182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Egy igy igaz! De azt bírom hogy egy ilyen pályára nincs panasz, ide jönnek Mogyorodra és minden évben sírnak hogy hogy csúszik. De ezt lehet fikázni mert ez MO-n van a másik meg CAnadába hogy nézne ki ha rosszat mondanának róla. -
Nem fullasztottál még le kocsit? és akkor a kocsira fogtad mer béna voltál?:DDDDDDDDD -
köcsög rtl kit érdekel h valalami cigánygyerek belefullad egy olyan folyóba, ráadásul annála réstzénél ahol gát van, oszt ot van benne a nagy olajos kanna, amikro kimi vmiért aharmadikra csuszott le:( -
persze mindenben kimi a hibás, az nem számít hogy az aszfalt olyan szar volt hogy jágpályán is biztosabban futott volna... a kocsi lefulladása se Kimi hibája.
-
Ennek még majd alaposabban utáanolvasok, hogy tesztpilóták hogyan kapnak gumit..stb.
Egyenlőre csak egyéni elgondolás, de ha a 2.számú pilóta belemegy és a szabályok szerint lehetséges, akkor szerintem ez a felállás...legalábbis én így csinálnám. -
Igen, Alonsonak mindig van friss gumija, az összes etapra, ha szorongatják:) -
Illetve nem így gondolom, kiszámoltam 2 futammal ezelőtt, hogy Alonso-nak nem lehetett volna annyi új gumija, mint amennyit felraktak...persze tévedhettem is, mert benézhettem új guminak kicsit használtat, de sztem nem. -
Ez valószínüleg igy is van... -
Naon nem birom azt a palit. Bocsi de ezvan. Szerintem az aki nem bírja a meleget spanyol létére és vizzel húűtött börruha kell neki és állandóan nyig az nem férfias,de ez az én véleményem attól te még szeretheted és szeresd is. Nem lenne jó ha mindenki egy embernek drukkolna. -
Massa és Fisi-t sztem nem nagyon kell az 1. piótákhoz hasonlítani, amióta olvastam hogy az ő jó gumijukat beáldozzák az 1 pilótának (Alonso és MS).
Egyáltalán nem megbízható forrásból olvastam, de nagyjából én is így gondolom.
-
Massa meg odaképzelte a falat hogy ő is ő is és nem akarta nyomni ne legyen feltünő jelenség a pályán:D:D:D:D -
Gibernau homi??? mekhasz! :)))) -
np..csak pár sor volt. :)
Szal végül is én hajlok arra amit Wéber Gabi mondott, hogy a falnál megütötte MS a futóművet, és ezért változtattak a taktikán..odáig jó nehéz autóval mentek, utána meg szvsz nem frankó futóművel...mászkált is a Ferka rendesen. -
Arra várhatsz!! Spanyolok közűl egy embert bírok bármilyen sportról legyen szó az pedig Carlos Sainz. A többi egy nyálasszáju kis homoktenger. Ide tartozik:Alonso,Pedrosa,Gibernau és atöbbi kis homi. -
edeleny #37936 nem tudom,de szerintem rajta,es egy ket ismijén kivül senki sem tudja. -
Lol én azért erre nem fogadtam volna ami tény, Alfons első kerék cseréje 8.1 kimié 14.valamennyi a második kiállásnál a szitu majdnem ugyan ez némi matek és kijön hogy ez alsó hangon is min 12 mp na már most mivel ezt elszenvedte és annyi nincs a mekiben, hogy ezt pályán vissza vegye gondolom ezek után Kimi csak annyira nyomta amennyire kell hogy 2. legyen az uccsó kanyart elcseszte tény de ha nincs a két ,,kis" malőr lehet alfons dolga nehezebb lett volna persze tudom itt nincs ha így alakult.. -
Alonzonak
b type: bocs :) -
gecó, kiütöttél :))))) -
dav1d #37932 kus!
Akkor is Alonso a szerencse malac mert ilyen teljesítmény után csak ezzel tudunk fikázódni
-
most akkor ki hol lesz jovore? -
úgy tűnik hatásos volt Briatore woodoo csele... -
edeleny #37929 Vegülis Kimi maganak baxta el,de ha nincs az SC. ez böven belefert volna. -
Most komolyan abba hagya? Nemá akkor kinek fogok drukkolni. -
Csupán 9 mpt szedett össze ... -
edeleny #37926 Te vagy az egyetlen ember aki ezt tudja. -
Magát húzta, nem a szerelők fullasztották le a kocsit, nem a csapat csúszott ki ide-oda. Keréknél kavartak, de nem azon mult. -
Miért Sumi nem megy jövőre? Én ugy tudom aláirt arra aszezonra. -
Hát Kimit még az ág is húzza! De már megszoktuk!
-
dav1d #37922 Kovalie 
n
-
dav1d #37921 Fernando "the 1ST" Alonsoval 

hajrá hajrá
-
Remélem jövőre Kimi fogja alázni a mezőnyt a Rönóval ;) -
Alonso igyis-ugyis rommá verte volna őket... Igy leglább Kiminek ráfoghatjuk hogy elbénázta / ták... Esélye nem lett volna. -
Miért, Raikkonen hibázott a visszafordítóban, ennek nincs köze a szerencséhez. -
Az ember szerintem azert ul le a tv ele f1et nezni, hogy f1et nezzen, teljes terjedelmeben, nem pedig megszakitva valami elore leforgatott tudositassal. A 3 kor alapjaban veve nem a vilag veget jelentene, viszont az rtl klub hozzaallasarol (a focivb kozvetitesenek szinvonalval egyetemben) eleg sokat elarul a nezok folyamatos semmibevetele. -
nem hiszem el,h ez a vastagszemoldoku tortillazabalo nyert mar megint -
edeleny #37915 Nem tudom?Suminak egy full normalis futamon kinezett volna egy laza 5 hely,ehelyett 2. lett,ez a szerencse nem az Alonsoé.Most az SC csak Suminak jött jol. -
Végre volt 1 előzés ebbe a 3 uncsi körben + pódium és interjú. -
M1 :P -
edeleny #37912 tud valaki valami csatornat,ahol nem a foci van? -
ne balhézzatok már 3 unalmas kört nem láttunk és?....