182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
támogatom az ötletet :) -
látom mindenki csajos bannert szeretne :D az f1 már nem is számit !
ha betetétek volna a csajos bannert már rég az f1-ről szólna a topic :)
de igy mindenki azt irja miért nincs csajos banner :)
de kit érdekel itt hogy mit akar mindenki :) -
trappista-sajt-nejlon gatyás csajok
-
Dexantreal #39388 Tegyétek be szerintem valahogy a banner szélére a piros gatyás csajszikat 
. Én is hiányolom a csajszikat a bannerből
, egyébként jó lett
-
Gabor_(HSF) #39387 Engem meg inkább az dobna fel,ha ebben a sorrendben masziroznának,arra is volna 5letem,hogy milyen zászlót tartsanak a kezükben,igaz az kevésbé lobog... -
Az biztos feldobná a bannert, ha egy csaj tartaná a Magyar zászlót a balszélen.
Bár én fölcserélném a pályarajz menne balra a csaj meg a zászlóval jobbra! -
igen ők hiányoznak a balszélről den nem csak képről :D az én balomon is állhatnánal :D :D -
addig is akiknek hiányzik valami a balszélről...
-
pedig sztem azért a csajok is hozzátartoznak az F1-hez, mondjuk az igaz, hogy az utolsó magyar banneren a 3 csaj kissé sok lett, elég lenne egy balszélre és kész, nem kellett volna ennyire felfújni... -
én is azt hiányoltam.. -
aham, már értem....csak előbb nem olvastam vissza...
-
hol vannak a banneről a csajok?! nem ehhez vagyok szokva... 
amúgy jó...
-
Dodo55 #39379 Elnéztem a dátumot, a júliusi első hétvége dátumait írtam a bannerba az augusztusi első hétvége dátumai helyett, itt a javított banner -
én is csináltam,de ami most van az jobban néz ki:)
-
MrTressy #39377 Még 6 -
augusztus 6. MAGYAR NAGYDÍJ Mogyoród Hungaroring
augusztus 27. TÖRÖK NAGYDÍJ Isztambul Otodrom Istanbul .
szeptember 10. OLASZ NAGYDÍJ Monza Autodromo di Monza
október 1. KÍNAI NAGYDÍJ Sanghaj Sanghaj International Circuit
október 8. JAPÁN NAGYDÍJ Suzuka Suzuka
október 22. BRAZIL NAGYDÍJ Sao Paulo Interlagos
-
hány futam van még vissza? -
az zászló elé egy csaj azért elfért volna nem ? :) az megengedett igy olyan száraz
G_ArchAngel bannerjeibe legalább volt egy kis élet de hát a rendszer nem engedi :D -
főleg az újjonc pilótákat :D
engem mondjuk ez se zavar :) -
Dodo55 #39372 Csináltam egy bannert -
G_ArchAngel #39371 ezzel most jól összezavartam mindenkit... -
egy gond van vele és azok nem a csajok hanem a pálya vonal vezetése már pár éve nem ilyen átépítették ! -
mindig tudtam hogy művész lélek vagy de hogy ennyire nem tudod elismerni ha valamit elszúrsz az meglepő. -
G_ArchAngel #39368 icq listádról törölhetsz, más majd biztosan segít, na kínod van...
önkényeskedő kiskirályoknak segítsen az al-kaida... -
vagy bárki más is csinálhat a lényeg az F1 legyen benne. -
amint csinálsz 1 olyan szintű bannert mint az előző 12 be lesz rakva ez nem az tuti. -
legyen-- még1 -
és mikor lesz rendszer váltás :D :D? -
jefferson83 #39363 Bebuktad :DD -
G_ArchAngel #39362 talán a Punker-era előtt... -
mikor volt itt demokrácia? -
Jól van na ne ölj meg azé.... Nekem egyébként mind1 ráadásul jól is néz ki...
Csak nekem az a bajom hogy az összes sportban ott van ez a sok "OKOS" szöszi nő. Akik szépek oké.. De én a versenyért néznem "mondjuk ez f1" Szóval érted... -
Szavazzunk már lol
Többség dönt és kész
Demokrácia van!
Legyen berakva - 1 szavazat -
G_ArchAngel #39358 nem, ez direkt ilyen, Punker egész este ezt heggesztette... -
csak nekem van a bannerra írva,hogy Az aktiváláshoz és a használathoz kattintson a? -
ezt irtam én is az f1 erről szól :)
kimi portrét nem díjazom de a schumit se :D -
De ez a Rönó ugy attól még nagyon zavar....... Komolyan mondom hogy ennyire nem loghat ki a lóláb ez már nagyon átlátszó és gusztustalan... Nyerje mega vb t a rönö. Ugyis nekik kell. Akkor nosza. Csak az a kérdés minek rendezikmeg ezt a 6 futamot? Tök fölöslees.. -
G_ArchAngel #39354 ezért voltak a nők: senkinek nem volt baja velük (talán a sivatagi szépségekkel egy kicsit...) EDDIG...
most a magyar színek miatt jött a 3 hölgy - én kérek elnézést, hogy készítettem 13 bannert, ami közül talán ez vitte el a maszkolás miatt a legtöbb időt, mert hülye aggyal azt hittem, hogy a magyarok megérdemelnek több nőt...
sorry... -
Oké ez igaz.... Nem szolok többet.. Szent a béke és ráadásul nem is estem neki... -
Eddig sem volt vita, na mind1, dolgozott vele, erre nekiesnek, más még ennyit sem csinál szvsz semmit, ő veszi a fáradságot...