182273
  • DjDano
    hát elég konkrét infókat tartalmaz, szerintem igaz
  • Istencsászár
    Ujság szerint........ istenem, ezeket te elhiszed?
  • DjDano
    Räikkönen a Ferrarinál! – írja a finn napilap

"Az Ilta Sanomat című finn újság szerint Kimi Räikkönen, a Formula–1-es McLaren-Mercedes csapat finn versenyzője ötéves szerződést ír alá a Ferrarihoz. A szenzációs hírt a tabloid egy Räikkönenhez közel álló, megbízható forrásra hivatkozva közölte."

Hát ez a hír már biztosan nem pletyka, meg kell szoknunk hogy a jégember tűzpirosba fog virítani :D
  • Istencsászár
    Pletyka, semmi alapja, nem történt bejelentés..
  • DjDano
    Brawn az év végén elhagyja a Ferrarit

Hát ez Kimi szempontjából elég rossz hír (már ha egyátálán jön), mert agytrösztök nélkül a Ferrari sem sokat ér...
  • Csabesz6
    naon-.-
  • Kit--Kat
    jó meccs volt
  • Bandee1987
    ezt éppen lehet
  • Dexantreal
    és más tévé csatornát ne mlehet így neten nézni?:S ebbe nemvok jártas
  • Csabesz6
    ezek vakok v hüék
    ez öngol vot nem zsofika rugta-.-
  • Bandee1987
    én a fiáról beszéltem, még a hülye is tudja, hogy az öreg Knézy (Isten nyugosztalja!) nincs köztünk
  • desigo
    kommentátor: Ifj. Knézy Jenő
  • edeleny
    Remélem csak elértettem valamit,de sjnos már Knézy nem lehet közöttünk.
  • Bandee1987
    3-1
  • Bandee1987
    nincs mit :)
  • Dexantreal
    Ja yo, elfelejtetttem,na sry....thanks!
  • Bandee1987
    ITT VAN, TESSÉK, DUNA TV LIVE STREAM
  • Dexantreal
    Milyen meccset? Ez Forma-1 topik :S
  • desigo
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1154543682
  • Bandee1987
    Ja, asszongya Knézy, hogy majdnem tele a stadion...nemtom, azon a részen, ahol mi tavaly ültünk, félig üres volt a szektor...és több helyen is eléggé üres...tavaly télleg fullig volt az egész, most tuti nincs.
  • Istencsászár
    Hát mit mondjak, a közvetítés nem 1 top szinvonal... már a studióba is éreztem, és a stadion is lehangoló, hogy néz ki a gyep? ....
  • Norbi7
    De jó hogy idetévedtem, nem is tudtam hogy közvetítik.
  • desigo
    Ott adják mindjárt a meccset élőben...
  • Dexantreal
    mivan a Duna tv-vel?
  • Bandee1987
    egész jó, azért a 600 ft-ért simán megérte...főleg amikor a hajós átvette hajdú b. helyét, az mekkora egy állat :DDD
  • desigo

Milyen volt tavaly?
  • Istencsászár
    Duna TV 20:00
  • edeleny
    A Todt hosszabbitás is csak pletyka egyenlöre.
  • Bandee1987
    Vki ment ki nézni a meccset? Én idén inkább nem mentem, tavaly voltam.
  • Magic Boy
    Jó a kocsi, jó a légkör úgyhogy szerintem Michael Schumacher akkor is marad, ha megnyerin a 8. VB-jét, mert Todt hosszabított és Schumiban is megvan még a győzni akarás(lásd az örömét amikor nyer).
  • Dexantreal
    lecseszett=elcseszett sry...
  • Dexantreal
    Ott az az "állítólag" szócska, szóval semmi sem biztos. Én is azt csinálnám, amiket leírtatok Michael helyében, hogy, ha 8-dik VB meglenne, bezsebelném a gratulációkat és visszavonulnék. Ha meg nem, akkor maradnék és próbálkoznék még, hisz, ha már ilyen sokat vagyok Forma-1-ben, ez az 1-2év ráadás már nem számít. Van egy kíváló csapattársam Massa személyében, szerintem nem kell semmiféle Raikkonen oda, hisz láthattátok Massát, hogy ment Hockenheimben. Végig szorosan loholt Michael mögött, lehet, hogy Raikkonen is megtudná csinálni, sőt valószínű, de ami fontos: Michael jól érzi magát Massával, kár lenne lecseszni a légkört amiatt, hogy mégjobb legyen a csapat, ha már így is jó...és maradnék addig talán míg Todt maradna, meg Brown. Ja és nem érdekelne az a 100 millió euró évi fizetés, vagy mennyi, amiről Hockenheimben szó volt, hogy elvilleg a BMW megkeresett...

Én kb ezt csinálnám Michael Schumacher helyében. Van benne szufla, győzni akarási vágy, tehetség se hunyt ki belőle, nem örgedett bele, szóval, ha nem jön össze, akkor maradnia kellene még1-2 évet szerintem
  • pauly
    akkor jól emlékeztem..
  • DjDano
    januárban volt 37 éves, tehát akár 38-nak is mondhatjuk
  • pauly
    Coulthard is ott körül lehet már mint schumi,gondolom ő se lesz már sokáig az F1-ben... :(
  • gordon 24
    Lehet... Akkor sry.
  • pauly
    szerintem már 37 éves...vagy én tudom rosszul :)
  • edeleny
    Komolyan kinevetteti magat a Williams.Ugy látszik minden második évben tudnak jol dönteni.
    Mert szerintem Monty után Heidfeild nem volt jo választás,Rosberg viszont zseniális huzás volt.Én megértem,hogy kell a folytonosság,és nincs pénz,de Wurcz-tol egy Rosberg szintü fiatal tehetség is jobb lenne szerintem,marketing szempontbol is.
    Sajnos azt kell látnom,hogy a kedvenc csapatom,a Jordan utjára lépett.Kár.
  • Istencsászár
    Webber megy a Rönóba, Kovalein megy a Red Bullba + Rönó motrok, STR megkapja a ferrari motrokat, Sumi marad Ferka, Kimi marad Meki, heppy mindenki:D
  • Istencsászár
    HIVATALOS: Wurz és Rosberg páros a Williamsnél