182273
  • mflex #39670
    És arról mikor fog szó esni, hogy a versenyszervezők is hibáztak? Ugyanis a piros zászló alatt az óra nem állt meg! Nem biztos, hogy mindenki számára egyértelmű volt a helyzet. Alonfosnak is rádión magyarázták el...
  • RelakS
    Igen, én csak az utolsó 20 perc rövidítéséről tudtam
  • kulabácsi
    kár, pedig alfonsó benyalta volna
  • passatgt
    Ecclestone Schumacher és Alonso büntetését is eltörölné

Két edzés – két büntetés. A jelenlegi mezőny két világbajnoka, Fernando Alonso és Michael Schumacher is két másodperces büntetést kapott. Alonso és Schumacher minden idejéhez két másodpercet adnak a szombati időmérő edzésen, így ennek alapján kell majd felállniuk rajtrácsra vasárnap.

A versenybíróság nemcsak a Doornbossal szemben tanúsított magatartása miatt rótta meg a címvédőt, Alonso a sárga zászlós figyelmeztetés ellenére is előzési manővert hajtott végre, s ezt a felügyelők szükségtelennek és veszélyesnek ítélték.

Michael Schumacher a harmadik szabadedzésen több autót is megelőzött az edzés megszakítását követően.

A Formula-1 vezetője, Bernie Ecclestone legszívesebben mindkét büntetést eltörölné, mivel így is egyelő eséllyel indulnak.
  • pauly
    Hát ez azért érdekes hogy ugyanannyi büntetést kapnak...pfff
    Azt meg nem értem,hogy hogy lehet ilyn amatőr hibát elkövetni hogy piros zászlónál előz schumi...Meg is érdemli akkor...
  • desigo
    Igen módosították a szabályokat.
  • RelakS
    Mivan? Most leintés után még be lehet fejezni a kört az első két szakaszban is?
  • desigo
    Ez a mutogatások hétvégéje:)
  • RelakS
    Kössz, inkább nézem az f1-et ;)
  • desigo
    olvass vissza pár oldalt:))))
  • RelakS
    Most jötem ide hosszú ideje...

Nemvan nőstény a magyar bannerben. Miért? :S :D
  • kulabácsi
    hát nemtom!!! de ezt honna vetted?
  • DJ Bee18
    biztos benne volt, hogy ugyanúgy büntetik őket :DD Egyenlő feltétel, így szép futam lesz :DD
  • kulabácsi
    pffffff
  • passatgt
    Michael Schumacher is kétmásodperces büntetésben részesült

Fernando Alonsohoz hasonlóan a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher is két másodperces büntetésben részesül, mivel a harmadik szabadedzésen több autót is megelőzött az edzést megszakítását követően. Schumi minden idejéhez két másodpercet adnak az időmérő edzésen, így ennek alapján kell majd felállnia rajtrácsra vasárnap.
  • kulabácsi
    persze, mert ő ellene van mindenki....:S
  • Nyiri
    Alonsot ossze vissza sajnaljak az RTL-en. "Elveszi a versenyzest". Bezzeg mikor sumit megbuntettek Mcarlo-ban. Akkor nem volt problema. Buzik.

• desigo
    Hát lehet,hogy ő volt az első aki jelezte a versenybíróknak:)
  • kulabácsi
    én csak azt írtam h sztem biztosan benne van a keze a dologban...de persze ez csak saját vélemény volt....nem bírom azt az embert:S
  • Dexantreal
    Jó, csak lentebb valaki azt írta. Remélem annyira nem súlyos, bár piros zászló...pff
  • desigo
    Briatorenak semmi köze hozzá.
    Ha jogos a szabálytalanság akkor meg fogják vizsgálni és meg fogják büntetni.Ha nem akkor nem...
  • Dexantreal
    ..ha Briatore ilyen tapló akkor fulladjon bele a zsírjába már bocs...ha tényleg csak azért csinálta, hogy most Michael is megkapja...ha meg nem...akkor azt mondom mind két pilótának, hogy több oda figyelés, nagyobb körültekintés és nem lesz ilyen baj, plusz ez egy szabadedzés, nehogy itt már ölre menő csatákat vívjanak...azt majd a versenyen...
  • allock #39648
    mostmeg megváltoztatták a hírt
  • desigo
    jáááj de jó:))))

ezek meg vannak zavarodva
    Mit kapnak a pilóták nálunk enni?
  • allock #39646
    tessék
  • dav1d
    ez igaz? linket pls...
  • pauly
    pffff
  • kulabácsi
    pfff ezt briatore intézte az tuti:S
  • allock #39642
    nemáár

Michael Schumacher a versenybíróság előtt

A versenybíróság magához hivatta Michael Schumachert a harmadik szabadedzést követően. A felügyelők úgy vélik, hogy a hétszeres világbajnok a piros zászlós figyelmeztetés ellenére előzött. Hamarosan döntés is születik az ügyben. Nem kizárt, hogy Fernando követően Schumi is hátrányos pozícióból vághat neki a Magyar Nagydíjnak.
  • kulabácsi
    jah de 11 pont semmi, és a mostani futamon kicsit kevés esélye van h nyerjen....
  • desigo
    Ne kezdjük el már temetni!
    Még mindig vezet és van még hátra pár futam!
  • gabor1968
    Szerintem Alonso most vesztette el a bajnokságot! Idegessen nem lehet megnyerni semmit!
  • DJ Bee18
    jó kis kavar lenne :))
  • desigo
    Nah a Ferrari alázni fog.
    Remélem holnap jön egy jó kis zápor
  • Gabor_(HSF)
    Ja:)))
  • DJ Bee18
    nem láttam a végét, Sumi megint bedarált mindenkit megint ezek szerint? :))
  • Gabor_(HSF)
    Jó a kedvem,erőssek a ferkák,Sumi úgy ment megint egy Űridőt,hogy Kimi az utcsó szektorban még fel is tartotta
    Ha ez igy folytatódik,ma még a 2004 körrekord is megdőlhet....
  • webibebi
    aztán massa kubica barrichello alonso fisichella klien dela rosa liuzzi raikonnen coulthard webber
  • webibebi
    Schumi nyerte a mostani szabadedzést
  • DJ Bee18
    érdekes, Massa egyre jobb formában, Rosberg meg már rengeteget hibázik. Hockenheimben 2x, most eddig 1x.