182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #38030 anti renault-sok már most törhetik magukat mert a beképzelt sutyót már Alonsonál előték ... ja h nincs rajta sapka 
-
G_ArchAngel #38029 -
Dexantreal #38028 Ki milyen motorral indul Indianapolisban? -
-
hát ja, számolnak és szimulálnak.
bár az mellett hogy az első kiállásig eltöltött idő fordítottan kihathat a boxidőre...és végül is minden másra, na de közben körönként fél másodperccel lassabb az autó.
MS ugyan beszorult Trulli mögé vmilyen szinten, de Trulli-n kivül sem tudott volna olyan időt autózni hogy az elejébe kerüljön...annélkül hogy Kimi-nél elrontják a kiállást, de Kimi-nél elrontották, így végül is valószinűsíthető hogy ha megrajtolja MS Trulli-t, akkor megfoghatta volna Raikkonen-t, ahogy végül meg is fogta....de ehez nem az ő stratégiájuk jutatta hozzá hanem mindkét esetben rajtuk kivűlálló hiba. -
Dexantreal #38025 Ralf Schumacher nem tart Indianapolistól
Kívánom, hogy sikerüljön neki. A srác eddig télleg peches volt. -
Dexantreal #38024 Damon Hill kipróbálja a DTM-et
Ezt észre se vettem. Kíváncsi leszek, hogy bírja majd. -
Dexantreal #38023 USA Nagydíj: sajtótájékoztatók menete
-
G_ArchAngel #38022 -
Humorosaranyosból
Nah, ezért nem szabad az f1-es masinát állva túráztatni/hagyni járni :) -
G_ArchAngel #38020 Kovalainen nem hajlandó még egy évet tesztelni
A Renault csapatvezetője, Flavio Briatore néhány héttel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy nagy valószínűséggel Heikki Kovalainen veszi át Fernando Alonso helyét a csapatnál a 2007-es esztendőben. Az első hivatalos bejelentésre nem kellett sokat várni, ám ekkor csak Giancarlo Fisichella szerződéshosszabbítását erősítették meg.
A finn pilóta megelégelte a versenyzés nélküli teszteléseket, és jövőre rajthoz szeretne állni. A Renault csapat színeiben. Egyes sajtóértesülések szerint Briatore a Red Bullnál kívánja 'elhelyezni' Kovalainent, a Renault erőforrásokért cserébe.
"Jelenleg nincs állandó szerződésem a Renaultval, csak Flavio Briatore menedzserirodájával. De szeretnék ott maradni, ahol vagyok. Itt ismerem a csapatot, az embereket. Nagyon sajnálnám, ha az eddigi munkám hiábavaló lett volna." – mesélte a finn pilóta.
"Tudom, hogy nem fogok még egy évet teszteléssel tölteni. Keményen dolgoztam, és elégedett is voltam, de az eredeti tervek szerint csak egy évig akartam távol maradni a versenyzéstől."
Az hiszem az Ő beceneve is megvan: a Homlok -
Dexantreal #38019 Willis visszatérhet a Hondához
A banner király
-
edeleny #38018 Most lehet,hogy elfogult vagyok,de igazan azota unalmas az F1 amiota lehet elektronikus segedeszközöket alkalmazni.tenyleg,en nem a technikat fognam vissza,hanem az aerodinamikat. -
Talán jobb megoldás lenne a mezőny "összefogására" (SC helyett)ha szigorúbbak lennének a szabványok. Pl. mindenki azt és olyat aggat a kaszni bármely pontjára, amilyet csak akar. És ez csak az ami látszik.
Nagyon szerettem az F1-et, de az utóbbi 5-8 évben nagyon nagy különbség alakult ki az egyes csapatok között. 3x-os lekőrözés, van amikor már az 5-6. helyezett is kört kap. 2-3 csapat verseng a bajnoki címért, de ők is csak az idény feléig.
Sry, nem vagyok jó passzban. De azért nagyon várom az amcsi futamot, ismét kerékcserével. -
edeleny #38016 Ha mgnezed a nem ovalpalyakat,akkor ott sincs tul sok bukotér. -
G_ArchAngel #38015 nem a finn a kiszámíthatatlan, hanem az autója....:)
igaz, most hibázott, de másokkal ellentétben nem kente az autóra (kuplungra), hanem beismerte, hogy Ő autózott annyira a határon, hogy besokalt... -
raikkönen tényleg kiszamithatalan. nemlehet tudni mikor áll meg alatta az auto:) -
Ja, azért jönnek be nem ovál pályán is alapból ... -
Miben? a körpályás sorozatokban? ott természetesen mivel nincs semmi hely, ha valami történtik akkor mindenki leáll. -
Érdekes, Amerikában ez nem probléma ... -
az SC lényege a biztonság, nem az élen álló büntetése. -
Egyszerűen minden kiesésnél - akármilyen is - be kéne hívni a Safety Cart. Kicsit izgalmasabb futamok lennének. -
"A vb-címvédő pilóta kiemelte, Räikkönent kiismerhetetlen riválisnak tartja.
- Az első 20 körben hiába nyomtam szinte tövig a gázpedált, Kimit képtelen voltam lerázni magamról. Egyszerűen nem értettem, miként bírja. Bevallom, jobban félek tőle, mint Schumachertől."
[URL=http://www.szinesbulvarlap.hu/index.php?page=13788]"Eredeti"[/URL] -
töröltem. nem hiányzik a flém. -
G_ArchAngel #38006 volt egy komment, ami Istencsászárt fikázta, arra hivatkoztam - mivel az eltűnt, eltűnt a hivatkozásom is... -
így már érthető :) -
G_ArchAngel #38004 #37987 - lemaradt? -
que? -
G_ArchAngel #38002 szvsz az első értelmes mozdulat, mióta az F1-ben van...
kezd rájönni, hogy mekkora értéket dobott el dollármilliókért... -
Akey #38001 Dehogyis nincsenek sztorik! Amikor a résztuaregeket beindítják, úgy szólnak, mint egy helikopter...hát akkor a dízelódik milyenek... Csak a kommentárkodáshoz nem ért. És még mindíg van hitele! Ha ő azt mondja, hogy Kimi nem cserélt balhátsót, a Nemzeti Sport megírja! Amikor Alonso a 70 körből vezet 65-ön kersztűl mondja, hogy rajt-cél győzelem, az NS megírja! Ráadásúl amiért pénzt kap, azt megcsinálja! A Red Bull Air Racen végigkiabálta Nigel Lamb körét úgy, hogy Bessenyeinek hitte. Aztán koppant egy nagyot és kezdte előröl. Majd holnap folytatom... -
edeleny #38000 Esküszöm tenyleg nem venne eszre,ha bejatszananak egy masik futambol reszleteket.Ja meg ami hianyzik:a sztorik.Amikor epp nemtörtenik semmi,az anegdotak,ki törtenetek,csak ehez nem ertenek,mint ahogy a technikai reszletekhez sem,igy marad az idetlen üres fecseges."Gyulam ez az auto termeli az üzemanyagot." -
Nem nem ez a baj vele, hanem az hogy ő egy teljesen másik versenyt néz. -
edeleny #37998 Az a baj Palikkal,hogy minden futamon ugyan ennyit hibazik,en egy TV elött több informaciot tudok leolvasni,mint ö a monitorok elött.Nezem a LiveTiminget,es latom az idöket,tudok következtetni,akkor is,ha nem azt mutatjak,ami erdekes lenne.Az uncsitesomnak van digitalis müholdkartyaja a PC.ben,van olyan ado,ahol több kameraallasbol lehet latni mitörtenik,abba az autoba ülok be amelyikbe akarok,lehet latni külön a boxutcat.Palikeknak az ilyen pluszinfokat kellene mondani,merth ha csak azt mondja,amit en is latok,raadasul rosszul,az unalmas,es bosszanto.
Mennyivel jobb volt mikor elöben közvetitettek,es mondta a riportel,hogy X csapat most vonul ki a kerekcserere,pedig nem is mutattak,vagy volt idöszak,mikor a kiesesek utan nem sokkal mar mondtak,hogy valto,elektronika,vagy mas hiba miatt allt ki. -
G_ArchAngel #37997 USA banner -
Alonso győzött, a rekordok embere Schumacher
Fernando Alonso megszerezte idei hatodik futamgyőzelmét a Kanadai Nagydíjon, és újabb két ponttal növelte előnyét Michael Schumacherrel szemben. A nemzetközi sajtó szinte már világbajnokká avatta a spanyol pilótát.
GAZZETTA DELLO SPORT: "Nem jött el a várt fordulat a Ferrarinál. Montrealban is Alonso nyert. A német Räikkönen hibájából profitált. A második hely rendben van, de ezúttal nem harcolt Alonsoval. A spanyol úgy kezd versenyezni, mint Schumi fénykorában."
TUTTOSPORT: "Schumi a rekordok embere. Ezer világbajnoki pontot szerzett a Ferrarival. Alonso sugárzó boldogsága a negyedik futamgyőzelem után."
LA STAMPA: "Mindig csak Alonso. Csak azért nem zárhatta le a bajnoki csatát, mert Michael papa olyan erőszakos. Alonso az első körtől az utolsóig tökéletesen ment."
MARCA: "Alonso a nyárkirály."
AS: "Alonso megtörte az amerikai átkot. Nem lehet megállítani. Bravó Fernando." -
pauly #37995 ja,csak mint mondtad "unalmas"... belekéne vinni egy kis palik humort,izgalmat,és akkor tényleg jó lenne Wéber is :)
bár Palik hangja szvsz jobb kommentátornak... -
Lehet, hogy a Wéber Gábor unalmasan közvetít, de mégis ő közvetít a legjobban jelenleg szerintem! -
meghajol a technika elött, ez az amit Kimi-től nem fogunk soha látni ő inkább láncfűrésszel megy majd neki egyszer ha elszakad a cérna / elfogy a pia :) -
Dehogy nem ez! Az hogy ő az Alonso. Ez a baj. -