182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mit dobna az eső a jó kis full poros pályán :)
-
Hungaroringen úgysem volt még, ha emlékezetem nem csal:) -
Dexantreal #39508 most esik rendesen Bp-n -
már ideje lenne egy jó kis esős futamnak... -
-
Van rá esély hogy esős futem lesz
-
utánna olvastam, lol:D
szabadedzéseket lehet vhol neten nézni?:) -
Norbi7 #39503
-
Ez egy hosszu történet:D -
miért nics bannerba nőcike?:) -
Végre rendes emlékezetes a kupa!!! Nem kommersz serleg:) -
Red Bull parádé Budapest -
remélem sumi ezzel fog hadonászni majd a pódiumon 

-
Nah ezért már érdemes küzdeni! -
A Forma 1 Magyar Nagydíj győztesének készített herendi váza neoklasszicista stílusú, formája az ókori urnákat utánozza. A magas talapzaton álló dísztárgy csipkeszerűen áttört fülei aranyozottak, nyakrészén a Herendi Porcelánmanufaktúra logójával.
A váza elején Budapest talán legismertebb látképe, a Dunán átívelő Lánchíd és a mögötte elterülő Budai Vár épülete látható. A festmény tökéletes kivitelezéséhez a porcelánfestő mester kivételes szakértelmére volt szükség, hiszen a váza felületére úgy kellett felvinni a képet, hogy szemből nézve a görbületek ne torzítsák a látványt.
A Herendi porcelángyár ügyvezető igazgatója, Dr. Simon Attila a váza csütörtöki bemutatóján elmondta, hogy négy porcelánfestő művész egy hónapig dolgozott a dísztárgy elkészítésén.
A Forma 1 Nagydíjra készült díszváza tökéletes esszenciája a Herendi Porcelánmanufaktúra művészetének, és egy nagyszerű versenynek állít klasszikus emléket.
A konstruktőrök diadalát is Herendi Porcelánnal, egy 52 centiméter átmérőjű falitállal jutalmazzák majd, melynek tükrében szintén a lenyugvó nap fényében fürdő Lánchíd és a Budai vár látképe látható. -
szép nagyon -
vegyél egyet
-
A Magyar Nagydíj győztesének jutalma:
Én is elfogadnám :) -
Elég cink lenne nem olthatnám tovább barátnőmet hogy kimi igy-úgy mien béna:D -
A lgkomolyabb az lesz amikor majd látjuk Kimit a Ferraris overálban akkor sem hisszük el,hogy oda igazolt
-
összetettebb dolog ez, ha arra van tervezve a kocsi és hiányzik belőle az sokat számít. -
De azis lehet hogy a Rönó csapata rossz gumikat választott, vagy nem találták meg a tökéletes beállításkat az előző pályákhoz, de ezek meg túl amatőr hibáknak tünnek. -
Persze nem ettől, bár nemtudom mitől de furva volt ez a nagy visszaesés, én a gumira tippelek, de ennek meg a meghazuttolója a McLaren, mivel ők pedig jobbak lettek, persze azt tudjuk hogy az ő kocsijuk kíméletesen bánik a gumikkal. -
Be kéne tiltani hogy a FIA évközben bármit is betilthasson
-
hát igazából nem nagyon vannak oda, legalábbis azt nyilatkozták le hogy nem ez a fő dolog ani miatt hátrányba kerültek.
..bár én azért látok benne sanszot hogy de.
Viszont sztem a Ferrari is fejlődött.
-
Nemlehet felgoni, hogy a kocsinak ez szervers része? év elején is benne volt, átment a viszgálaton, most hogy ki akarják szedetni az nem csak 1 + alkatrész kivétele ami nélkül is vigan mennek, hanem a kocsi 1ik szerves része amit a kocsi építésénél is fontos szerepet töltött be. Persze hogy odavannak... -
edeleny #39484 Néhány gondolat a bemásolt cikkekröl.Az egyik hirportál,tény ként,a másik lehetséges alternativaként kezeli Brawn távozását.Az a mit a Ferrari szovivöje mond,hogy csak az év végén közlik a csapat szerkezeti változását,inkább megerösiti,mint cáfolja,hogy ez tenyleg igy lesz.Bár mindenki,(Ross,Michael,Jean),azt mondja,a többiektöl függetlenül dönt,számomra nehéz elképzelni Sumit,amint az elözö két uriember nélküli csapatban versenyez.
Nem értem a lengéscsillapitos vitát.(idáig sem értettem).Az F1-es hirportálok,az Indexel ellentétben azt röpitették hirül a vilagba,a hét elején,hogy mindenki használhatja a lengéscsillapitot,az FIA döntéséig szankciok nélkül.Ez ügyben csak sz... kavarásnak tünik az Index cikke.Igazán az lenne a meglepö fordulat,ha Magyarországon a versenybirák,nem engedélyeznék a rendszert.
(((((((((( legalább annyira fogadta el a Renault a betiltást,mint az év elején a Ferrari a szárnyainak a betiltását.Sokáig abbol is szappanopera lett)))))))) -
de ezt maguknak köszönhetik, ha szó nélkül elfogadják az FIA döntését, és kihagyják az eszközt, nincs szappanopera. A többiek dumáltak? Szó nélkül elfogadták. Egy fellebbezés mindig huzavonát okoz... -
mert nem derült ki hogy mivel jár, a szárnyakat is megkérdezték előre mégis felülbírálták..
A miérteket én (sem) tudhatom, hisz nem láttam se a beterjesztését az alkatrésznek...tehát ott felhívták-e az FIA figyelmét hogy milyen hasznot remélnek akár a mozgó szárnyakból akár ezekből a lengőkből..tköm se tudja. :)
Na meg azóta is csak félinfók vannak egyenlőre.
Szal én a szabályokat tutter nem fogom/akarom bevédeni, az egész logikáját keresem inkább...ha van persze :D -
Szvsz a többiek is használták, ha szabálytalan akkor év elején az FIA miért nem tiltotta meg? ennyi. -
Ha betíltják akkor valszeg azért mert szabálytalan volt, és akkor szabálytalan volt egész évben, és talán még tavaly is.
Egyébként szerintem is m@rhaság ez a huzavona, Magny Cours-ban le lettek verve a cuccal együtt...néha azt hiszem ezt a médiacirkuszt Renault generálja...ahogy Stoddart a régi kasztnis autóival tavaly.
Egészen apró különbségről lehet szó, de ahogy kinézem lejebb tudják így rakni a hasmagasságot...de szvsz nagyon minimális különbség lehet ami egy mért körön a felfüggesztés és aerodinamika 'jobbságából' 2-3 tizedet jelent. ezt álló helyzetben nem tudom hogy mérik ki...
De a Renault már valszeg használta tavaly, ezért fejlesztették bele az idei autóba, és ezért bukogatnak nélküle ilyeneket.
De ha ütközik a szabályokkal (most eltekintve a szabályok répaságaitól) akkor szvsz unfair a többiekkel szemben ha bent hagyják. -
Ha betíltják akkor valszeg azért mert szabálytalan volt, és akkor szabálytalan volt egész évben, és talán még tavaly is.
Egyébként szerintem is m@rhaság ez a huzavona, Magny Cours-ban le lettek verve a cuccal együtt...néha azt hiszem ezt a médiacirkuszt Renault generálja...ahogy Stoddart a régi kasztnis autóival tavaly.
Egészen apró különbségről lehet szó, de ahogy kinézem lejebb tudják így rakni a hasmagasságot...de szvsz nagyon minimális különbség lehet ami egy mért körön a felfüggesztés és aerodinamika 'jobbságából' 2-3 tizedet jelent. ezt álló helyzetben nem tudom hogy mérik ki...
De a Renault már valszeg használta tavaly, ezért fejlesztették bele az idei autóba, és ezért bukogatnak nélküle ilyeneket.
De ha ütközik a szabályokkal (most eltekintve a szabályok répaságaitól) akkor szvsz unfair a többiekkel szemben ha bent hagyják. -
-
Az gáz hogy elméletileg mind1 hogy engedélyezik vagy nem ugyse változtat sokat mer vagy mindenki használja vagy senkise csak döntsék már el vazze -
Faxa, azér elég jól szaopatják a rönókat... itt volt 1 hét, erre megint a verseny előtt 2 nappal állnak neki vitázni, miez ha nem direkt. -
hát ez a lengéscsillapító betiltása nagy baromság volt, ha egész évben használták miért éppen most tiltják be? Nem nehéz kitalálni... -
Dexantreal #39475 Csak picit felborzolják a kedélyeket, felélesztik a szunnyadó médiát ,hogy megint cikkezenek erről. Majd Olaszországban minden eldől... -
Dexantreal #39474 Csak picit felborzolják a kedélyeket, felélesztik a szunnyadó médiát ,hogy megint cikkezenek erről. Majd Olaszországban minden eldől... -
Elég nevetséges már ez az egész FIA val 1ütt... -
A Hungaroringen tetőzik a Renault-szappanopera