182273
  • passatgt
    Szerintem ha megnyeri most a vb-t akkor maradhatna és elérhetné a 10 vb címet
  • Dodo55
    Én úgy tudom, hogy Jean Todt 3 évre aláírt nemrég a Ferrarihoz.
  • gordon 24
    Engem se de már elég öreg azért 34 éves az már sok. És veszélyessebb lesz egyre neki, tompulnak az érzékek stb. Szóval szerintem igaz én Sumi fan vok ha megnyeri a 8-dikat abba kell hagyni..
    Remélem idén meglesz a 8-dik
  • Istencsászár
    Akkor ne nézd ennyi.
  • pauly
    Hát ha visszavonul,valószínűleg már nem fog annyira érdekelni az F1
  • gordon 24
    Igy van!!!!!
  • DJ Bee18
    hát ha megnyeri a VB-t vissza kellene vonulnia, a csúcson kell abbahagyni. Pedig de megnézném Raikkonen-nel a Ferrarinál milyen páros lenne, de inkább az előbbi lenne fontosabb cselekedet. Ha nem nyeri meg, inkább folytassa
  • pauly
    Remélem nem,még 1-2 évet maradhatna
  • gabor1968
    Nagy kár lenne!
  • DjDano
    Schumi az idény végén állítólag visszavonul

"A La Gazzetta dello Sport szerint a szezon végén Jean Todt, a Ferrari csapatfőnöke és Ross Brawn technikai igazgató befejezi a munkát és velük együtt búcsúzik Schumacher is."

Hát akkor Raikkonen nem biztos hogy jól járna a Ferrarival...
  • pauly
    :)
  • Dexantreal
    de remélhetőleg jobb lesz,mint Ide volt...
  • Dexantreal
    Battlefield 2 pl
  • Ch_Slater
    hmm. firefoxban megoldható a Greasemonkey/Platypus kiterjesztéssel, hogy lecserélje a bannert a nénisre automatikusan. ha mindig lenne kétféle banner és rendes neve lenne a képeknek (pl. prud.jpg, hard.jpg), nem pedig az sg-s random szám-név, akkor ezzel a kiterjesztéssel mindenki megkaphatná amit akar (egyszeri beállítással). a konzervatívoknak bejönne alapból a pályarajzos, zászlós banner, akik meg valami normálisabbat szeretnének lecserélné nekik a greasemonkey.
    egy kicsit elkalandoztam :D
  • Ch_Slater
    kár. remélem csak a magyar nagydíjra lesz ilyen unalmas banner. :D
  • mikiking
    Yamamotora gondolsz? utolsó volt időmérőn , 2.nak esett ki a versenyen , az éven még nem fog remekelni ,talán jövőre (ha még az F1-ben lessz)
  • JAS 39
    Vajon ez az új japán jóember mit fog alakítani? (Sato csapattársa a nevét elfelejtettem)
  • Mersant
    pedig tudnek punkernek olyan topicot mutatni ahol a banner csupa meztelen csaj, es semmi koze a temahoz....de ne mteszem...
  • Kit--Kat
    Ezzzzz jóóóó, hátha megdobják a nézettséget a Lengyelek.
  • Dexantreal
    na behozta, csak hülye vihar miatt nem sikerült elsőre....yo csajok. Kár értük
  • jefferson83
    Szerencséd, mert ha meglátod akkor kénytelenek leszünk kiátkozni :)
  • Dexantreal
    Annyira ellenkezik, hogy nekem nem is hozta be már a linket se
  • MagicGirl
    Nemtudnád kombináélni a 2(a tiedet és ami most fönn van)?
    Mondjuk úgy, hogy a zászló helyére berakod az egyik csajt?
  • Istencsászár
    Kubica váltja Villeneuve-öt a Hungaroringen ( kanadai versenyző úgy érzi, még nem heverte ki a hockenheimi bukását )

• G_ArchAngel #39407
    ezt nem szabad kérni, Herr Punker ízlésvilágával ellenkezik!
  • edeleny
    Erre gondoltam,de már nem mertem irni.
  • desigo
    így van:)
  • Dexantreal
    piros-fehér-zöld színű csaj inkább
  • edeleny
    Haat,elég giccses lett a Banner,az a magyar zászló helyett valami más piros-fehér-zöld kellene.
  • jefferson83
    Azért egy kicsit bulvárosra sikerült a cikk :)
  • Istencsászár
    egyre jobb címek :DD csak a lényeg marad ki belőle, össze fog a MICHLEIN , Rönó, Meki.
  • jefferson83
    [URL=http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=118968]"McLaren-Renault házasság a Ferrari ellen[/URL]
  • Dexantreal
    én nálam fékezés ki, meg törés...szal..nemtom mennyire húzogattam el az erősséget,meg ilyesmi, mindegy
  • Alien1024
    hungaroringen

• Alien1024
    szabad edzésekken müxneke a tv kivetitők???
  • gordon 24
    Ja és kikapcsolva minde csak pici kipörgésgátló és ez a control.
  • gordon 24
    Azt nem tudom ő hogy játszik vele. Én 88%-os pilota erősség 100% agresivitás 100% törés, de én ferkával mek... És vezetem a vb-t 10 p-tal
  • Dexantreal
    ..de milyen szinten?mondjuk én is csak hallgathatok, mert közép haladó összvissz és annyi, hogy más pilóták agresszióját meg ilyesmit picit feljebb toltam,ennyi
  • gordon 24
    Off:

Ez gyenge... . A tesom a redbullal nyert vb-t RH 2005 móddal...

on
  • Dexantreal
    off:

lool..ma toltam F-1 Challenge 99-02-t Brazíliában és behoztam a Minardit a 6dik helyre. Még az 1999-es szezonban volt ez.