog menni:D Vas, igen szívesen megnézném az összes pilótát egy forma3-as bajnokságban ott azért nagyábbol egyformák a kocsik:D -
Barrichello remélem már elfelejtette az engedjemelsumi reflexét :D -
sumi bekattant vazze!! ezt vártam!! miért nem elöbb??:D -
Schumi odalépett..csak későn :S -
Na még Alonso falhoz csapja kocsit és minden oké!!!!
-
Na, most hajrá, kockafejű, legyen karácsonyotok! :) -
jah hát az édes kevés lesz, de ez is mutatja h simán nyert volna!! de trulli leállt és sumi már az 5ik!! -
donpedro #36690 Schumacher vajon mennyit hoz körönként Barrichello-n? Már csak 10 másodpercre van, pedig nem olyan régen még fél percre volt. Sajnos már csak 6 kör van... -
Meg lehet akármilyen jó pilóta, ha xar vasat adnak alá
Egyébként meg vagy VB, vagy WC (Nem, nem 00, hanem World Champion), de döntsd már el! ;) -
juzosch #36688 Szóltam én hozzád egy rossz szót is? -
mert? -
Ne mond tényleg??? Na komolyra fordítva a szót igen tudom, hogy van és ezt mindeki tudja róla és pont erről beszélek, aki ezt nem tudja értékelni, vagy felfogni hogy mit jelent és csak azt nézni, hogy az adott évadban hogy áll a pilóta nos, hogy is mondjam az ilyen tisza virág életű drukker azért nem azaz alap amit cipész csinált egy WB cím igenis nagydolog. -
Akkor elismerésem Schumachernek hogy ezen a pályán ennyire feljött! -
annyi!! -
A tegnapi "hibája" miatt a boxból kellett indulnia -
sdumit megbüntették, és az utolsó helyről kellett indúlnia -
Alonso mákos mint a szar..Schumit nem büntetik meg akkor itt szarrá verte volna
fúú de utálom a kis öntelt hülyegyereket -
juzosch #36680 Az időmérő semmit nem jelent, a súlykülönbségek miatt. Bár valszeg ugyanolyan vonatt lett volna, mint most(amíg ki nem estek), csak sumival az élen. -
Nem néztem a futamot Schumacher hogyhogy csak 6. ? -
juzosch #36678 Te ne szolját be nekem, főleg ne ok nélkül. -
:D -
először is te nem mondod meg mit csináljak
másodszor pedig fogd fel -
mért különbségek? na megyek vissza nézni -
juzosch #36674 Hát a tegnapiak alapján elvennék a 7 vb-címét is:) -
azt nem hiszem, de ez is olyan mint a bl, a másodikat nem jegyzik, nem tartják számon, nem érdekel senkit!! csak az évkönyvekbe kerűl be.... -
juzosch #36672 Először is moderáld magad.
Másodszor pedig nem értem a kérdésed. -
Szerintem Kimi lesz a végén a 2., nem Schumi! -
én is ezt akartam mondani, gyorsabb voltál:D -
jaja!! meg ha most sumi nekimegy a geccbe:D -
Villeneuve (vagy hogy írja) neve ismerős? Neki is van VB címe... -
Villenuve-nek is van 1 vb címe és most hol van meg eddig hol volt..
Alonso is úgyanígy fog járni (remélem)
-
juzosch #36666 De mégis honnan veszed, hogy gyorsabbak voltak? -
Ez mindig vissza üt. Nem most, majd. -
megkérdezhetem hogy te mi a faszról beszélsz? -
juzosch #36663 Hát, mivel a renault nem lehet lelőni sem, így már nem sok esélye van. De azért a versenyeken még lehetnek jó kis párviadalok -
lol Kimi azért tud élni:D -
pontosan mögötte voltak , mert a többiek lemaradtak Montoyától kezdve
az a kettő tudott gyorsabbat menni nála nem is maradtak le, az már más dolog h feltartotta őket és nem tudtak előzni
-
Nem vagyok egy Alfons fan és akkor nagyon finoman fogalmaztam, de az hogy eltűnik a homályban picit durva azért még is csak van már 1 WB-je amúgy meg az élethez mák kell nézd meg a finn pilótákat mind balszerencsés és ez rajtuk is marad addig amíg versenyeznek, sajnos. Megkockáztatom jövőre a meki megbízhatóvá válik Alfons alatt na de ez még a jövő zenéje... -
Kimi jól nyomja :D
Hawaii feeling