182273
  • dav1d
    anti renault-sok már most törhetik magukat mert a beképzelt sutyót már Alonsonál előték ... ja h nincs rajta sapka
  • G_ArchAngel #38029
  • Dexantreal
    Ki milyen motorral indul Indianapolisban?
  • Punker
  • b-type
    hát ja, számolnak és szimulálnak.
    bár az mellett hogy az első kiállásig eltöltött idő fordítottan kihathat a boxidőre...és végül is minden másra, na de közben körönként fél másodperccel lassabb az autó.
    MS ugyan beszorult Trulli mögé vmilyen szinten, de Trulli-n kivül sem tudott volna olyan időt autózni hogy az elejébe kerüljön...annélkül hogy Kimi-nél elrontják a kiállást, de Kimi-nél elrontották, így végül is valószinűsíthető hogy ha megrajtolja MS Trulli-t, akkor megfoghatta volna Raikkonen-t, ahogy végül meg is fogta....de ehez nem az ő stratégiájuk jutatta hozzá hanem mindkét esetben rajtuk kivűlálló hiba.
  • Dexantreal
    Ralf Schumacher nem tart Indianapolistól

Kívánom, hogy sikerüljön neki. A srác eddig télleg peches volt.
  • Dexantreal
    Damon Hill kipróbálja a DTM-et

Ezt észre se vettem. Kíváncsi leszek, hogy bírja majd.
  • Dexantreal
    USA Nagydíj: sajtótájékoztatók menete

• G_ArchAngel #38022
  • RelakS
    Humorosaranyosból

Nah, ezért nem szabad az f1-es masinát állva túráztatni/hagyni járni :)
  • G_ArchAngel #38020
    Kovalainen nem hajlandó még egy évet tesztelni

A Renault csapatvezetője, Flavio Briatore néhány héttel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy nagy valószínűséggel Heikki Kovalainen veszi át Fernando Alonso helyét a csapatnál a 2007-es esztendőben. Az első hivatalos bejelentésre nem kellett sokat várni, ám ekkor csak Giancarlo Fisichella szerződéshosszabbítását erősítették meg.

A finn pilóta megelégelte a versenyzés nélküli teszteléseket, és jövőre rajthoz szeretne állni. A Renault csapat színeiben. Egyes sajtóértesülések szerint Briatore a Red Bullnál kívánja 'elhelyezni' Kovalainent, a Renault erőforrásokért cserébe.

"Jelenleg nincs állandó szerződésem a Renaultval, csak Flavio Briatore menedzserirodájával. De szeretnék ott maradni, ahol vagyok. Itt ismerem a csapatot, az embereket. Nagyon sajnálnám, ha az eddigi munkám hiábavaló lett volna." – mesélte a finn pilóta.

"Tudom, hogy nem fogok még egy évet teszteléssel tölteni. Keményen dolgoztam, és elégedett is voltam, de az eredeti tervek szerint csak egy évig akartam távol maradni a versenyzéstől."

Az hiszem az Ő beceneve is megvan: a Homlok
  • Dexantreal
    Willis visszatérhet a Hondához

A banner király
  • edeleny
    Most lehet,hogy elfogult vagyok,de igazan azota unalmas az F1 amiota lehet elektronikus segedeszközöket alkalmazni.tenyleg,en nem a technikat fognam vissza,hanem az aerodinamikat.
  • WizArts
    Talán jobb megoldás lenne a mezőny "összefogására" (SC helyett)ha szigorúbbak lennének a szabványok. Pl. mindenki azt és olyat aggat a kaszni bármely pontjára, amilyet csak akar. És ez csak az ami látszik.
    Nagyon szerettem az F1-et, de az utóbbi 5-8 évben nagyon nagy különbség alakult ki az egyes csapatok között. 3x-os lekőrözés, van amikor már az 5-6. helyezett is kört kap. 2-3 csapat verseng a bajnoki címért, de ők is csak az idény feléig.
    Sry, nem vagyok jó passzban. De azért nagyon várom az amcsi futamot, ismét kerékcserével.
  • edeleny
    Ha mgnezed a nem ovalpalyakat,akkor ott sincs tul sok bukotér.
  • G_ArchAngel #38015
    nem a finn a kiszámíthatatlan, hanem az autója....:)

igaz, most hibázott, de másokkal ellentétben nem kente az autóra (kuplungra), hanem beismerte, hogy Ő autózott annyira a határon, hogy besokalt...
  • Count Adyn
    raikkönen tényleg kiszamithatalan. nemlehet tudni mikor áll meg alatta az auto:)
  • a.carkey
    Ja, azért jönnek be nem ovál pályán is alapból ...
  • Istencsászár
    Miben? a körpályás sorozatokban? ott természetesen mivel nincs semmi hely, ha valami történtik akkor mindenki leáll.
  • AnuluWork #38011
    Érdekes, Amerikában ez nem probléma ...
  • Punker
    az SC lényege a biztonság, nem az élen álló büntetése.
  • AnuluWork #38009
    Egyszerűen minden kiesésnél - akármilyen is - be kéne hívni a Safety Cart. Kicsit izgalmasabb futamok lennének.
  • AnuluWork #38008
    "A vb-címvédő pilóta kiemelte, Räikkönent kiismerhetetlen riválisnak tartja.

- Az első 20 körben hiába nyomtam szinte tövig a gázpedált, Kimit képtelen voltam lerázni magamról. Egyszerűen nem értettem, miként bírja. Bevallom, jobban félek tőle, mint Schumachertől."

[URL=http://www.szinesbulvarlap.hu/index.php?page=13788]"Eredeti"[/URL]
  • ÁjjLe BoBBi
    töröltem. nem hiányzik a flém.
  • G_ArchAngel #38006
    volt egy komment, ami Istencsászárt fikázta, arra hivatkoztam - mivel az eltűnt, eltűnt a hivatkozásom is...
  • Punker
    így már érthető :)
  • G_ArchAngel #38004
    #37987 - lemaradt?
  • Punker
    que?
  • G_ArchAngel #38002
    szvsz az első értelmes mozdulat, mióta az F1-ben van...

kezd rájönni, hogy mekkora értéket dobott el dollármilliókért...
  • Akey
    Dehogyis nincsenek sztorik! Amikor a résztuaregeket beindítják, úgy szólnak, mint egy helikopter...hát akkor a dízelódik milyenek... Csak a kommentárkodáshoz nem ért. És még mindíg van hitele! Ha ő azt mondja, hogy Kimi nem cserélt balhátsót, a Nemzeti Sport megírja! Amikor Alonso a 70 körből vezet 65-ön kersztűl mondja, hogy rajt-cél győzelem, az NS megírja! Ráadásúl amiért pénzt kap, azt megcsinálja! A Red Bull Air Racen végigkiabálta Nigel Lamb körét úgy, hogy Bessenyeinek hitte. Aztán koppant egy nagyot és kezdte előröl. Majd holnap folytatom...
  • edeleny
    Esküszöm tenyleg nem venne eszre,ha bejatszananak egy masik futambol reszleteket.Ja meg ami hianyzik:a sztorik.Amikor epp nemtörtenik semmi,az anegdotak,ki törtenetek,csak ehez nem ertenek,mint ahogy a technikai reszletekhez sem,igy marad az idetlen üres fecseges."Gyulam ez az auto termeli az üzemanyagot."
  • gordon 24
    Nem nem ez a baj vele, hanem az hogy ő egy teljesen másik versenyt néz.
  • edeleny
    Az a baj Palikkal,hogy minden futamon ugyan ennyit hibazik,en egy TV elött több informaciot tudok leolvasni,mint ö a monitorok elött.Nezem a LiveTiminget,es latom az idöket,tudok következtetni,akkor is,ha nem azt mutatjak,ami erdekes lenne.Az uncsitesomnak van digitalis müholdkartyaja a PC.ben,van olyan ado,ahol több kameraallasbol lehet latni mitörtenik,abba az autoba ülok be amelyikbe akarok,lehet latni külön a boxutcat.Palikeknak az ilyen pluszinfokat kellene mondani,merth ha csak azt mondja,amit en is latok,raadasul rosszul,az unalmas,es bosszanto.
    Mennyivel jobb volt mikor elöben közvetitettek,es mondta a riportel,hogy X csapat most vonul ki a kerekcserere,pedig nem is mutattak,vagy volt idöszak,mikor a kiesesek utan nem sokkal mar mondtak,hogy valto,elektronika,vagy mas hiba miatt allt ki.
  • G_ArchAngel #37997
    USA banner
  • Istencsászár
    Alonso győzött, a rekordok embere Schumacher

Fernando Alonso megszerezte idei hatodik futamgyőzelmét a Kanadai Nagydíjon, és újabb két ponttal növelte előnyét Michael Schumacherrel szemben. A nemzetközi sajtó szinte már világbajnokká avatta a spanyol pilótát.

GAZZETTA DELLO SPORT: "Nem jött el a várt fordulat a Ferrarinál. Montrealban is Alonso nyert. A német Räikkönen hibájából profitált. A második hely rendben van, de ezúttal nem harcolt Alonsoval. A spanyol úgy kezd versenyezni, mint Schumi fénykorában."

TUTTOSPORT: "Schumi a rekordok embere. Ezer világbajnoki pontot szerzett a Ferrarival. Alonso sugárzó boldogsága a negyedik futamgyőzelem után."

LA STAMPA: "Mindig csak Alonso. Csak azért nem zárhatta le a bajnoki csatát, mert Michael papa olyan erőszakos. Alonso az első körtől az utolsóig tökéletesen ment."

MARCA: "Alonso a nyárkirály."

AS: "Alonso megtörte az amerikai átkot. Nem lehet megállítani. Bravó Fernando."
  • pauly
    ja,csak mint mondtad "unalmas"... belekéne vinni egy kis palik humort,izgalmat,és akkor tényleg jó lenne Wéber is :)
    bár Palik hangja szvsz jobb kommentátornak...
  • Magic Boy
    Lehet, hogy a Wéber Gábor unalmasan közvetít, de mégis ő közvetít a legjobban jelenleg szerintem!
  • Punker
    meghajol a technika elött, ez az amit Kimi-től nem fogunk soha látni ő inkább láncfűrésszel megy majd neki egyszer ha elszakad a cérna / elfogy a pia :)
  • gordon 24
    Dehogy nem ez! Az hogy ő az Alonso. Ez a baj.
  • desigo