182273
  • Punker
    mit dobna az eső a jó kis full poros pályán :)

• Kit--Kat
    Hungaroringen úgysem volt még, ha emlékezetem nem csal:)
  • Dexantreal
    most esik rendesen Bp-n
  • ÁjjLe BoBBi
    már ideje lenne egy jó kis esős futamnak...
  • passatgt
  • passatgt
    Van rá esély hogy esős futem lesz
  • akyyy
    utánna olvastam, lol:D

szabadedzéseket lehet vhol neten nézni?:)
  • Norbi7
  • Count Adyn
    Ez egy hosszu történet:D
  • akyyy
    miért nics bannerba nőcike?:)
  • Kit--Kat
    Végre rendes emlékezetes a kupa!!! Nem kommersz serleg:)
  • Istencsászár
    Red Bull parádé Budapest
  • Csabesz6
    remélem sumi ezzel fog hadonászni majd a pódiumon
  • desigo
    Nah ezért már érdemes küzdeni!
  • Istencsászár
    A Forma 1 Magyar Nagydíj győztesének készített herendi váza neoklasszicista stílusú, formája az ókori urnákat utánozza. A magas talapzaton álló dísztárgy csipkeszerűen áttört fülei aranyozottak, nyakrészén a Herendi Porcelánmanufaktúra logójával.

A váza elején Budapest talán legismertebb látképe, a Dunán átívelő Lánchíd és a mögötte elterülő Budai Vár épülete látható. A festmény tökéletes kivitelezéséhez a porcelánfestő mester kivételes szakértelmére volt szükség, hiszen a váza felületére úgy kellett felvinni a képet, hogy szemből nézve a görbületek ne torzítsák a látványt.

A Herendi porcelángyár ügyvezető igazgatója, Dr. Simon Attila a váza csütörtöki bemutatóján elmondta, hogy négy porcelánfestő művész egy hónapig dolgozott a dísztárgy elkészítésén.

A Forma 1 Nagydíjra készült díszváza tökéletes esszenciája a Herendi Porcelánmanufaktúra művészetének, és egy nagyszerű versenynek állít klasszikus emléket.

A konstruktőrök diadalát is Herendi Porcelánnal, egy 52 centiméter átmérőjű falitállal jutalmazzák majd, melynek tükrében szintén a lenyugvó nap fényében fürdő Lánchíd és a Budai vár látképe látható.
  • Istencsászár
    szép nagyon
  • desigo
    vegyél egyet
  • DjDano
    A Magyar Nagydíj győztesének jutalma:

Én is elfogadnám :)
  • Count Adyn
    Elég cink lenne nem olthatnám tovább barátnőmet hogy kimi igy-úgy mien béna:D
  • desigo
    A lgkomolyabb az lesz amikor majd látjuk Kimit a Ferraris overálban akkor sem hisszük el,hogy oda igazolt
  • Punker
    összetettebb dolog ez, ha arra van tervezve a kocsi és hiányzik belőle az sokat számít.
  • Istencsászár
    De azis lehet hogy a Rönó csapata rossz gumikat választott, vagy nem találták meg a tökéletes beállításkat az előző pályákhoz, de ezek meg túl amatőr hibáknak tünnek.
  • Istencsászár
    Persze nem ettől, bár nemtudom mitől de furva volt ez a nagy visszaesés, én a gumira tippelek, de ennek meg a meghazuttolója a McLaren, mivel ők pedig jobbak lettek, persze azt tudjuk hogy az ő kocsijuk kíméletesen bánik a gumikkal.
  • Count Adyn
    Be kéne tiltani hogy a FIA évközben bármit is betilthasson
  • b-type
    hát igazából nem nagyon vannak oda, legalábbis azt nyilatkozták le hogy nem ez a fő dolog ani miatt hátrányba kerültek.
    ..bár én azért látok benne sanszot hogy de.
    Viszont sztem a Ferrari is fejlődött.
  • Istencsászár
    Nemlehet felgoni, hogy a kocsinak ez szervers része? év elején is benne volt, átment a viszgálaton, most hogy ki akarják szedetni az nem csak 1 + alkatrész kivétele ami nélkül is vigan mennek, hanem a kocsi 1ik szerves része amit a kocsi építésénél is fontos szerepet töltött be. Persze hogy odavannak...
  • edeleny
    Néhány gondolat a bemásolt cikkekröl.Az egyik hirportál,tény ként,a másik lehetséges alternativaként kezeli Brawn távozását.Az a mit a Ferrari szovivöje mond,hogy csak az év végén közlik a csapat szerkezeti változását,inkább megerösiti,mint cáfolja,hogy ez tenyleg igy lesz.Bár mindenki,(Ross,Michael,Jean),azt mondja,a többiektöl függetlenül dönt,számomra nehéz elképzelni Sumit,amint az elözö két uriember nélküli csapatban versenyez.
    Nem értem a lengéscsillapitos vitát.(idáig sem értettem).Az F1-es hirportálok,az Indexel ellentétben azt röpitették hirül a vilagba,a hét elején,hogy mindenki használhatja a lengéscsillapitot,az FIA döntéséig szankciok nélkül.Ez ügyben csak sz... kavarásnak tünik az Index cikke.Igazán az lenne a meglepö fordulat,ha Magyarországon a versenybirák,nem engedélyeznék a rendszert.
    (((((((((( legalább annyira fogadta el a Renault a betiltást,mint az év elején a Ferrari a szárnyainak a betiltását.Sokáig abbol is szappanopera lett))))))))
  • DJ Bee18
    de ezt maguknak köszönhetik, ha szó nélkül elfogadják az FIA döntését, és kihagyják az eszközt, nincs szappanopera. A többiek dumáltak? Szó nélkül elfogadták. Egy fellebbezés mindig huzavonát okoz...
  • b-type
    mert nem derült ki hogy mivel jár, a szárnyakat is megkérdezték előre mégis felülbírálták..
    A miérteket én (sem) tudhatom, hisz nem láttam se a beterjesztését az alkatrésznek...tehát ott felhívták-e az FIA figyelmét hogy milyen hasznot remélnek akár a mozgó szárnyakból akár ezekből a lengőkből..tköm se tudja. :)
    Na meg azóta is csak félinfók vannak egyenlőre.
    Szal én a szabályokat tutter nem fogom/akarom bevédeni, az egész logikáját keresem inkább...ha van persze :D
  • Istencsászár
    Szvsz a többiek is használták, ha szabálytalan akkor év elején az FIA miért nem tiltotta meg? ennyi.
  • b-type
    Ha betíltják akkor valszeg azért mert szabálytalan volt, és akkor szabálytalan volt egész évben, és talán még tavaly is.
    Egyébként szerintem is m@rhaság ez a huzavona, Magny Cours-ban le lettek verve a cuccal együtt...néha azt hiszem ezt a médiacirkuszt Renault generálja...ahogy Stoddart a régi kasztnis autóival tavaly.
    Egészen apró különbségről lehet szó, de ahogy kinézem lejebb tudják így rakni a hasmagasságot...de szvsz nagyon minimális különbség lehet ami egy mért körön a felfüggesztés és aerodinamika 'jobbságából' 2-3 tizedet jelent. ezt álló helyzetben nem tudom hogy mérik ki...
    De a Renault már valszeg használta tavaly, ezért fejlesztették bele az idei autóba, és ezért bukogatnak nélküle ilyeneket.
    De ha ütközik a szabályokkal (most eltekintve a szabályok répaságaitól) akkor szvsz unfair a többiekkel szemben ha bent hagyják.
  • b-type
    Ha betíltják akkor valszeg azért mert szabálytalan volt, és akkor szabálytalan volt egész évben, és talán még tavaly is.
    Egyébként szerintem is m@rhaság ez a huzavona, Magny Cours-ban le lettek verve a cuccal együtt...néha azt hiszem ezt a médiacirkuszt Renault generálja...ahogy Stoddart a régi kasztnis autóival tavaly.
    Egészen apró különbségről lehet szó, de ahogy kinézem lejebb tudják így rakni a hasmagasságot...de szvsz nagyon minimális különbség lehet ami egy mért körön a felfüggesztés és aerodinamika 'jobbságából' 2-3 tizedet jelent. ezt álló helyzetben nem tudom hogy mérik ki...
    De a Renault már valszeg használta tavaly, ezért fejlesztették bele az idei autóba, és ezért bukogatnak nélküle ilyeneket.
    De ha ütközik a szabályokkal (most eltekintve a szabályok répaságaitól) akkor szvsz unfair a többiekkel szemben ha bent hagyják.
  • Istencsászár

• Count Adyn
    Az gáz hogy elméletileg mind1 hogy engedélyezik vagy nem ugyse változtat sokat mer vagy mindenki használja vagy senkise csak döntsék már el vazze
  • Istencsászár
    Faxa, azér elég jól szaopatják a rönókat... itt volt 1 hét, erre megint a verseny előtt 2 nappal állnak neki vitázni, miez ha nem direkt.
  • DjDano
    hát ez a lengéscsillapító betiltása nagy baromság volt, ha egész évben használták miért éppen most tiltják be? Nem nehéz kitalálni...
  • Dexantreal
    Csak picit felborzolják a kedélyeket, felélesztik a szunnyadó médiát ,hogy megint cikkezenek erről. Majd Olaszországban minden eldől...
  • Dexantreal
    Csak picit felborzolják a kedélyeket, felélesztik a szunnyadó médiát ,hogy megint cikkezenek erről. Majd Olaszországban minden eldől...
  • Count Adyn
    Elég nevetséges már ez az egész FIA val 1ütt...
  • Punker
    A Hungaroringen tetőzik a Renault-szappanopera